کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
(2015-06-23 ساعت 12:53)hamidazimi نوشته:  
(2015-06-23 ساعت 12:28)behjat نوشته:  
(2015-06-23 ساعت 02:52)دختر پارس نوشته:  سلام دوستان.من یه آپارتمان یه خوابه در اورنج کانتی (در فاصله ا ساعتی لوس آنجلس)اجاره کردم .اگر خانمی هست که دنبال خونه میگرده تا بعد جا بیفته و مستقل بشه میتونم باهاش همخونه بشم .ضمنا من یه خانم هستم و یه دختر ۷ ساله هم دارم.

سلام ببخشید چون من و شوهرم هم بزودی داریم میایم لس آنجلس میپرسم فقط برای راهنمای، به نظر شما ما چون ماشین هم نمیتونیم بخریم برای شروع کدوم محله اتاق اجاره کنیم که هم به خطوط اتوبوس نزدیک باشه و هم همان اطراف بشه کار ساده پیدا کرد ،اگرتنها بودم حتما پیشنهادتون را قبول میکردم اگر مقدوره راهنمایی بفرمایید
دختر پارس سلام من وهمسرم ویک پسر دوسالمون هم برای سی روز دیگه وارد لس انجلس میشیم ما هم با شرایطمون متاسفانه نمیتونیم با شما همخونه شیم فقط اینکه اگر لطف کنین بگین اپارتمانتونو چند اجاره کردین وبرای ما که تازه واردیم بهتره کجا اجاره کنیمکه خوب واقتصادی باشه ممنون

به‌‌‌ نظر منم بهتره یه متل خوب واسه اولش پیدا کنید تا گرین کارت و SSN نامبرتون بیاد و بتونید حساب بانکی‌ درست کنید و خودتون هم کمی‌ با اینجا آشنا بشید. متاسفانه اینجا سیستم اتوبوس رانیش افتضاحه ، ولی‌ با گواهینامه بین المللی تون میتونید رانندگی‌ کنید. البته بهتره با قوانین رانندگی اینجا خوب آشنا بشید بعد شروع کنید به‌‌‌ رانندگی.
پاسخ
تشکر کنندگان: nora-nora ، samane1363 ، barfi1
سلام هم وطن های عزیز

من 25 ساله هستم و ارزوی امریکا را دارم
مهندس برق هستم از دانشگاه ازاد که فکر نمی کنم اونجا اعتباری داشته باشه
خدمت هم رفتم
در ایران هم کسی را ندارم که از لحاظ عاطفی وابسته باشم.ولی یکی از اقوام درجه2 من در واشنگتنن هست.
تقریبا بیشتر کارهای فنی رو بلدم مثل برقکاری مکانیکی لوله کشی ومرغداری و ...
وگردش مالی حدود50-60 میلیون دارم
والان هم شاگرد طلافروشی هستم و 1ساله که بیمه شدم.تاحالا هم فقط به دبی و ترکیه سفر کردم
و یه ملک هم به ارزش300میلیون به نام من هست
من تصمیم
دارم که از طریق توریستی وارد امریکا بشم
دوستان عزیز بر اساس تجربه ای که شما دارید چقدر احتمال داره که در صورت اقدام با ویزای توریستی من موافقت کنن؟
مرسی از دوستان مهاجر سرا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-26 ساعت 02:40)Ibrahim نوشته:  سلام هم وطن های عزیز

من 25 ساله هستم و ارزوی آمریکا را دارم
مهندس برق هستم از دانشگاه ازاد که فکر نمی کنم اونجا اعتباری داشته باشه
خدمت هم رفتم
در ایران هم کسی را ندارم که از لحاظ عاطفی وابسته باشم.ولی یکی از اقوام درجه۲ من در واشنگتنن هست.
تقریبا بیشتر کارهای فنی رو بلدم مثل برقکاری مکانیکی لوله کشی ومرغداری و ...
وگردش مالی حدود50-60 میلیون دارم
والان هم شاگرد طلافروشی هستم و ۱ساله که بیمه شدم.تاحالا هم فقط به دبی و ترکیه سفر کردم
و یه ملک هم به ارزش300میلیون به نام من هست
من تصمیم
دارم که از طریق توریستی وارد آمریکا بشم
دوستان عزیز بر اساس تجربه ای که شما دارید چقدر احتمال داره که در صورت اقدام با ویزای توریستی من موافقت کنن؟
مرسی از دوستان مهاجر سرا

سلام دوست عزیز اگه شما قصد دارین فقط به صورت تفریحی بیاین باید به قسمت ویزای توریستی سر بزنین که دوستان کمکتون کنن

به قول جناب چاپلین: شاید این زندگی اون مهمونی نیست که می خواستی به آن دعوت بشی،ولی حالا که دیگه دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص
پاسخ
تشکر کنندگان: sahar82
دوستان سلام
میخواستم بدونم کسی هست که بتونه به یه مسافری که میخواد بیاد کارولینای شمالی ( reaford ) بیاد کمک کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،من هفت ماه پیش وارد آمریکا شدم و تو ساکرامنتو ساکن شدم اما اینجا پیدا کردن کار کمی مشکله و کلا هیچ کسی رو هم در آمریکا ندارم. الان مدتیه که اومدم ایران و تا ۳۱جولای برمیگردم اما میخوام برای زندگی به سن حوزه بیام،اگر بین دوستان کسی هست که بتونه برای کرایه کردن یه اتاق یا پیدا کردن یه همخونه خانم به من کمک کنه واقعا ممنون میشم.
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان و هم وطنان عزيزم، ما هفت ماه پيش براي گرفتن گرين كارتمون يه سفر يك هفته اي به آمريكا داشتيم و گرين كارت و SSN رو گرفتيم. آخر آگوست براي مستقر شدن سفر مجددي خواهيم داشت. به دليل اينكه هنوز همسرم موفق به پيدا كردن شغل نشده كمي مردد هستيم كه كجا ساكن بشيم. در سفر پيش سياتل بوديم و تصميم داريم اين بار در شهري از ايالت كاليفرنيا، مثلا سن ديه گو اقامت يك ماهه داشته باشيم. براي پيدا كردن خونه در مكان مناسب و با شرايط خوب نيازمند راهنمايي هستيم. پيشاپيش ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من اپارتمانی یک خوابه اجاره کردم در اورنج کانتی در نزدیکی ایرواین .خانم هستم و تنها زندگی میکنم اگر برای مدت خیلی کوتاه و موقت جایی بخواهید به من پیام خصوصی بدید چون سایت را زیاد چک نمی کنم.
در حال حاضر وقتم تقریبا ازاد است و شاید بتونم در یکسری کارهای اولیه هم راهنمایی و کمکتان کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1 ، behjat ، pari2015 ، raminvet ، termeh_med
سلام دوستان اگر کسی در سیاتل زندگی میکنه ممنون میشم بهم پیغام بده
شماره کیس4xxx.تعدادنفرات2نفر.سفارت از انکارا به ابوضبی.تاریخ مصاحبه 12 مارچ. چک.اخرین اخرین ابدیت 7جولای وضعیت ایشود
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-03 ساعت 01:23)آسمان آبي نوشته:  با سلام خدمت دوستان و هم وطنان عزيزم، ما هفت ماه پيش براي گرفتن گرين كارتمون يه سفر يك هفته اي به آمريكا داشتيم و گرين كارت و SSN رو گرفتيم. آخر آگوست براي مستقر شدن سفر مجددي خواهيم داشت. به دليل اينكه هنوز همسرم موفق به پيدا كردن شغل نشده كمي مردد هستيم كه كجا ساكن بشيم. در سفر پيش سياتل بوديم و تصميم داريم اين بار در شهري از ايالت كاليفرنيا، مثلا سن ديه گو اقامت يك ماهه داشته باشيم. براي پيدا كردن خونه در مكان مناسب و با شرايط خوب نيازمند راهنمايي هستيم. پيشاپيش ممنونم

سلام دوست عزيز.ما تازه اول راه هستيم و به دلايلي من تمايل ندارم كه سفر اول بمونيم آمريكا و ميخوام كه برگرديم تا حالا فكر ميكردم غير ممكنه كه SSN و گرين كارت زود بياد ميشه راهنمايي كنيد كه شما چطور يك هفته اي گرفتيد؟
اگه دوستان ديگه هم چيزي مي دونن در أين خصوص ممنون مي شم كه خيال من رو راحت كنيد
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-03 ساعت 13:57)humsun نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 01:23)آسمان آبي نوشته:  با سلام خدمت دوستان و هم وطنان عزيزم، ما هفت ماه پيش براي گرفتن گرين كارتمون يه سفر يك هفته اي به آمريكا داشتيم و گرين كارت و SSN رو گرفتيم. آخر آگوست براي مستقر شدن سفر مجددي خواهيم داشت. به دليل اينكه هنوز همسرم موفق به پيدا كردن شغل نشده كمي مردد هستيم كه كجا ساكن بشيم. در سفر پيش سياتل بوديم و تصميم داريم اين بار در شهري از ايالت كاليفرنيا، مثلا سن ديه گو اقامت يك ماهه داشته باشيم. براي پيدا كردن خونه در مكان مناسب و با شرايط خوب نيازمند راهنمايي هستيم. پيشاپيش ممنونم

سلام دوست عزيز.ما تازه اول راه هستيم و به دلايلي من تمايل ندارم كه سفر اول بمونيم آمريكا و ميخوام كه برگرديم تا حالا فكر ميكردم غير ممكنه كه SSN و گرين كارت زود بياد ميشه راهنمايي كنيد كه شما چطور يك هفته اي گرفتيد؟
اگه دوستان ديگه هم چيزي مي دونن در أين خصوص ممنون مي شم كه خيال من رو راحت كنيد
گرین کارت درسالهای گذشته زودتر پست میشد اما درحال حاضرممکن نیست زودترازیک الی سه ماه وحتی تا 6 ماه دریافت کنید.(به این دلیل که یکی ازدوستان به اداره مهاجرت مراجعه کرده بود که گرین کارت سریع تر دریافت کنه و اون کارمند گفته بود که اگر قصدتون ازمهاجرت به آمریکا زندگی کردن هست منتظر باشید درغیراینصورت ما نمیتونیم سریع تر گرین کارت صادرکنیم )سوشال هم بین یک هفته تا یک ماه حداکثر بستگی به ورودی شما درآمریکا زمان میبره.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: maria2000 ، hamed shayan ، Amir.AA
(2015-06-24 ساعت 20:16)Talia نوشته:  
(2015-06-23 ساعت 12:53)hamidazimi نوشته:  
(2015-06-23 ساعت 12:28)behjat نوشته:  
(2015-06-23 ساعت 02:52)دختر پارس نوشته:  سلام دوستان.من یه آپارتمان یه خوابه در اورنج کانتی (در فاصله ا ساعتی لوس آنجلس)اجاره کردم .اگر خانمی هست که دنبال خونه میگرده تا بعد جا بیفته و مستقل بشه میتونم باهاش همخونه بشم .ضمنا من یه خانم هستم و یه دختر ۷ ساله هم دارم.

سلام ببخشید چون من و شوهرم هم بزودی داریم میایم لس آنجلس میپرسم فقط برای راهنمای، به نظر شما ما چون ماشین هم نمیتونیم بخریم برای شروع کدوم محله اتاق اجاره کنیم که هم به خطوط اتوبوس نزدیک باشه و هم همان اطراف بشه کار ساده پیدا کرد ،اگرتنها بودم حتما پیشنهادتون را قبول میکردم اگر مقدوره راهنمایی بفرمایید
دختر پارس سلام من وهمسرم ویک پسر دوسالمون هم برای سی روز دیگه وارد لس انجلس میشیم ما هم با شرایطمون متاسفانه نمیتونیم با شما همخونه شیم فقط اینکه اگر لطف کنین بگین اپارتمانتونو چند اجاره کردین وبرای ما که تازه واردیم بهتره کجا اجاره کنیمکه خوب واقتصادی باشه ممنون
سلام من لس انجلس نيستم هيوستون هستم و اينجا قيمت آپارتمانها از حدود ٦٥٠$ به بالا هستش.اونايي كه در رنج قيمت پايين هستن يا اينكه محل خوبي نيستن يا اينكه قديمي و پايين هستن.توي هيوستون يه آپارتماني كه جاي نسبتا خوبي باشه از حدود ٩٠٠$ بسته به متراژش هستش(يك خوابه از اين قيمت شروع ميشه)با حدود ١٢٠٠ يا ١٣٠٠ دلاد ميتونيد يه آپارتمان دو خوابه خوب كرايه كنيد.البته بازم ميگم احتمالا توي لس انجلس قيمتها بالاتر هستش.اينايي كه من گفتم مربوط به هيوستونه.
سلام
من و همسرم قصد مهاجرت به هیوستون رو داریم البته اگر مارو قبول کنند.
هر دو مهندس برق هستیم با سابقه کار میشه لطفا در ارتباط با وضعیت کار و کسب درآمد راهنمایی کنی
من دنبال ی شهری میگردم که با کمترین هزینه جاری بتونم ادامه بدم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidazimi

بفرمایید چه راهنمایی و کمکی لازم دارید تا در حد توان کمک شود
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
پاسخ
تشکر کنندگان: nora-nora
سلام به همگی
من 3 هفته دیگه میام پیتزبورگ، پنسیلوانیا. کسی از اونجا هست چندتا سوال دارم بپرسم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام می شه لطفاً اطلاعاتی درباره سن دیگو بدید ؟؟ درباره اجاره مسکن بعد از ورود به آمریکا و اینکه شرایط کار در اونجا به چه صورت هست در مورد سن دیگو اطلاعات خیلی کمه متاسفانه
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من Big Grin ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-10-01 ساعت 22:35)rs232 نوشته:  من خودم پیش قدم میشم و همینجا اعلام میکنم کسانی که میخواهند وارد سنفرانسیسکو یا اطراف آن شوند و کسی را هم ندارند میتوانند روی کمک من حساب کنند. ولی چه کمکهایی میتوانم بکنم:
۱- میتوانم توی فرودگاه بدنبال آنها بروم و آنها را به مقصدشان برسانم. ولی پرواز حتما باید زمان رسیدنش به سنفرانسیسکو جمعه شب, روز یا شب شنبه و یا یکشنبه روز باشد تا مشکلی برای کارم پیش نیاید.
۲- میتوانم برای رزرو مکان با جایی که پسندیده اند صحبت کنم و احتمالا آن را قطعی کنم. چون هتل بسیار گران است و دوست ندارم که کسانی که تازه وارد میشوند پولشان را دور بریزند.
۳- برای خرید تلفن و لوازم اولیه زندگی کمک میکنم . همچنین شهر را به آنها نشان میدهم و میگویم که چگونه میتوانند از وسایل نقلیه عمومی و ارزان استفاده کنند.
۴- در مهاجرسرا گزارش میدهم که وضعیت کسی که آمده است چگونه است و چه کارهایی را انجام داده است.
فکر کنم تا همینجا کافی باشه چون سنگ بزرگ هم نشانه نزدن است. در ضمن ما هدفمان فقط این است که لحظه ورود کسی را داشته باشند تا از بار اضطرابشان کاسته شود.
لطفا اگرایوایدیگری هم در شهر دیگری میتواند چنین کاری را بکند اعلام تا کسانی که واجد شرایط هستند بدانند. درضمن برای اینکه ماهیت این کار منحرف نشود و روند آن حفظ شود بهتر است تمام حرفها در تاپیک عمومی گفته شود مگر اطلاعات شخصی و یا شماره تلفن و یا آدرس که در زمان رسیدن به فرودگاه لازم است و میتوان آن را در پی ام نوشت.
لطفا نظراتتان را مطرح کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: h_researcher ، pari2015 ، yalda91 ، sadaf44 ، Sam-90 ، ali heydari ، mfarazz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان