موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام هم وطن های عزیز
من 25 ساله هستم و ارزوی امریکا را دارم
مهندس برق هستم از دانشگاه ازاد که فکر نمی کنم اونجا اعتباری داشته باشه
خدمت هم رفتم
در ایران هم کسی را ندارم که از لحاظ عاطفی وابسته باشم.ولی یکی از اقوام درجه2 من در واشنگتنن هست.
تقریبا بیشتر کارهای فنی رو بلدم مثل برقکاری مکانیکی لوله کشی ومرغداری و ...
وگردش مالی حدود50-60 میلیون دارم
والان هم شاگرد طلافروشی هستم و 1ساله که بیمه شدم.تاحالا هم فقط به دبی و ترکیه سفر کردم
و یه ملک هم به ارزش300میلیون به نام من هست
من تصمیم
دارم که از طریق توریستی وارد امریکا بشم
دوستان عزیز بر اساس تجربه ای که شما دارید چقدر احتمال داره که در صورت اقدام با ویزای توریستی من موافقت کنن؟
مرسی از دوستان مهاجر سرا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-26 ساعت 02:40)Ibrahim نوشته: سلام هم وطن های عزیز
من 25 ساله هستم و ارزوی آمریکا را دارم
مهندس برق هستم از دانشگاه ازاد که فکر نمی کنم اونجا اعتباری داشته باشه
خدمت هم رفتم
در ایران هم کسی را ندارم که از لحاظ عاطفی وابسته باشم.ولی یکی از اقوام درجه۲ من در واشنگتنن هست.
تقریبا بیشتر کارهای فنی رو بلدم مثل برقکاری مکانیکی لوله کشی ومرغداری و ...
وگردش مالی حدود50-60 میلیون دارم
والان هم شاگرد طلافروشی هستم و ۱ساله که بیمه شدم.تاحالا هم فقط به دبی و ترکیه سفر کردم
و یه ملک هم به ارزش300میلیون به نام من هست
من تصمیم
دارم که از طریق توریستی وارد آمریکا بشم
دوستان عزیز بر اساس تجربه ای که شما دارید چقدر احتمال داره که در صورت اقدام با ویزای توریستی من موافقت کنن؟
مرسی از دوستان مهاجر سرا
سلام دوست عزیز اگه شما قصد دارین فقط به صورت تفریحی بیاین باید به قسمت ویزای توریستی سر بزنین که دوستان کمکتون کنن
به قول جناب چاپلین: شاید این زندگی اون مهمونی نیست که می خواستی به آن دعوت بشی،ولی حالا که دیگه دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
میخواستم بدونم کسی هست که بتونه به یه مسافری که میخواد بیاد کارولینای شمالی ( reaford ) بیاد کمک کنه؟
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،من هفت ماه پیش وارد آمریکا شدم و تو ساکرامنتو ساکن شدم اما اینجا پیدا کردن کار کمی مشکله و کلا هیچ کسی رو هم در آمریکا ندارم. الان مدتیه که اومدم ایران و تا ۳۱جولای برمیگردم اما میخوام برای زندگی به سن حوزه بیام،اگر بین دوستان کسی هست که بتونه برای کرایه کردن یه اتاق یا پیدا کردن یه همخونه خانم به من کمک کنه واقعا ممنون میشم.
you never khnow how strong you are
until being strong is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان و هم وطنان عزيزم، ما هفت ماه پيش براي گرفتن گرين كارتمون يه سفر يك هفته اي به آمريكا داشتيم و گرين كارت و SSN رو گرفتيم. آخر آگوست براي مستقر شدن سفر مجددي خواهيم داشت. به دليل اينكه هنوز همسرم موفق به پيدا كردن شغل نشده كمي مردد هستيم كه كجا ساكن بشيم. در سفر پيش سياتل بوديم و تصميم داريم اين بار در شهري از ايالت كاليفرنيا، مثلا سن ديه گو اقامت يك ماهه داشته باشيم. براي پيدا كردن خونه در مكان مناسب و با شرايط خوب نيازمند راهنمايي هستيم. پيشاپيش ممنونم
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من اپارتمانی یک خوابه اجاره کردم در اورنج کانتی در نزدیکی ایرواین .خانم هستم و تنها زندگی میکنم اگر برای مدت خیلی کوتاه و موقت جایی بخواهید به من پیام خصوصی بدید چون سایت را زیاد چک نمی کنم.
در حال حاضر وقتم تقریبا ازاد است و شاید بتونم در یکسری کارهای اولیه هم راهنمایی و کمکتان کنم.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگر کسی در سیاتل زندگی میکنه ممنون میشم بهم پیغام بده
شماره کیس4xxx.تعدادنفرات2نفر.سفارت از انکارا به ابوضبی.تاریخ مصاحبه 12 مارچ. چک.اخرین اخرین ابدیت 7جولای وضعیت ایشود
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2015-07-03 ساعت 13:57)humsun نوشته: (2015-07-03 ساعت 01:23)آسمان آبي نوشته: با سلام خدمت دوستان و هم وطنان عزيزم، ما هفت ماه پيش براي گرفتن گرين كارتمون يه سفر يك هفته اي به آمريكا داشتيم و گرين كارت و SSN رو گرفتيم. آخر آگوست براي مستقر شدن سفر مجددي خواهيم داشت. به دليل اينكه هنوز همسرم موفق به پيدا كردن شغل نشده كمي مردد هستيم كه كجا ساكن بشيم. در سفر پيش سياتل بوديم و تصميم داريم اين بار در شهري از ايالت كاليفرنيا، مثلا سن ديه گو اقامت يك ماهه داشته باشيم. براي پيدا كردن خونه در مكان مناسب و با شرايط خوب نيازمند راهنمايي هستيم. پيشاپيش ممنونم
سلام دوست عزيز.ما تازه اول راه هستيم و به دلايلي من تمايل ندارم كه سفر اول بمونيم آمريكا و ميخوام كه برگرديم تا حالا فكر ميكردم غير ممكنه كه SSN و گرين كارت زود بياد ميشه راهنمايي كنيد كه شما چطور يك هفته اي گرفتيد؟
اگه دوستان ديگه هم چيزي مي دونن در أين خصوص ممنون مي شم كه خيال من رو راحت كنيد
گرین کارت درسالهای گذشته زودتر پست میشد اما درحال حاضرممکن نیست زودترازیک الی سه ماه وحتی تا 6 ماه دریافت کنید.(به این دلیل که یکی ازدوستان به اداره مهاجرت مراجعه کرده بود که گرین کارت سریع تر دریافت کنه و اون کارمند گفته بود که اگر قصدتون ازمهاجرت به آمریکا زندگی کردن هست منتظر باشید درغیراینصورت ما نمیتونیم سریع تر گرین کارت صادرکنیم )سوشال هم بین یک هفته تا یک ماه حداکثر بستگی به ورودی شما درآمریکا زمان میبره.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 01:23)آسمان آبي نوشته: با سلام خدمت دوستان و هم وطنان عزيزم، ما هفت ماه پيش براي گرفتن گرين كارتمون يه سفر يك هفته اي به آمريكا داشتيم و گرين كارت و SSN رو گرفتيم. آخر آگوست براي مستقر شدن سفر مجددي خواهيم داشت. به دليل اينكه هنوز همسرم موفق به پيدا كردن شغل نشده كمي مردد هستيم كه كجا ساكن بشيم. در سفر پيش سياتل بوديم و تصميم داريم اين بار در شهري از ايالت كاليفرنيا، مثلا سن ديه گو اقامت يك ماهه داشته باشيم. براي پيدا كردن خونه در مكان مناسب و با شرايط خوب نيازمند راهنمايي هستيم. پيشاپيش ممنونم
بفرمایید چه راهنمایی و کمکی لازم دارید تا در حد توان کمک شود
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من 3 هفته دیگه میام پیتزبورگ، پنسیلوانیا. کسی از اونجا هست چندتا سوال دارم بپرسم؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام می شه لطفاً اطلاعاتی درباره سن دیگو بدید ؟؟ درباره اجاره مسکن بعد از ورود به آمریکا و اینکه شرایط کار در اونجا به چه صورت هست در مورد سن دیگو اطلاعات خیلی کمه متاسفانه
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)