کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
(2015-07-11 ساعت 12:15)میناک نوشته:  
(2009-10-01 ساعت 22:35)rs232 نوشته:  من خودم پیش قدم میشم و همینجا اعلام میکنم کسانی که میخواهند وارد سنفرانسیسکو یا اطراف آن شوند و کسی را هم ندارند میتوانند روی کمک من حساب کنند. ولی چه کمکهایی میتوانم بکنم:
۱- میتوانم توی فرودگاه بدنبال آنها بروم و آنها را به مقصدشان برسانم. ولی پرواز حتما باید زمان رسیدنش به سنفرانسیسکو جمعه شب, روز یا شب شنبه و یا یکشنبه روز باشد تا مشکلی برای کارم پیش نیاید.
۲- میتوانم برای رزرو مکان با جایی که پسندیده اند صحبت کنم و احتمالا آن را قطعی کنم. چون هتل بسیار گران است و دوست ندارم که کسانی که تازه وارد میشوند پولشان را دور بریزند.
۳- برای خرید تلفن و لوازم اولیه زندگی کمک میکنم . همچنین شهر را به آنها نشان میدهم و میگویم که چگونه میتوانند از وسایل نقلیه عمومی و ارزان استفاده کنند.
۴- در مهاجرسرا گزارش میدهم که وضعیت کسی که آمده است چگونه است و چه کارهایی را انجام داده است.
فکر کنم تا همینجا کافی باشه چون سنگ بزرگ هم نشانه نزدن است. در ضمن ما هدفمان فقط این است که لحظه ورود کسی را داشته باشند تا از بار اضطرابشان کاسته شود.
لطفا اگرایوایدیگری هم در شهر دیگری میتواند چنین کاری را بکند اعلام تا کسانی که واجد شرایط هستند بدانند. درضمن برای اینکه ماهیت این کار منحرف نشود و روند آن حفظ شود بهتر است تمام حرفها در تاپیک عمومی گفته شود مگر اطلاعات شخصی و یا شماره تلفن و یا آدرس که در زمان رسیدن به فرودگاه لازم است و میتوان آن را در پی ام نوشت.
لطفا نظراتتان را مطرح کنید.
سلام و تشکر فراوان
دوس عزیز من فقط تقاضای یه کمک از شما دارم و اون اینکه برای اجاره منزل نیاز به هفته بازار یک هفته قبل از امدنم دارم که در اینترنت نمیباشد یعنی هفته بازار 31 جولای ممنون میشم اگه واستون امکان داره در این زمینه کمکی بکنین
پاسخ
تشکر کنندگان: mfarazz
دوستان سلام بدون کردیت کارت چطور از ایران میتونم قبل از ورود خونه اجاره کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من سال ۲۰۱۱ وارد آمریکا شدم و اگه کمکی‌ از دستم بر بیاد خوشحال میشم
ورود به امریکا: 2011
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من ایران یک مشکلی برام پیش اومده به یک شخصی که تو آمریکا هست نیاز دارم می تونید کسی می تونه من رو کمک کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-14 ساعت 13:32)rsalan نوشته:  سلام
من ایران یک مشکلی برام پیش اومده به یک شخصی که تو آمریکا هست نیاز دارم می تونید کسی می تونه من رو کمک کنه؟

سلام
مشکلتون چی‌ هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز

یکی‌ از آشناهای ما واسه مهریه اینجا(لوس آنجلس- اورنج کانتی) دچار مشکل شده و اینجا به‌‌‌ پول ایرانی‌ نیاز داره. اگه واستون امکان داره که واسش بیارید بهم خبر بدید. واسه زحمتی که می‌کشید ایشون یه مقدار بیشتر تقدیم می‌کنن چون مقدارش زیاد هست دوستای که واسشون امکان داره بهم پیغام بدن تا بیشتر واسشون توضیح بدم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
کسی در رابطه با ساکرامنتو اطلاعات داره؟
***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگه مجردي كسي مياد مريلند البته طرفاي من يعني كلمبياميتونم با كمال ميل كمكش كنم.

شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-12 ساعت 11:58)meri2400 نوشته:  دوستان سلام بدون کردیت کارت چطور از ایران میتونم قبل از ورود خونه اجاره کنم؟

کجا می خواید تشریف بیارید؟کدوم شهر؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-11 ساعت 12:15)میناک نوشته:  
(2009-10-01 ساعت 22:35)rs232 نوشته:  من خودم پیش قدم میشم و همینجا اعلام میکنم کسانی که میخواهند وارد سنفرانسیسکو یا اطراف آن شوند و کسی را هم ندارند میتوانند روی کمک من حساب کنند. ولی چه کمکهایی میتوانم بکنم:
۱- میتوانم توی فرودگاه بدنبال آنها بروم و آنها را به مقصدشان برسانم. ولی پرواز حتما باید زمان رسیدنش به سنفرانسیسکو جمعه شب, روز یا شب شنبه و یا یکشنبه روز باشد تا مشکلی برای کارم پیش نیاید.
۲- میتوانم برای رزرو مکان با جایی که پسندیده اند صحبت کنم و احتمالا آن را قطعی کنم. چون هتل بسیار گران است و دوست ندارم که کسانی که تازه وارد میشوند پولشان را دور بریزند.
۳- برای خرید تلفن و لوازم اولیه زندگی کمک میکنم . همچنین شهر را به آنها نشان میدهم و میگویم که چگونه میتوانند از وسایل نقلیه عمومی و ارزان استفاده کنند.
۴- در مهاجرسرا گزارش میدهم که وضعیت کسی که آمده است چگونه است و چه کارهایی را انجام داده است.
فکر کنم تا همینجا کافی باشه چون سنگ بزرگ هم نشانه نزدن است. در ضمن ما هدفمان فقط این است که لحظه ورود کسی را داشته باشند تا از بار اضطرابشان کاسته شود.
لطفا اگرایوایدیگری هم در شهر دیگری میتواند چنین کاری را بکند اعلام تا کسانی که واجد شرایط هستند بدانند. درضمن برای اینکه ماهیت این کار منحرف نشود و روند آن حفظ شود بهتر است تمام حرفها در تاپیک عمومی گفته شود مگر اطلاعات شخصی و یا شماره تلفن و یا آدرس که در زمان رسیدن به فرودگاه لازم است و میتوان آن را در پی ام نوشت.
لطفا نظراتتان را مطرح کنید.

منم به نوبه خودم تاجایی که بتونم کمک می کنم البته در محدوده دالاس و پلینو .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sadaf44 ، Sam-90
سلام كسي از دوستان ساكن نيويورك هستن؟چندتا سوال داشتم.ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
کسی درباره ساکرامنتو اطلاعات داره
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
***As201600007
پاسخ
تشکر کنندگان:
واقعا تبریک میگم بهت بابت داشتن همچین روح بزرگی
امیدوارم بقیه ی ایرانیها ام مث شما خوش قلب باشن(بعد از ورود به امریکا)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-17 ساعت 01:28)Hamed_402 نوشته:  سلام دوستان
کسی درباره ساکرامنتو اطلاعات داره
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

دوست عزیز سلام
اگر اشتباه نکنم این پست را چندین بار دیدم و متاسفانه ظاهرا تاکنون پاسخ داده نشده .
کاش یکی از دوستان آنجا بود و پاسخ شما را بهتر از من میداد ولی النهایه چون دیدم تا الان هیچ پاسخی نگرفتید گفتم شاید در حد توان بتوانم پاسخگو باشم .
به دلایلی در برهه ای از زمان تصمیم به رفتن به ساکرامنتو داشتم پس طبیعی بود که مجبور به جمع آوری اطلاعات از آنجا باشم که نهایتا دستاورد این تحقیق حجم زیادی از اطلاعات شد که اگر بخواهید و بدردتان بخورد تقدیم میکنم .
اولا که اطلاعات خیلی زیادی از این شهر شاید در ویکی پدیا هم نتوانید پیدا کنید ولی اگر دقیقا سوالتان را مطرح کنید که چه میخواهید بنده جواب آن را خدمتتان ارسال میکنم و اگر هم چیزی را ندانم از یکی از دوستان مقیم ساکرامنتو سول میکنم و خدمتتان ابراز مینمایم .
موفق باشید.
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
پاسخ
تشکر کنندگان: behjat
سلام
ی دوستی که چندین سال مقیم ساکرامنتو هست اونجا به من پیشنهاد داده
پیدا کردن شغل خیلی مهم برام و اینکه هزینه های زندگی اونجا کم باشه ولی به نظرم اونجا خیلی ایرانی نیست
***As201600007
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان