کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-08-07 ساعت 17:29)adl نوشته:  من راجب بلیط بگم که برای 20 سپتامبر بلیط ایران ایر رفت وبرگشت انکارا 325000 تومان جزیره بهشت قیمت داد. که نسبت به بهمن ماه که رفتم دقیقا 100 هزار تومن گرونت شده
.

یک نظر سنجی
بر فرض بد ترین حالت 20 سپتامبر جلوی سفارت صف بکشیم .
مراجعه کنیم وودرخواست ویزا داشته باشیم و سفارت طبق سال گذشته به همه ویزا بده . که ان شا الله میده

1- آیا سفارت با استناد به جواب اف بی ای چک ویزا داده ؟ یا بدون جوا ب اف بی ای چک ویزا میده ؟ /
2- ایا سفارت میگه که چون تا حال نیومده و ما صبر کردیم و مجبوریم بهتون ویزا بدیم این حال و لطف رو در حقمون می کنن و ویزا میدن ؟
3- یا توی اون 10 روز آخر سفارت خودش با واشگتن مکاتبه و پیگیری بیشتر میکنه و درخواست جوابیه میکنه از اداره اف بی ای ؟
بچه ها نظرات کارشناسی بدن . نه احساسی
ممنوم.............. دعا کنید....................

من فکر کنم سومین حالت از همه صحیح تر باشه در پستهای پارسال هم خود سفارت به یکی از بچه ها گفته بوده بهتر روزهای اخر اینجا باشین و به یکی زنگ زدن که کی میخوای بیایی من فکر کنم برای خودشون هم از نظر اماری بهتر تعداد بیشتری جواب بگیرن فکر کنم روزهای خبرهای خوب نزدیکن
تشکر کنندگان: king_of_sky ، mina_s ، MH5160 ، adl ، azin ، Sooshians

سلام دوستان

خواهش میکنم هرگونه اطلاعات اشتباه یا تغییر در وضعیتتان مخصوصا پایان کلیرنس را به من اطلاع دهید . . لطفا هر گونه نظر و پیشنهادی دارید مطرح کنید تا از نظرات شما هم استفاده کنیم .. لطفا دوستانی هم که برای مصاحبه میروند و وارد سیکل کلیرنس میشوند به من اطلاع بدهند
به امید روزی که همه بچه های لاتاری 2010 را ویزا به دست و خوشحال ببینم.
دوستدار همه شما علی – ن

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اخبار هفته :
متاسفانه s_sh1355 رکورد io7o را شکست
کسانی که در این هفته کلیرنسشون تمام شد
(Ankara) : ,farzad24,kianoush, , vala,ramin2010,nana,hassan2
(Abu Dhabi ) : aghamehrad mohamad.n,
-----------------------------------------------------------------------------
کسانی که در این هفته وارد فاز کلیرنس شدند:
sara1981, shgh57, , fatemehtm
-----------------------------------------------------------------------------
نتیجه گیری ها تا این لحظه
1- کسانی که خدت سربازی رفته اند 100% کلیر میخورن
2- کسانی که شغل دولتی داشته اند 100 % کلیر میخورن
3- کسانی که سربازی سپاه رفته اند کلیر طولانی تری میخورن(بین 2 تا 8 ماه )
4- داشتن شغل دولتی باعث طولانی شدن کلیر میشود
5- داشتن تحصیلات بالا مخصوصا در رشته های فنی و حساس(شیمی-کامپیوتر-فیزیک هسته ای- متالوژی) مخصوصا تخصص در رشته های خاص کامپیوتر(شبکه – امنیت اطلاعات ) باعث طولانی شدن کلیر میشود
6- مسافرتهای خارجی به کشورهایی مثل عراق عربستان سوریه لبنان افغانستان تایلند باعث طولانی تر شدن کلیر میشود

تاریخ آخرین به روز رسانی: شنبه 7 آگوست ساعت 19
برای دیدن بهتر جدول آن را روی کامپیوتر کپی و بعد باز کنید با بزرگنمایی جدول واضح میشود

[عکس: 7Aug.png]
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
سلام دوستان
من باور دارم که بزودی خودم و همه دوستان کلیر می شوند این موضوع را بر اساس تحقیقاتم می گویم. یک هفته است که دارم به کمک همسرم
و دیگر برادرم که مقیم نروژ است بیشتر سایت هایی که شبیه به مهاجرسرا است و به زبانهای انگلیسی و نروژی و فرانسوی است را بررسی می کنیم.
و به این نتیجه رسیدیم که احتمال کلیر نشدن کمتر از یک درصد است. من تنها خواهشم این است که پیگیری توسط ایمیل را فراموش نکنید و اگر توانایی
صحبت به زبان انگلیسی را دارید تماس تلفنی داشته باشید.( البته نه اینکه روزی یک ایمیل بزنید( هر سه هفته یکبار منطقی است) تلفنی خیلی بهتر است
ضمن اینکه پسر دایی خودم هم از برندگان 2008 بوده و البته سربازی را در نیروی انتظامی بوده ولی دیپلم را در شهر بوشهر و مدرسه ایی که در سایت نیروگاه اتمی
بوده به پایان رسانده بود و کلیر شدن او در ماه آخر اتفاق افتاد و حالا هم گرین کارت در دستش می باشد.
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: sam_hash ، farzad101 ، sara56 ، shgh57 ، Shahoo52 ، aghamehrad ، Jav3 ، farzad24 ، sami123 ، Eskandari ، azin ، Sooshians
(2010-08-07 ساعت 10:16)adl نوشته:  نادرعزیز .اذین .افسانه .الیزا. رزا. علی ای. معماری عزیز و بقیه دوستان گلم که همیشه با نوشته هاشون باعث دلگرمی من هستید اگه کلیر بشم و شما ها هنوز ایران بودید به گود بای پارتی که میگیرم دعوت می کنم و حسابی از خجالتتون در میایم
......................دعا کنید .................0
یک مطلب بسیا مهم من لیست آپدیت شده های هر بار انکارا رو با تاریخش سیو می کنم
از اول اگست تا به 6 اگست
دو بار جدول آپدیت شده که در هر بار 20 نفر به لیست قبلی اضافه شدن
یعنی توی 6 روز 40 نفر و لو بیشتر کلیر شدن

FBI تو بیا برسد به دادم

مطمئن باش با آخرین قطار هم که شده به جمع دوستان مهاجر میرسی ،شاید این جمعه بیاید....Big GrinBig GrinBig Grin
یادت باشه دوست من
(2010-08-06 ساعت 20:42)Diverkia نوشته:  
(2010-08-06 ساعت 13:40)nader نوشته:  
(2010-08-05 ساعت 17:25)adl نوشته:  از آذین عزیز و بقیه بچه ها که همدردی می کنن متشکرم .واقعا اگه ما هم کلیر بشیم جشنی در این سایت مگیریم آتش بازی . حرکات اکروبات موزون و شعبده بازی
فقط دعا کنید

اگه شما و شاهوی عزیز قول یک شام مفصل رو بدید از اون انرژیهای کارساز براتون میفرستم که خود سفیر بره پشت کامپیوترو اسماتونو اعلام کنه...
ok????Big GrinBig GrinBig GrinWink

نادر جان باور کن اگه برای ما منتظرها دعا کنین و انرژی مثبت بفرستین ها همه کسایی که هستن رو شام مهمون می کنم. یعنی هر کی دلش بخواد رو دعوت می کنم شام. فقط دعا کنین بیاد. من وضعیت بدی که دارم اینه که برادرم یه بار اجازه خروج توی مرداد گرفت و بعد که دیدیم نیومد ویزا دوباره قبل مرداد تمدیدش کرد برای 15 شهریور تا 15 مهر برا همین ما می ترسیم کارا تند تند بخواد انجام شه ما هم تازه باید مدیکال تستامون رو دوباره بدیم.

البته بعد از این همه استرس وانتظار کلیر شدن حتما" خیلی میچسبه وشام این پیروزی خیلی بیشتر....Big GrinBig GrinBig Grin
به امید حق زودتر خبر خوشحالی شما وهمه منتظران ظهورش را بشنویم...WinkWink
شماره کیس:2010AS00013000
دریافت نامه قبولی:may 2009
کنسولگری:Ankara
ارسال فرمهای سری اول: JUNE 2009
کارنت شدن کیس: march 2010
دریافت نامه دوم : march 2010
مصاحبه: may 2010
دریافت کلیرنس:15july 2010
Big Grin
هر چیز که در جستن آنی ،آنی....Wink
تشکر کنندگان: Diverkia ، Shahoo52 ، Jav3 ، adl ، azin
(2010-08-07 ساعت 16:36)king_of_sky نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 15:19)saeed53 نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 11:10)king_of_sky نوشته:  من یه میل زدم آنکارا با این محتوی که اگه تا 20 سپتامبر نیاد کلیرمون آیا بیاییم اونجا ولی افیسر نمیدونم متوجه شد یا نه، همون جواب همیشگی رو داد، یعنی هنوز کلیر شما تمام نشده، وقتی تمام شد اسمتونو تو سایت میزنیم و توصیه می کنیم سریع بیایید !!
با این حساب هنوز نمی دونم باید برم یا نه، فکر میکنم یکی از بچه هایی که حدس می زنه 20 سپتامبر باید اونجا باشه و زبانش خوبه یه میل بزنه آنکارا سوال کنه بد نباشه، شاید متنی که من فرستادم گویا نبوده ! به هر حال با توجه به اینکه 20 سپتامبر آخر تابستان هست و خیلی ها اون زمان میرن مسافرت و با توجه به اینکه اون زمان تازه 1 هفته از ماه رمضان گذشته و خیلی ها که رمضان سفر نرفتن واسه روزه، اون موقع میرن، بهتره اگه می خواهیم بلیط آنکارا بگیریم الان در فکر باشیم و بدونیم باید بریم اونجا یا منتظر اعلام سفارت باشیم !؟

بابا اینقدر نگران نباش گل پسر حتما کلیر میاد . هم مال شما هم شاهو هم عدل .هم برای ما . خیالت راحت
مرسی سعید جان از دلگرمیت،من که بی صبرانه منتظر اون روزم واسه همه بچه ها، ولی باید احتمالات رو هم در نظر بگیرم مثلا شاید لازم باشه حداقل بلیط رو رزرو کنیم

من نمیدونم ما چرا برای تمام مراحل کارمون باید اینقدر نگران باشیم و حرص بخوریم! اون از کارنت شدنمون که مردیم تا کارنت شدیم. اینم از کلیر شدنمون که دیگه خیلی وقتی براش نمونده! خدا بقیه اش رو بخیر بگذرونه!
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، homeless ، Jav3 ، farzad24 ، azin ، Sooshians
(2010-08-07 ساعت 23:54)shgh57 نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 16:36)king_of_sky نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 15:19)saeed53 نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 11:10)king_of_sky نوشته:  من یه میل زدم آنکارا با این محتوی که اگه تا 20 سپتامبر نیاد کلیرمون آیا بیاییم اونجا ولی افیسر نمیدونم متوجه شد یا نه، همون جواب همیشگی رو داد، یعنی هنوز کلیر شما تمام نشده، وقتی تمام شد اسمتونو تو سایت میزنیم و توصیه می کنیم سریع بیایید !!
با این حساب هنوز نمی دونم باید برم یا نه، فکر میکنم یکی از بچه هایی که حدس می زنه 20 سپتامبر باید اونجا باشه و زبانش خوبه یه میل بزنه آنکارا سوال کنه بد نباشه، شاید متنی که من فرستادم گویا نبوده ! به هر حال با توجه به اینکه 20 سپتامبر آخر تابستان هست و خیلی ها اون زمان میرن مسافرت و با توجه به اینکه اون زمان تازه 1 هفته از ماه رمضان گذشته و خیلی ها که رمضان سفر نرفتن واسه روزه، اون موقع میرن، بهتره اگه می خواهیم بلیط آنکارا بگیریم الان در فکر باشیم و بدونیم باید بریم اونجا یا منتظر اعلام سفارت باشیم !؟

بابا اینقدر نگران نباش گل پسر حتما کلیر میاد . هم مال شما هم شاهو هم عدل .هم برای ما . خیالت راحت
مرسی سعید جان از دلگرمیت،من که بی صبرانه منتظر اون روزم واسه همه بچه ها، ولی باید احتمالات رو هم در نظر بگیرم مثلا شاید لازم باشه حداقل بلیط رو رزرو کنیم

من نمیدونم ما چرا برای تمام مراحل کارمون باید اینقدر نگران باشیم و حرص بخوریم! اون از کارنت شدنمون که مردیم تا کارنت شدیم. اینم از کلیر شدنمون که دیگه خیلی وقتی براش نمونده! خدا بقیه اش رو بخیر بگذرونه!

مثل اینکه لازمه دوباره کتاب 4 اثر از فلورانس اسکاول شین رو بخونم و هر روز صبح منتظر خبرای خوب باشم. ولی دلم گواهی میده که تا حالا که همه چی خوب پیش پیش رفته پس از این به بعد هم خوب پیش میره فقط صبر لازمه و باز هم انرژی مثبت. البته کلیرنس من تازه شروع شده!
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، Jav3 ، farzad24 ، azin
بچه ها ببخشید یه سوالی برام به وجود اومده و داره دیوونم میکنه. من پدرم که برنده اصلی هست غیر از سفرهای زیادی که داشته ویزای شینگن یک ساله هم داره که البته چون نخواسته بودن تو فرم ها ما از ویزاهای پدرم حرفی نزدیم ولی آیا فکر می کنین که اون ویزای یک ساله مشکل ساز می شه؟ البته اینم باید بگم که سفر بالای دو سه هفته نداشته و فقط ویزاش رو داره وگرنه زیاد نمونده تا حالا.
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America
[/font]
تشکر کنندگان:
(2010-08-07 ساعت 10:16)adl نوشته:  نادرعزیز .اذین .افسانه .الیزا. رزا. علی ای. معماری عزیز و بقیه دوستان گلم که همیشه با نوشته هاشون باعث دلگرمی من هستید اگه کلیر بشم و شما ها هنوز ایران بودید به گود بای پارتی که میگیرم دعوت می کنم و حسابی از خجالتتون در میایم
منم هستم همیشه براتون انرژی + میفرستم
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: اليزا ، Ashkan78 ، arina ، Jav3 ، MH5160 ، adl ، king_of_sky ، azin
منم همين مشكل رو دارم. منتهي برنده اصلي خودمم و پدري در كار نيست.

(2010-08-08 ساعت 00:45)Diverkia نوشته:  بچه ها ببخشید یه سوالی برام به وجود اومده و داره دیوونم میکنه. من پدرم که برنده اصلی هست غیر از سفرهای زیادی که داشته ویزای شینگن یک ساله هم داره که البته چون نخواسته بودن تو فرم ها ما از ویزاهای پدرم حرفی نزدیم ولی آیا فکر می کنین که اون ویزای یک ساله مشکل ساز می شه؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Diverkia ، Jav3 ، farzad24
(2010-08-08 ساعت 00:59)Ashkan78 نوشته:  منم همين مشكل رو دارم. منتي برنده اصلي خودمم و پدري در كار نيست.

(2010-08-08 ساعت 00:45)Diverkia نوشته:  بچه ها ببخشید یه سوالی برام به وجود اومده و داره دیوونم میکنه. من پدرم که برنده اصلی هست غیر از سفرهای زیادی که داشته ویزای شینگن یک ساله هم داره که البته چون نخواسته بودن تو فرم ها ما از ویزاهای پدرم حرفی نزدیم ولی آیا فکر می کنین که اون ویزای یک ساله مشکل ساز می شه؟

ببخشید می پرسم ولی شما هم همین شینگن یک ساله دارین یا نه جای دیگه ای هست؟ سوال دیگه ای هم که داشتم این بود که یعنی پس این یه مشکل به حساب می یاد یا چیز خاصی نیست؟! اینو پرسیدم چون گفته بودین منم همین مشکل رو دارم. بازم ممنون Smile
I Love U America
[/font]
تشکر کنندگان:
من از واژه ها درست استفاده نكردم.

مشكل نيست... سؤال هست. منم سفر زياد دارم و يه Shengen يك ساله از سفارت سوئد كه تا حالا با اون ويزا جايي نرفتم.

(2010-08-08 ساعت 01:06)Diverkia نوشته:  
(2010-08-08 ساعت 00:59)Ashkan78 نوشته:  منم همين مشكل رو دارم. منتهي برنده اصلي خودمم و پدري در كار نيست.

ببخشید می پرسم ولی شما هم همین شینگن یک ساله دارین یا نه جای دیگه ای هست؟ سوال دیگه ای هم که داشتم این بود که یعنی پس این یه مشکل به حساب می یاد یا چیز خاصی نیست؟! اینو پرسیدم چون گفته بودین منم همین مشکل رو دارم. بازم ممنون Smile
تشکر کنندگان: farzad24 ، Diverkia
در پاکت دوم و همینطور در فرم 9 سوالی از شما سوال می شود که به کدام کشورها سفر کرده اید و علت سفر و مدت اقامت را می بایست عنوان کرد .
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
مرسي ولي آيا داشتن ويزاي Schengen و سفر به كشورهايي كه با آمريكا از نظر 30يا30 مشكلي ندارند، باعث طولاني شدن Clearance مي شه؟

(2010-08-08 ساعت 01:41)arina نوشته:  در پاکت دوم و همینطور در فرم 9 سوالی از شما سوال می شود که به کدام کشورها سفر کرده اید و علت سفر و مدت اقامت را می بایست عنوان کرد .
(2010-08-08 ساعت 07:05)Ashkan78 نوشته:  مرسي ولي آيا داشتن ويزاي Schengen و سفر به كشورهايي كه با آمريكا از نظر 30يا30 مشكلي ندارند، باعث طولاني شدن Clearance مي شه؟

(2010-08-08 ساعت 01:41)arina نوشته:  در پاکت دوم و همینطور در فرم 9 سوالی از شما سوال می شود که به کدام کشورها سفر کرده اید و علت سفر و مدت اقامت را می بایست عنوان کرد .

اشکان جان واقعا ممنونم برای پاسخ دادن به من و بسیار دلم راحت شد. ولی دوست عزیز دیگه: شما که در مورد اون فرمی که تو پاکت دوم میاد که حرف نمیزنین؟! منظورتون فرمی هستش که اگه بخوان توی سفارت می دن دیگه ؟! منی که اصلا فرم 9 سوالی رو دریافت نکردم چی؟ یعنی پس مهم نبوده که ندادن؟! ممنون از هر دوتاتون برای پاسخ دادن به این مسئله.
I Love U America
[/font]
تشکر کنندگان:
دوستان حالا که اون سوالم تموم شد اومدم یادم افتاد این سوال رو هم بپرسم. آیا کسی هست که بدونه بچه های پارسال اونایی که رفتن سفارت توی آنکارا برای اعتراض به نیومدن ویزاهاشون چه مراحلی رو طی کردن؟ اولین قدماشون چی بوده و بعدش چی کار کردن و ...؟ اگه کسی هست که لطف کنه یا لینکش رو بده یا اینکه بیاد اینجا و خلاصه اش رو برای ما بگه خیلی ممنون میشم. بعد یک درخواست دیگه ای هم که داشتم این بود که اگه کسی قادر هست که 10 تا 20 سپتامبر بره میشه به من بگه؟ چون من مشکلی دارم که نمی تونم اون موقع یعنی 20 تا 30 سپتامبر بیام. البته اینا همشون به آدم های با تجربه ای که در این سایت هستن بستگی داره که اگه دلیلی می دونن برای اینکه 20 تا 30 باید رفت من هم هر جور شده از اون کارم می زنم و میام چون اونجا تکلیفم معلوم می شه. ولی واقعا از ته دل آرزو می کنم که کار هیچکس حتی یه نفر به اونجاها کشیده نشه. Big Grin
I Love U America
[/font]
تشکر کنندگان: Shahoo52

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان