کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
روزشنبه وصبح یکشنبه گذشته هم تو دبی چک میل کردم ولی جواب نداده بودند ساعت 1:30 ظهر رفتم وبرگه آبی وگذرنامه رو به سفارت تحویل دادم کپی همون ایمیل معروف هم بهشون نشون دادم گفتند پنج شنبه ساعت 2بیا وگذرنامه ات رو بگیر . بعدش هم دیگه میلو چک نکردم تاپنجشنبه صبح که قبل از رفتن به سفارت ایمیلو چک کردم جوابی داده بودند به این صورت:

Thank you for your email. Please be advised that admin processing is complete and your case has been posted on
the web site already. When checking, please type the visa in this fashion: 2010AS

Thank you
بعد ساعت 2 بعد از ظهر هم رفتم سفارت و باوجود اینکه در حدود 50 مراجعه کننده اونجا بود هنوز رو صندلیم ننشسته بودم که اسممو خوندند و پاکت زرد و گذرنامه باویزا رو بهم تحویل دادند . به امید کلیر شدن همه دوستان
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
تشکر کنندگان: Hashem ، MH5160 ، Ashkan78 ، Kaveh792004 ، azin ، mina_s ، گاتا ، arina ، To USA ، Sooshians ، hamed_gh ، sam_hash ، Jav3 ، Eskandari ، im-i ، free_free
بچه ها برای دریافت ویزا به جز نقص مدرک ، دیگه چیزی نباید با خودمون ببریم؟ شناسنامه ای ؟ کارت ملی؟ سند ها و ... .
پاکت زرد چیست؟ [عکس: 14k8gag.gif]
تشکر کنندگان:
(2010-08-06 ساعت 13:40)nader نوشته:  
(2010-08-05 ساعت 17:25)adl نوشته:  از آذین عزیز و بقیه بچه ها که همدردی می کنن متشکرم .واقعا اگه ما هم کلیر بشیم جشنی در این سایت مگیریم آتش بازی . حرکات اکروبات موزون و شعبده بازی
فقط دعا کنید

اگه شما و شاهوی عزیز قول یک شام مفصل رو بدید از اون انرژیهای کارساز براتون میفرستم که خود سفیر بره پشت کامپیوترو اسماتونو اعلام کنه...
ok????Big GrinBig GrinBig GrinWink

نادر جان باور کن اگه برای ما منتظرها دعا کنین و انرژی مثبت بفرستین ها همه کسایی که هستن رو شام مهمون می کنم. یعنی هر کی دلش بخواد رو دعوت می کنم شام. فقط دعا کنین بیاد. من وضعیت بدی که دارم اینه که برادرم یه بار اجازه خروج توی مرداد گرفت و بعد که دیدیم نیومد ویزا دوباره قبل مرداد تمدیدش کرد برای 15 شهریور تا 15 مهر برا همین ما می ترسیم کارا تند تند بخواد انجام شه ما هم تازه باید مدیکال تستامون رو دوباره بدیم.
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America
[/font]
تشکر کنندگان: mina_s ، MH5160 ، arina ، azin ، اليزا ، Jav3 ، mary joon ، Shahoo52 ، Eskandari
بیایید شبی دست برآریم و دعایی بکنیم
غم کلیر نشده ها را چاره ز جایی بکنیم
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: R.F ، mina_s ، Sooshians ، azin ، farzad101 ، Jav3 ، Eskandari ، Diverkia ، mary joon ، Shahoo52
با سلام

امروز چقدر خبر خوب هستش توی سایت . تبریک میگم به همه کارنت شده ها و به امید کلیر شدن یا به قول دوستمون پاک شدن همه بچه هاSmile
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: kianoush ، R.F ، mina_s ، hassan2 ، new king ، Sooshians ، azin ، ساشا ، ramin2010 ، Eskandari ، Diverkia
تبرییییییییییییییک به دوستان کلیر شده. چقدر خوشحال کننده ست وقتی آدم میبینه چندین نفر با هم کلیر شدن Smile

جدا بی صبرانه به امید روزی که ساسان, شاهو, کینگ, adl و arina و بقیه قدیمی ها با هم کلیر بشن.
آمین

(2010-08-06 ساعت 20:39)mina_s نوشته:  بچه ها برای دریافت ویزا به جز نقص مدرک ، دیگه چیزی نباید با خودمون ببریم؟ شناسنامه ای ؟ کارت ملی؟ سند ها و ... .
پاکت زرد چیست؟ [عکس: 14k8gag.gif]
مینا جونم پاکت زرد آن پاکتی ست که UPS همراه با پاسپورتهای حاوی ویزا , برای شما می آورد. پاکت مهمی که تمام مدارک و اطلاعات شما در آن قرار دارد. پاکتی که نباید درش را به هیچ عنوان باز کنید. ( و اگر باز شد یا باز بود باید همانجا به سفارت رفته و بگید ببندن!)
پاکتی که وقتی میرسید امریکا از شما تحویل میگیرند. و با آن اصلا شما را راه میدهند.
پاکتی که.....! خلاصه پاکتی که خیلی مهمه! در نگهداری آن کوشا باشید!Tongue
(در مورد اون مدارک هم تا جایی که من میدونم, همون مدرک نقص رو باید ببرید با پاسپورتتون.)
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: kianoush ، mina_s ، Hossein81 ، hassan2 ، Sooshians ، azin ، اليزا ، m.amjadi ، sam_hash ، Eskandari ، im-i
(2010-08-06 ساعت 12:27)ramfar نوشته:  سلام دوستان گرامی
شماره کیس:2010AS000085xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2009
کنسولگری:Abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE 2009
تاریخ کارنت شدن کیس
تاریخ دریافت نامه دوم :
تاریخ مصاحبه: 1Aug 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:

تاریخ مصاحبه من 14 Jan بود که متاسفانه این نامه بدست من نرسید اواخر july مکاتبه کردم و گفتند سریعا باید به سفارت ابو ظبی برم. 1 aug مصاحبه داشتم و به من برگه آبی داند برای کلیرنس و یک url که وضعیت ویزامو چک کنم. در ضمن روی برگ آبی به انتهای case# 01 عدد 01 با یک فاصله اضافه شده بود یعنی 2010as85xx 01 .وقتی به سایت میرم و میخوام case # را وارد کنم این جمله را میبینم
Immigrant Visa Case Status
Please enter the first three letters and first ten numbers of your Case Number and Click Submit button:
با توجه به اینکه case # با عدد شروع می شود نه با حرف چه جوری این case # را میشود وارد کرد
با تشکر

دویت عزیز شما به اون مثال که زده توجه نکنید. منظورش کیس های غیر از لاتاریه که کیس نامبرشون اینطوریه.
شما کیس نامبر خودت رو بدون 01 آخر وارد کن. اینطوری مثلا
2010AS8500
تشکر کنندگان:
نادرعزیز .اذین .افسانه .الیزا. رزا. علی ای. معماری عزیز و بقیه دوستان گلم که همیشه با نوشته هاشون باعث دلگرمی من هستید اگه کلیر بشم و شما ها هنوز ایران بودید به گود بای پارتی که میگیرم دعوت می کنم و حسابی از خجالتتون در میایم
......................دعا کنید .................0
یک مطلب بسیا مهم من لیست آپدیت شده های هر بار انکارا رو با تاریخش سیو می کنم
از اول اگست تا به 6 اگست
دو بار جدول آپدیت شده که در هر بار 20 نفر به لیست قبلی اضافه شدن
یعنی توی 6 روز 40 نفر و لو بیشتر کلیر شدن

FBI تو بیا برسد به دادم
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: اليزا ، afsan2010 ، MH5160 ، mina_s ، Eskandari ، Diverkia ، nader ، Shahoo52 ، mary joon ، azin ، R.F
4 ماه از زمان مصاحبه ما گذشت و هنوز کلیر نشدیم.راستش شماره کیس ما 600 بود و الان باید گرین کارتمون را می گرفتیم ولی نمی دانم تقصیر کدوم شیر پاک خورده ای بود که نامه دوم ما بعد از تاریخ مصاحبه اومد یعنی تاریخ مصاحبه ژانویه اعلام شده بود ولی نامه تو فوریه دستمون رسید!!!!
تاریخ مجدد اوریل اعلام شد و از ان زمان تا الان منتظریم.حالا نمیدونیم مقصر کیه؟
به هر حال مانند بقیه دوستان امیدواریم کار به اما و اگر نرسه
تشکر کنندگان: sam_hash ، اليزا ، sara56 ، Eskandari ، Sooshians ، farzad24 ، mary joon ، Shahoo52 ، hamed_gh ، azin
من یه میل زدم آنکارا با این محتوی که اگه تا 20 سپتامبر نیاد کلیرمون آیا بیاییم اونجا ولی افیسر نمیدونم متوجه شد یا نه، همون جواب همیشگی رو داد، یعنی هنوز کلیر شما تمام نشده، وقتی تمام شد اسمتونو تو سایت میزنیم و توصیه می کنیم سریع بیایید !!
با این حساب هنوز نمی دونم باید برم یا نه، فکر میکنم یکی از بچه هایی که حدس می زنه 20 سپتامبر باید اونجا باشه و زبانش خوبه یه میل بزنه آنکارا سوال کنه بد نباشه، شاید متنی که من فرستادم گویا نبوده ! به هر حال با توجه به اینکه 20 سپتامبر آخر تابستان هست و خیلی ها اون زمان میرن مسافرت و با توجه به اینکه اون زمان تازه 1 هفته از ماه رمضان گذشته و خیلی ها که رمضان سفر نرفتن واسه روزه، اون موقع میرن، بهتره اگه می خواهیم بلیط آنکارا بگیریم الان در فکر باشیم و بدونیم باید بریم اونجا یا منتظر اعلام سفارت باشیم !؟
تشکر کنندگان: Jav3 ، MH5160 ، saeed53 ، azin
(2010-08-07 ساعت 11:10)king_of_sky نوشته:  من یه میل زدم آنکارا با این محتوی که اگه تا 20 سپتامبر نیاد کلیرمون آیا بیاییم اونجا ولی افیسر نمیدونم متوجه شد یا نه، همون جواب همیشگی رو داد، یعنی هنوز کلیر شما تمام نشده، وقتی تمام شد اسمتونو تو سایت میزنیم و توصیه می کنیم سریع بیایید !!
با این حساب هنوز نمی دونم باید برم یا نه، فکر میکنم یکی از بچه هایی که حدس می زنه 20 سپتامبر باید اونجا باشه و زبانش خوبه یه میل بزنه آنکارا سوال کنه بد نباشه، شاید متنی که من فرستادم گویا نبوده ! به هر حال با توجه به اینکه 20 سپتامبر آخر تابستان هست و خیلی ها اون زمان میرن مسافرت و با توجه به اینکه اون زمان تازه 1 هفته از ماه رمضان گذشته و خیلی ها که رمضان سفر نرفتن واسه روزه، اون موقع میرن، بهتره اگه می خواهیم بلیط آنکارا بگیریم الان در فکر باشیم و بدونیم باید بریم اونجا یا منتظر اعلام سفارت باشیم !؟

بابا اینقدر نگران نباش گل پسر حتما کلیر میاد . هم مال شما هم شاهو هم عدل .هم برای ما . خیالت راحت
تشکر کنندگان: Jav3 ، king_of_sky ، farzad24 ، mary joon ، Shahoo52 ، SRB
(2010-08-07 ساعت 15:19)saeed53 نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 11:10)king_of_sky نوشته:  من یه میل زدم آنکارا با این محتوی که اگه تا 20 سپتامبر نیاد کلیرمون آیا بیاییم اونجا ولی افیسر نمیدونم متوجه شد یا نه، همون جواب همیشگی رو داد، یعنی هنوز کلیر شما تمام نشده، وقتی تمام شد اسمتونو تو سایت میزنیم و توصیه می کنیم سریع بیایید !!

بابا اینقدر نگران نباش گل پسر حتما کلیر میاد . هم مال شما هم شاهو هم عدل .هم برای ما . خیالت راحت
مرسی سعید جان از دلگرمیت،من که بی صبرانه منتظر اون روزم واسه همه بچه ها، ولی باید احتمالات رو هم در نظر بگیرم مثلا شاید لازم باشه حداقل بلیط رو رزرو کنیم
تشکر کنندگان:
(2010-08-07 ساعت 12:47)mehran626 نوشته:  سلام
ممکنه راهنمایی بفرمایید چطور می تونم به جدل بروز شده دسترسی پیدا کنم

سلام امروز میزنم
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: mina_s ، Jav3 ، sami123 ، SRB
من راجب بلیط بگم که برای 20 سپتامبر بلیط ایران ایر رفت وبرگشت انکارا 325000 تومان جزیره بهشت قیمت داد. که نسبت به بهمن ماه که رفتم دقیقا 100 هزار تومن گرونت شده
.

یک نظر سنجی
بر فرض بد ترین حالت 20 سپتامبر جلوی سفارت صف بکشیم .
مراجعه کنیم وودرخواست ویزا داشته باشیم و سفارت طبق سال گذشته به همه ویزا بده . که ان شا الله میده

1- آیا سفارت با استناد به جواب اف بی ای چک ویزا داده ؟ یا بدون جوا ب اف بی ای چک ویزا میده ؟ /
2- ایا سفارت میگه که چون تا حال نیومده و ما صبر کردیم و مجبوریم بهتون ویزا بدیم این حال و لطف رو در حقمون می کنن و ویزا میدن ؟
3- یا توی اون 10 روز آخر سفارت خودش با واشگتن مکاتبه و پیگیری بیشتر میکنه و درخواست جوابیه میکنه از اداره اف بی ای ؟
بچه ها نظرات کارشناسی بدن . نه احساسی
ممنوم.............. دعا کنید....................
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: king_of_sky ، mina_s ، اليزا ، sam_hash ، farzad101 ، Eskandari ، azin ، Sooshians
(2010-08-07 ساعت 17:29)adl نوشته:  من راجب بلیط بگم که برای 20 سپتامبر بلیط ایران ایر رفت وبرگشت انکارا 325000 تومان جزیره بهشت قیمت داد. که نسبت به بهمن ماه که رفتم دقیقا 100 هزار تومن گرونت شده
.

یک نظر سنجی
بر فرض بد ترین حالت 20 سپتامبر جلوی سفارت صف بکشیم .
مراجعه کنیم وودرخواست ویزا داشته باشیم و سفارت طبق سال گذشته به همه ویزا بده . که ان شا الله میده

1- آیا سفارت با استناد به جواب اف بی ای چک ویزا داده ؟ یا بدون جوا ب اف بی ای چک ویزا میده ؟ /
2- ایا سفارت میگه که چون تا حال نیومده و ما صبر کردیم و مجبوریم بهتون ویزا بدیم این حال و لطف رو در حقمون می کنن و ویزا میدن ؟
3- یا توی اون 10 روز آخر سفارت خودش با واشگتن مکاتبه و پیگیری بیشتر میکنه و درخواست جوابیه میکنه از اداره اف بی ای ؟
بچه ها نظرات کارشناسی بدن . نه احساسی
ممنوم.............. دعا کنید....................

Oct-02-2009, 05:10 PM (This post was last modified: Oct-02-2009 05:13 PM by matrix.) Post: #1186
matrix
عضو با سابقه

thank 538
418 was given thank in 146 posts

RE: کلیرنس گرین کارد 2009
با سلام خدمت همه گل های مهاجر سرایی
واقعاً باید یک دست مریزاد به این سایت و به بچه های باحالش گفت، من اونجا احساس تنهایی نمی کردم چون حس می کردم بقیه از من بیشتر نگران بودن دم همتون گرم راستش سفر خیلی پردردسری شد ولی شکر خدا آخرش خوب شد. اینم تجربه ای که ما تونستیم به بر و بچه های 2010 بدیم که کسی نگران نیومدن کلیرنس نباشه، در واقع کلیرنس ما که اصلاً هیچوقت نیومد ما از روز یکشنبه 27 سپتامبر تا 5 شنبه پنج بار رفتیم ابوظبی!!!!
3 روز اول که میگفتن نیومده فردا بیاین، روز 29 گفتن ما عصر چک مستقیم با واشنگتن انجام میدیم و فردا اگه مشکلی نباشه ویزا رو میدیم. ما هم خوشحال و خندان روز 30 رفتیم صبح مدارک رو گرفتن و گفتن ظهر بیاین بگیرین، القصه ظهر هم گفتن حالا باید چک کنیم ببینیم ویزا تموم نشده باشه آمریکا هم هنوز 30 سپتامبر نشده بود گفتن 1 اکتبر!!! بالاخره بخت ما یک اکتبر باز شد و ویزا رو بهمراه آقای معصومی و برادر parvaz عزیز دریافت کردیم ولی متاسفانه یکی از بچه ها که خانمش و پسرش ویزا گرفته بودن نتونست ویزا بگیره که اونم بخاطر اقامت تحصیلی 9 ماهه در سوئد بود که اینا گفتن ما نتونستیم سابقه ای ازش در بیاریم و آخر وقت هم سیستم کات شد و هیچی... و بدتر از همه حرفی بود که اون دختر جوون و بداخلاق به فارسی می گفت: همینه دیگه ، لاتاری شانسه ما هم کاری نمی تونیم بکنیم! بهر حال امیدوارم این دوستمون هم بتونه راه خوبی پیدا کنه که بتونه کارش رو درست کنه زودتر، اگر کسی هم راهکاری داره ممنون میشم اینجا بگه که چقدر کار خودش طول میکشه اگه خانمش بره و گرین بگیره؟؟؟
ضمنا چند تا نکته هم بگم ، ما 2 روز با ماشین خانم ملیکا رفتیم که ماشین خوبی بود و 150 درهم هم می گرفت اگه کسی شمارش رو خواست بهم بگه ولی یک روز با اتوبوس رفتیم که اون هم خیلی راحته 1.30 ساعت تا حداکثر 2 ساعت طول میکشه با بلیت 20 درهم هر طرف. بعدش هم که مزاحم برادر عزیز parvaz شدیم که ما رو تا جبل علی اوردن و بقیش رو با مترو رفتیم با بلیت 4.5 درهم باز هم تشکر می کنم از برادر parvaz عزیز.
از افشین عزیز و بقیه بچه ها هم ممنونم که به من تاکید می کردند حتما هفته آخر اونجا باشم، اینم تجربه ای شد برای سال های بعد
و نهایتا از مدیران عزیز سایت، بچه هایی که پیگیر کار ما بودن و Great، اقای معصومی، م.و ، فرزین ، tomi, agsone و.... تشکر می کنم که سختی لحظه ها رو برای ما طاقت پذیر تر کردن. ایشالا بتونم همچنان در خدمت این سایت و بچه های باحالش باشم.

توکل کنید و طاقت بیارید

--------------------------------------------------------------------------------
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: farzad24 ، sara56 ، king_of_sky ، mina_s ، saeed53 ، Diverkia ، Jav3 ، sami123 ، adl ، azin ، SRB ، free_free ، Sooshians

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان