موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام در نامه دوم که بدست همه دوستان یا بصورت پستی یا بصورت ایمیل میرسد می بایستی در مورد کلیه سفرهای خارجی خود توضیح دهید .
اگر فرم 9 سوالی هم دریافت کردید که مجددا باید آنجا هم توضیح دهید. و اما اینکه آیا موجب طولانی تر شدن زمان کلیر می شود یا خیر؟
باید عنوان کنم که بله زیرا در جدول بچه ها که توسط علی عزیز تهیه شده می توانید مشاهده کنید.
در مورد خود من هم اینچنین بوده است. سفر به کشورهای مختلف داشتم و حالا سه ماه است که منتظرم!!
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-08 ساعت 10:21)arina نوشته: با سلام در نامه دوم که بدست همه دوستان یا بصورت پستی یا بصورت ایمیل میرسد می بایستی در مورد کلیه سفرهای خارجی خود توضیح دهید .
اگر فرم 9 سوالی هم دریافت کردید که مجددا باید آنجا هم توضیح دهید. و اما اینکه آیا موجب طولانی تر شدن زمان کلیر می شود یا خیر؟
باید عنوان کنم که بله زیرا در جدول بچه ها که توسط علی عزیز تهیه شده می توانید مشاهده کنید.
در مورد خود من هم اینچنین بوده است. سفر به کشورهای مختلف داشتم و حالا سه ماه است که منتظرم!!
عجبببببب پس همین هستش که طول کشیده برای ما هم. بسیار ممنونم از شما برای پاسختون
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America[/font]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-08 ساعت 11:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-08 ساعت 11:46 توسط seravin.)
علی خان ممنون از جدولتون انشاالله زودتر کلبر بشین ولی فکر کنم خانم aadine هفته پیش کلیر شد ند و در صفحات قبل اعلام کرده بودند.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
قابل توجه دوستانی که به صورت خانوادگی در لاتاری شرکت کرده اند .
ما از برندگان 2010 هستیم که برنده اصلی من بودم که روز مصاحبه ویزام آماده بود ولی به شوهرم کلیر خورد و الان 4 ماهه که منتظریم تا کلیر همسرم بیاد.بر طبق پیشنهاد آفیسر من ویزام رو نگرفتم تا زمان آماده شدن ویزای همسرم دو تایی بگیریم که 6 ماه اعتبار داشته باشه.5 شنبه EMAIL به ابوظبی زدیم وسوال کردیم
,
Many thanks for your message but we have one question.
is it possible that my case not complete till end of September while the
visa of my wife is ready.
What can we do if we will face with this situation.
وامروز جواب آمد
Please be advised that we have no idea whether or not the processing will be complete before the end of the program or not!
Thank you
این ابوظبی واقعا خیلی نا امیدانه جواب میده.البته این فقط بابت اطلاع رسانی بود ولی با توجه به تاپیک سال پیش همه ویزا گرفتند.امیدواریم امسال هم همینطور بشه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-07 ساعت 10:16)adl نوشته: نادرعزیز .اذین .افسانه .الیزا. رزا. علی ای. معماری عزیز و بقیه دوستان گلم که همیشه با نوشته هاشون باعث دلگرمی من هستید اگه کلیر بشم و شما ها هنوز ایران بودید به گود بای پارتی که میگیرم دعوت می کنم و حسابی از خجالتتون در میایم
......................دعا کنید .................0
adl عزیز، شما فقط کلیر بشو، شام و گودبای پارتی پیشکش! من که از صمیم قلب دعا میکنم همتون هر چه زودتر کلیر بشین و بتونین برنامه هاتون رو جمع و جور کنید!!! حتماً حکمتی هست در این تاخیر...بازهم جای شکر داره که اکثر بچه ها در کنار خانواده این استرس رو تحمل میکنن! دوستانی که مجبور شدن به خاطر قوانین خیلی خیلی محترم این مملکت، زودتر از کشور خارج بشن که دیگه واقعاً وضعیتشون سخته!!!
ان شاء الله که عوض این هم استرس و صبرتون، عطا میشه! ماه رمضون هم که نزدیکه، سر سفره های افطار و سحر حتماً دعاها مستجابه...نگران نباشید!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام...این ابوظبی واقعا ذیونست.......بعد از 8 ماه سه بار سابقه کار خواستن که یه بارشو پستی خواستن......یه بار مسافرت های خارجی رو امروز دوباره ای میل دادن شغلت تو 5 سال اخیر چی بوده...دیگه واقعا گندشو در آوردن مسخره های بی خاصیت ......................
شماره کیس : 2012AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 19 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 28 جولای
تاریخ کارنت شدن کیس:8سپتامبر
تاریخ دریافت نامه دوم:25 سپتامبر
تاریخ مصاحبه:15 نوامبر
تاریخ دریافت ویزا:15 نوامبر
تاریخ ورود به آمریکا :16 مارچ
تاریخ دریافت گرین کارت :20 آوریل
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-08 ساعت 14:37)s_sh1355 نوشته: سلام...این ابوظبی واقعا ذیونست.......بعد از 8 ماه سه بار سابقه کار خواستن که یه بارشو پستی خواستن......یه بار مسافرت های خارجی رو امروز دوباره ای میل دادن شغلت تو 5 سال اخیر چی بوده...دیگه واقعا گندشو در آوردن مسخره های بی خاصیت ......................
می خواستم بدونم
شما فرم 8 سواله رو پر کرده وبودید .؟
یا اینکه در نامه دوم یک فرم بود که مشخصات رو می خواست اونو پر کردید و موقع مصاحبه بهشون دادید؟
و آیا پس از هر بار ایمیل و پست سابقه کار ok ازشون می گرفتید که آیا مدارک بدستشون رسیده ؟
در هر حال امید وارم که پس از این مدارک شما رو کامل کنن و این شاید نشانه این هست که پیگیر پرونده شما هستن و جای امیدواری داره .
انشا الله زودتر کلیر میشید .
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-08 ساعت 14:47)adl نوشته: (2010-08-08 ساعت 14:37)s_sh1355 نوشته: سلام...این ابوظبی واقعا ذیونست.......بعد از 8 ماه سه بار سابقه کار خواستن که یه بارشو پستی خواستن......یه بار مسافرت های خارجی رو امروز دوباره ای میل دادن شغلت تو 5 سال اخیر چی بوده...دیگه واقعا گندشو در آوردن مسخره های بی خاصیت ......................
می خواستم بدونم
یا اینکه در نامه دوم یک فرم بود که مشخصات رو می خواست اونو پر کردید و موقع مصاحبه بهشون دادید؟
و آیا پس از هر بار ایمیل و پست سابقه کار ok ازشون می گرفتید که آیا مدارک بدستشون رسیده ؟
در هر حال امید وارم که پس از این مدارک شما رو کامل کنن و این شاید نشانه این هست که پیگیر پرونده شما هستن و جای امیدواری داره .
سلام/////من فرم 8 سوالی نداشتم.....در نامه دوم اون فرم رو کامل پر کردم.....ok هم هر دفعه گرفتم....
شماره کیس : 2012AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 19 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 28 جولای
تاریخ کارنت شدن کیس:8سپتامبر
تاریخ دریافت نامه دوم:25 سپتامبر
تاریخ مصاحبه:15 نوامبر
تاریخ دریافت ویزا:15 نوامبر
تاریخ ورود به آمریکا :16 مارچ
تاریخ دریافت گرین کارت :20 آوریل
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-08 ساعت 14:37)s_sh1355 نوشته: سلام...این ابوظبی واقعا ذیونست.......بعد از 8 ماه سه بار سابقه کار خواستن که یه بارشو پستی خواستن......یه بار مسافرت های خارجی رو امروز دوباره ای میل دادن شغلت تو 5 سال اخیر چی بوده...دیگه واقعا گندشو در آوردن مسخره های بی خاصیت ......................
ميگم زياد ناراحت نشو اينو به فال نيك بگير و سريع جوابشونو بده
بعضي از بچه ها كه كلي منتظرن و هنوز نه خبري هست و نه اي ميلي و نه چيزي باز اقلا پرونده شمارو دارن نگاه مي كنن .
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-08 ساعت 14:47)adl نوشته: (2010-08-08 ساعت 14:37)s_sh1355 نوشته: سلام...این ابوظبی واقعا ذیونست.......بعد از 8 ماه سه بار سابقه کار خواستن که یه بارشو پستی خواستن......یه بار مسافرت های خارجی رو امروز دوباره ای میل دادن شغلت تو 5 سال اخیر چی بوده...دیگه واقعا گندشو در آوردن مسخره های بی خاصیت ......................
می خواستم بدونم
با سلام
زیاد نگران نباشید وناراحت نشید.
اول اینکه سیستم کلیر شدن توسط سفارت انجام نمی شود و اصولا آژانسهایی
در خود آمریکا این کار را انجام می دهند. و کار چند گروه مستقل است .
پس ممکن است که یکی از آنها احتیاج به این اطلاعات داشته و شاید
می خواهند ببینند که اطلاعات جدید شما با قبلی ها تطابق دارد یا خیر!!
دیگر اینکه می توانید با تلفن یا ایمیل موضوع را با سفارت در میان بگذارید و
تاریخ دقیق ارسال مدارک قبلی را و در صورت موجود بودن رسید قبلی سفارت مبنی بر دریافت اطلاعاتتان را به آنها نشان دهید.
ضمنا به قول دوستمون نشانه در جریان بودن پرونده هم است
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی تا حالا تلفنی با سفارت آنکارا صحبتی کرده راجب کلیرنس وتاخیر آن؟