[quote='ali-n' pid='40392' dateline='1268580944']
سلام دوستان منتظر
بالاخره با عنایت خدا و کمک دوستان مخصوصا محسن عزیز و با اطلاعاتی که شما دوستان فرستادید جدول کلیرنس لاتاری 2010 تهیه شد. برخی از اطلاعات هنوز ناقص هست که امیدوارم دوستان این اطلاعات رو برای من بفرستند . از دوستان خواهش میکنم هرگونه اطلاعات اشتباه یا تغییر در وضعیتشان مخصوصا پایان کلیرنس را به من اطلاع دهند . من سعی میکنم هر روز جدول را به روزرسانی کنم. برای همین ساعت و تاریخ به روز رسانی رو میزنم . لطفا هر گونه نظر و پیشنهادی دارید مطرح کنید تا از نظرات شما هم استفاده کنیم . من فکر میکنم با این جدول به خیلی نتایج میشه رسید و خیلی نگرانی ها بر طرف میشه. برای خود من که اینطور بود . دوستانی که برای مصاحبه میرین و وارد سیکل کلیرنس میشین لطفا به من اطلاع بدید
به امید روزی که همه بچه های لاتاری 2010 را ویزا به دست و خوشحال ببینم
دوستدار همه شما علی – ن
با سلام خدمت شما دوست عزیز باید بگویم چند روز قبل من اطلاعاتم را برایتان ارسال کردم ولی هنوز در جدول عمل نشده ایا مشکلی وجود داره ممنون
2010-03-15 ساعت 20:59 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-15 ساعت 21:01 توسط ali-n.)
ویران نه آنست که جمشید بنا کرد ---------- ویران نه آنست که فرهاد فرو ریخت
ویران دل ماست که که هر روز ------------ 100 بار بنا گشت و دگر باره فرو ریخت
سلام به همه دوستان منتظر کلیرنس
میدونم که هر چی زمان پیش میره استرس ها بیشتر میشه .من که از استرس داره همه موهام سفید میشه .
تنها جایی که کمی میتونم دلگرمی پیدا کنم در مهاجر سرا و گفتگو با دوستان هست . این واقعا مثل یه جنگ سخت میمونه که همرزمان باید تا آخرین لحظه به هم کمک کنند و در پایان همه با هم جشن پیروزی بگیرن .
برای اینکه یه کم از استرس دوستان کم بشه من آمار سال گذشته رو میزارم توی لینک زیر که ببینید این انتظار فقط مال ما نبوده
بد نیست برید یه سری هم به پست های دوستانی که زمان کلیرشون طول کشیده بندازید و شرایط اونا رو با خودتون مقایسه کنید. مطمئنا براتون جالب خواهد بود. راستی آخرین سطر جدول توسط من پر شده که خدا نکنه اون روزی که اسم من یا کس دیگه ای اونجا باشه . دلیل این کار من هم این بود که تا جایی که من خبر دارم متاسفانه یکی از دوستان سال گذشته نتونست ویزاشو بگیره و دلیلش هم شاید کوتاهی خودش در پیگیری روزهای آخر و کیس نامبر بالاش بوده . ولی خوشبختانه بقیه همگی گرفتن . برای اطلاعات بیشتر میتونید با s.setare تماس بگیرید
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
(2010-03-14 ساعت 11:55)naka_sach نوشته: سلام. من نه سربازی رفتم و نه سابقه کار دولتی داشتم. مصاحبه من روز 9 فوریه در ابوظبی بوده و تا الان هم کلیرنس خودم و همسرم نیومده! فکر کنم دلیل اینکه به کلیرنس خوردم رشته تحصیلیم و دانشگاهم باشه. آخه روز مصاحب ازم پرسید گدوم دانشگاه درس خوندی؟ دانشگاه من دولتی و در تهران بوده و رشته ام هم مهندسی متالوژی.
یه سوال: اگر توی سایت ابوظبی شماره کیس نامبرمون کلیر بشه از کجا بفهمم که فقط کلیرنس من اومده یا مال همسرم هم اومده؟ آخه به هر دومون یه شماره کیس دادن.
سلام
امکان داره دانشگاهتون رو بگین؟
چون یکی از دوستای من دانشگاه شاهده و اون لاتاری برنده شده و نگرانه
من دانشگاه تهران بودم. ولی فکر کنم بیشتر روی رشته ام حساس هستند تا دانشگاه.
(2010-03-16 ساعت 03:25)kavoshgarnet نوشته: من حس مي كنم كه بار ديگه كه آنكارا آپديت كنه من كلير شده باشم.
همان حسي كه به من مي گفت چه تاريخي مصاحبه مي شم.
البته فراموش كردم كه بگم اين حس، حس ششم نيست بلكه حس هفتم است و به من الهام خواهد شد.
اين حس هفتم همان اطلاعات اينترنتي و اطلاعات مهاجرسراست و الهام غيبي هم ايميل و اطلاعات سايت سفارت است.
آري دوستان اين حس از تحليل داده هاي دريافتي از مهاجرسرا به دست آمده است.
اميدوارم حس تحليلگريام درست باشد وگرنه شب عيدي حال خوشي نخواهم داشت.
2010-03-17 ساعت 09:25 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-17 ساعت 09:32 توسط said.shokohi.)
سلام دوستان
همسرم برنده اصلی بود و مصاحبه ما 26 ژانویه در آنکارا بود. تا آپدیت 11 مارچ هم کیس نامبر ما نبود و چون 6 هفته ای که کنسول گفته بود به اتمام رسیده بود من یه ایمیل از طرف همسرم زدم و دیروز جواب دادند که من در تاریخ 25 فوریه کلیر شدم. خواستم بگم اگر دوستان از دو ماه رد شدند و جواب کلیرنسشون نیومد میتونن ایمیل کنن.
ضمنا متن ایمیل را اینجا و جواب را در پست بعدی می گذارم.
متن ایمیل خودم:
Case Number: 2010AS3////
Last name: J
First name: M
Data of birth:
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign state chargeability: IRAN
Dear Sir/Madam
According to the interview on Jan. 26, 2010, the visas for my child, ----, and I were issued. But we haven't informed yet of my husband's. Since the visa were supposed to be issued during 6 weeks, I wonder if he'd receive his visa or not. Moreover, our documents were complete as it was mentioned in our interview.
Regards,
ضمنا آنکارا خیلی زود جواب ایمیلها رو میده
این هم جوابشون
Dear Ms. J,
The administrative process for SHOKOOHI, SAEED's file was completed as of February 25, 2010.
Mr. Shokoohi may now come to our office on any Monday through Thursday between 1:00pm and 1:30pm before his security clearance expires on June 10, 2010. After his personal appearance to this office an immigrant visa will be prepared and sent to his address in Turkey, which he will provide to UPS.
دوستان سلام : بعد از این همه انتظار ما هم کلیر شدیم . جالب اینه که درست سر 90روز براشون میل زدم و1روز نشد که جواب دادن برو توی وب سایت ابوظبی و حالشو ببر. انگاری همه چیز دست خودشونه ومیخوان 90روزانتظار بکشی تا قدر عافیت را بدونی .دو تا نکته بگم و اون اینکه کیس نامبررا باید به صورت قبل بزنیدونمیدونم چرا همونطوری که گفتند اگه باABD بزنیم نمیاد.دوم اینکه در جواب دوست عزیزALI-N باید بگم بچه های لاتاری 2009همه کلیرشدن به جز 1نفر که اون هم بخاطر این بوده که 7سال اقامت یک کشور دیگه (فکر کنم سوئد)را داشته بنابراین همه مطمئن باشید دیروزود داره ولی سوخت وسوز نداره به امید اینکه به زودی خبر کلیر شدن تک تک بچه های مهاجر را ببینم.دوستار همه محسن
2010-03-17 ساعت 14:02 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-17 ساعت 14:04 توسط ali-n.)
(2010-03-17 ساعت 13:38)mohi نوشته: دوستان سلام : بعد از این همه انتظار ما هم کلیر شدیم . جالب اینه که درست سر 90روز براشون میل زدم و1روز نشد که جواب دادن برو توی وب سایت ابوظبی و حالشو ببر. انگاری همه چیز دست خودشونه ومیخوان 90روزانتظار بکشی تا قدر عافیت را بدونی .دو تا نکته بگم و اون اینکه کیس نامبررا باید به صورت قبل بزنیدونمیدونم چرا همونطوری که گفتند اگه باABD بزنیم نمیاد.دوم اینکه در جواب دوست عزیزALI-N باید بگم بچه های لاتاری 2009همه کلیرشدن به جز 1نفر که اون هم بخاطر این بوده که 7سال اقامت یک کشور دیگه (فکر کنم سوئد)را داشته بنابراین همه مطمئن باشید دیروزود داره ولی سوخت وسوز نداره به امید اینکه به زودی خبر کلیر شدن تک تک بچه های مهاجر را ببینم.دوستار همه محسن
وای نمیدونی این خبرت چقدر خوشحالم کرد. انگار خودم کلیر شدم. این خبر رو وقتی خوندم که داشتم ترانه گریه نکن مرحوم فرزین رو میخوندم که ناخودآگاه گریه ام گرفت
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
من اینو رو تو این چند وقت که با مهاجر سرام فهمیدم اینه که همه باهم خوشحالند و با هم ناراحت .هم خوش شون و هم نا خوشیشون رو با هم تقسیم میکنن
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
2010-03-17 ساعت 14:13 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-17 ساعت 14:14 توسط hanim.)
سلام. تبریک می گم.
فقط یه سوال، یعنی ABD را وارد نکنیم؟ پس مرض دارن بالاش فرمتش رو اون جوری گذاشتن؟
(2010-03-17 ساعت 13:38)mohi نوشته: دوستان سلام : بعد از این همه انتظار ما هم کلیر شدیم . جالب اینه که درست سر 90روز براشون میل زدم و1روز نشد که جواب دادن برو توی وب سایت ابوظبی و حالشو ببر. انگاری همه چیز دست خودشونه ومیخوان 90روزانتظار بکشی تا قدر عافیت را بدونی .دو تا نکته بگم و اون اینکه کیس نامبررا باید به صورت قبل بزنیدونمیدونم چرا همونطوری که گفتند اگه باABD بزنیم نمیاد.دوم اینکه در جواب دوست عزیزALI-N باید بگم بچه های لاتاری 2009همه کلیرشدن به جز 1نفر که اون هم بخاطر این بوده که 7سال اقامت یک کشور دیگه (فکر کنم سوئد)را داشته بنابراین همه مطمئن باشید دیروزود داره ولی سوخت وسوز نداره به امید اینکه به زودی خبر کلیر شدن تک تک بچه های مهاجر را ببینم.دوستار همه محسن
(2010-03-17 ساعت 14:36)said.shokohi نوشته: ضمنا سربازی من هم تو سپاه بوده
مصاحبه شدید وکلیرتون آمده
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
2010-03-17 ساعت 14:47 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-28 ساعت 14:25 توسط said.shokohi.)
همینطور تمام مدارکمان را برای مصاحبه همراه خودمان بردیم و اصلا پست نکردیم چون نامه دوم نرسید و من از طریق ایمیل یک هفته مانده به مصاحبه فهمیدم. حالا تصور کنید تو یک هفته مام مدارک و پاسپورت بچه راچطوری حاضر کردیم و مدرک تحصیلی خانمم از دانشگاه کی به دستمون رسی و واکسنها و.... بلیطا غیر مستقیم از طریق استانبول و....... که ه کدام یک مثنوی هفتاد من کاغذ می شه. خلاصه خواستم بگم نگران ارسال مدارک نباشید و میتونید همراهتون ببرید برای روز مصاحبه. البته ربطی به این تاپیک نداشت فقط تجربه ای که بود در اختیار دوستان قرار گرفت. همینجا هم از مدیران و موسسین این سایت تشکر میکنم چون این سایت خیلی بهم کمک کرد. سعی می کنم اطلاعات بیشتری را در اختیار دوستان بگذارم .
تا بعد
(2010-03-17 ساعت 14:41)adl نوشته:
(2010-03-17 ساعت 14:36)said.shokohi نوشته: ضمنا سربازی من هم تو سپاه بوده
مصاحبه شدید وکلیرتون آمده
بله دوست عزیز در پست بالاتر توضیح دادم
شماره کیس: 2010as 3279
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 5 ,2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:از طریق ایمیل jan 15 ,2010
تاریخ مصاحبه:Jan,26,2010