کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-03-13 ساعت 15:10)payman R نوشته:  
(2010-03-13 ساعت 14:11)darya نوشته:  
(2010-03-13 ساعت 14:04)adl نوشته:  
(2010-03-13 ساعت 13:51)darya نوشته:  
(2010-03-13 ساعت 13:47)adl نوشته:  [quote='adl' pid='40238' dateline='1268459863']
کلیر دیروز را من در جدول اکسل کپی کردم هیچ تغییری نداشت شاید اونهایی که ویزاشون رو می گیرن یا کیس های متفاوت با لاتاری دارند در جدول حذف یا اضافه می شوند باید تا 2.3 روز دیگه صبر کنیم . به امید کلیر همه مصاحبه در ژانویه ها و فوریه ها و ماههای قبل داشتن .
[/qu
از دوستانی که کلیر شدن می خواستم بدونم که محل خدمت در سپاه باشه تاخیری در کلیر شدنشون به وجود میاره یا خیر؟ و همون اندازه که برای ارتش یا سایر محل های خدمت زمانبر هست برای سپاه هم هست یا ممکن بیشتر باشه ؟ .
انکارا بودید یا ابوظبی ؟. کارشون دولتی بود یا خصوصی ؟ با تشکر

برای شوهر من که سربازیش سپاه بوده 3 ماه طول کشید.

ابوظبی بودیم. کارش هم خصوصی بود. من با اینکه کار دولتی اونم از نوع حساسش داشتم زودتر کلیر شدم! معلوم میشه سربازی سپاه براشون خیلی مهمه! البته نگران نباشید بالاخره کلیر میشید.

شوهره شما سفر به کشورهای عربی هم داشتن؟ آیا شما قبل از کلیر شدن با سفارت مکاتبه کرده بودین ؟

نه سفری نداشتن. وقتی من کلیر شدم ، رفتیم که ویزاها رو بگیریم که گفتن جواب چک شوهرم نیومده. 3 هفته بعد من دوباره ایمیل زدم، اونوقت گفتن که اونم کلیر شده و می تونیم بریم ویزاها رو بگیریم.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: payman R ، indmehdi
نه سفری نداشتن. وقتی من کلیر شدم ، رفتیم که ویزاها رو بگیریم که گفتن جواب چک شوهرم نیومده. 3 هفته بعد من دوباره ایمیل زدم، اونوقت گفتن که اونم کلیر شده و می تونیم بریم ویزاها رو بگیریم.
[/quote]

ممنون از جوابتون ولی میخواستم بدونم آیا قبل از کلیر شدن شما بهشون میل زده بودین که از وضیت کلیر شدنتون مطلع بشین؟
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان:
یه سئوال!
تا الان از بچه های 2010 کسی هست که نه سربازی رفته بوده و نه سابقه کار داشته ولی کلیرنس خورده باشه؟
و اگه هست فکر می کنه به چه علت بوده؟
ممنون
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان:
(2010-03-13 ساعت 16:26)payman R نوشته:  نه سفری نداشتن. وقتی من کلیر شدم ، رفتیم که ویزاها رو بگیریم که گفتن جواب چک شوهرم نیومده. 3 هفته بعد من دوباره ایمیل زدم، اونوقت گفتن که اونم کلیر شده و می تونیم بریم ویزاها رو بگیریم.

ممنون از جوابتون ولی میخواستم بدونم آیا قبل از کلیر شدن شما بهشون میل زده بودین که از وضیت کلیر شدنتون مطلع بشین؟
[/quote]

بله . من یک بار حدود یک ماه بعد از مصاحبه ایمیل زدم و گفتم که شما روز مصاحبه گفتید حدود یک ماه بعد سایت رو چک کنید ولی سایت اصلا آپدیت نمیشه؟ ( اونموقع حدود یک ماه بود که سایت اصلا آپدیت نشده بود!) و اونا ضمن عذرخواهی گفتن سایت به زودی درست میشه ولی شما یک ماه دیگه سایت رو چک کن.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: payman R
(2010-03-14 ساعت 01:37)sam_hash نوشته:  یه سئوال!
تا الان از بچه های 2010 کسی هست که نه سربازی رفته بوده و نه سابقه کار داشته ولی کلیرنس خورده باشه؟
و اگه هست فکر می کنه به چه علت بوده؟
ممنون

من نه سربازی رفته بودم و نه کار دولتی داشتم ، دلایلی که باعث FBI چک خوردنم شد(البته به نظر خودم) :
1- سفر خارجی زیاد داشتم ، عربستان و چین و قطر چند بار رفتم (روی این کشورها حساس ترند) ولی روی اروپا فکر نمی کنم حساس باشند..
2- مدرک تحصیلیم بالاتر از فوق لیسانسه ،بعد از مصاحبه اون فرم 8 سوالی رو بهم دادند...
3- مدارک شغلی زیادی داده بودم من جمله ثبت اختراع ، پروانه بهره برداری ، کارت بازرگانی و ...(توصیه می کنم از این کارا نکنید)
ولی خدا رو شکر با این وجود کلیر من کمتر از 1 ماه اومد...
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: m.memari ، payman R ، adl ، sam_hash ، esmail ، Shahoo52 ، pouya.pouya
سلام. من نه سربازی رفتم و نه سابقه کار دولتی داشتم. مصاحبه من روز 9 فوریه در ابوظبی بوده و تا الان هم کلیرنس خودم و همسرم نیومده! فکر کنم دلیل اینکه به کلیرنس خوردم رشته تحصیلیم و دانشگاهم باشه. آخه روز مصاحب ازم پرسید گدوم دانشگاه درس خوندی؟ دانشگاه من دولتی و در تهران بوده و رشته ام هم مهندسی متالوژی.
یه سوال: اگر توی سایت ابوظبی شماره کیس نامبرمون کلیر بشه از کجا بفهمم که فقط کلیرنس من اومده یا مال همسرم هم اومده؟ آخه به هر دومون یه شماره کیس دادن.
تشکر کنندگان: sam_hash
(2010-03-14 ساعت 11:55)naka_sach نوشته:  سلام. من نه سربازی رفتم و نه سابقه کار دولتی داشتم. مصاحبه من روز 9 فوریه در ابوظبی بوده و تا الان هم کلیرنس خودم و همسرم نیومده! فکر کنم دلیل اینکه به کلیرنس خوردم رشته تحصیلیم و دانشگاهم باشه. آخه روز مصاحب ازم پرسید گدوم دانشگاه درس خوندی؟ دانشگاه من دولتی و در تهران بوده و رشته ام هم مهندسی متالوژی.
یه سوال: اگر توی سایت ابوظبی شماره کیس نامبرمون کلیر بشه از کجا بفهمم که فقط کلیرنس من اومده یا مال همسرم هم اومده؟ آخه به هر دومون یه شماره کیس دادن.

تا حالا که با این سیستم جدید سایت ابوظبی کسی کلیر نشده که بدونیم چجوریه (البته از بچه های مهاجرسرا ) ولی حتا قبل از اینکه سایت این طوری بشه هیچ ستاره یا علامت خاصی مثل آنکارا نمیزدن که بفهمیم کدوم یک از افراد خانواده کلیر شدن. بهترین راه اینه که بعد از کلیر شدن بهشون میل بزنید. از بچه های ابوظبی لطفآ هرکی کلیر شد بیاد و اطلا رسانی کنه.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان: usagreen
(2010-03-11 ساعت 16:45)msnazi نوشته:  علی جان کار خوبی را شروع کردی و ازتون ممنون هستم. می‌خواستم بگم که من هم با شما موافق هستم.
اما بنظر من ایجاد یک جدول دیگه زحمات خودش را داره و اگر موافق باشید من در همون جدول برندگان ۲۰۱۰ قسمت کلیرنس را اضافه کنم. مشکل من نداشتن وقت برای پر کردن همه خانه هاست. باید به تک تک کاربرانی که اطلاعات کلیرنسشون در دست نیست یا بنظر درست نیست پیام خصوصی بدهیم و از آنها بخواهیم اطلاعات کلیرنسشون را بفرستند.

برای شروع من جدول را به این صورت تغییر دادم و زمان کلیرنس به روز در جدول نوشته شده. شما اگر بخواهید کمک کنید می‌توانید اطلاعات کاربرانی که مدت زمان کلیرنسشان در این جدول در دست نیست را به من اطلاع بدهید. حتی اگر بخواهید فایل اکسل را به شما می‌دهم که خودتان پر کنید.

این کار بسیار حرکت خوبی است و برای دوستان منتظر کلیرنس کمک خوبی می‌تواند باشد.
با تشکر

جدول:
[عکس: attachment.php?aid=938]
بازم تشکر وخسته نباشید بابت این جدول. نیاز دیدم که چند اشتباه که در جدول هست یاداوری کنم تااطلاعات درست باشند ..
سراوین 50 روزه گرفته
پرواز 2010 تاریخ غلط خورده
star4631 تاریخ کلیرنسش
و مواردی که منفی خورده شده
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: mohsen324 ، R.F ، m.memari
سلام دوستان منتظر
بالاخره با عنایت خدا و کمک دوستان مخصوصا محسن عزیز و با اطلاعاتی که شما دوستان فرستادید جدول کلیرنس لاتاری 2010 تهیه شد. برخی از اطلاعات هنوز ناقص هست که امیدوارم دوستان این اطلاعات رو برای من بفرستند . از دوستان خواهش میکنم هرگونه اطلاعات اشتباه یا تغییر در وضعیتشان مخصوصا پایان کلیرنس را به من اطلاع دهند . من سعی میکنم هر روز جدول را به روزرسانی کنم. برای همین ساعت و تاریخ به روز رسانی رو میزنم . لطفا هر گونه نظر و پیشنهادی دارید مطرح کنید تا از نظرات شما هم استفاده کنیم . من فکر میکنم با این جدول به خیلی نتایج میشه رسید و خیلی نگرانی ها بر طرف میشه. برای خود من که اینطور بود . دوستانی که برای مصاحبه میرین و وارد سیکل کلیرنس میشین لطفا به من اطلاع بدید
به امید روزی که همه بچه های لاتاری 2010 را ویزا به دست و خوشحال ببینم
دوستدار همه شما علی – ن

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: sh-b ، R.F ، homeless ، Ashkan78 ، shr.jafari ، io7o ، hamed_gh ، soheilbadami ، indmehdi ، lexington ، maryam5 ، king_of_sky ، gmah
(2010-03-14 ساعت 11:55)naka_sach نوشته:  سلام. من نه سربازی رفتم و نه سابقه کار دولتی داشتم. مصاحبه من روز 9 فوریه در ابوظبی بوده و تا الان هم کلیرنس خودم و همسرم نیومده! فکر کنم دلیل اینکه به کلیرنس خوردم رشته تحصیلیم و دانشگاهم باشه. آخه روز مصاحب ازم پرسید گدوم دانشگاه درس خوندی؟ دانشگاه من دولتی و در تهران بوده و رشته ام هم مهندسی متالوژی.
سلام
امکان داره دانشگاهتون رو بگین؟
چون یکی از دوستای من دانشگاه شاهده و اون لاتاری برنده شده و نگرانه
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
(2010-03-14 ساعت 21:30)pouya.pouya نوشته:  
سلام

دلیل کلیرنس شما رشته تحصیلیتون بوده رشته هایی مثل شیمی- متالوژی- فیزیک اتمی- بیو تکنولوژی و.. روش حساسن
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان:
(2010-03-14 ساعت 21:30)pouya.pouya نوشته:  
سلام

یکی از دوستای من دانشگاه شاهد بوده و به سلامتی داره دکترا می خونه الان در آمریکا.
دوست من رشته متالوزی(ببخشین j نداشتBig Grin) جزئ رشته های استراتزیک نیست و بیشتر روی پروزه های شما زوم می کنن. پروزه تون چی بوده؟ وقتی هم ریسرچ پلن اعلام می کنین باید مراقب باشین. فکر کنم دانشگاه هم نمی تونه مشکلی باشه. این همه بچه های دانشجو از دانشگاههای ایران دارن می رن آمریکا و مشکلی نیست. دلیل اصلی رو هیچکی واقعن نمی دونه و فرضیات هم همیشه هست.
امیدوارم زودتر کیلیر شین. نگران نباشین.
تشکر کنندگان: maryam5 ، Ashkan78 ، R.F ، f.o ، usagreen ، pouya.pouya
ali-n عزیز لطف کنید در صورت امکان از دوستانی که کلیر شدن درخواست اطلاعات کنید تا در صورتی که مثلا سپاه خدمت کردن یا کار دلتی داشتند وزمان انتظار کلیرنسش چقدر بوده تا هر دوحال رو بررسی کنیم باتشکر از زحماتت
تشکر کنندگان: maryam5 ، payman R ، m.memari
شوهر من هم 3 فوریه مصاحبه داشت کار دولتی داشت و تو سپاه هم سربازی رفته بود
کلیرنسش 1 ماهه اومد
تشکر کنندگان: R.F ، payman R ، hanim ، king_of_sky ، adl ، shahin82
(2010-03-15 ساعت 12:17)akimomon نوشته:  شوهر من هم 3 فوریه مصاحبه داشت کار دولتی داشت و تو سپاه هم سربازی رفته بود
کلیرنسش 1 ماهه اومد
همسرتون برنده اصلی بوده یا شما و افیسر زمان انتظارتون را چند هفته اعلام کرده بود . در ضمن اگر سپاه بوده و کلیر شده اطلاع رسانی بفرمایید و
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان