کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
انکارا آپدیت شد....ما نبودیم، مثل همیشه....کسی نبود؟ کاوشگر نبود؟
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، sam_hash
سلام دوستان
من همین الان کلیر شدم (چون تا 1 ساعت پیش هم نبود)
مصاحبم ابوظبی بود. 43 روز طول کشید. کارم هم دولتیه! ضمنا من دختر هستم. به جون حودم سربازی نباید می رفتم !!!!! Big Grin
تشکر کنندگان: io7o ، payman R ، ali-n ، maryam5 ، N.D ، soheilbadami ، hamed_gh ، R.F ، m.memari ، farzad101 ، Hashem ، sepehr_sp ، guluha ، kavoshgarnet ، sam_hash
(2010-03-17 ساعت 18:17)io7o نوشته:  انکارا آپدیت شد....ما نبودیم، مثل همیشه....کسی نبود؟ کاوشگر نبود؟
سایت فقط از کیس نامبر های لاتاری حدود 50 مورد را حذف کردن فکر نکنم چیزی یا کسی کلیر شده باشه
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
(2010-03-17 ساعت 13:38)mohi نوشته:  دوستان سلام : بعد از این همه انتظار ما هم کلیر شدیم . جالب اینه که درست سر 90روز براشون میل زدم و1روز نشد که جواب دادن برو توی وب سایت ابوظبی و حالشو ببر. انگاری همه چیز دست خودشونه ومیخوان 90روزانتظار بکشی تا قدر عافیت را بدونی .دو تا نکته بگم و اون اینکه کیس نامبررا باید به صورت قبل بزنیدونمیدونم چرا همونطوری که گفتند اگه باABD بزنیم نمیاد.دوم اینکه در جواب دوست عزیزALI-N باید بگم بچه های لاتاری 2009همه کلیرشدن به جز 1نفر که اون هم بخاطر این بوده که 7سال اقامت یک کشور دیگه (فکر کنم سوئد)را داشته بنابراین همه مطمئن باشید دیروزود داره ولی سوخت وسوز نداره به امید اینکه به زودی خبر کلیر شدن تک تک بچه های مهاجر را ببینم.دوستار همه محسن

سلام دوست عزیز و خیلی خوشحال شدم که بلاخره کلیر شدی،
میتونم بپرسم بخاطره کار دولتی یا سربازی بهت کلیرنس خورده بود؟ اگر سربازی کجا خدمات کرده بودی؟ در ضمن یعنی همون روزی که میل زدی کلیر شدی یا زودتر کلیر شده بودی و اونها تو سایت نزده بودن؟
ممنون
(2010-03-17 ساعت 13:38)mohi نوشته:  دوستان سلام : بعد از این همه انتظار ما هم کلیر شدیم . جالب اینه که درست سر 90روز براشون میل زدم و1روز نشد که جواب دادن برو توی وب سایت ابوظبی و حالشو ببر. انگاری همه چیز دست خودشونه ومیخوان 90روزانتظار بکشی تا قدر عافیت را بدونی .دو تا نکته بگم و اون اینکه کیس نامبررا باید به صورت قبل بزنیدونمیدونم چرا همونطوری که گفتند اگه باABD بزنیم نمیاد.دوم اینکه در جواب دوست عزیزALI-N باید بگم بچه های لاتاری 2009همه کلیرشدن به جز 1نفر که اون هم بخاطر این بوده که 7سال اقامت یک کشور دیگه (فکر کنم سوئد)را داشته بنابراین همه مطمئن باشید دیروزود داره ولی سوخت وسوز نداره به امید اینکه به زودی خبر کلیر شدن تک تک بچه های مهاجر را ببینم.دوستار همه محسن

میتونم بپرسم بخاطره کار دولتی یا سربازی بهت کلیرنس خورده بود؟ اگر سربازی کجا خدمات کرده بودی؟ در ضمن یعنی همون روزی که میل زدی کلیر شدی یا زودتر کلیر شده بودی و اونها تو سایت نزده بودن؟
ممنون

ممنون
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان: ساسان
بشتابید بشتابید آخرین خبر
جدول به روز رسانی شده کلیرنس برندگان لاتاری 2010
از لینک زیر دیدن فرمایید Big Grin

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، ساسان ، sh-b ، R.F ، behroozm ، farzad101 ، king_of_sky
بازم سلام :تشکر میکنم از تبریک گفتن دوستان .من فکر میکنم این سایت باید کاری کنه که همگی از نزدیک هم با هم اشنا بشیم چراکه الان که اینجوریه انقدر همه صمیمیت دارن اگه با هم اشنا هم بشن واقعا تو US خیلی میتونن به هم کمک کنند. راجع سئوالاتی که کرده بودین من سربازی ارتش بودم کار دولتی هم ندارم دلیل اینکه سایت باABDباز نمیشه راهم نمیدونم بقول اون دوستمون اصلامعلوم نیست چرا توضیح دادن ولی اشتباه .کلیر من هم نیومده بود ووقتی میل زدم فرداش میل زدن دوره شما تمومه ووب را چک کنید کیس شما هست . به امید اینکه همه زودزود کلیر بشن هر روز چک میکنم
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، m.memari
سلام دوستان
خودم سوال کردم، خودم هم جواب سوالمو می دم(چون دوزاریم دیر و بعد از سوال کردنم افتاد)
فرمتی که ابوظبی برای ورود کیس نامبر گذاشته که اولش باید ABD باشه، برای اینه که همه کیس نامبرهای مهاجرتی ( غیر مهاجرتی رو نمی دونم) با ABD شروع میشه به جز لاتاری ها که کیس نامبرهاشون با سال برنده شدنشون شروع میشه. بنابرایم لاتاری ها نیازی نیست که ABD رو به سر کیس نامبرشون اضافه کنند. ببخشید اگه توضیح واضحات دادم، چون خودم گیج شدم فکر کردم شاید کس دیگه ای هم باشه که مثل من باشه.
آنكارا 17 مارس آپديت كرد
همانطور كه حدس زده بودم اينبار من كلير نشدم و حس مي كنم كه بار ديگه كلير مي شم.
تشکر کنندگان: laili ، king_of_sky
(2010-03-18 ساعت 02:31)kavoshgarnet نوشته:  آنكارا 17 مارس آپديت كرد
سایت فقط دیروز کیس های اضافه را از لیست پاک کرده تا جا برای لیست جدید باشه فکر میکنم امروز یا فردا اپدین بشه
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: said.shokohi ، kavoshgarnet ، king_of_sky
(2010-03-18 ساعت 10:55)adl نوشته:  
(2010-03-18 ساعت 02:31)kavoshgarnet نوشته:  آنكارا 17 مارس آپديت كرد
سایت فقط دیروز کیس های اضافه را از لیست پاک کرده تا جا برای لیست جدید باشه فکر میکنم امروز یا فردا اپدین بشه

درسته انگار سايت كيس نامبر جديد نزده فقط بعضي شماره ها رو حذف كرده يعني امكان داره باز امروز فردا آپگريد بشه؟
من هنوز براي مصاحبه نرفتم ولي اين فروم رو خيلي پيگيري ميكنم و هميشه دوست دارم هر موقع اينجا سري ميزنم ببينم بچه ها خبر خوش بدن .
متاسفانه ميبينم خيلي از عزيزان و دوستانم هنوز كلير نشدن
براي تمام منتظرين كليرنس دعا مي كنم تا سال نو رو با خبر خوش كلير شدن آغاز كنند. الهي . . .
با آرزوي موفقيت براي شما . . .
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: adl ، kavoshgarnet ، payman R
میخواستم بدونم از زمان کلیرنس شدن یک کیس، معمولا چند وقت مهلت میدن تا بریم ویزا رو بگیریم؟
خیلی ممنون از راهنماییهای شما دوستان
تشکر کنندگان:
سلام بچهها

مااااااااااااااااااااااااااااااا عیدیمونو گرفتیم و کلیر شدیم .
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان: N.D ، io7o ، sh-b ، Hashem ، drkamrani1 ، ali-n ، f.o ، soheilbadami ، matinam ، king_of_sky ، hamed_gh ، kavoshgarnet ، sam_hash
(2010-03-18 ساعت 15:54)زهره نوشته:  میخواستم بدونم از زمان کلیرنس شدن یک کیس، معمولا چند وقت مهلت میدن تا بریم ویزا رو بگیریم؟
خیلی ممنون از راهنماییهای شما دوستان
برای ما سه ماه و نیم فرصت داشت. معمولاً حدود سه ماه است.
تشکر کنندگان:
من چند روز پیش ایمیل زدم به ابوظبی و با یک تیر دو نشان زدم . هم در مورد CV سوال کردم که آیا به فایل من اضافه شده یا نه و هم پرسیدم که وضعیت فایل من چگونه است ؟(چون آفیسر به من گفت از سه هفته بعد سایت رو چک کن و الان ۴ هفته گذشته)
امروز پاسخ دادند که بله CV شما اضافه شده و کیس شما همچنان در حال بررسی است .
فکر کنم کلیرنس من هم رو پایه های ۹۰ روز خواهد بود
به امید موفقیت همه ی دوستان عزیزم در سال جدید
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان: maryam5

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان