کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
سلام دوستان
با توجه به اینکه روز مصاحبه به خانومم ویزا دادن ولی ما تصمیم گرفتیم که ویزا را نگیریم تا کلییرنس من هم بیاد بازم بهشون میل بزنم بپرسم که این شماریی که توسایت هست مربوط به کیس منه یا نه؟ نکنه منظورشون خانومم بوده که گفتن باید بیاد و ویزاش را بگیره؟ البته به نظرم یه کمی بعیده چون گفته administarative process شما تموم شده. به خانومم که administarative process نخورده.
درضمن از بچه هایی که ویزاشون را رفتن و گرفتن (ابو ذبی) چند روز بعد باید رفت و ویزاها را گرفت؟ بعد از این که پاس ها را تحویل دادیم.
ممنون
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان:
سلام به اطلاع كليه دوستان و آشنايان و اعضا محترم مهاجر سرا مي رساند كه اينجانب كلير شدم

بزن اون دست قشنگرو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

كيس نامبر : 9000
شغل : دولتي
خدمت سربازي : ارتش
مدت انتظار : 53 روز
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: ساسان ، hamed_gh ، Hamid55 ، ali-n ، mohsen324 ، R.F ، usagreen ، homeless ، sam_hash ، shahin82 ، pouya.pouya ، N.D ، king_of_sky ، Shahoo52 ، maryam5 ، behroozm ، mary joon ، f.o
به من گفته كه يكشنبه پاسپورت ها رو بيار و پنجشنبه تحويل بگير اين مدت برام خيلي زياد است تصميم دارم كه ميل بزنم و بپرسم كه آيا ويزاي خانواده ام هم آماده است و ديگه اينكه آيا ميشه بعد از دادن پاسپورت زودتر آن را تحويل گرفت اگر از دوستان كسي راهنمايي دارد خوشحال ميشوم
تشکر کنندگان:
[quote='payman R' pid='40831' dateline='1268920439']
سلام دوستان
با توجه به اینکه روز مصاحبه به خانومم ویزا دادن ولی ما تصمیم گرفتیم که ویزا را نگیریم تا کلییرنس من هم بیاد بازم بهشون میل بزنم بپرسم که این شماریی که توسایت هست مربوط به کیس منه یا نه؟ نکنه منظورشون خانومم بوده که گفتن باید بیاد و ویزاش را بگیره؟ البته به نظرم یه کمی بعیده چون گفته administarative process شما تموم شده. به خانومم که administarative process نخورده.
درضمن از بچه هایی که ویزاشون را رفتن و گرفتن (ابو ذبی) چند روز بعد باید رفت و ویزاها را گرفت؟ بعد از این که پاس ها را تحویل دادیم.
ممنون
خیلی خیلی خوشحال شدم من احتمالا پانزدهم فروردین میرم ابوظبی شما کی میری ؟راجع به سئوالت هم وقتی خانومت اون موقع کلیر شده الان حتم بدون خودت کلیر شدی نگران نباش .من باید نگران باشم که خودم وخانمم وبچه ام هیچ کدام اون موقع کلیر نشدیم الان که کیس نامبر را زده باز شاید یکیمون تاخیر داشته باشه .
تشکر کنندگان:
من متن پيغام را اينجا ميگذارم زمان مصاحبه به ما در مورد آماده بودن يا نبودن ويزاي خانمم چيزي نگفتند و كلمه
administarative process هم توي اين متن نيست اگر دوستان اطلاعاتي دارند بفرمايند و من هنوز تصميم نگرفتم كه كي برم

Submit Passport(s) to Embassy

We are pleased to inform you that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 10 a.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up on the following Thursday at 2 p.m. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
تشکر کنندگان:
(2010-03-19 ساعت 03:03)mohi نوشته:  [quote='payman R' pid='40831' dateline='1268920439']
سلام دوستان
ممنون
خیلی خیلی خوشحال شدم من احتمالا پانزدهم فروردین میرم ابوظبی شما کی میری ؟راجع به سئوالت هم وقتی خانومت اون موقع کلیر شده الان حتم بدون خودت کلیر شدی نگران نباش .من باید نگران باشم که خودم وخانمم وبچه ام هیچ کدام اون موقع کلیر نشدیم الان که کیس نامبر را زده باز شاید یکیمون تاخیر داشته باشه .

من احتمالا هفته دوم تاتیلات برم چون برای تاتیلات جنوب هستم و از اونجا خیلی راحت تر میتونم برم . به دوستان توصیه میکنم که حتمن قبل از رفتن از کلیر شدن همی اعضا خانواده اتلا پیدا کنن.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان:
(2010-03-19 ساعت 12:53)payman R نوشته:  
(2010-03-19 ساعت 03:03)mohi نوشته:  [quote='payman R' pid='40831' dateline='1268920439']
سلام دوستان
ممنون

من احتمالا هفته دوم تاتیلات برم چون برای تاتیلات جنوب هستم و از اونجا خیلی راحت تر میتونم برم . به دوستان توصیه میکنم که حتمن قبل از رفتن از کلیر شدن همی اعضا خانواده اتلا پیدا کنن.

پوزش میخوام من قصد شیرین بازی ندارم،یعنی توی تخصص من نیست،حالا شاید تعدادی از دوستان خبره باشند
فقط یه مقدار جملتون رو بهینه سازی میکنم امیدوارم که شما از ما راضی باشین

"من احتمالا هفته دوم تعطیلات برم چون برای تعطیلات جنوب هستم و از اونجا خیلی راحت تر میتونم برم.به دوستان توصیه میکنم که حتما قبل از رفتنشون،از کلیر شدن همگی اعضای خانواده اطلاع پیدا کنند"

ممنون از صبر شما
نوروزتان پیروز!!!
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]

تشکر کنندگان: sh-b ، honareirani ، ساسان ، Ashkan78 ، mohsen324 ، shahin82 ، Hashem ، mary joon ، f.o ، javan134
سال نو شد ولی اوباما عیدی منو نداد Sad
امشب جوراب هامو میزازم بیرون ببینم فردا یه ویزا توش پیدا میکنم Big Grin
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، honareirani ، sh-b ، kavoshgarnet ، R.F ، ساسان ، star4631 ، usagreen ، N.D
سلام دوستان
من هم 17 مارچ بعد از 37 روز کلیر شدم. البته تازه امروز سایت چک کردم. من کارم دولتی نیست و ارتش خدمت کردم.
مرسی از همه دوستان
کیس نامبر: ###2
دریافت نامه اول:12 اگوست2009
ارسال نامه اول:16 اگوست2009
سفارت : آنکارا
تاریخ کارنت شدن:سپتامبر
دریافت نامه دوم: ژانویه 2010
تاریخ مصاحبه:نیمه اول فوریه2010
تشکر کنندگان: sh-b ، drkamrani1 ، R.F ، shahin82 ، Ashkan78 ، ساسان ، ali-n ، soheilbadami ، Eskandari ، matinam ، N.D ، Shahoo52 ، kavoshgarnet ، mary joon ، f.o
سلام
از دوستانی که ابوظبی مصاحبه داشتن کسی سایت را چک کرده و چه پیامی دریافت کرده؟
کیس نامبر:***2010AS2
دریافت نامه اول : MAY 2009
تشکر کنندگان: Ashkan78
Application in Process

Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Ashkan78
سلام به همه
سال نو مبارک
بعد از 2 ماه الان که سایت رو چک کردم ببینید چی واسه من نوشتن Sad
Embassy Requests Additional Information

The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please submit the following to the Embassy via the postal service or a commercial courier, such as FedEx or DHL.
• Complete travel history including, name of the countries, date and purpose of visit, and duration of stay
Our mailing address is:
Immigrant Visa Unit
Consular Section
Embassy of the United States of America
Embassies District
P.O. Box 4009
Abu Dhabi, United Arab Emirates
Tel: +971-2-414-2333
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، farzad101 ، kavoshgarnet
سلام

جاي نگراني نيست...

سريع سابقه مسافرت هات رو بفرست براشون. نگران هيچ چيز هم نباش.

(2010-03-23 ساعت 17:18)ali-n نوشته:  سلام به همه
سال نو مبارک

The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please submit the following to the Embassy via the postal service or a commercial courier, such as FedEx or DHL.
• Complete travel history including, name of the countries, date and purpose of visit, and duration of stay
Our mailing address is:
Immigrant Visa Unit
Consular Section
Embassies District
P.O. Box 4009
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: ساسان ، farzad101 ، kavoshgarnet
(2010-03-24 ساعت 23:35)sam_hash نوشته:  
(2010-03-24 ساعت 23:06)shahin82 نوشته:  
(2010-03-23 ساعت 17:18)ali-n نوشته:  سلام به همه
سال نو مبارک

Our mailing address is:
Immigrant Visa Unit
Consular Section
Embassies District
P.O. Box 4009

دوست عزیز
سوال:
1- کجای چه سایتی رو چک کردین که این پیغام رو به شما داده؟!
2- کجا مصاحبه شده بودین؟؟

http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx
ابوظبی
تشکر کنندگان: shahin82 ، usa.lover ، رضا خسرو
سلادوستان آنکارا آپدیت کرده ما که نبودیم اما فکر کنم شماره جدید لاتاری داره...انشالله که از دوستان کلیر شده باشند
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: sh-b ، R.F ، ali-n ، sasan ، kavoshgarnet ، maryam5 ، king_of_sky ، f.o

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان