کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
منم نبودم ام دو تا از دوستانم که در این سایت عضو نیستن کلیر شدن .با 7 هفته انتطار .کارشون آزاد .سربازی غیر از سچاه بوده
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، king_of_sky ، mary joon
من كلير شدم!
کسی از بچه های امسال معلم بوده؟
من سربازی نداشتم و بجاش متعهد خدمت در آموزش و پرورش بودم . آیا پروسه کلیر شدنم طولانیه؟ کسی بوده در شرایط من؟
تشکر کنندگان:
1 ماه طول میکشه نمونه من دیدم
(2010-03-25 ساعت 20:08)taw2010 نوشته:  کسی از بچه های امسال معلم بوده؟
من سربازی نداشتم و بجاش متعهد خدمت در آموزش و پرورش بودم . آیا پروسه کلیر شدنم طولانیه؟ کسی بوده در شرایط من؟
1 ماه طول میکشه نمونه من دیدم
سربازی سچاه یکی از علت های اصلی طولانی شدن کلیر شدن
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان:
دوستان به نظر من هيجان انگيزترين قسمت لاتاري همين كلير شدن باشه. زماني كه من برنده شدنم را در سايت ديدم فقط كمي گيج بودم و اصلا هيجاني نشدم. ولي كلير شدنم واقعا برام هيجان انگيز بود. در عوض انتظار كلير شدن هم سخت ترين انتظاري بود كه در طول تمام عمرم كشيده بودم.
بهترين كادوي تولدم برگه آبي بود و بهترين عيدي تمام عمرم كلير شدن.
از دوستاني كه راهنمايي كردند و در مواقع سختي دلداري دادند و از مديران و ادمين گرامي نيز براي زحماتشان سپاسگزارم.
اميدوارم دوستان منتظر نيز بزودي كلير شوند.

درود بر اوباما و سپاس از هيلاري ولي جرج W را من از همه بيشتر دوست داشتم و دارم.
تشکر کنندگان: laili ، R.F ، homeless ، hamed_gh ، Ashkan78 ، sh-b ، merdax ، shahin82 ، honareirani ، maryam5 ، star4631 ، usa.lover ، nochen ، seravin ، mary joon ، f.o ، رضا خسرو ، ساشا ، maryamjay
با سلام
منم کلییییییییییییییییر شدم! هورااااااا. دس بزنین شادی کنییییین...

مدت زمان کلیرنس: یک ماه
زمان پیش بینی شده توسط آفیسر: 2-1 ماه
محل خدمت: ارتش
سابقه کاری رسمی: 2 ماه (شزکت خصوصی)
شغل فعلی: -
سفر خارجه: -

از تک تک دوستای مهاجرسرا که در تمام این مدت نفس گیر همراهم بودن تشکر می کنم. کاش میشد جبران کرد.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
سلام دوستان
مهرداد اسم پاکت زرد رو آورد من یاد یه قضیه ای افتادم که بهتون بگم .
یادم میاد موقعی که ویزامو گرفتم و از ابوظبی داشتیم بر میگشتیم چون حوصلم سررفته بود و اصولا آدم فضولی تشریف دارم !! داشتم با پاکت زرد ور میرفتم که از تو اون بریدگی چشمم به یه کاغذ کوچولو افتاد که تو پاکته . حالا منم کرمم گرفته بود که اونو در بیارم .حالا هی راننده و همراهمون میگفت نکن بدبخت میشی من گوش نمیکردم . بلاخره با یه بدبختی کاغذو از تو پاکت بیرون کشیدم . یه کاغذ A4 هست که چند لایه تا خورده و خلاصه ای از اطلاعات کیس ما به همراه عکسمون می باشد به نام immigration data summary . نکته جالبش اینه که توش A-number من نوشته شده و من همین الان A-number خودم رو میدونم .
به شما هم توصیه میکنم یه کوچولو تو پاکتتون رو ببینین شاید واسه شما هم راحت در اومد Smile
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، اليزا ، shahin82 ، usa.lover ، usagreen ، ساسان ، behroozm ، sam_hash ، honareirani ، king_of_sky ، mary joon ، f.o ، sh-b
(2010-03-26 ساعت 14:13)hamed_gh نوشته:  سلام دوستان
یادم میاد موقعی که ویزامو گرفتم و از ابوظبی داشتیم بر میگشتیم چون حوصلم سررفته بود و اصولا آدم فضولی تشریف دارم !! داشتم با پاکت زرد ور میرفتم که از تو اون بریدگی چشمم به یه کاغذ کوچولو افتاد که تو پاکته . حالا منم کرمم گرفته بود که اونو در بیارم .حالا هی راننده و همراهمون میگفت نکن بدبخت میشی من گوش نمیکردم . بلاخره با یه بدبختی کاغذو از تو پاکت بیرون کشیدم . یه کاغذ A4 هست که چند لایه تا خورده و خلاصه ای از اطلاعات کیس ما به همراه عکسمون می باشد به نام immigration data summary . نکته جالبش اینه که توش A-number من نوشته شده و من همین الان A-number خودم رو میدونم .
به شما هم توصیه میکنم یه کوچولو تو پاکتتون رو ببینین شاید واسه شما هم راحت در اومد Smile
بابا تو دیگه کی هستیBig Grin خیلی باحال بود من که جرأتش ندارم همچین کاری کنم
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: usagreen ، ساسان ، honareirani ، mary joon ، hamed_gh
متاسفانه با اینکه ایمیل زدم و جوابش اومد ولی باز تو آپدیت 25 نبودم. نگرانم.
شماره کیس: 2010as 3279
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 5 ,2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:با ایمیل jan 15 ,2010
تاریخ مصاحبه:Jan,26,2010
تاریخ دریافت کلیرنسMarch,16,2010با ایمیل
تاریخ دریافت ویزا :
برنده اصلی همسرم بود!
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، kavoshgarnet ، mary joon
(2010-03-26 ساعت 14:13)hamed_gh نوشته:  سلام دوستان

حامد جان شما با ارتیست بازی کاغذ A4 رو در اوردی . ولی این کاغذ روی پاکت ما علنی منگنه شده و A نامبر هم اون بالاشهSmile
تشکر کنندگان: seravin ، Ashkan78 ، kavoshgarnet ، R.F ، sh-b ، honareirani ، esmail ، ساسان ، shahin82 ، hamed_gh
منم یادمه که اون کاغذ روی پاکتم منگنه شده بود. در ضمن A number در روی ویزا هم موجوده.
سوالی بود در خدمتم!
تشکر کنندگان: honareirani ، sh-b ، Ashkan78 ، esmail ، ساسان ، hamed_gh ، reza22
کسانی که سربازی نرفتن و کار دولتی نداشتن زود تر کلیر میشن ولی باز هم پیش بینی نمیشه کرد
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان: mohsen324 ، R.F ، sh-b ، Ashkan78 ، honareirani ، mary joon ، drkamrani1
سلام بچه ها من بعد از تقريبا 110 روز كليييييييييييييييييييييييير شدم
SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
بعد از اينكه 90 روز گذشت و خبري نشد يه ايميل زدم به سفارت ابوظبي كه 90 روز شده و من نميدونم چيكار كنم. چند روز بعدش جواب اومد كه ادمين پروسس كيس شما تموم شده و هر چه زودتر پاستونو بياريد و فردا هم اسمتون ميره روي سايت. فرداش هم كيس نامبرم رو زدم و و اين پيغام اومد
We are pleased to inform you that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 10 a.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up on the following Thursday at 2 p.m. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
اميدوارم همه اونايي كه منتظر هستند زودتر كلير بشن
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
(2010-03-28 ساعت 19:50)maryamjay نوشته:  سلام بچه ها من بعد از تقريبا 110 روز كليييييييييييييييييييييييير شدم
SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
بعد از اينكه 90 روز گذشت و خبري نشد يه ايميل زدم به سفارت ابوظبي كه 90 روز شده و من نميدونم چيكار كنم. چند روز بعدش جواب اومد كه ادمين پروسس كيس شما تموم شده و هر چه زودتر پاستونو بياريد و فردا هم اسمتون ميره روي سايت. فرداش هم كيس نامبرم رو زدم و و اين پيغام اومد
We are pleased to inform you that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 10 a.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up on the following Thursday at 2 p.m. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
اميدوارم همه اونايي كه منتظر هستند زودتر كلير بشن

اگه راستشو بخوای بهت حسودیم میشه که برنده لاتاری شدی و الانم ویزاتو میگیری، اما بهت تبریک می گم و امیدوارم یک زندگی خوب را اونجا شروع کنی ...
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا.
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم.
http://freerice.com[/font]
تشکر کنندگان: maryamjay ، honareirani ، said.shokohi ، esmail ، maryam5 ، pouya.pouya ، Hossein81 ، ساسان ، f.o
(2010-03-28 ساعت 00:58)jMaster نوشته:  منم یادمه که اون کاغذ روی پاکتم منگنه شده بود. در ضمن A number در روی ویزا هم موجوده.

Sad
مارو باش که بعدش چقدر حس جیمز باندی بهمون دست داده بود !! Big Grin

به همه دوستانی که اخیرا کلیرنسشون اومده تبریک میگم .اگه ممکنه ایرلاینی رو که برای سفر به آمریکا انتخاب میکنین رو تو قسمت بهترین ایرلاین ذکر بکنن
باتشکر
تشکر کنندگان: reza22 ، Ashkan78 ، kavoshgarnet ، honareirani ، jMaster ، ساسان ، mary joon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان