موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
امروزمن و همسرم مصاحبه داشتیم و ویزامون رو بدون کلیرنس قرار شد فردا بگیریم.
سفرنامه رو به زودی براتون می نویسم. از اطلاعات مفید و دلگرمی که همه دوستان دادند تشکر می کنم .
فرناز
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-16 ساعت 01:06)farnaz1668 نوشته: سلام به همگی
امروزمن و همسرم مصاحبه داشتیم و ویزامون رو بدون کلیرنس قرار شد فردا بگیریم.
سفرنامه رو به زودی براتون می نویسم. از اطلاعات مفید و دلگرمی که همه دوستان دادند تشکر می کنم .
فرناز
تبریک فراوان. ویزای بدون کلیرنس بچه ها که به من خیلی می چسبه
فقط اگه یه توضیح کوچیک در مورد اینکه چرا کلیرنس نخوردین (شغل , سربازی , رشته تحصیلی ) بدین خیلی شرمنده مون میکنین
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به حامد خان و فرناز خانوم
ممنونن ميشم اگه تاريخ اعتبار ويزاتونوو بگين تا كي هست ؟ چهار يا شش ماه ؟ يا كمتر؟
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان
بنظر من سفرنامه آقا حامد بسیار کامل بود و تجربه من مشابه ایشون بود.فقط نکاتی که لازمه یادآوری کنم اینه که دوستانی که میان دوبی اگر هر دارویی میخواهند بیارن حتما از دکتر گواهی بگیرند و نظام پزشکی تائید کنه و بدهند دارالترجمه و همراهشون باشه واسه فرودگاه چون اگر توی فرودگاه ازتون دارو بگیرند مثل داروهای آرامبخش،شربت اکسپکتورانت،استامینوفن کدئین و هزار جور دارو که به نظر ما خیلی عادی محسوب میشه از نظرشون مخدره و از 6 ماه تا 10 سال زندان داره.اینو گفتم که بدون نگرانی اگر دارویی میخواهید بیارید مراحل گواهی رو طی کنید که اگر توی فرودگاه به طور اتفاقی ازتون گرفتند مشکلی نداشته باشید.
در مورد اشتباهاتی هم که توی فرم داشتید هیچ نگران نباشید و همونجا وقتی به اون خانم یا آقایی که می خواهد باهاتون مصاحبه کنید بگین، فرم رو میده اصلاح کنید.
ار میخواهید مصاحبه فارسی باشه هم میتونید خودتون به خانمی که داره مدارکو ازتون میگیره بگید و راحت انجام میشه این کار.با ما به فارسی مصاحبه کردند.
من و همسرم هر دو شغلمون خصوصی بود و همسرم سربازی نرفته بود و برای همین بدون کلیرنس ویزامون روگرفتیم.ما اسپانسر داشتیم و دیگه مدارک مالی و سند خونه از ما نخواستند.حتی مدرک تحصیلی شوهرم رو هم نخواستند.
سوالهایی که از من پرسید: تحصیلاتت چیه؟تو ایران چه کار می کنی؟کارت خصوصیه یا دولتی؟تو امریکا کسی و داری یا نه؟
از همسرم هم پرسید کارت چیه تو ایران؟خصوصی یا دولتی؟برای کارت سفر های خارجی هم میروی یانه؟سربازی رفتی یا نه؟چرا معاف شدی؟
به همین راحتی....یعنی من تا الان کار به این راحتی انجام نداده بودم.
در مورد معاینات پزشکی هم پلی کلینیک رفتیم و پس از عکس قفسه سینه و قد و وزن و فشار خون و آزمایش خون،دکتر یک معاینه کامل انجام داد و یک سری سوال راجع به بیماری هایی که داشتی یا نه که خیلی دکتر شوخ و باحالیه.یک واکسن هم به من و همسرم زدند و مجموعا پولی که دادیم 1100 درهم برای 2 نفرمون شد.
امیدوارم همگی به راحتی ویزاتون رو بگیرید که حتما هم همینطور خواهد بود.
اگر سوالی داشتید در خدمتم و از همه دوستان بابت اطلاعاتی که دادند و خیلی هم مفید بود تشکر می کنم.
موضوعها: 19
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . با تشکر از سفرنامه کامل تان.
لطفا بفرمایید که شما چطور بدون معافیت یا کارت و ... پاسپورت گرفتید ؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
درود به همه عزيزان
برنده اصلي خانومم هست و خانه داره و خودم كارمند رسمي شركت گاز هستم
1- بگم شغلم دولتيه؟
2- نامه دوم دستم نرسيده و بزودي مصاحبه داريم، چيكار بايد كرد؟
3-واسه سفارت ابوظبي كه نمي خواد نامه دوم رو پست كرد، مي خواد؟
4- اگه نامه دوم نرسيد روز مصاحبه با چه مجوزي بريم داخل؟
ممنونم
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-22 ساعت 18:46)javan134 نوشته: درود به همه عزيزان
برنده اصلي خانومم هست و خانه داره و خودم كارمند رسمي شركت گاز هستم
1- بگم شغلم دولتيه؟
2- نامه دوم دستم نرسيده و بزودي مصاحبه داريم، چيكار بايد كرد؟
3-واسه سفارت ابوظبي كه نمي خواد نامه دوم رو پست كرد، مي خواد؟
4- اگه نامه دوم نرسيد روز مصاحبه با چه مجوزي بريم داخل؟
ممنونم
1- راستش رو بگید
2- همون ایمیلی که توش تاریخ مصاحبه رو از kcc گرفتین پرینت کنین و ببرین. میتونین از kcc بخواین که نامه دوم رو براتون ایمیل کنه
3- نه نمیخواد
4- در واقع اسم شما تو لیست سفارت برای اون روز هست. ولی شما پرینت ایمیل kcc که تاریخ مصاحبه رو بهتون گفته همراه داشته باشین
I make my own luck
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ظاهراً عكس خانوما اگه محجبه باشن ايرادي نداره اما آيا بايد گوش اونها بيرون باشه و اگه بيرون نباشه ايراد داره؟
لطفاً دقيق جواب بدين بخصوص خانوم هايي كه اين مسئله رو داشتن و يه فرمت هم بدين كه اگه قراره گوش ها بيرون باشه چطوري بايد عكس رو با روسري گرفت؟
ممنونم
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
درسته٬ با حجاب باشه اشکالی نداره. من دیدم اینطور نوشته: اگر بخاطر مذهب است اشکالی ندارد.
در اصل استفاده از روسری و کلاه در عکس ممنوع است. اما وقتی اجازه حجاب نگه داشتن را دادند دیگر شما باید حجاب کامل را حفظ کنید. اگر میخواهیم گوشها مشخص شود به نظر من از خجاب صرفنظر کنید. اگر نه نه حجاب را حفظ کردید نه شرایط مطلوب عکس را رعایت کردید.
این نکته را هم در نظر بگیرید که ممکن است شما بخاطر پافشاری بر حجاب مظنون به تندروی در اسلام شوید و برایتان مشکلی ایجاد کند.(ممکن است.)
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تو يكي از تايپيك ها ذكر شده بود كه فرم I-134 يه قسمتيش اگه تيك بخوره ديگه مسئوليتي واسه اسپانسر ايجاد نمي شه! و اينجوري راحت تر مي شه اسپانسر رو متقاعد كرد ، مي خواستم ببينم اگه درسته چه قسمتي بايد تيك بخوره؟
ممنونم
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-24 ساعت 16:46)javan134 نوشته: سلام
تو يكي از تايپيك ها ذكر شده بود كه فرم I-134 يه قسمتيش اگه تيك بخوره ديگه مسئوليتي واسه اسپانسر ايجاد نمي شه! و اينجوري راحت تر مي شه اسپانسر رو متقاعد كرد ، مي خواستم ببينم اگه درسته چه قسمتي بايد تيك بخوره؟
ممنونم
بهرحال اسپانسر با پر کردن I-134 مسئولیت حمایت مالی از شما رو در شرایطی که خودتون نمی تونین خودتون رو تامین کنین به عهده مگیره . ولی در قسمت 11 فرم میتونه I do not intend رو انتخاب کنه که در این حالت فقط مسئولیت سرویسهای اضافه تر مثل نگهداری از شما یا پول تو جیبی دادن به شما رو قبول نمی کنه. اما همچنان اگه شما خدایی نکرده کم بیارین اسپانسر وظیفه داره حمایت کنه
موفق باشید
I make my own luck
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
من يه ايميل زدم به kcc و سفارت ابوظبي كه تاريخ مصاحبه ام كي هست و نامه دوم هم بدستم نرسيده و يه كپي از اونو واسم ايميل كنيد ، بعد kcc تاريخ مصاحبه رو واسم ايميل كرد و گفت نامه دوم هم در 5 روز كاري آينده ايميل مي كنيم واست.
ابوظبي تاريخ و ساعت مصاحبه رو واسم ايميل كرد و چون چيزي از نامه دوم نگفته بود اين متن رو فرستادم واسشون و تقاضاي نامه دوم كردم
my second letter don't received. please send me a copy of the second letter by email.
Sincerely
اونا هم اين متن رو برام فرستادند:
Thank you for your email. Please be advised that no second letter will be mailed to you. You may use the old interview letter, we have already changed the date of your interview on our system.
مي خواستم ببينم دقيقاً منظورشون چيه از متن بالا؟ مگه قراره تاريخ مصاحبه عوض شه؟ من تقاضاي عوض شدن تاريخ مصاحبه نكردم و مصاحبه ام هم اواسط آپريله ، ضمناً kcc هم همين حالا نامه دوم رو واسم ايميل كرد كه تاريخ و ساعت مصاحبه همونيه كه قبلاً هم هر دو سفارت توسط ايميل اعلام كرده بودن. اما اين متن بالا كمي منو نگران كرده! منظورش چي بوده و من به همون تاريخ اكتفا كنم؟؟
ممنونم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
اونا هم اين متن رو برام فرستادند:
Thank you for your email. Please be advised that no second letter will be mailed to you. You may use the old interview letter, we have already changed the date of your interview on our system.
مي خواستم ببينم دقيقاً منظورشون چيه از متن بالا؟ مگه قراره تاريخ مصاحبه عوض شه؟ من تقاضاي عوض شدن تاريخ مصاحبه نكردم و مصاحبه ام هم اواسط آپريله ، ضمناً kcc هم همين حالا نامه دوم رو واسم ايميل كرد كه تاريخ و ساعت مصاحبه همونيه كه قبلاً هم هر دو سفارت توسط ايميل اعلام كرده بودن. اما اين متن بالا كمي منو نگران كرده! منظورش چي بوده و من به همون تاريخ اكتفا كنم؟؟
ممنونم
[/quote]
سلام
به نظرم اشتباهی رخ داده و تاریخ مصاحبه تون ممکنه در اثر اشتباه عوض شده باشه برای اطمینان از زمان مصاحبه به نظر من دوباره ای میل بزنید و تاریخ مصاحبه رو بپرسید یعنی یگه من بودم اینکارو می کردم
ضمنا نامه دوم نیازی نیست همون ای میل کی سی سی کافیه
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010