کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
(2010-03-25 ساعت 15:42)javan134 نوشته:  من يه ايميل زدم به kcc و سفارت ابوظبي كه تاريخ مصاحبه ام كي هست و نامه دوم هم بدستم نرسيده و يه كپي از اونو واسم ايميل كنيد ، بعد kcc تاريخ مصاحبه رو واسم ايميل كرد و گفت نامه دوم هم در 5 روز كاري آينده ايميل مي كنيم واست.
ابوظبي تاريخ و ساعت مصاحبه رو واسم ايميل كرد و چون چيزي از نامه دوم نگفته بود اين متن رو فرستادم واسشون و تقاضاي نامه دوم كردم
my second letter don't received. please send me a copy of the second letter by email.
Sincerely

اونا هم اين متن رو برام فرستادند:
Thank you for your email. Please be advised that no second letter will be mailed to you. You may use the old interview letter, we have already changed the date of your interview on our system.
مي خواستم ببينم دقيقاً منظورشون چيه از متن بالا؟ مگه قراره تاريخ مصاحبه عوض شه؟ من تقاضاي عوض شدن تاريخ مصاحبه نكردم و مصاحبه ام هم اواسط آپريله ، ضمناً kcc هم همين حالا نامه دوم رو واسم ايميل كرد كه تاريخ و ساعت مصاحبه همونيه كه قبلاً هم هر دو سفارت توسط ايميل اعلام كرده بودن. اما اين متن بالا كمي منو نگران كرده! منظورش چي بوده و من به همون تاريخ اكتفا كنم؟؟
ممنونم

به نظر من اشتباه شده! پیگیری کنید
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: javan134
لطفاهنگام مکاتبه با سفارت یا کی سی سی یه نکته را در نظر داشته باشین....این نامه که ما اصطلاحا بهش میگیم نامه دوم از نظر اونها معنی نداره اونها بهش میگن نامه مصاحبه یا Interview letter وقتی که شما کارنت شدی و ایمیل میزنی میگی نامه دوم شاید اونا قاط بزنن و فکر کنن شما دنبال ورژن دومی از نامه مصاحبه هستی یا قصد تغییر تاریخ مصاحبه را داشتی که نامه دومی مربوط به مصاحبه را میخوایید....برای راحتی کار و جلو گیری از سو تفاهم بگینInterview letter
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، javan134 ، sam_hash ، star4631 ، ساسان ، ساشا
يه سوال از دوستاني كه در ابوظبي مصاحبه شدند و منتظر Clearance هستند:

وقتي مي ريد توي سايت ابوظبي كه وضعيتتون رو چك كنيد، ازتون Case Number مي خواد. اين Case Number چي هستش؟ آيا هموني كه K.C.C بهتون داده و با 2010AS شروع مي شه رو وارد مي كنيد يا موقع مصاحبه سفارت بهنون يه Case Number جديد مي ده كه با ABD شروع مي شه؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: ساسان
(2010-03-26 ساعت 17:02)Ashkan78 نوشته:  يه سوال از دوستاني كه در ابوظبي مصاحبه شدند و منتظر Clearance هستند:

وقتي مي ريد توي سايت ابوظبي كه وضعيتتون رو چك كنيد، ازتون Case Number مي خواد. اين Case Number چي هستش؟ آيا هموني كه K.C.C بهتون داده و با 2010AS شروع مي شه رو وارد مي كنيد يا موقع مصاحبه سفارت بهنون يه Case Number جديد مي ده كه با ABD شروع مي شه؟

طبق نظر دوستان باید همون 2010as رو وارد کنین البته به شرطی که وارد کلیرنس شده باشین . من که بدون کلیر ویزا گرفتم هرچی میزنم هیچی نشون نمیده . abd نشان دهنده ویزاهای غیر لاتاری هست مثل خانوادگی
موفق باشید
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، R.F ، Ashkan78
(2010-03-26 ساعت 17:02)Ashkan78 نوشته:  يه سوال از دوستاني كه در ابوظبي مصاحبه شدند و منتظر Clearance هستند:

نه اشکان عزیز
همونی هست که kcc میده
مثلا اگه کیس نامبرت 2010as0028001 هست
باید 2010as28001 رو بزنی
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام
من يه سري مشكلات واسم پيش اومده كه مطمئن نيستم بتونم روز مصاحبه كه اواسط آپريله ابوظبي باشم
1-بنظر شما تا چند روز قبل از مصاحبه مي شه تاريخ مصاحبه رو عقب انداخت؟ و مشكلي پيش نمي ياد؟
2-اگه لازم شد مصاحبه رو عقب بندازم دليل كه نبايد بيارم نه؟
3- اگه يه متن خوب هم پيشنهاد بديد ممنون مي شم.
4- واسه ابوظبي ايميل بفرستم يا kcc يا هر دو؟
ممنونم
تشکر کنندگان: honareirani
(2010-03-28 ساعت 09:21)javan134 نوشته:  سلام
من يه سري مشكلات واسم پيش اومده كه مطمئن نيستم بتونم روز مصاحبه كه اواسط آپريله ابوظبي باشم
1-بنظر شما تا چند روز قبل از مصاحبه مي شه تاريخ مصاحبه رو عقب انداخت؟ و مشكلي پيش نمي ياد؟
2-اگه لازم شد مصاحبه رو عقب بندازم دليل كه نبايد بيارم نه؟
3- اگه يه متن خوب هم پيشنهاد بديد ممنون مي شم.
4- واسه ابوظبي ايميل بفرستم يا kcc يا هر دو؟
ممنونم
سلام
به نظر من تا ميشه نبايد تاريخ مصاحبه رو عوض كرد به دلايل متعدد از جمله اينكه خود كليرنس زمانبر هستش و تا سپتامبر بيشتر وقت نيست يا اينكه خود آدم هزار تا اتفاق براش مي افته و شايد دفعه بعد نتونه بره يا مثلا خداي ناكرده مريض بشه و .... به هر حال در سايت سفارت نوشته فقط در موارد اورژانس عوض مي كنن اونم فكر كنم با ارايه مدارك محكم كه دال بر مورد باشه اينكارو مي كنن اين بخش رو بخون
به هر حال اگه مجبوري و راه ديگه نداري فقط به ابوظبي اي ميل بزن به :
AbuDhabiIV@state.gov
و متن پيشنهادي من :
Dear Sir/Madam,
due to to an emergency reason I am not able to be present at the time of my interview on ..... April 2010 , so I would appreciate if you would postpone my interview time for at least two months and advise the re-scheduled interview date and time by return
Best regards
...............

ابته بايد كليه مشخصات و كيس نامبرو بنويسي بالي اي ميلت و در موضوع اي ميل ذكر كني :
............... Request for Postponing the Interview case no

اميدوارم كمكي كرده باشم
Shy
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: sh-b ، honareirani ، kavoshgarnet ، javan134 ، Ashkan78
سلام و ممنون از دوستان
راستش مدرک پیش دانشگاهی همسرم که برنده اصلیه بصورت گواهی موقت حاضره، اما آموزش و پرورش باید مهر تاییدیه واسه ترجمه بزنه روش وگرنه وزارت امور خارجه اونو تایید نمی کنه و آموزش پرورش هم که تا بعد از 13 کسی نیست و ممکنه تا تاریخ مصاحبه حاضر نشه!!
از طرفی دیپلم همسرم که یازده ساله است کار و دانشه( طراحی دوخت) که اصلاً پیش نداره و شاید نیازی به پیش دانشگاهی نداشته باشه ( پیش ریاضی فیزیک گرفته که البته هنوز مهر کذایی نشده)

حالا به نظر شما چیکار کنم؟؟!

لطفاً اظهار نظر کنید

ممنونم
تشکر کنندگان:
(2010-03-28 ساعت 23:17)javan134 نوشته:  سلام و ممنون از دوستان
راستش مدرک پیش دانشگاهی همسرم که برنده اصلیه بصورت گواهی موقت حاضره، اما آموزش و پرورش باید مهر تاییدیه واسه ترجمه بزنه روش وگرنه وزارت امور خارجه اونو تایید نمی کنه و آموزش پرورش هم که تا بعد از 13 کسی نیست و ممکنه تا تاریخ مصاحبه حاضر نشه!!
از طرفی دیپلم همسرم که یازده ساله است کار و دانشه( طراحی دوخت) که اصلاً پیش نداره و شاید نیازی به پیش دانشگاهی نداشته باشه ( پیش ریاضی فیزیک گرفته که البته هنوز مهر کذایی نشده)

لطفاً اظهار نظر کنید
ممنونم

به نظر من اگه نتونستی تاییدیه وزارت امور خارجه رو بگیری، همون مدارک رو بده واسه ترجمه فعلا و همون رو بدون تایید ببر ابوظبی. فوقش و نهایتش اینه که میگن مدارکت ناقصه برو کاملش کن و بعدا بیا. فکر نکنم تو سفارت مشکلی پیش بیاد!
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، farzad101 ، Ashkan78 ، javan134 ، ساسان
دوست عزیز پیشنهاد من اینه به تغییر زمان مصاحبت هم فکر بکن . چه ایراد داره که یک ماه دیرتر بری .اگه سفارتت ابوظبی باشه با شناختی که دارم فکر میکنم راحت قبول میکنن .
ولی اگر به این نتیجه رسیدی که همین تاریخ بری همه تلاشتو تو آموزش و پرورش بکن که تایید لازم رو بگیری . هرچند که بعیده ولی بپرس این تایید رو میتونه آموزش و پرورش تهران بکنه و در انتها اگه نتونستی بده دارالترجمه بگو مهر مترجمو لااقل بزنه و اصل مدرک رو هم همراهت ببر .
ایشالا که مشکلی نیستش .روز مصاحبه من مدرک پیش رو فقط نگاه کرد و بهم برگردوند و دیپلم رو تو پروندم گذاشت .
راستی اگر هم همسرتون شاغل اند بد نیست یه گواهی از محل کارش همرات باشه .
بازم پیشنهاد اصلی من تغییر مصاحبه است .

امیدوارم بدون کلیرنس ویزا بگیری
تشکر کنندگان: honareirani ، javan134 ، r.bazargan
(2010-03-28 ساعت 23:17)javan134 نوشته:  سلام و ممنون از دوستان

لطفاً اظهار نظر کنید
ممنونم

به نظر من اگه همسرتون گواهي كار و سابقه حداقل سه سال كار دارن كه مشكلي نيست . البته ما كه نمي دونيم زمان دقيق مصاحبه شما كي هست و چقدر بعد از 14 فروزدين مهلت دارين ولي فكر كنم نهايتا سه روزه بشه ترجمه كرد البته شايد يه كم بيشتر بگيرن
به هرحال يادتون باشه كه امكان اينكه ردتون كنن خيلي كمه و فقط ميگن بعدش مداركتونو كامل كنين .
اگر به اين نتيجه رسيدين كه زمان مصاحبه رو عوض كنين يه دليل براي تعويض زمان مصاحبه جور كنين مثلا يه گواهي پزشكي يه چيزي خلاصه .
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، javan134 ، honareirani
(2010-03-29 ساعت 01:47)hamed_gh نوشته:  دوست عزیز پیشنهاد من اینه به تغییر زمان مصاحبت هم فکر بکن . چه ایراد داره که یک ماه دیرتر بری .اگه سفارتت ابوظبی باشه با شناختی که دارم فکر میکنم راحت قبول میکنن .
ولی اگر به این نتیجه رسیدی که همین تاریخ بری همه تلاشتو تو آموزش و پرورش بکن که تایید لازم رو بگیری . هرچند که بعیده ولی بپرس این تایید رو میتونه آموزش و پرورش تهران بکنه و در انتها اگه نتونستی بده دارالترجمه بگو مهر مترجمو لااقل بزنه و اصل مدرک رو هم همراهت ببر .
ایشالا که مشکلی نیستش .روز مصاحبه من مدرک پیش رو فقط نگاه کرد و بهم برگردوند و دیپلم رو تو پروندم گذاشت .
راستی اگر هم همسرتون شاغل اند بد نیست یه گواهی از محل کارش همرات باشه .
بازم پیشنهاد اصلی من تغییر مصاحبه است .

امیدوارم بدون کلیرنس ویزا بگیری
ضمن تشكر از شما مدرك پيش شما موقت بود يا اصلي؟ آخه مدرك پيش دانشگاهي همسرم موقته و ديگه اينگه يه سابقه كار 5/2 ساله كارمند شبكه و كامپيوتر واسش رديف كردم اما ممكنه اونا قبول نكنن چون يه جا خوندم كه 2 سال سابقه كاري كه بابت اون 2 سال تجربه يا دوره ديده باشه!
تشکر کنندگان:
درود بر همه دوستان
من ماكزيمم تا 20 فروردين وقت دارم و مصاحبه ام هم ابوظبيه
1- تا چه مدت قبل از مصاحبه مي تونم تاريخش رو عوض كنم؟
2- اگه ا ماه دير تر برم مصاحبه، جواب كليرنسي كه احتمالاً واسم اومده سفارت و حاضره ، باطل نمي شه؟
3- اگه تصميم به تعويق مصاحبه گرفته شد ،چه دليلي واسه سفارت بيارم كه نياز به مدرك نداشته باشه؟ يا اصلاً چرا بايد دليل بيارم؟ مي گم دچار مشكلاتي شدم كه حضورم رو در اون روز بسيار سخت مي كنه ، لطفاً در صورت امكان تاريخ مصاحبه ام رو يكماه ديرتر قرار بديد و در صورت موافقت تاريخ جديد و نامه مصاحبه ام رو از طريق ايميل واسم ارسال كنيد.
نظرتون چيه؟
حالا در كل بنظرتون چيكار كنم ؟ با شرايط بالا تاريخ رو عوض كنم يا نه و با چه فرمتي؟
ممنونم
تشکر کنندگان:
(2010-03-29 ساعت 12:19)javan134 نوشته:  درود بر همه دوستان
من ماكزيمم تا 20 فروردين وقت دارم و مصاحبه ام هم ابوظبيه
1- تا چه مدت قبل از مصاحبه مي تونم تاريخش رو عوض كنم؟
2- اگه ا ماه دير تر برم مصاحبه، جواب كليرنسي كه احتمالاً واسم اومده سفارت و حاضره ، باطل نمي شه؟
3- اگه تصميم به تعويق مصاحبه گرفته شد ،چه دليلي واسه سفارت بيارم كه نياز به مدرك نداشته باشه؟ يا اصلاً چرا بايد دليل بيارم؟ مي گم دچار مشكلاتي شدم كه حضورم رو در اون روز بسيار سخت مي كنه ، لطفاً در صورت امكان تاريخ مصاحبه ام رو يكماه ديرتر قرار بديد و در صورت موافقت تاريخ جديد و نامه مصاحبه ام رو از طريق ايميل واسم ارسال كنيد.
نظرتون چيه؟
حالا در كل بنظرتون چيكار كنم ؟ با شرايط بالا تاريخ رو عوض كنم يا نه و با چه فرمتي؟
ممنونم
سلام دوست عزيز
تو سايت آنكارا ذكر شده كه براي تغيير تاريخ مصاحبه بايد دليل قانع كننده اي مثل مشكل پزشكي ارائه بدين. لطفن دوستاني كه تاريخ مصاحبه شون رو عوض كردن به آقاي جوان توضيح بدن.
در مورد گواهي كار براي همسرتون هرگز هرگز هرگز اين كاري كه كردين رو نكنين. يعني گواهي صوري! آخه شما احتمال نمي دين يه سوال ساده در مورد شبكه و اين حرفا بپرسن و همسرتون نتونه جواب بده و .... من نمي گم آفيسر مثلن از كسي كه متالوژي خونده درجه ذوب فلان آلياژ رو مي پرسه(ولي وقتي ببينه مدرك مهندسي شما صنايع غذاييه ولي كارتون متالوژي خب قطعن يه سوالاتي خواهد كرد) وقتي ديپلم دوخت رو ببينه و از طرفي سابقه كار شبكه در مورد كار سوال مي كنه. مي گه كارت چيه، سمتت چيه، چيكار مي كني و .... چيزهايي كه از ما پرسيدن. حالا خانوم شما مي خواد در مورد كارش چطوري توضيح بده؟ به هيچ وجه همچين ريسكي نكنين.
منم مثل بقيه بچه ها توصيه مي كنم تاريخ مصاحبه رو به تاخير بندازين و با مدارك كامل برين چون ديپلم يا سابقه كار برنده اصلي جزو شروط اوليه و اساسي به حساب مياد.
بودن بچه هايي كه مصاحبه رو 4 ماه به تاخير انداختن و مشكلي پيش نيومده. لطفن با آرامش كامل و بدون ريسك كارهاتون رو انجام بدين.
موفق باشين
تشکر کنندگان: javan134 ، honareirani ، hamed_gh
سلام
يه نفر پيدا كردم تو آموزش و پرورش كه بهم گفت تا فردا بهت مي گم كي تاييد مي شه اون مدركت و ....به همين خاطر فكر كنم تا فردا مشخص مي شه كه مصاحبه رو چيكار كنم احتمال زياد هم بايد تاريخ مصاحبه رو عقب بندازم.
لطفاً اونايي كه اين كار رو انجام دادن متن مناسب بذارن اينجا
ممنونم
تشکر کنندگان: honareirani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان