موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها متاسفانه هنوز کارم ردیف نشده ولی تا چند روز آینده معلوم می شه
حالا اگه بذارم 8 روز قبل از مصاحبه که تا اونوقت نتیجه کارم معلوم می شه و اونوقت ایمیل بزنم و تقاضای تغیر تاریخ مصاحبه بدم دیر نیست؟
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-01 ساعت 13:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-01 ساعت 13:31 توسط R.F.)
(2010-04-01 ساعت 12:35)javan134 نوشته: می گم چرا هیچ کی متن نمی فرسته؟
چرا هیچ کی همفکری نمی کنه و پیشنهاد نمی ده؟
ولی سفرنامه رو همه می خوان!!!
یادم به این جمله افتاد که همه دوست دارن برن بهشت ولی هیچ کی حاضر نیست بمیره!
واقعاً انسان موجود عجیبیه و N معادله N مجهوله.
خیالی نیست ، خوش باشین.
javan134 عزیز حتما خیلی ها اینکارو نکردن و اطلاعی ندارن که جواب شما رو ندادن. خودتونم می دونین که در صد بچه های ابوظبی کمتر از آنکاراس و متنی که شما می خواین برای سفارت ابوظبیه و بچه هایی که مصاحبشون ابوظبی بوده می تونن کمکتون کنند.
تازه این چند روز اخیر هم سایت خیلی سوت و کور شده و خیلی از بچه ها به سایت سر نزدن. شما به دل نگیرید و اینجوری نگید!
تو این سایت هر کس تا جایی که در توانش بوده و اطلاعات داشته اون رو در اختیار بقیه گذاشته. شما دوست داشتی مثلا منی که در این مورد هیچ اطلاعاتی ندارم بیام از خودم یه متن غلط و پیشنهادها و همفکری های اشتباه بهتون بدم ؟! نه دیگه! باید کسانی که در این مورد آگاهی دارن جواب شما رو بدن!
نگران نباشید, ایشالا که به زودی کارهاتون به خوبی انجام میشه .
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-01 ساعت 15:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-01 ساعت 15:44 توسط sam_hash.)
(2010-03-30 ساعت 13:17)javan134 نوشته: سلام
يه نفر پيدا كردم تو آموزش و پرورش كه بهم گفت تا فردا بهت مي گم كي تاييد مي شه اون مدركت و ....به همين خاطر فكر كنم تا فردا مشخص مي شه كه مصاحبه رو چيكار كنم احتمال زياد هم بايد تاريخ مصاحبه رو عقب بندازم.
لطفاً اونايي كه اين كار رو انجام دادن متن مناسب بذارن اينجا
ممنونم
[align=left]
To whom it may concern
Unfortunately due to some minor issues I won't be able to prepare the required documents for my interview on *****.Therefore, would you kindly postpone my interview date for 2 weeks/3weeks/a month
Thank you in advance for your consideration
Sincerely
XXX XXXXXX
من خودم اینکار رو نکردم ولی فکر نکنم متن ایمیل می بایست خیلی چیز متفاوتی از این باشه!
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-01 ساعت 12:35)javan134 نوشته: می گم چرا هیچ کی متن نمی فرسته؟
چرا هیچ کی همفکری نمی کنه و پیشنهاد نمی ده؟
ولی سفرنامه رو همه می خوان!!!
یادم به این جمله افتاد که همه دوست دارن برن بهشت ولی هیچ کی حاضر نیست بمیره!
واقعاً انسان موجود عجیبیه و N معادله N مجهوله.
خیالی نیست ، خوش باشین.
دوست عزیزم
من که متن کامل رو برایت نوشتم عزیزم و حتی گفتم به کی ای میل بزنی
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-02 ساعت 00:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-02 ساعت 09:50 توسط javan134.)
فرزاد جان شما لطف کردی و اولین نفری بودی که متن رو فرستادی از شما و لطف دیگران هم تشکر می کنم، حالا می خواستم ببینم تا چند روز قبل از مصاحبه می تونم ایمیل بزنم که موفق به تغیر تاریخ مصاحبه بشم؟ 8 روز قبل از تاریخ مصاحبه دیر نیست؟ آخه دارم نهایت تلاشم رو می کنم که مدارک همسرم رو حاضر کنم و حتی المکان تاریخ مصاحبه رو تغیر ندم ، اما می خوام یه حد اقل زمانی رو واسه ارسال ایمیل به سفارت ابوظبی در نظر بگیرم که اگه تا اون تاریخ مدارک حاضر نشد دقیقه 90 ایمیل رو ارسال کنم تاریخ مصاحبه رو عوض کنم.
ممنونم
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
حامد جان اونا بدون تایید وزارت امور خارجه رفتن اما تاییدیه آموزش و پرورش رو داشتن، به هر حال ممنونم.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
لطفاً اظهار نظر كنيد
1 هفته قبل از مصاحبه ايميل بزنم و متقاضي تغير زمان مصاحبه بشم دير نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
شمارش معكوس شروع شده آخه !
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-03 ساعت 12:13)javan134 نوشته: لطفاً اظهار نظر كنيد
1 هفته قبل از مصاحبه ايميل بزنم و متقاضي تغير زمان مصاحبه بشم دير نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
به نظر من که یک هفته خیلی دیر هست و شاید اصلا در بار اول یا دوم جواب ایمیلتون رو ندهند . نمی دونم با تلفن میشه تاریخ مصاحبه رو عوض کرد یانه ؟ اگر دوستی تچربه داره در این زمینه بفرمایید لصفا.
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
Javan جان به نظر من هر كاري مي كنيد نگذاريد از اين ديرتر بشه. اگه مي خوايد مصاحبتون رو عقب بندازيد، سريع تر اينكارو انجام بديد.
اما به نظر من تاريخ مصاحبتون رو عقب نندازيد. در واقع نقدتونو با نسيه عوض نكنيد. شما مدرك رو داريد و فقط مهر لازم رو نداره و من فك مي كنم اين نقص مدرك محسوب ميشه. به نظر من در بدترين شرايط شما مجبور ميشيد مجدد سفر كنيد براي تكميل مدارك.
البته به اين هم فك كنيد كه پروسه تغيير زمان مصاحبه ممكنه طول بكشه. شايد تا رسيدن تاريخ مصاحبه فعلي، جوابي به شما ندادند و احتمالا شما بايد بريد و شايد اونجا بهتون گفتن تاريخ جديد اينه.
و درسته كه شما درخواست ميديد كه مثلا تاريخ رو 2 هفته يا 3 هفته عقب بندازن اما احتمالا اونها بنا به زمان هاي خاليشون تاريخ جديد ميدن و ممكنه كارتون خيلي عقب بيفته.
به هرحال هر دو حالت ريسك داره اما فك كنم اگه بريد بهتره.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-03 ساعت 20:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-03 ساعت 20:09 توسط farzad101.)
(2010-04-03 ساعت 12:13)javan134 نوشته: لطفاً اظهار نظر كنيد
به نظرم تلفن بزن و بپرس البته اگه زبانت خوبه اگر می خوای عوض کنی
به هر حال همیشه توی کارهای اورژانسه که آدم باید وقتو عوض کنه ار یک ماه قبل که اورژانس نمیشه فردا یکشنبست زنگ بزن
البته فقط نظرمو میگم اگه من این وضعو داشتم میرفتم
الانم مصاحبه خودم تو بهبهه کار و مدرسه بچه هاست ولی میرم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
javan134 گرامي نقص مدرك تحصيلي به نظر من خيلي مثل مدارك مالي مهم نيست و فكر كنم اگر فقط يك مهر هم داشته باشه اصلا نقص مدرك نمي زنند. در ترجمه هم تا هر جا كه شده و مهر زده اند و مثلا اگه وزارت خارجه و دادگستري هم مهر نكرده اند هم زياد سخت نگير و مصاحبه را برو.
در ضمن حتي نداشتن مدرك مهم مالي هم اين اندازه استرس ندارد.
ولي در صورتي كه برنده اصلي سابقه كار نداشت و مدرك زير ديپلم بود آنوقت بايد استرس مي داشتيد.
اگر هم هنوز ترجمه نكرده اي سريع بده ترجمه و حتي بدون مهر وزارت خارجه هم اگر شد بگيرش و ببرش.
در ضمن من جايي خوانده بودم كه شما 2.5 سال مدرك كار كامپيوتري جور كرده اي كه با اين اوصاف ديگر نيازي به مدرك تحصيلي هم نخواهي داشت. ولي هر دو را با هم ترجمه كن و ببر.
اگر هم به چند دليل تصميم به عقب انداختن وقت مصاحبه داري ديگر اصلا معطل مهر نشو و همين الان ايميل بزن به سفارت و تاريخ مصاحبه را عقب بينداز.
من اگه جاي شما بودم و تا همين الان هم هيچي آماده نكرده بودم، خيلي سريع همه چيز را آماده و سر موقع راهي مي شدم.
موضوعها: 6
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
گرفتن مهر وزارت امور خارجه هم حتی زیاد مشکل نیست و تنها نیاز به سه ساعت زمان دارد.
امروز من به همراه یکی از دوستان به وزارت امور خارجه رفتیم و ساعت 9 صبح مدارک ایشون رو برای تایید دادیم و ساعت 12 برگشتیم و مدارک رو تحویل گرفتیم.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
مدرك رديف شد و دادم واسه ترجمه فوري ، فقط اميدوارم وزارت امور خارجه طولش نده ، فقط اسپانسر ندارم و 30 رديف كردم و سند منزل در تهران، بنظرتون كافيه؟
ممنونم