موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز از اونجائي كه همه دوستان بيكار نيستن كه همه تاپيك ها رو بخونن و من هم جوابم رو از شما نگرفتم گفتم بهتره سوالم رو توي تاپيكهائي كه فكر ميكنم مرتبط هست بزارم تا كسائي كه همه تاپيكها رو مثل من وقت ندارند بخونن و احياناً به سوال من بر ميخورن اگه اطلاعاتي دارن بگن. باز هم تشكر از اين كه اين مجموعه واست مهمه و براش ارزش قائلي.
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-16 ساعت 16:45)amirhessam نوشته: سلام
من بعنوان برنده اصلي بهمراه همسر و يكي از فرزندانم قرار است ارديبهشت ماه به تركيه بريم. نمي دونم پس از گرفتن ويزا آيا بايستي هر سه با هم وارد آمريكا بشيم يا مي تونيم جداگانه و در زمانهاي متفاوت به آمريكا بريم. چون شنيده ام ويزاي اصلي و نهائي را در فرودگاه آمريكا ميدن و آنجا اگر همه با هم نباشند اجازه ورود نمي دهند. لطفا ً راهنمائي كنين.
دوست عزیز تا اونجا که میدونم بایستی کلیه افرادی که ویزا می گیرن همزمان و با هم وراد امریکا بایستی بشن
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-17 ساعت 12:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-17 ساعت 12:30 توسط javan134.)
درود بر همه عزیزان
بچه ها ما از ابوظبی برگشتیم و امروز یا فردا حتماً حتماً سفرنامه رو براتون
می نویسم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشد، میشه در مورد cv کمی توضیح دهید که مربوط به چه مشاغلی میشه. مثلا کار من صنایع دستی هست و کل مدرک آموزشی در این رابطه دارم و سابقه کار هم دارم. این فرم را کجا باید پر کنیم؟؟
و یکی هم اینکه آیا مهری که دادگستری روی ترجمه مدارک می زنه، کافی نیست؟؟
ترجمه ها باید 2 تا مهر د اشته باشه؟ مهر وزارت امور خارجه هم لازمه؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز ما هفته پيش رفتيم مصاحبه !
روز پنج شنبه ساعت ده رفتيم پلي كلينيك ما سه نفر هستيم و ( پسرم 5 سالشه ) كارهاي كلنيك تا ساعت حود يك طول كشيد به هر سه نفرمان يه واكسن تزريق شد و هزينه هاي مديكال جمعا شد 1800 درهم !
جواب رو همون ساعت يك در پاكت در بسته تحويل گرفتيم و صبح يكشنبه هم رفتيم سفارت ! مراحل اوليه دقيقا همون چيزي بود كه دوستان گفتن و وقتي نوبتمون شد ازمون سوال كردن كه كارتون چيه ؟ كجاي آمريكا مي خواين برين و زبانتون در چه سطحي هست ؟
جواب ما اين بود :ما دوتاييمون شغل دولتي داريم ؛ ابتدا مي ريم لوس آنجلس كه دوستي در اونجا داريم و بعد مي ريم پنسلوانيا و زبان انگليسي هم در حد متوسط !
گفت آيا دوستتون اسپانسرتون مي شه ما هم گفتيم نه چون خيلي رابطه نزديكي نداريم و نمي تونيم چنين درخواستي ازش بكنيم اما مي تونيم تمكن ماليمون رو به شما اثبات كنيم و نامه بانك پارسيان رو بهش نشون داديم موجودي ما تقريبا هفتاد ميليون بود و دو تا سند خونه هم داشتيم كه اصلا نخواست اونا رو ببينه و گفت موجودي شما توي ايران به درد نميخوره و شما چطوري مي خوايد اين پول رو به آمريكا بياريد ؟ما هم گفتيم از طريق دبي ! اما اون گفت من خودم كيس شما رو فقط با اسپانسر قبول مي كنم و بعد هم يه خانم ايراني اومد و به افسر مربوطه كمك كرد كه به ما بفهمونه كه اسپانسر بايد داشته باشيم و ما هم گفتيم متاسفانه نمي تونيم اسپانسر پيدا كنيم !
در اخر هم خانم ايراني گفت : حالا كه نمي تونيد اسپانسر پيدا كنيد گردش شش ماهه حسابتون رو بياريد و موجودي تون رو افزايش بديد و بياريد تا ببينيم چي مي شه !
برگه آبي رو دادن دستمون و گفت سايت رو چك كنيد هر وقت كيس نامبرتون رو ديديد بيايد و مدارك رو بياريد !
اين بود شرح ماجراي سفر ما !!!
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010
مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-18 ساعت 08:27)arshiya نوشته: دوستان عزيز ما هفته پيش رفتيم مصاحبه !
روز پنج شنبه ساعت ده رفتيم پلي كلينيك ما سه نفر هستيم و ( پسرم 5 سالشه ) كارهاي كلنيك تا ساعت حود يك طول كشيد به هر سه نفرمان يه واكسن تزريق شد و هزينه هاي مديكال جمعا شد 1800 درهم !
جواب رو همون ساعت يك در پاكت در بسته تحويل گرفتيم و صبح يكشنبه هم رفتيم سفارت ! مراحل اوليه دقيقا همون چيزي بود كه دوستان گفتن و وقتي نوبتمون شد ازمون سوال كردن كه كارتون چيه ؟ كجاي آمريكا مي خواين برين و زبانتون در چه سطحي هست ؟
جواب ما اين بود :ما دوتاييمون شغل دولتي داريم ؛ ابتدا مي ريم لوس آنجلس كه دوستي در اونجا داريم و بعد مي ريم پنسلوانيا و زبان انگليسي هم در حد متوسط !
گفت آيا دوستتون اسپانسرتون مي شه ما هم گفتيم نه چون خيلي رابطه نزديكي نداريم و نمي تونيم چنين درخواستي ازش بكنيم اما مي تونيم تمكن ماليمون رو به شما اثبات كنيم و نامه بانك پارسيان رو بهش نشون داديم موجودي ما تقريبا هفتاد ميليون بود و دو تا سند خونه هم داشتيم كه اصلا نخواست اونا رو ببينه و گفت موجودي شما توي ايران به درد نميخوره و شما چطوري مي خوايد اين پول رو به آمريكا بياريد ؟ما هم گفتيم از طريق دبي ! اما اون گفت من خودم كيس شما رو فقط با اسپانسر قبول مي كنم و بعد هم يه خانم ايراني اومد و به افسر مربوطه كمك كرد كه به ما بفهمونه كه اسپانسر بايد داشته باشيم و ما هم گفتيم متاسفانه نمي تونيم اسپانسر پيدا كنيم !
در اخر هم خانم ايراني گفت : حالا كه نمي تونيد اسپانسر پيدا كنيد گردش شش ماهه حسابتون رو بياريد و موجودي تون رو افزايش بديد و بياريد تا ببينيم چي مي شه !
برگه آبي رو دادن دستمون و گفت سايت رو چك كنيد هر وقت كيس نامبرتون رو ديديد بيايد و مدارك رو بياريد !
اين بود شرح ماجراي سفر ما !!!
واقعا عجیبه !!
برای بار هزارم میگم اصلا حساب کتاب نداره !
این بحث تمکن مالی و اسپانسر و تصمیم های آفیسر تبدیل به یکی از بزرگ ترین معمای زندگی مهاجرین شده !
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ما امروز مدیکال رو انجام دادیم
سه شنبه مصاحبه داریم
براتون مفصل بعدا مینویسم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با این چیزایی که بجه ها راجب اسپانسر و اینا نوشتن ما نریم بهتره
البته من شرایطم کمی فرق می کنه زبانم خیلی خوبه در حد تیم ملی
و فامیل درجه یک هم اونجا دارم
یه فرق عمده هم دارم که بعدا تو سفرنامم می نویسم
حالا با خداست
راستی هر چی خواستیم واکسن نخوریم بازم نفری دو تا خوردیم سیاه سرفه و مننژیت
دختر بزرگم هم سه تا خورد اون واکسن سرطان دهانه رحم که تازه تکرار هم بعد از یک ماه داره و باید این واکسن گران را بخریم و تو یخ بزاریم ببریم تهران یه ماه دیگه بزنیم
دستامون هم از این واکسنا درد می کنه نمی دونین خلاصه
اینارو هم با بدبختی تایپ کردم با کی بورد بدون برچسب !!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
خوب بجه ها
مرسی از دادن روحیه
ما فردا با خانم ملیکا هماهنگ کردیم صبح بیاد ساعت 7 دنبالمون
قبلش هم اومد یه دیدنی کرد و گفت که اگه تور هم بخواهیم براموم میذاره که ما گفتیم نه
بای بای