کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
دوست عزيز از اونجائي كه همه دوستان بيكار نيستن كه همه تاپيك ها رو بخونن و من هم جوابم رو از شما نگرفتم گفتم بهتره سوالم رو توي تاپيكهائي كه فكر ميكنم مرتبط هست بزارم تا كسائي كه همه تاپيكها رو مثل من وقت ندارند بخونن و احياناً به سوال من بر ميخورن اگه اطلاعاتي دارن بگن. باز هم تشكر از اين كه اين مجموعه واست مهمه و براش ارزش قائلي.
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان:
(2010-04-16 ساعت 17:13)amirhessam نوشته:  دوست عزيز از اونجائي كه همه دوستان بيكار نيستن كه همه تاپيك ها رو بخونن و من هم جوابم رو از شما نگرفتم گفتم بهتره سوالم رو توي تاپيكهائي كه فكر ميكنم مرتبط هست بزارم تا كسائي كه همه تاپيكها رو مثل من وقت ندارند بخونن و احياناً به سوال من بر ميخورن اگه اطلاعاتي دارن بگن. باز هم تشكر از اين كه اين مجموعه واست مهمه و براش ارزش قائلي.

دوست عزیز دوستان پاسخ دهنده زیاد هستند و به نظر من بیشتر پستها رو می خوانند و حتی بعضی از دوستان تمام پستها رو می خوانند.
در ضمن تا به حالا من ندیده‌ام در این سایت سوال قابل پاسخ کسی بدون پاسخ مانده باشه و اگر کسی هم پاسخ اشتباه و یا پاسخ ناقص بده حتما دوستان دیگر اصلاح یا تکمیلش می‌کنند.
از طرفی من در این فاصله داشتم به دنبال منبع اصلی پاسخ می‌گشتم که با سوالات تکراری شما متوجه شدم که وقت کافی داری و خودت می‌توانی جستجو کنی.

ضمنا مطمئن باش کسی از بیکاری برای کسان دیگر وقت نمی‌گذارد بلکه ارزشی است که برای دیگران قائلند.
تشکر کنندگان: sh-b ، R.F ، Ashkan78 ، kianoush ، Hamid55 ، maryamjay ، hasti_banoo ، ساشا ، javan134 ، m.memari ، honareirani
(2010-04-16 ساعت 16:45)amirhessam نوشته:  سلام
من بعنوان برنده اصلي بهمراه همسر و يكي از فرزندانم قرار است ارديبهشت ماه به تركيه بريم. نمي دونم پس از گرفتن ويزا آيا بايستي هر سه با هم وارد آمريكا بشيم يا مي تونيم جداگانه و در زمانهاي متفاوت به آمريكا بريم. چون شنيده ام ويزاي اصلي و نهائي را در فرودگاه آمريكا ميدن و آنجا اگر همه با هم نباشند اجازه ورود نمي دهند. لطفا ً راهنمائي كنين.
دوست عزیز تا اونجا که میدونم بایستی کلیه افرادی که ویزا می گیرن همزمان و با هم وراد امریکا بایستی بشن
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: amirhessam
(2010-04-16 ساعت 16:45)amirhessam نوشته:  سلام
من بعنوان برنده اصلي بهمراه همسر و يكي از فرزندانم قرار است ارديبهشت ماه به تركيه بريم. نمي دونم پس از گرفتن ويزا آيا بايستي هر سه با هم وارد آمريكا بشيم يا مي تونيم جداگانه و در زمانهاي متفاوت به آمريكا بريم. چون شنيده ام ويزاي اصلي و نهائي را در فرودگاه آمريكا ميدن و آنجا اگر همه با هم نباشند اجازه ورود نمي دهند. لطفا ً راهنمائي كنين.

تا برندهٔ اصلی‌ وارد آمریکا نشه بقیهٔ همراهان نمیتونند وارد آمریکا بشوند، پس هم زمان یا بعد از برندهٔ اصلی‌ میتونند وارد آمریکا بشوند.
تشکر کنندگان: amirhessam
درود بر همه عزیزان
بچه ها ما از ابوظبی برگشتیم و امروز یا فردا حتماً حتماً سفرنامه رو براتون
می نویسم.
سلام
ببخشد، میشه در مورد cv کمی توضیح دهید که مربوط به چه مشاغلی میشه. مثلا کار من صنایع دستی هست و کل مدرک آموزشی در این رابطه دارم و سابقه کار هم دارم. این فرم را کجا باید پر کنیم؟؟
و یکی هم اینکه آیا مهری که دادگستری روی ترجمه مدارک می زنه، کافی نیست؟؟
ترجمه ها باید 2 تا مهر د اشته باشه؟ مهر وزارت امور خارجه هم لازمه؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان:
(2010-04-17 ساعت 13:44)SSS نوشته:  سلام
ببخشد، میشه در مورد cv کمی توضیح دهید که مربوط به چه مشاغلی میشه. مثلا کار من صنایع دستی هست و کل مدرک آموزشی در این رابطه دارم و سابقه کار هم دارم. این فرم را کجا باید پر کنیم؟؟
و یکی هم اینکه آیا مهری که دادگستری روی ترجمه مدارک می زنه، کافی نیست؟؟
ترجمه ها باید 2 تا مهر د اشته باشه؟ مهر وزارت امور خارجه هم لازمه؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
دوست عزيز اين سوال را بايد در تاپيك سوالهاي مطرح شده مي نوشتيد در ضمن يك نمونه فرمت cv من گذاشتم اگر همه پستهاي من ببينيد حتماً پيداش مي كنيد مهر دادگستري و وزارت امور خارجه هر دو براي مدارك لازم هست فكر نمي كنم شما به ارائه cvنياز داشته باشيد.
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
با درود فراوان به همه عزیزانSmile

بلیط و هتل
بلیط رو از شرکت آسمان تهیه کردم و برگشت رو اوپن گرفتم تا با توجه به روز مصاحبه که 5 شنبه بود در صورتی که مشکلی در کار نباشه ویزا رو یکشنبه بگیریم و اگه مشکلی در مصاحبه پیش بیاد همون جمعه برگردیم که هزینه بلیط و هتل و ویزا تقریباً 900 هزار تومان برای 3 نفر شد.

قبل از سفر
مدارک رو بالاخره با سختی های زیاد حاضر کردیم و ترجمه و ...
پرواز ما 3 شنبه صبح ساعت 8 از شیراز بود و دقیقاً یکشنبه صبح خودم و فرزندم دچار مسمومیت شدید شدیم بطوری که ظهر یکشنبه بصورت اورژانسی بستری شدم ولی با اینکه سه بار، 4 قسمت دو دستم را سوراخ سوراخ کردند موفق به گرفتن رگ و تزریق سرم نشدند Sad و بالاخره شب با تزریق 3 آمپول قوی در پا و داروهای مختلف که البته گفتم بدون کدئین و مورفین باشن به خودم و فرزندم موفق شدیم دوشنبه عصر بطرف شیراز حرکت کنیم .Rolleyes

پلی کلینیک
سه شنبه به محض ورود به دبی به هتل رفتیم و کیف مسافرتی رو گذاشتیم و حتی قبل از تحویل اتاق سریع به پلی کلینیک رفتیم که ساعت ورود مون 11 بود و مراحل رو طبق روال سابق طی کردیم و ساعت 12 جواب رو گرفتیم که البته هم خودم و هم همسرم از واکسن سیا سرفه بی نصیب نموندیم و هزینه هر سه نیز جمعاً 1600 درهم شد.

سفر به ابوظبی
پنج شنبه صبح ساعت 6 به بر دبی رفتیم و با 60 درهم برای 3 نفر سوار اتوبوس شدیم و ساعت 7:50 دقیقه هم ایستگاه سوم ابوظبی پیاده شده و با یک تاکسی و مبلغ 5 درهم درب سفارت پیاده شدیم ، ضمناً همینجا یادآور می شم که اتوبوس هاشون فوق العاده راحت و عالی بودن بطوری که حتی راحت تر از برگشتنمون بود که با سواری برگشتیم.

مصاحبه
ساعت 10 درب سفارت باز شد و بعد از تفتیش با دستگاه و تحویل کیف وارد سفارت شدیم که در باجه اول یک خانم آمریکایی خوش برخورد و خندان نامه دوم را که هیچ وقت نرسید و ایمیل آن را پرینت گرفته بودیم گرفت و یک شماره بما داد.

بعد از تقریباً 20 دقیقه شماره ما افتاد و اینجا ما متفاوت عمل کردیم و قبل از اینکه او چیزی بخواهد ما تمام مدارک را که قبلاً کلاسه شده حاضر کرده بودیم تحویل دادیم بجز ترجمه و کپی کارت ملی که فراموش کرده بودیم و دانشنامه لیسانس خودم ، ضمناً پیش دانشگاهی و ریزنمرات همسرم که بخاطر اون خیلی اذیت شدم تحویل ندادم ببینم چی می شه و جالب اینکه اون چیزی نگفت ولی در آخر تحویلش دادیم گفتیم شاید بعداً مشکلی پیش بیاد وجالبتر اینکه هیچ کدام از اصل مدارک هم حتی نخواست و نگاه نکرد و اون فقط کپی های اضافه رو برگردوند و ترجمه سند ازدواج هم که دو نسخه تحویل داده بودیم یه نسخه اش برگردوند.

بیش از 2ساعت بعد ، شماره ما دوباره بر روی یک کانتر افتاد که اینبار توسط یه خانوم مهربون که فارسی هم خوب صحبت می کرد با زبان فارسی مصاحبه شدیم

سوال ها

-چرا می خواید برید آمریکا؟ برای زندگی بهتر هر چند ممکنه زندگی بهتر در رفاه بیشتر نباشه .

-کسی اونجا دارید؟ گفتم داریم ولی با هاشون در ارتباط نیستیم.
-زبان انگلیسیتون چطوره؟ گفتیم متوسط رو به ضعیف

-اون شخصی که آدرسش رو دادین واسه گرین کارت چه نسبتی با شما داره؟ گفتم دوست

-گفت چرا اسپانسرتون نشده؟ گفتم چون دانشجوست و نمی تونست ، ضمناً ما اسپانسر نداشتیم و یه نامه تمکن مالی از بانک پارسیان و یه سند خونه در تهران بنام خودم، با وکالت به همسرم که برنده اصلی بود ارائه دادیم.

-دوستتون چند ساله اونجاست؟ یک سال و نیم

-وقتی رفتید آمریکا می رید پیش اون؟ با اینکه نمی خواهیم بریم پیش اون ولی گفتیم آره ،چون همون لحظه احساس کردم اینجوری کارا راست و ریس تر می شه.

نتیجه مصاحبه
کلیرنس
یه برگ آبی بما داد و گفت ویزای همسرم و فرزندم یکشنبه حاضره می تونی بیای ببری ولی خودت تا 6 هفته دیگه تو سایت چک کن بعد یه روز یکشنبه با پاسپورت بیا و پنج شنبه ویزا رو تحویل بگیر که من گفتم همون موقع پاس همسر و فرزندم هم می یارم و همه رو با هم تحویل می گیرم که گفت اگه کلیرنست طول بکشه و به سپتامبر بخوره دیگه ویزا به همسر و فرزندت هم تعلق نمی گیره و ما گفتیم مهم نیست.

استرس
0% ، اصلاً استرس در مصاحبه گرین کارت معنایی نداره و شما هم ویزا رو نخواین اونا ویزا رو به شما می دن البته اگه مدارکتون کامل باشه، باورتون می شه من دلم می خواست یه جوری کنسل شه اما نشد؟! آخه یه مشکلاتی واسم پیش اومده که تمام برنامه هام بهم ریخته و باید یه برنامه ریزی جدید انجام بدم.

نتیجه گیری کلی
مدارکتون کامل باشه و بخدا توکل کنید و مطمئن باشید موفق می شید آخه تو سفارت صدا می زدن : نون خشک بیار ، ویزا ببر!

نکته:اگه برگشت اوپن گرفتید حتماً در دفتر هواپیمایی اوکی کنید وگر نه مثل ما 90 درهم ازتون در فرودگاه می گیرن.

ShyShyShy
با تبريك فراوان، من فكر مي كنم مشكل Open بودن بليت نبوده.

در همه شركت هاي هواپيمايي كه امارات پرواز دارن، به جز Emirates و Air Arabia، شما حتي وقتي كه بليتتون O.K هست، از 72 ساعت قبل از پرواز برگشت با يه تلفن به دفتر Airline برگشتتون رو Reconfirm كنيد.

لازم به توضيحه كه اگخ بليتتون قابل تغيير تاريخ بوده باشه و بعد از انجام پرواز رفت، پروار برگشت رو به هر طريق از دبي تغيير روز و ساعت بديد، Reconfirm كردن خود به خود انجام مي شه و نيازي به تماس مجدد نيست.

(2010-04-18 ساعت 01:01)javan134 نوشته:  نکته:اگه برگشت اوپن گرفتید حتماً در دفتر هواپیمایی اوکی کنید وگر نه مثل ما 90 درهم ازتون در فرودگاه می گیرن.

ShyShyShy
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: javan134
دوستان عزيز ما هفته پيش رفتيم مصاحبه !
روز پنج شنبه ساعت ده رفتيم پلي كلينيك ما سه نفر هستيم و ( پسرم 5 سالشه ) كارهاي كلنيك تا ساعت حود يك طول كشيد به هر سه نفرمان يه واكسن تزريق شد و هزينه هاي مديكال جمعا شد 1800 درهم !
جواب رو همون ساعت يك در پاكت در بسته تحويل گرفتيم و صبح يكشنبه هم رفتيم سفارت ! مراحل اوليه دقيقا همون چيزي بود كه دوستان گفتن و وقتي نوبتمون شد ازمون سوال كردن كه كارتون چيه ؟ كجاي آمريكا مي خواين برين و زبانتون در چه سطحي هست ؟
جواب ما اين بود :ما دوتاييمون شغل دولتي داريم ؛ ابتدا مي ريم لوس آنجلس كه دوستي در اونجا داريم و بعد مي ريم پنسلوانيا و زبان انگليسي هم در حد متوسط !
گفت آيا دوستتون اسپانسرتون مي شه ما هم گفتيم نه چون خيلي رابطه نزديكي نداريم و نمي تونيم چنين درخواستي ازش بكنيم اما مي تونيم تمكن ماليمون رو به شما اثبات كنيم و نامه بانك پارسيان رو بهش نشون داديم موجودي ما تقريبا هفتاد ميليون بود و دو تا سند خونه هم داشتيم كه اصلا نخواست اونا رو ببينه و گفت موجودي شما توي ايران به درد نميخوره و شما چطوري مي خوايد اين پول رو به آمريكا بياريد ؟ما هم گفتيم از طريق دبي ! اما اون گفت من خودم كيس شما رو فقط با اسپانسر قبول مي كنم و بعد هم يه خانم ايراني اومد و به افسر مربوطه كمك كرد كه به ما بفهمونه كه اسپانسر بايد داشته باشيم و ما هم گفتيم متاسفانه نمي تونيم اسپانسر پيدا كنيم !
در اخر هم خانم ايراني گفت : حالا كه نمي تونيد اسپانسر پيدا كنيد گردش شش ماهه حسابتون رو بياريد و موجودي تون رو افزايش بديد و بياريد تا ببينيم چي مي شه !
برگه آبي رو دادن دستمون و گفت سايت رو چك كنيد هر وقت كيس نامبرتون رو ديديد بيايد و مدارك رو بياريد !
اين بود شرح ماجراي سفر ما !!!
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
(2010-04-18 ساعت 08:27)arshiya نوشته:  دوستان عزيز ما هفته پيش رفتيم مصاحبه !
روز پنج شنبه ساعت ده رفتيم پلي كلينيك ما سه نفر هستيم و ( پسرم 5 سالشه ) كارهاي كلنيك تا ساعت حود يك طول كشيد به هر سه نفرمان يه واكسن تزريق شد و هزينه هاي مديكال جمعا شد 1800 درهم !
جواب رو همون ساعت يك در پاكت در بسته تحويل گرفتيم و صبح يكشنبه هم رفتيم سفارت ! مراحل اوليه دقيقا همون چيزي بود كه دوستان گفتن و وقتي نوبتمون شد ازمون سوال كردن كه كارتون چيه ؟ كجاي آمريكا مي خواين برين و زبانتون در چه سطحي هست ؟
جواب ما اين بود :ما دوتاييمون شغل دولتي داريم ؛ ابتدا مي ريم لوس آنجلس كه دوستي در اونجا داريم و بعد مي ريم پنسلوانيا و زبان انگليسي هم در حد متوسط !
گفت آيا دوستتون اسپانسرتون مي شه ما هم گفتيم نه چون خيلي رابطه نزديكي نداريم و نمي تونيم چنين درخواستي ازش بكنيم اما مي تونيم تمكن ماليمون رو به شما اثبات كنيم و نامه بانك پارسيان رو بهش نشون داديم موجودي ما تقريبا هفتاد ميليون بود و دو تا سند خونه هم داشتيم كه اصلا نخواست اونا رو ببينه و گفت موجودي شما توي ايران به درد نميخوره و شما چطوري مي خوايد اين پول رو به آمريكا بياريد ؟ما هم گفتيم از طريق دبي ! اما اون گفت من خودم كيس شما رو فقط با اسپانسر قبول مي كنم و بعد هم يه خانم ايراني اومد و به افسر مربوطه كمك كرد كه به ما بفهمونه كه اسپانسر بايد داشته باشيم و ما هم گفتيم متاسفانه نمي تونيم اسپانسر پيدا كنيم !
در اخر هم خانم ايراني گفت : حالا كه نمي تونيد اسپانسر پيدا كنيد گردش شش ماهه حسابتون رو بياريد و موجودي تون رو افزايش بديد و بياريد تا ببينيم چي مي شه !
برگه آبي رو دادن دستمون و گفت سايت رو چك كنيد هر وقت كيس نامبرتون رو ديديد بيايد و مدارك رو بياريد !
اين بود شرح ماجراي سفر ما !!!
واقعا عجیبه !!
برای بار هزارم میگم اصلا حساب کتاب نداره !
این بحث تمکن مالی و اسپانسر و تصمیم های آفیسر تبدیل به یکی از بزرگ ترین معمای زندگی مهاجرین شده !
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان: payman R ، m.memari ، arshiya ، R.F ، honareirani ، mh_hshk
بچه ها ما امروز مدیکال رو انجام دادیم
سه شنبه مصاحبه داریم
براتون مفصل بعدا مینویسم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: javan134 ، sh-b ، mohsen324 ، اليزا ، m.memari ، payman R ، arshiya ، esmail ، sam_hash ، kavoshgarnet ، hamed_gh ، R.F ، honareirani
با این چیزایی که بجه ها راجب اسپانسر و اینا نوشتن ما نریم بهتره Big Grin
البته من شرایطم کمی فرق می کنه زبانم خیلی خوبه در حد تیم ملیCool
و فامیل درجه یک هم اونجا دارم
یه فرق عمده هم دارم که بعدا تو سفرنامم می نویسم
حالا با خداست
راستی هر چی خواستیم واکسن نخوریم بازم نفری دو تا خوردیم سیاه سرفه و مننژیت
دختر بزرگم هم سه تا خورد اون واکسن سرطان دهانه رحم که تازه تکرار هم بعد از یک ماه داره و باید این واکسن گران را بخریم و تو یخ بزاریم ببریم تهران یه ماه دیگه بزنیم
دستامون هم از این واکسنا درد می کنه نمی دونین خلاصه
اینارو هم با بدبختی تایپ کردم با کی بورد بدون برچسب !!
تشکر کنندگان: javan134 ، kianoush ، homeless ، esmail ، payman R ، sam_hash ، kavoshgarnet ، hamed_gh ، R.F ، honareirani ، sami123 ، Hamid55 ، arshiya ، ساشا
(2010-04-18 ساعت 15:11)farzad101 نوشته:  با این چیزایی که بجه ها راجب اسپانسر و اینا نوشتن ما نریم بهتره Big Grin
البته من شرایطم کمی فرق می کنه زبانم خیلی خوبه در حد تیم ملیCool
و فامیل درجه یک هم اونجا دارم
یه فرق عمده هم دارم که بعدا تو سفرنامم می نویسم
حالا با خداست
راستی هر چی خواستیم واکسن نخوریم بازم نفری دو تا خوردیم سیاه سرفه و مننژیت
دختر بزرگم هم سه تا خورد اون واکسن سرطان دهانه رحم که تازه تکرار هم بعد از یک ماه داره و باید این واکسن گران را بخریم و تو یخ بزاریم ببریم تهران یه ماه دیگه بزنیم
دستامون هم از این واکسنا درد می کنه نمی دونین خلاصه
اینارو هم با بدبختی تایپ کردم با کی بورد بدون برچسب !!
دوست عزيز اگه زبانتون خوب باشه فكر نمي كنم مشكلي پيش بياد ! اين بد شانسي ما بود و گرنه بودن كسايي كه با وضعيت ما و حتي موجودي كمتر و بدون اسپانسر ويزاشون رو گرفتن !!!
انشاالله شما و خانواده محترمتون با ويزا بر مي گرديد !!!
نگران درد دستتون هم نباشيد شايد موهبتي باشه كه شما رو از حمل نايلكسهاي متعدد خريد در امان بدارد انشالله !!!Big Grin
موفق باشيد !!!Smile
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، sam_hash ، farzad101
خوب بجه ها
مرسی از دادن روحیه
ما فردا با خانم ملیکا هماهنگ کردیم صبح بیاد ساعت 7 دنبالمون
قبلش هم اومد یه دیدنی کرد و گفت که اگه تور هم بخواهیم براموم میذاره که ما گفتیم نه
بای بای
تشکر کنندگان: sam_hash

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان