(2010-04-19 ساعت 16:05)farzad101 نوشته: خوب بجه ها
مرسی از دادن روحیه
ما فردا با خانم ملیکا هماهنگ کردیم صبح بیاد ساعت 7 دنبالمون
قبلش هم اومد یه دیدنی کرد و گفت که اگه تور هم بخواهیم براموم میذاره که ما گفتیم نه
بای بای
آقا من به دلم افتاده شما بدون کلیرنس ویزا میگیرید همگی! توروخدا بگیرید
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
2010-04-20 ساعت 08:11 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-20 ساعت 08:18 توسط javan134.)
(2010-04-19 ساعت 23:56)گاتا نوشته: دوست عزیز جوان134. با تشکر از سفرنامه خوبت. به نظر من ریسک نکن و برای دریافت ویزای همسر و فرزندتان به موقع اقدام کن. این روزگار قابل پیش بینی نیست.
ممنون گاتا جان ، روزگار رو كه قبول دارم . روزگار غريبيست گاتا جان روزگار غريبيست ، گرين كارت را در پستوي خانه نهان بايد كرد.
اما فوقش ول مي شه ديگه ، درسته؟ خوب بشه. من نظرم اينه كه اگه خدا بخواد كسي رو وارد آمريكا كنه، حتماً مي رسوندش و همراهيش مي كنه و تمام مانع ها رو جلو پاش بر مي داره. ولي امان از روزي كه نخواد! حتي اگه باراك هم دعوت نامه سفارشي بفرسته و سوار هواپيما هم بشيم و بر فراز آسمان آمريكا هم قرار بگيريم و او نخواد و صلاح ما در اين كار نباشه ممكنه حتي در لحظه فرود با يه حادثه يا ديپورت در فرودگاه به مقصد نرسيم ، البته اين دليل نمي شه كه ما فكر و تلاش نكنيم و انسان بايد از تمام نيروي تعقل و تفكر و تلاشش استفاده كنه و جاي اي كاش و چه خوب مي شد اگر رو واسه خودش نذاره .
يادمه يه مسابقه تو راديو استاني در خصوص ارائه بهترين جمله با چه خوب مي شد اگر ..... برگذار شد، اين جمله رو شانسي فرستادم اول شد.
"چه خوب مي شد اگر نيازي نبود بگوييم چه خوب مي شد اگر ! و زماني خوب مي شود كه همه چه خوب مي شد اگر ها ،خوب شده باشند يعني هنگامي كه انسانها با فكر و تدبير و مشاوره و تلاش رو به آينده حركت كنند"
كه در اينجا سايت مهاجر سرا بهترين و ايده آل ترين متود براي مشاوره دادن و مشاوره گرفتنه و قطعاً انرزي مثبتش از طريق همه بچه هاي مهاجر سرا به بانيان و گردانندگان اين سايت منتقل خواهد شد
به هر حال كسي كه اراده كرده ما رو به آمريكا برسونه قطعاً سر قولش هست و واسه اراده خودش ارزش قائله. حالا با يه كم مهك زدن بنده اش!
گر نگه دار من آن است كه من مي دانم
كاربران را به سر انجام خوشي مي راند.
(2010-04-19 ساعت 23:56)گاتا نوشته: دوست عزیز جوان134. با تشکر از سفرنامه خوبت. به نظر من ریسک نکن و برای دریافت ویزای همسر و فرزندتان به موقع اقدام کن. این روزگار قابل پیش بینی نیست.
ممنون گاتا جان ، روزگار رو كه قبول دارم . روزگار غريبيست گاتا جان روزگار غريبيست ، گرين كارت را در پستوي خانه نهان بايد كرد.
اما فوقش ول مي شه ديگه ، درسته؟ خوب بشه. من نظرم اينه كه اگه خدا بخواد كسي رو وارد آمريكا كنه، حتماً مي رسوندش و همراهيش مي كنه و تمام مانع ها رو جلو پاش بر مي داره. ولي امان از روزي كه نخواد! حتي اگه باراك هم دعوت نامه سفارشي بفرسته و سوار هواپيما هم بشيم و بر فراز آسمان آمريكا هم قرار بگيريم و او نخواد و صلاح ما در اين كار نباشه ممكنه حتي در لحظه فرود با يه حادثه يا ديپورت در فرودگاه به مقصد نرسيم ، البته اين دليل نمي شه كه ما فكر و تلاش نكنيم و انسان بايد از تمام نيروي تعقل و تفكر و تلاشش استفاده كنه و جاي اي كاش و چه خوب مي شد اگر رو واسه خودش نذاره .
يادمه يه مسابقه تو راديو استاني در خصوص ارائه بهترين جمله با چه خوب مي شد اگر ..... برگذار شد، اين جمله رو شانسي فرستادم اول شد.
"چه خوب مي شد اگر نيازي نبود بگوييم چه خوب مي شد اگر ! و زماني خوب مي شود كه همه چه خوب مي شد اگر ها ،خوب شده باشند يعني هنگامي كه انسانها با فكر و تدبير و مشاوره و تلاش رو به آينده حركت كنند"
كه در اينجا سايت مهاجر سرا بهترين و ايده آل ترين متود براي مشاوره دادن و مشاوره گرفتنه و قطعاً انرزي مثبتش از طريق همه بچه هاي مهاجر سرا به بانيان و گردانندگان اين سايت منتقل خواهد شد
به هر حال كسي كه اراده كرده ما رو به آمريكا برسونه قطعاً سر قولش هست و واسه اراده خودش ارزش قائله. حالا با يه كم مهك زدن بنده اش!
گر نگه دار من آن است كه من مي دانم
كاربران را به سر انجام خوشي مي راند.
( كاربران=كاربران سايت مهاجرسرا)
به نظر من شما بهترین کار را کردین ، چون ما هم دقیقن شرایط شما را داشتیم ولی ویزا را نگرفتیم تا من هم بعد از ۲ ماه کلیر شدم و بدون هیچ مشکلی رفتیم و ویزا ها را گرفتیم.با وجود اینکه روز مصاحبه افسر ما را خیلی ترسوند ولی ترجیح دادیم باهم ویزا ها را بگیریم.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
سلام دوستان. من یه سوال برام مطرح شده و اینکه چرا همه دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارند به جای اینکه از ایران مستقیما به ابوظبی بروند و همانجا مدیکال را انجام دهند و هتل بگیرند اول به دوبی میرند . من که یه بچه کوچک دارم کدوم را ه رو پیشنهاد میکنید؟
(2010-04-21 ساعت 01:15)گاتا نوشته: سلام دوستان. من یه سوال برام مطرح شده و اینکه چرا همه دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارند به جای اینکه از ایران مستقیما به ابوظبی بروند و همانجا مدیکال را انجام دهند و هتل بگیرند اول به دوبی میرند . من که یه بچه کوچک دارم کدوم را ه رو پیشنهاد میکنید؟
برای اینکه پرواز مستقیم به ابوظبی و اقامت تو اون شهر مقرون به سرفه نیست و مثل دوبی انتخابهای زیادی هم نخواهید داشت
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
(2010-04-20 ساعت 20:36)sam_hash نوشته: فکرکنم فرزاد خان و خانواده شون امروز ویزا رو همگی همونجا گرفتن، الان هم تو دوبی مشغول جشن و پایکوبی هستن. انشالا که اینطور باشه
2010-04-21 ساعت 10:47 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-21 ساعت 10:57 توسط farzad101.)
(2010-04-21 ساعت 09:03)farnaz.f نوشته:
(2010-04-20 ساعت 20:36)sam_hash نوشته: فکرکنم فرزاد خان و خانواده شون امروز ویزا رو همگی همونجا گرفتن، الان هم تو دوبی مشغول جشن و پایکوبی هستن. انشالا که اینطور باشه
اره منم امیدوارم و منتظر
سلام عزیزان
همانطور که حدس می زدم به خانمم(برنده اصلی)و پسر 6 ساله و دختر 16 سالم ویزا دادند و به من به خاطر سربازی کلیرنس خورد و ماگفتیم صبر می کنیم با هم بگیریم
من یازده صفحه سفرنامه نوشتم حالا موندم چجوری تایپ کنم
باید بدم روبرو دانشگاه
به هر حال این خانم کنسول امریکایی یه جوری گفت به من که انگار خودشم ناراحت بود که به من کلیرنس می خوره و هی میگفت همه چیز مرتبه
به یه آقایی که زنش امریکایی بود هم کلیر خورد
من فکر کنم این یه قانونه که اونایی که سربازی رفتن کلیرنس دارن
از من حتی پرسید تو سربازی چیکار می کردی که گفتم کار اداری
ما امشب برمیگردیم ایران تو را خدا زحمت نکشید بیاید فرودگاه
بقیه باشه تو سفر نامه
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
2010-04-21 ساعت 11:40 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-21 ساعت 11:42 توسط payman R.)
(2010-04-21 ساعت 01:15)گاتا نوشته: سلام دوستان. من یه سوال برام مطرح شده و اینکه چرا همه دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارند به جای اینکه از ایران مستقیما به ابوظبی بروند و همانجا مدیکال را انجام دهند و هتل بگیرند اول به دوبی میرند . من که یه بچه کوچک دارم کدوم را ه رو پیشنهاد میکنید؟
من هم پیشنهاد میکنم که به خود ابوظبی برید. من خودم هم تصمیم داشتم که به خود ابوظبی برم ولی چون دقیقن نمیدونستم که برای گرفتن ویزا چند روز اونجا هستم بهم گفتن در صورتی میتونیم تو ابوظبی هتل بگیریم که دقیقن بگی چند شب میخای اونجا باشی چون با کردیت کارت میگیریم ولی چون من مطمئن نبودم تو دوبی هتل گرفتم که همون جا بتونم تمدید کنم.
(2010-04-21 ساعت 01:51)sam_hash نوشته:
برای اینکه پرواز مستقیم به ابوظبی و اقامت تو اون شهر مقرون به سرفه نیست و مثل دوبی انتخابهای زیادی هم نخواهید داشت
من با شما موافق نیستم ، چون تو ابوظبی هم هتلهای خیلی خوبی هاست که قیمتش هم با دوبی خیلی فرق نمیکنه، تازه هزنیه رفت و برگشت به دوبی را هم باید در نظر گرفت.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
2010-04-22 ساعت 04:23 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-22 ساعت 07:37 توسط laili.)
فکر نمی کنم که سربازی معیاری برای کلیرنس باشد. چون اگر بود حتما به من هم کلیرنس میخورد چون محل سربازی من خیلی اسم خفنی داشت. مرکز کامپیوتر عقی .دت.ی سی.ا.سی نمایندگی و.لی ف.قی.ه در ستاد مشترک س.پا.ه! اگر چنین قانونی بود برای هر کدام از کلمات این محل می بایستی یک کلیرنس جداگانه برای من می گذاشتند. من گمان کنم کلیرنس دست خود مصاحبه کننده است و او تصمیم می گیرد که این کار را انجام دهد یا خیر ولی به آنها گفته شده است که بهتر است برای همه مردان این کار را انجام دهند. برخی ها می گویند که اسم های عربی و یا ظاهر و قیافه در کلیرنس و یا مدت زمان آن تاثیر دارد. بهرحال من تا بحال نتوانستم هیچ اطلاعات دقیقی در این مورد پیدا کنم.
(2010-04-22 ساعت 04:23)rs232 نوشته: فکر نمی کنم که سربازی معیاری برای کلیرنس باشد. چون اگر بود حتما به من هم کلیرنس میخورد چون محل سربازی من خیلی اسم خفنی داشت. مرکز کامپیوتر عقی .دت.ی سی.ا.سی نمایندگی و.لی ف.قی.ه در ستاد مشترک س.پا.ه! اگر چنین قانونی بود برای هر کدام از کلمات این محل می بایستی یک کلیرنس جداگانه برای من می گذاشتند. من گمان کنم کلیرنس دست خود مصاحبه کننده است و او تصمیم می گیرد که این کار را انجام دهد یا خیر ولی به آنها گفته شده است که بهتر است برای همه مردان این کار را انجام دهند. برخی ها می گویند که اسم های عربی و یا ظاهر و قیافه در کلیرنس و یا مدت زمان آن تاثیر دارد. بهرحال من تا بحال نتوانستم هیچ اطلاعات دقیقی در این مورد پیدا کنم.
سلام
البته فرمایش شما کاملا متین است ولی فکر کنم جدیدا اینجوری شده یا شایدم به قول شما برای مردان اینکار را می کنن!!
جالبه بدونین من زرتشتی هستم ! و این رو هم به کنسول محترم گفتم
حتی در مورد اینکه ما اسپانسر نداشتیم هیچی نگفت و از رفتارش جوری پیدا بود که انگار مجبوره اینکارو بکنه!!
از من پرسید چه تاریخی سربازی رفتی که من گفتم بیست سال پیش بوده و تاریخ دقیقش رو تو فرم نوشتم ! فکر کنم می خواست حافظه منو تست کنه!
این رفتارش رو چیزی نبود که من بگم و خانمم هم جداگانه به من گفت !
به هرحال یه روزی می فهمیم جریان چیه!!
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010