موضوعها: 4
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-23 ساعت 20:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-23 ساعت 20:19 توسط nnazi_2005.)
درود
سریعا" سریعا"
دوستان عزیز که توی سفر نامه شون گفتن که برای انجام آزمایشات به پلی کلینیک روبروی سیتی سنتر که بالای داروخانه ابن سینا هست رفتن ازشون خواهش می کنم به سوال های من پاسخ بدن :
شماره تلفن این پلی کلینیک؟
عکس قفسه سینه رو هم همون جا انجام میدن ؟اگه نه آدرس جایی که انجام میدن کجاس به اضافه تلفن؟
جواب همش رو از صبح تا ظهر می دن؟
پنج شنبه ها ساعت کارش کی هست؟
(در سفر نامه ها خوندم شنبه ها هم باز هست)درسته؟
((در توضیحات هم باید بگم که یکی از اقوام برای ویزای خانوادگی داره میره و روز مصاحبه یک شنبه اس و چون تعطیلی داره می خواد بدونه چه زمانی باید دبی باشه.تا بهتون به همه کار هاش برسه.*به امید من داره می ره ها راهنماییم کنید من همه راهنمایی ها رو از مهاجر سرا کردم اگه یکیش این ور اون ور شه سرم به باد می ره ها:d))
موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-23 ساعت 21:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-23 ساعت 21:09 توسط farzad101.)
(2010-04-23 ساعت 20:19)nnazi_2005 نوشته: درود
سریعا" سریعا"
دوستان عزیز که توی سفر نامه شون گفتن که برای انجام آزمایشات به پلی کلینیک روبروی سیتی سنتر که بالای داروخانه ابن سینا هست رفتن ازشون خواهش می کنم به سوال های من پاسخ بدن :
عکس قفسه سینه رو هم همون جا انجام میدن ؟اگه نه آدرس جایی که انجام میدن کجاس به اضافه تلفن؟
((در توضیحات هم باید بگم که یکی از اقوام برای ویزای خانوادگی داره میره و روز مصاحبه یک شنبه اس و چون تعطیلی داره می خواد بدونه چه زمانی باید دبی باشه.تا بهتون به همه کار هاش برسه.*به امید من داره می ره ها راهنماییم کنید من همه راهنمایی ها رو از مهاجر سرا کردم اگه یکیش این ور اون ور شه سرم به باد می ره ها:d))
دوست عزیز
شماره و آدرس پلی کلینیک:
0097142959444
Alwahda building
Above ibn Sina Phrmacy , Opp. to new Dubai Islamic Bank , Deira- Dubai - UAE
به زبون خودمون :
1- روبروی سیتی سنتر ساختمان الوحده بالای داروخانه ابن سینا
2- عکسو همون جا میگیرن یک آقای هندی میگیره
3-از صبح برین سه ساعت اونجا کار دارین اگه 9 برین 12 کارتون تمومه و جوابو می گیرین
4- پنجشنبه بازه از 9 تا 2 بعداز ظهر من تو چندتا پست قبل عکسی که از ساعت کارش گرفتم رو ضمیمه کردم ببینین لطفا. جوابتون اونجا هست شنبه تا چهارشنبه کاملا بازه فقط جمعه تعطیله ولی توصیه می شه روز پنجشنبه برین
میشه با خودشون تلفنی صحبت کنید
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-23 ساعت 21:08)farzad101 نوشته: (2010-04-23 ساعت 20:19)nnazi_2005 نوشته: درود
سریعا" سریعا"
دوست عزیز
شماره و آدرس پلی کلینیک:
0097142959444
Alwahda building
به زبون خودمون :
3-از صبح برین سه ساعت اونجا کار دارین اگه 9 برین 12 کارتون تمومه و جوابو می گیرین
4- پنجشنبه بازه از 9 تا 2 بعداز ظهر من تو چندتا پست قبل عکسی که از ساعت کارش گرفتم رو ضمیمه کردم ببینین لطفا. جوابتون اونجا هست شنبه تا چهارشنبه کاملا بازه فقط جمعه تعطیله ولی توصیه می شه روز پنجشنبه برین
جناب فرزاد خان شما احیانا قبلش وقت گرفته بودین؟
و اینکه من 5شنبه مصاحبه دارم و می خوام 3شنبه برم و ظهر میرسم. همون 3شنبه بعد از ظهر می تونم برم دیگه؟
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-23 ساعت 22:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-23 ساعت 22:18 توسط farzad101.)
(2010-04-23 ساعت 21:12)sam_hash نوشته: (2010-04-23 ساعت 21:08)farzad101 نوشته: (2010-04-23 ساعت 20:19)nnazi_2005 نوشته: درود
سریعا" سریعا"
دوست عزیز
شماره و آدرس پلی کلینیک:
0097142959444
Alwahda building
به زبون خودمون :
جناب فرزاد خان شما احیانا قبلش وقت گرفته بودین؟
و اینکه من 5شنبه مصاحبه دارم و می خوام 3شنبه برم و ظهر میرسم. همون 3شنبه بعد از ظهر می تونم برم دیگه؟
سلام
من وقت نگرفته بودم ولی زنگ زدم و به منشی گفتم من بچه دارم و سه شنبه مصاحبه دارم جه زمانی بیام بهتره که گفت شما یکشنبش بیایید
ولی تاریخ ندادم خلاصه وقت نمی خواد
من فکر کنم سه شنبه بعد از ظهر مشکلی نیست و ساعت 5 برین ساعت 8 کارتون تموم میشه
بچه ها دارم سفرنامه تایپ میکنم ولی یه چیز فوری بگم اونم اینه که پول سفارت رو حتما به دلار و خرد آماده کنین و بدین
ما شب قبلش تبدیل به درهم کردیم و دادیم که 160 درهم به ضررمان شد به دلیل نرخ تبدیل سفارت
سفارت با دلار میگیره یا درهم یا کردیت کارت
نفری 775 دلار میگیره که این ثابته ولی درهمش با نرخ درهم تغییر می کنه
موضوعها: 4
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از دوستان که راهنمایی کردن.
دوستان نرخ پول ریختن به سفارت برای همه با هر نوع ویزا یک قیمته؟یا این775 دلار فقط مال مصاحبه لاتاریه؟
میخوام بدون کسی که ویزا خانوادگی اقدام کرده یعنی 12 سال پیش براش از امریکا اقدام شده و همه کارهاش در امریکا انجام شده باید برای مصاحبه پول واریز کنه؟با تشکر پیشاپیش
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-23 ساعت 23:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-23 ساعت 23:26 توسط farzad101.)
(2010-04-23 ساعت 22:51)nnazi_2005 نوشته: ممنون از دوستان که راهنمایی کردن.
دوستان نرخ پول ریختن به سفارت برای همه با هر نوع ویزا یک قیمته؟یا این775 دلار فقط مال مصاحبه لاتاریه؟
میخوام بدون کسی که ویزا خانوادگی اقدام کرده یعنی 12 سال پیش براش از امریکا اقدام شده و همه کارهاش در امریکا انجام شده باید برای مصاحبه پول واریز کنه؟با تشکر پیشاپیش
سلام
خیر نرخ اونافرق داره و کمتره
ویزای لاتاری یه هزینه اضافی هم داره . من نامه دومم رو ندارم دادم سفارت ! فکر کنم بچه ها راهنمایی کنن یا جوابتون رو تو تاپیکهای دیگر پیدا کنین در تاپیکهای مربوط به مهاجرت از طریق خانوادگی
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-24 ساعت 07:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-24 ساعت 08:32 توسط laili.)
(2010-04-23 ساعت 22:51)nnazi_2005 نوشته: ممنون از دوستان که راهنمایی کردن.
دوست عزیز بله باید پول واریز کنه ولی نه به اندازه ی ویزای لاتاری..
من توی کلاس زبانم یک خانم ایرونی هست که از طریق پسرش اومده و میگفت برای گرفتن ویزا 300 دلار داده بودند....حالا اگه خواسته باشید ازشون میپرسم و بهتون میگم.
برای نظم انجمنها بهتره بقیه ی بحث رو بریم توی این تاپیک دنبال کنیم:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2252&page=144
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بیا ری اهورا مزدا
بخش اول سفرنامه
مقدمه
این سفرنامه را تقدیم می کنم به موسس و بانی وب سایت مهاجرسرا و تمامی عزیزانی که با دل و جان از خود مایه و وقت گذاشته و از لذت راهنمایی و اشتراک دانسته ها و تجربیات خود با دیگران برخوردار شده اند و بنده به شخصه دست تمامی آنان را که یک ایرانی واقعی هستند به دور از اعتقادشان می بوسم و امیدوارم با نوشتن این سفرنامه ذره ای از دینی که نسبت به آنان داشته ام را ادا کرده باشم . باشد که اهورا مزدا خدای بزرگ به آنها شادی و تندرستی ببخشد.
قبلا عذرخواهی میکنم اگر مجبور شدم به علت کمی وقت کمی از سفر نامه رو حذف کنم شاید بهتره و کمتر هم وقت شمارو بگیره به هر حال این بخش اول که تونستم تایپ کنم . برو بریم .
معرفی::
ما یک خانواده چهار نفری هستیم . من مهندس صنایع و در یک شرکت مهندسی کار می کنم و خانمم لیسانس فیزیک و دبیر دبیرستان است .با یک پسر 6 ساله و دختر 16 ساله . پدر و مادرم و تنها خواهرم سیتی زن و در آمریکا زندگی میکنند و برای اقامت ما هم اقدام کرده بودند و لی چون فعلا دوست نداشتیم ایران را ترک کنیم دعا می کردم هر چه دیر تر کارمان درست شود و شایدهمینجوری 5 سال دیگر گرین کارت می گرفتیم و در عین حال گاهی از سر تفریح لاتاری را هم پر می کردیم ! راستی ما زرتشتی هستیم . حالا چرا اینو میگم نمی دونم !! شاید بخاطر اینکه کسانی که این سفرنامه رو می خونن شرایط مارو بهتر بدونن!
شرح حال :
حدود ما ه جولای پارسال بود که نامه اول به دستمان رسید و به نام خانمم بود به من که سر کار بودم زنگ زد و اول کمی شک کردیم ولی وقتی متن را خواند یقین کردم که درست است و همسرم در لاتاری گرین کارت برنده شده . به هیچ کس غیر از پدرو مادرم نگفتیم و خیلی برامان ناآشنا بود پر کردن فرمها حدود یک ماه وقت گرفت و تازه وقتی فرستادیم مهاجرسرا را با جستجو در اینترنت پیدا کردم و عضو شدم . اول آنکارا را برای مصاحبه انتخاب کرده بودیم ولی به علت اینکه با دوبی بسیار آشنا بودم و بارها سفر کرده بودیم با ای میل تقاضا کردم که به ابوظبی تغییر یابد که انجام شد.
بلافاصله پس از کارنت شدن به کی سی سی ای میل زدم و تاریخ مصاحبه که 20 آپریل 2010 بود را دریافت کردیم و با توجه به این که سه شنبه بود به پلی کلینیک زنگ زدم و در مورد مدت زمان انجام آزمایشات با توجه به اینکه بچه داشتیم سوال کردم که پاسخ این بود که روز یکشنبه باید برای آزمایش پزشکی برویم پس برنامه ریزی کردیم که صبح یکشنبه آزمایشات را انجام دهیم و بلیط را برای شب شنبه 28 اردیبهشت گرفتیم که شب استراحت کنیم و صبح اول وقت برویم پلی کلینیک.
جهت هتل هم هتل Novotel که یک هتل چهار ستاره است و درست با پلی کلینیک 300 متر فاصله دارد و من بر حسب کارم در ماموریتهام دو مرتبه آنجا بوده ام را انتخاب کردیم و از خواهرم که آمریکا است خواستم که وجه هتل را با کردیت پرداخت کند . خلاصه بلیط و یزا و هتل انجام شد
نکته : هزینه هتل هرشب 140 دلار و بلیط ایران ایر هر نفر 237 هزار تومان و ویزا شد نفری 85 هزار تومان
شروع سفر :
قبل از را افتادن به سمت فرودگاه یکبار دیگر مدارک لازم جهت مصاحبه را با چک لیستی که درست کرده بودم چک کردم و همه مدارک را در یک فولدر پاپکو که خیلی جالب بود و انگار برای همین کار درست شده بود و 8 تومان خریده بودم قرار دادم و در یک کوله پشتی گذاشتم که همیشه همراهم باشد خلاصه همه چیزمان بود!!
با توجه به اینکه پرواز ساعت 7 بود ساعت سه و نیم بعدازظهر حرکت کردیم به سمت فرودگاه تا با در نظر گرفتن ترافیک آن ساعت به موقع برسیم که خوشبختانه از مسیر تونل توحید و نواب رفتیم و ترافیک نبود . به محض رسیدن به فرودگاه براحتی بار ها را تحویل دادیم چون زو د رسیدیم و ابتدای پذیرش مسافر بود. پس از عبور از گیت پاسپورت و مرز هوایی وارد سالن ترانزیت شدیم جایتان خالی از آن چای و کیک های ارزان قیمت ! خوردیم و با اینترنت تو مهاجر سرا با یکی دو تا تبریک و پاسخ بساط را جمع کردیم و از گیت شماره 21 سوار هواپیما شدیم . وقتی سوار شدیم اتفاق جالبی افتاد و آن این بود که صندلی من 21A بود و به علت تشابه با شماره گیت که 21 بود و روی کارت بوردینگ درج شده بود کلیه هموطنان گرامی لطف داشتند و یکی یکی می آمدند و به من می گفتند که این صندلی ماست!! خلاصه برای حدود سی چهل نفر تو ضیح دادم که این شماره گیت است و شماره صندلی کمی آنطرفتر نوشته شده !! البته بنده خیال ندارم آی کیو کسی را زیر سوال ببرم ولی قبلا این اتفاق برایم نیفتاده بود !! جالب اینکه قبل از اینکه برسیم هم کسی جایمان نشسته بود و داشت برا خودش با کمال راحتی آهنگ گوش می داد !!!با همان استدلال ! این هم از مزیت های سفر کردن با ایران ایر بود. پرواز ساعت هفت و نیم با کمی تاخیر حرکت کرد.
بگذریم قبل از پرواز کلی به پسرم از مزیت های ایران ایر گفته بودم چون می گفت بابا این چرا از این بازیها نداره و یه کمی هم قراضه است !! و گفته بودم که تو ایران ایر یا جوجه کباب یا چلو کباب می دن و غذاش خیلی بهتر از پرواز اماراته ضمن اینکه بالاخره ایرانیه دیگه !! البته یه آقاهه اون جلو نشسته که گاهی چش غره میره ولی خیلی کاری نداره !
خلاصه پس از پرواز و گرفتن ارتفاع و ثابت شدن وضعیت دیدیم مهماندارها تشریف آوردند و شرو ع کردن به پرت کردن غذاهای آماده !! یه تکه سینه مرغ یه شامی و یک ناگت مرغ ! از همون غذای معروف ایرانی خبری نبود فکر کنم بدلیل تحریم ها اونا هم وارد نمی شه !! و اون سوالای معروف که سون آپ می خوری یا کوکا ؟ و بعد به شما زمزم میدن !!! که من گفتم سون آپ و همومن زمزم لیمویی عزیز بود .درست همزمان با غذا خوردن هم کادوی اسباب بازی بجه ها رو دادن که تکلیف خو د را انجام داده باشن ! حالا بیا به بچه بگو بجای بازی بیا غذاتو بخور !!
خلاصه من دیگه بیشتر از پرواز نمی نویسم ولی ماجرایی بود، سرتان درد می گیرد. نفر بغلیمان هم که کفشهایش را کنده بود و عطر دل انگیزی در طول سفر به مشام می رسید !!
فرودگاه دوبی
پس از رسیدن .به فرودگاه دوبی اول رفتیم برای اسکن چشم که کسانی که ویزا دارند باید قبل از چک پاسپورت و ویزا انجام دهند ماموران محترم اسکن چشم هم که ماشالله با چشمانشان خانمها را کاملا اسکن می نمایند!! به خانمم گفت که این پسر شماست ؟ و این دختر شماست ؟ چقدر خوش تیپن مثل خود شما !! کلی هم به دخترم گیر داد و صحبت کرد . خلاصه پس از اسکن چشم ، و پس از صف طولانی پاسپورت وارد دوبی شدیم و در سالن چمدانها از فروشگاه نوشابه های مبتذل خریدیم که استرس رو با خوردن اینها از یاد ببریم و اگر هم ویزا دادن جشن بگیریم !! چمدانها هم بلا فاصله آمد و با یک تاکسی ون ظرف 5 دقیقه به هتل رسیدیم حدود ساعت 11 شب بود دیگه برای اینکه هزینه مدیکال را پرداخت کنیم نیاز بود که همین شب درهم بخریم رفتیم سیتی سنتر که پیاده دو سه دقیقه راهه تا این هتل و صرافی اش باز بود .
دیگر خیلی خسته بودیم برگشتیم هتل . بابت غذای عالی ایران ایر هم کمی معده ام ترش کرده بود خلاصه شب را خوابیدیم و صبح ساعت 8 با صبحانه عالی هتل شرو ع کردیم که بسیار عالی و شیک است و چند تا عکس هم در تاپیک عکسهای کاربران گذاشتم اگر کسی در این هتل اقامت می کند حتما با صبحانه بگیرد و از دست ندهد میوه جات انواع پنیر و سوسیس و بیکن و ..... جایتان خالی.
آزمایش پزشکی :
پس از صبحانه با عجله کن عجله کن های من ساعت 9 دم در پلی کلینیک بودیم ولی کمی دیر تر در را باز نمود یک خانم خارجی هم جلوتر از ما آمده بود که پاسپورتش را نیاورده بود و با کلی غرغر رفت و ما شدیم نفر اول . خانم منشی گفت که کار ما مجموعا 3 ساعت طول می کشد و باید تا ساعت 12 آنجا باشیم ما هم که جاره ای جز اطاعت نداشتیم و نشستیم . این خانم منشی محترم پاسپورتها و نامه دوم و سابقه واکسن ها را گرفت و شرو ع کرد به پر کردن فرمهای ما و کارکنان که دو نفر دیگر بودند نیز خمیازه کشان آمدند و شرو ع کردند . عکس ریه که یک آقای هندی می گرفت و باید لباس بالا تنه را در بیاوری و ایستاده عکس بگیری البته خانمها با یک لباس مخصوص ولی زیرش چیزی نباید باشد .
اون یکی خانم هم هی صدا میزد وخون می گرفت و مدارک واکسن ها و فشار خون و قد را چک میکرد و از ما پایین فرمها امضا می گرفت و به من گفت که با توجه به واکسنهایی که زدی باید زن و شو هر هر کدام دو و اکسن دیگر یعنی سیاه سرفه و مننژیت را بزنیم و دخترم علاوه بر اینها باید واکسن سرطان گردن رحم را هم بزند (قیمت این یکی 650 درهم بود و برای خانمهای 18 تا 28 میزنن ولی نمی دانم چرا به دختر 16 ساله من زد ) .پس از این عملیات ساعت حدود ده و نیم آقای دکتر سلیمان النیال که اهل سوریه است تشریف آوردند . بعد ما را صدا زد هر چهار نفر با هم وارد شدیم بسیار خو ش برخورد و شوخ بود از خانمم که برنده اصلی بود شروع کرد همان سوالات معروف را میکرد و او هم جواب می داد سابقه غش ؟ بیماری قند؟ سابقه عمل جراحی؟ سابقه بیماری قلبی ؟ تیرویید ؟ اقدام به خودکشی ؟ دوروبر اتاق هم پر بود از عکسهای مختلف از عکس کودکی خودش تا عکس با بشار اسد و امیر دوبی همراه با گواهی ها و افتخارات مختلف و گواهی who is who .
خلاصه پس از اینکه خانمم روی تخت خوابید با گوشی نفس را چک کرد و با دست تیروییدش را معاینه کرد . خودش واکسن را زد سپس نوبت من بود که به سوالات پاسخ دادم و و قتی گفتم سابقه عمل جراحی نداشتم گفت درو غ میگی چون ختنه شدی !!! و یک عمل جراحی است ! عکس قفسه سینه مان را هم که میدید به قلبمان اشاره کرد و گفت این قلب مامان است که عاشق باباست و قلب بابا را که نشان داد گفت این یکی عاشق همسایه است !!
یرای دخترم و پسرم هم همین سوالات و معاینه تکرار شد و فقط پسرم واکسنی نخورد ولی دخترم که سه تا واکسن داشت تا سه روز از درد می نالید و فحش می داد (البته به من!) معاینه ها که تمام شد دکتر گفت که واکسن سرطان گردن رحم دو تا تکرار دارد و تکرار بعدی یک ماه است و ما بهتر است واکسن دوز بعدی را بخریم و داخل یخ به تهران ببریم و خودمان بزنیم و دوز بعدی شش ماه بعد است و در آمریکا میزنید که ما هم همینکار را کردیم و داخل یخ خریدیم و به تهران آوردیم و خلاصه من به عمرم اینقدر هزینه واکسن نداده بودم !!
بعد که بیرون آمدیم منشی گفت تا آماده شدن نتیجه آزمایش خون باید صبر کنیم و جواب را بگیریم که ما چون هتل نزدیک بود گفتیم میرویم و عصر می آییم جواب را می گیریم خلاصه ساعت 11:45 رفتیم هتل .
عصر جهت گرفتن پاسخ مراجعه کردم و پاکت دربسته که عکسها هم داخلش بود را تحویل گرفتم و از منشی تشکر کردم و گفتم ما یک وب سایت داریم و در آنجا همه از شما تعریف می کنند و منشی گفت که از بعضی از مراجعین ایرانی شنیده که یک کلینیک ایرانی هست که فقط برای معاینه 950 درهم می گیره .
خلاصه هزینه ما چهار نفر با احتساب آن واکسن گران کلا شد 3100 درهم که با واکسن دوز بعدی که خریدم شد 3750 درهم .
نکته : شماره و آدرس پلی کلینیک برای دوستان :
0097142959444
Alwahda building
Above ibn Sina Phrmacy , Opp. to new Dubai Islamic Bank , Deira- Dubai – UAE
برای پسر 6ساله ام که فقط معاینه داشت و عکس و واکسن نداشت فقط 300 درهم گرفتند
خلاصه ما نزدیک 1 میلیون تومان هزینه واکسن و معاینه دادیم که به نظر من دیگر اسپانسر و گواهی تمکن مالی معنی برای گرفتن ویزا ندارد همینکه این هزینه ها را می دهی یعنی تمکن مالی داری !!
با گرفتن پاسخ مدیکال ما کم کم آماده شدیم برای مصاحبه پس فردا . امروز که مهاجرسرا را چک می کردم دیدم بچه ها اکثرا کلیرنس خوردن و ابوظبی مثل اینکه بنا را گذاشته بر ایراد گرفتن حالا ببینیم چه می شود . دو سه مرتبه دیگر هم وب سایتو چک کردم بچه ها لطف کرده بودن و روحیه داده بودند که بسیار با ارزش است و تشکر کردم سعی کردم در مورد واکسن به بچه ها نتیجه را بگویم
شب رفتیم سیتی سنتر و برای اینکه سوراخهای واکسن و دردش یادمان برود یه کت شلوار پیرکاردین که تخفیف 75 درصد خورده بود خریدم و خانم و بجه ها هم حسابی خرید کردن و شب زودتر خوابیدیم که ساعت 7 با خانم ملیکاکه قبلا شمارش رو بچه های مهاجرسرا داده بودند قرار داشتیم که بیاید دنبالمون . جهت پرداخت پول سفارت شب در صرافی دلار را تبدیل به در هم کردیم صرفی اینقدر خوشحال شد که یه لیوان بهمون کادو داد !!
در حالی که این کار اشتباهی بود و بعدا فهمیدیم این درهمی که در نامه دوم نوشته درست نیست و مقدارش با نر خ تبدیل ارزهر روز فرق می کنه و اگر نفری 775 دلار بدهیم بهتر است خلاصه ما 160 درهم به ضررمون شد ما نفری 2896 در هم دادیم در صورتی که در نامه نوشته بود 2745 درهم (حالا هی به ما میگن قسم بخور که هر چی نوشتی درسته !!)
خلاصه پس از گرفتن درهم ها از صرافی آنرا در کیف کمری خانم گذاشتیم و با گرفتن بستنی رفتیم به هتل که بخوابیم . پس از صرف بستنی یکدفعه متوجه شدیم که کیف کمری حاوی پول نیست و شرو ع کردیم به گشتن اتاق و اصلا اثری از کیف نبود آخر تمام پولمان در آن کیف بود و دیگر چیزی نداشتیم ساعت 11 شب بود و صبح زود برای مصاحبه باید میرفتیم . دیگر دست و پایم میلرزید باور نمی کردم همه چیز اینطور خراب شود با این همه برنامه ریزی آخر من ساعت 11 شب تو دوبی 3500 دلار از کجا بیاورم . صبح زود پرداخت کنم ؟ چه کسی باور می کند ؟ از بس مردم تقلب کرده اند چه کسی باور می کند؟ مغزم دیگر کار نمی کرد . خانمم گفت پاشو برو مسیری که آمدیم را ببین شاید جایی افتاده . پیش چشمم تمامی داستان به سرعت گذشت اینهمه تلاش هفت هشت ماه ، واکسن ها ، ترجمه ، معاینات ، مهاجرسرا ، و غیره همه تمام شد چون خانمم همیشه حواسش جمع تر از من بود دیگر باور کرده بودم که حتما کیف گم شده همه جا را گشتیم چمدانها پشت مبلهای اتاق و .... نا امید ماامید بودیم که یکدفعه دست کردم پشت چمدان و دیدم زمانی که در چمدان را یاز کرده ام کیف افتاده پشت چمدان !!! فقط یه ده دقیقه ای نشستیم تا حالمان دوباره عادی شود !! این را نوشتم که بگویم در شرایط استرس ممکن است چیزی جلوی چشم باشد ولی آنرا نبینیم !! حالا دیگر باید می خوابیدیم که صبح زود ساعت 5 بیدار شویم و چون هتل ساعت ششو نیم صبح صبحانه می دهد بخوریم و ساعت 7 صبح با خانم ملیکا راه بیفتیم به سمت سفارت
شب را به هر صورتی بود سر کردیم و صبح خود به خود ساعت چهارونیم بیدار شدم و همگی ساعت 6 بیدار بودیم ، خانم ملیکا ساعت شش و پانزده دقیقه زنگ زد که ما خواب نمانیم و گفت که پایین منتظرمان است ساعت شش و نیم جهت صبحانه عال هتل رفتیم و ساعت 7 حرکت کردیم .
سفر به ابوظبی
اتومبیل شاسی بلند کادیلاک ( شبیه پرادو ) بود جادار که فقط ما بودیم و بصورت دربستی ما چهار نفر را میبرد ( نفری 130 درهم ) که جمعا 520 درهم برای رفت و برگشت دادیم . البته جا برای دو نفر دیگر هم هنوز بود . خلاصه راه که افتادیم تازه دیدم که خانم ملیکا دارد دنبال پمپ بنزین می گردد !! تا بنزین بزند یاد وسواس خودم افتادم که قبل از هر سفری یا زمانی که باکم کمی خالی میشد شب دیر وقت هم که شده می رفتم و باک را پر می کردم که صبح با استرس روبرو نشوم ! به هر حال پس از جستجوی بسیار سر راه وارد یک پمپ بنزین شدیم .
ادامه در چند روز آینده .....
موضوعها: 1
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-24 ساعت 20:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-24 ساعت 20:40 توسط گاتا.)
فرزاد جان سفرنامه ات عالی بود و باور کن مدت ها بود که اینقدر نخندیده بودم. تازه باورم شده که سایت مهاجر سرا علاوه بر ارائه اطلاعات مفید چه دوستان خوبی نصیبمون کرده. راستی میدونستی که نویسنده خوبی هستی و تو آمریکا درآمد نویسنده های خوب از مهندس ها بیشتره
لطفا شماره ملیکا را هم در ادامه سفرنامه ات بنویس برامون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-24 ساعت 20:37)گاتا نوشته: فرزاد جان سفرنامه ات عالی بود و باور کن مدت ها بود که اینقدر نخندیده بودم. تازه باورم شده که سایت مهاجر سرا علاوه بر ارائه اطلاعات مفید چه دوستان خوبی نصیبمون کرده. راستی میدونستی که نویسنده خوبی هستی و تو آمریکا درآمد نویسنده های خوب از مهندس ها بیشتره
لطفا شماره ملیکا را هم در ادامه سفرنامه ات بنویس برامون
سلام
ممنون گاتای عزیز و تشکر از همه دوستان ادامه را قول می دم تا سه شنبه تقدیم کنم . همینکه شما عزیزان را شاد کنم و یا با انتقال تجربیاتم ذره ای از دوباره کاری و یا هزینه دوستانم کم کنم خود بخود پاداشم را گرفته ام چرا که باور دارم :
"خوشبختی از آن کسی است که از او به دیگران خوشبختی رسد "
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر همه عزيزان
مي گم با توجه به مصاحبه آقا فرزاد، از همه همان روز مصاحبه پول مي گيرن؟منظورم اوناييه كه كليرنس خورده بهشون.
ممنونم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-27 ساعت 08:54)javan134 نوشته: درود بر همه عزيزان
مي گم با توجه به مصاحبه آقا فرزاد، از همه همان روز مصاحبه پول مي گيرن؟منظورم اوناييه كه كليرنس خورده بهشون.
ممنونم
دوست عزيز !
درسته ! شما قبل از مصاحبه بايد پول بپردازيد ! چه كليرنس بخوريد چه نه ! حتي اگه كيسي رد بشه هم اين پول قابل برگشت نيست .
موفق باشيم
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010
مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!