کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
درود بر شما عزيزان

من مجددا تاكيد مي كنم :

1. هزينه به دلار در خود سفارت قابل پرداخت است و درست زير برگه پرداخت نوشته است .

بله اين درست خلاف چيزي است كه در نامه دوم نوشته ولي هست همانطور كه نوشتم به درهم يا دلار يا كرديت قابل پرداخت در صندوق سفارت است فقط پول خرد داشته باشيد كه مبلغ را درست پرداخت كنيد
من چون هزينه به درهم را همان چيزي كه در نامه نوشته بود فرض كردم گفتم خوب اگر با 775 دلار من درهم بيشتري مي توانم بگيرم و هزينه سفارت را مي دهم و بقيه را مي گذارم تو جيبم !! ولي اينجوري نبود و نرخ درهم را به روز و بسيار بالاتر از صرافي حساب مي كنند در نتيجه درهم بيشتري بايد بدهيد . من در صرافي با نرخ 3.65 تبديل كردم ولي در سفارت نرخ 3.71 بود كه ما درهم بيشتري داديم در صورتيكه دلار همان 775 دلار است
2. هزينه همه را قبل از مصاحبه مي گيرند چه قبول شويد و چه رد شويد.

چاكريم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: sam_hash ، kavoshgarnet ، nnazi_2005 ، sami123 ، honareirani ، kiarash86
(2010-04-27 ساعت 09:20)arshiya نوشته:  
(2010-04-27 ساعت 08:54)javan134 نوشته:  درود بر همه عزيزان
مي گم با توجه به مصاحبه آقا فرزاد، از همه همان روز مصاحبه پول مي گيرن؟منظورم اوناييه كه كليرنس خورده بهشون.
ممنونم
دوست عزيز !
درسته ! شما قبل از مصاحبه بايد پول بپردازيد ! چه كليرنس بخوريد چه نه ! حتي اگه كيسي رد بشه هم اين پول قابل برگشت نيست .
موفق باشيم Tongue
عرشيا جان مطمئني؟
كسي هم بوده كه ازش پول نگرفته باشن زمان مصاحبه؟
نظر بقيه دوستان لطفاً
تشکر کنندگان:
(2010-04-27 ساعت 10:23)javan134 نوشته:  
(2010-04-27 ساعت 09:20)arshiya نوشته:  
(2010-04-27 ساعت 08:54)javan134 نوشته:  درود بر همه عزيزان
مي گم با توجه به مصاحبه آقا فرزاد، از همه همان روز مصاحبه پول مي گيرن؟منظورم اوناييه كه كليرنس خورده بهشون.
ممنونم
دوست عزيز !
درسته ! شما قبل از مصاحبه بايد پول بپردازيد ! چه كليرنس بخوريد چه نه ! حتي اگه كيسي رد بشه هم اين پول قابل برگشت نيست .
موفق باشيم Tongue
عرشيا جان مطمئني؟
كسي هم بوده كه ازش پول نگرفته باشن زمان مصاحبه؟
نظر بقيه دوستان لطفاً

این پول رو همه قبل از شروع مصاحبه تو همون خود سفارت بصورت نقدی پرداخت می کنن. شک نکن
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: R.F ، Monica ، farzad101
اما من يه نفر رو مي شناسم كه تو مصاحبه ازش پول نگرفتند ، به نظر شما ممكنه وقتي كليرنسش اعلام شد و رفت ويزاش رو بگيره ، اونوقت پول رو ازش بگيرند؟ اصلاً تا حالا چنين چيزي بوده؟
تشکر کنندگان: honareirani
(2010-05-01 ساعت 12:57)javan134 نوشته:  اما من يه نفر رو مي شناسم كه تو مصاحبه ازش پول نگرفتند ، به نظر شما ممكنه وقتي كليرنسش اعلام شد و رفت ويزاش رو بگيره ، اونوقت پول رو ازش بگيرند؟ اصلاً تا حالا چنين چيزي بوده؟
سلام
فكر مي كنم اگه ازش پول نگرفتن حتما اشتباهي رخ داده يا اينكه ويزاش لاتاري نبوده چون قبل از مصاحبه همه پول را از ما گرفت و تو همه سفرنامه ها هم اگر بخونيد همين هست و همه جا هم نوشته كه اين پول غير قابل برگشته ( فكر كنم تو نامه دوم نوشته )
ديگه شاهد زنده تر از خود من كه سراغ نداريد كه !!Wink
لطفا پول را آماده كنيد كه بايد پرداخت كنيد .
چاكريم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: honareirani ، sam_hash ، javan134
(2010-05-01 ساعت 18:02)farzad101 نوشته:  
(2010-05-01 ساعت 12:57)javan134 نوشته:  اما من يه نفر رو مي شناسم كه تو مصاحبه ازش پول نگرفتند ، به نظر شما ممكنه وقتي كليرنسش اعلام شد و رفت ويزاش رو بگيره ، اونوقت پول رو ازش بگيرند؟ اصلاً تا حالا چنين چيزي بوده؟
سلام
فكر مي كنم اگه ازش پول نگرفتن حتما اشتباهي رخ داده يا اينكه ويزاش لاتاري نبوده چون قبل از مصاحبه همه پول را از ما گرفت و تو همه سفرنامه ها هم اگر بخونيد همين هست و همه جا هم نوشته كه اين پول غير قابل برگشته ( فكر كنم تو نامه دوم نوشته )
ديگه شاهد زنده تر از خود من كه سراغ نداريد كه !!Wink
لطفا پول را آماده كنيد كه بايد پرداخت كنيد .
چاكريم

پول رو باید داد اما امکان داره فراموش کرده باشن در مورد اون کیسی که javan134 اشاره کردن . تو آنکارا که پیش اومده بوده .
متن پایین قسمتی از سفرنامه شادی عزیز هست:
(2010-02-02 ساعت 20:31)sh-b نوشته:  ....داشتم از در میرفتم بیرون که یهو برای پول یادم اومد رفتم به همون خانومه که باهام مصاحبه کرده بود گفتم ولی شما اصلاٌ از من پولی بابت مصاحبه نگرفتین گفت واقعاٌ گفتم بله گفت مرسی یه لحظه واستا منم منتظر مووندم دوباره شمارم افتاد و رفتم پول رو پرداخت کردم و....
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: sam_hash
به احتمال زیاد ویزای این شخص از طریق لاتاری نبوده چون NVC برخلاف KCC پول اول میگیره بنابراین این شخص ویزای مهاجرت از طریق فامیلی گرفتن و از NVC اقدام کردند شاید هم مثل sh-b که ویزای لاتاری بود ویادشون رفته بوده که پول بگیرند که خودش اطلاع داده
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: honareirani ، Ashkan78 ، javan134
سلام
از دوستان عزیز کسی هست که تو چند روز آینده دبی یا ابوظبی بره؟
کیس نامبر:***2010AS2
دریافت نامه اول : MAY 2009
تشکر کنندگان: Ashkan78
(2010-05-01 ساعت 23:03)hk1354 نوشته:  سلام
از دوستان عزیز کسی هست که تو چند روز آینده دبی یا ابوظبی بره؟
شما هم وقت مصاحبه دارید؟
من 5 روز دیگه میرم.
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.

موریس مترلینگ
درود
در پیغام خصوصی توضیح دادم.
مرسی
کیس نامبر:***2010AS2
دریافت نامه اول : MAY 2009
سلام به همه دوستان
با اجازه تون فردا عازم دوبی هستم.
دعا کنید که کلیرنس نخورمBig Grin
قول میدم اگه ویزا بگیرم با همین موبایل سفرنامه ام رو بنویسم همونجا!
قربان همگی
ساسان
I make my own luck

تشکر کنندگان: Monica ، farzad101 ، Hamid55 ، اليزا ، Eskandari ، kianoush ، honareirani ، fairwall ، ساسان ، To USA ، R.F ، hamed_gh ، N.D ، shahin82 ، soheilbadami ، azin ، ساشا ، guluha
salam bacheha man 2shanbe mosahebam anjam shod va be khatere eshtebah dar tarikhe tavalodam moshkeli pish nayomad va officer goft be nazar miad ke dary rast migi. vali clearance khordam. mamnoon az hamegiton be khatere hamechi.sorry be khatere form.hala biam tehran safarnamamo minevisam

سلام بچه ها, من 2شنبه مصاحبم انجام شد و به خاطر اشتباه در تاریخ تولدم مشکلی پیش نیومد و افیسر گفت به نظر میاد که داری راست میگی. ولی کلیرنس خوردم. ممنون از همگی تون به خاطر همه چی . ساری به خاطر فونت. حالا بیام تهران سفرناممو می نویسم.
تشکر کنندگان: R.F ، hamed_gh ، Eskandari ، honareirani ، kianoush ، اليزا ، azin ، ساشا ، To USA ، farzad101 ، r.bazargan
قسمت اول:
سلام دوستان من امروز سه شنبه 18 مئ2010 مصاحبه داشتم و الان هم دبی هستم تازه از سفارت برگشتم با کراوات وکلی دنگ وفنگ .راستش یه ده سالی بود به دونه کراوات گل منگلی تاب ازهمین دبی خریده بودم و تا حالا نزده بودمش گفتیم وقتی گیر اومده بزنمیش و یه چرخی تو امریکایها بخوریم ببینیم کاری از بیش میبره یا نه ولی یه دختر 150 کیلویی با تی شرت قرمز بداخلاق ایرانی که مدارک وتحویل میگرفت خدا نصیب شما نکنه نصیب گرگ بیابون بکنه ای نه گر گ تو بیابون گیرش بندازه کارو خراب کرد وبدون هیچگونه اشکالی تو بروندم ویزا رو تبدیل کرد به برگ آبی .قصد ندارم قصه حسن کرد مث دوستان دیگه تعریف کنم نکات مهم روکوتاه ومختصر خدمتتون میگم:
1-کیس من یکنفره بود ساعت 11 به بلیکلینیک معروف رفتم ساعت 14 جواب گرفتم نکات مهم: هزینه 650 درهم .عکس قفسه سینه هم باخودتون به سفارت نبرید اگه ببرید همونجا مجبور میشید به جعبه آشغال اونو تقدیم کنید
2-اقامت من در هتل خلیج خیابان سبخه دیره شبی 270 درهم سه ستاره عالی
3 - تا ایستگاههای بلم که شمارو ازخور دبي رد میکنندسمت ( بور دبی و ایستگاه اتوبوسها )2 دقیقه راه هست کرایه بلم نفری 1 درهم
4-اتوبوسا نفری 15 درهم میگیرند 2 نکته مهم :1-سمت شاگرد اتوبوس بشینید چه رفت چه برگشت برای اینکه آفتاب نخوریدمن که جنوبی ام ازگرما باکی ندارم بخاتر این میگم که شما یه وقتی خدای نا خواسته از گرما نفله نشید2-بعد از بیاده شدن در ایستگاه سوم ابوضبی برید سمت مخالف(اونور خیابون) خیابون بایستید تا کرایه تاکسیتون کمتر بشه ارزونترین وسیله ابوضبی همین بود که گفتم حالا اگه کسی میخاد میتونه با جت اختصاصی هم از دبی بره ابوضبی يا با خانم مليكا يا با رزيتا ديگه با خودتونه . با اتوبوس هم زمانش فیکس 2 ساعته کمتر برنامه ریزی نکنید که نمیرسید.
بقیه سریال هم در قسمت بعد بخونید بای
تشکر کنندگان: honareirani ، fairwall ، اليزا ، farzad101 ، Mehrdad1969
(2010-05-18 ساعت 01:23)sam_hash نوشته:  سلام به همه دوستان
با اجازه تون فردا عازم دوبی هستم.
دعا کنید که کلیرنس نخورمBig Grin
قول میدم اگه ویزا بگیرم با همین موبایل سفرنامه ام رو بنویسم همونجا!
قربان همگی
ساسان
ساسان عزیز منتظر خبرهای خووووووب هستیم.ویزا بی کلیرنس در انتظار شماااااس.Wink
سفرنامه با موبایل هم قبول نداریما! اینجوری کم می نویسی با دلیل موجه!WinkBig Grin
موفق باشیSmile

(2010-05-18 ساعت 20:06)gilat نوشته:  سلام دوستان من امروز سه شنبه 18 مئ مصاحبه داشتم و الان هم اونجا هستم قصد ندارم قصه حسن کرد مث دوستان دیگه تعریف کنم نکات مهم روکوتاه ومختصر خدمتتون میگم....
دوست عزیزم از همون قصه حسین کرد شبستری(حسن کرد که گفتید برادرشه؟!), که تجربه بچه هاس کلی مطلب و نکته مفید میشه در آورد.
راستی از اونجایی که گفتید امروز مصاحبتون بوده کاش تو این چند خط سفرنامه ادامه دارتون یه اشاره ای هم به نتیجه مصاحبه می کردید.

شاد و پیروز باشید
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: honareirani ، N.D ، homeless ، sh-b ، ساسان ، اليزا ، Monica ، elli ، azin ، ساشا ، farzad101
سلام دوستان. ببخشید دیر دارم خبر میدم.هتل نامرد ساعتی ده درهم واسه وایرلس میگیره. من دیروز عصر رفتم مدیکال .کمتر از دو سعت انجام شد با همون 650درهم
امروز هم به خرید گذروندیم جهت استرس زدایی!
فردا 6:30 خانم ملیکا میاد دنبالم
دعا بفرمایید
مخلص همگی

پی اس: رزا جان بذار من ویزا بگیرم میرم لپ تاپ میگیرم که راضی شیBig Grin
I make my own luck

تشکر کنندگان: sh-b ، R.F ، shahin82 ، اليزا ، soheilbadami ، Monica ، farzad101 ، N.D ، Ashkan78 ، kianoush ، hamed_gh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان