موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگه پلی کلینیک بنا به دلایلی نبودند بین ادرسهای داده شده کدام را پیشنهاد میکنید؟ و اونها چند روزه جواب میدهند؟
خیلی ممنونم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-01 ساعت 11:05)farnaz.f نوشته: سلام دوستان
اگه پلی کلینیک بنا به دلایلی نبودند بین ادرسهای داده شده کدام را پیشنهاد میکنید؟ و اونها چند روزه جواب میدهند؟
خیلی ممنونم
اینجا رو ببین
http://www.mideastpolyclinic.co.ae/
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
جهت اطلاع دوستانی که قراره تو امارات مصاحبه کنن:
من قرار بود دیروز (سه شنبه) به امارات برم و چهارشنبه قبل برای ویزای ارجنت اقدام کرده بودم که قاعدتاً باید تا یکشنبه حاضر میشد. ولی تا الان که دارم این متن رو مینیویسم ویزای اماراتم بدون هیچ دلیل خاصی (غیر از بی برنامگی اداره مهاجرت امارات) در نیومده! فردا میخوام به سفارت زنگ بزنم بلکه زمان مصاحبم رو عقب بندازه!!! خلاصه برای اینکه خدای نکرده به این مشکل برخورد نکنید، پاسپورتتونو 10 روز یا 2 هفته زودتر به یه آژانس معتبر بسپرید، به این همسایگان جنوبی اعتمادی نیست...
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-02 ساعت 16:47)Ashkan78 نوشته: بله... البته ممكنه كمي اصرار لازم باشه.
ضمنا به دليل مديريت ايراني اونجا، كمي تو مابه تيغ زدن ملت هم هستند.
(2010-06-02 ساعت 15:26)farnaz.f نوشته: ممنون دوست عزیز
یعنی اینجا هم همون روز جوابو میدهند؟
اشکان جان راست میگه کمیی گرونه و یادتون باشه که ما اول پلی کلینیک رو توصیه می کنیم
فکر کنم همونروز هم جواب می دن تو سفرنامه ها بحونی می بینی یا می تونی یه زنگی بهشون بزنی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-03 ساعت 21:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-03 ساعت 21:11 توسط Ashkan78.)
دوستان من امروز تو ابوظبي مصاحبه داشتم ولي يه اتفاق عجيبي افتاد كسي ميتونه راهنمايي كنه ممنون ميشم:
امروز بار اول كه شمارمو خوندن يه خانم عرب بود كه مداركم رو كرفت بعد دوباره كه شمارمو صدا زدن يه خانم سفيد پوست (احنمالا أمريكايي) با هام مصاحبه كرد كه خيلي خوب بيش رفت و مشكل خاصي نبود ولي در آخر بركه آبي داد گفت 2-3 هفته ديكه تو سايت جك كن تا بياد ويزات.
ولي مشكل من اينجاست كه وقتي از سفارت خارج شدم توي تاكسي يادم اومد كه هيج پولي ندادم!!! يعني هيج كس بهم نگفت يا ازم نخواست پول بريزم نميدونم اونا يادشون رفته يا اينكه روندش همينه و مثلا موقع گرفتن ويزا بايد پول داد؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-03 ساعت 21:14)Ashkan78 نوشته: دوست خوبم
متاسفانه فردا و پس فردا هم اونجا تعطيله.
اگه يكشنبه اونجا هستي يكشنبه به سفارت زنگ بزن ببين چيكار بايد بكني.
اگه ايران هستي يكشنبه، از ايران تلفني با سفارت تماس بگير و داستان رو بگو. بگو كه برات سخته بياي اونجا و با توجه به اينكه حساب بانكي سفارت توي Abu Dhabi National BanK (ADNB) هستش، آيا مي توني پول رو واريز كني؟ بعد بپرس دقيقا چقدر بايد واريز كني و اطلاعات حسابشون چيه (ترجيحا با E-Mail) من شايد در اين صورت بتونم كمكت كنم پول رو بدون كارمزد واريز كني.
(2010-06-03 ساعت 21:01)mohamad.n نوشته: دوستان من امروز تو ابوظبي مصاحبه داشتم ولي يه اتفاق عجيبي افتاد كسي ميتونه راهنمايي كنه ممنون ميشم:
امروز بار اول كه شمارمو خوندن يه خانم عرب بود كه مداركم رو كرفت بعد دوباره كه شمارمو صدا زدن يه خانم سفيد پوست (احنمالا أمريكايي) با هام مصاحبه كرد كه خيلي خوب بيش رفت و مشكل خاصي نبود ولي در آخر بركه آبي داد گفت 2-3 هفته ديكه تو سايت جك كن تا بياد ويزات.
ولي مشكل من اينجاست كه وقتي از سفارت خارج شدم توي تاكسي يادم اومد كه هيج پولي ندادم!!! يعني هيج كس بهم نگفت يا ازم نخواست پول بريزم نميدونم اونا يادشون رفته يا اينكه روندش همينه و مثلا موقع گرفتن ويزا بايد پول داد؟
راه دیگش اینه که بهشون بگی وقتی میری ویزارو بگیری پولشو بدی
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-05 ساعت 01:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-05 ساعت 09:14 توسط Ashkan78.)
(2010-06-05 ساعت 00:35)mohamad.n نوشته: (2010-06-04 ساعت 07:48)farzad101 نوشته: (2010-06-03 ساعت 21:14)Ashkan78 نوشته: دوست خوبم
اگه ايران هستي يكشنبه، از ايران تلفني با سفارت تماس بگير و داستان رو بگو. بگو كه برات سخته بياي اونجا و با توجه به اينكه حساب بانكي سفارت توي Abu Dhabi National BanK (ADNB) هستش، آيا مي توني پول رو واريز كني؟ بعد بپرس دقيقا چقدر بايد واريز كني و اطلاعات حسابشون چيه (ترجيحا با E-Mail) من شايد در اين صورت بتونم كمكت كنم پول رو بدون كارمزد واريز كني.
(2010-06-03 ساعت 21:01)mohamad.n نوشته: دوستان من امروز تو ابوظبي مصاحبه داشتم ولي يه اتفاق عجيبي افتاد كسي ميتونه راهنمايي كنه ممنون ميشم:
دوستان ممنون از راهنماييتون ولي تلفن سفارت كه جواب نميده همش رو Answering ايميل هم كه تو سفارت يه أقايي بود مي كفت جواب نميدن
من ميخوام بدونم واقعا يادشون رفته؟ يا اينكه من خودم بايد پول ميدادم. اونايي كه مصاحبه كردن لطفا جواب بدن پول رو كي مي گيرن از آدم؟ همون مرحله اول كه بقيه مدارك رو ميدي طرف ميگه پول بده؟ اكه يادش رفته واقعا كه مشكل اوناس خودشون بايد باهام تماس بگيرن!!!
در ضمن اونايي كه قراره بيان دبي حتما فواره هاي برج خليفه رو ببينن
زيباس بي نظيره...
اونی که مدارک رو میگیره قبض میده میگه برو پول بریز.بعد میریزی فاکتورشو برمیگردونی به خودش.
شما حتما زنگ بزن. به قول معروف توپ رو بنداز تو زمین اونا!
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-05 ساعت 08:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-05 ساعت 09:17 توسط Ashkan78.)
شبیه این مورد شما توی این تاپیک مطرح شد و عجیبه که در هر دو سفارت انکارا و ابوظبی این مسئله دیده شد که یادشون رفت پولو بگیرن . اگر این یه سوتیه که واقعا به نظرم دقتشون کمه یا سیستمشون مشکل داره ولی به هر حال نگران نباشید کار شما با یک ای میل حل میشه و شما که فرار نمی کنید هنوز باهاشون کار دارید و تازه باید برید ویزاتونو بگیرید .
(2010-06-05 ساعت 01:39)sam_hash نوشته: (2010-06-05 ساعت 00:35)mohamad.n نوشته: (2010-06-04 ساعت 07:48)farzad101 نوشته: (2010-06-03 ساعت 21:14)Ashkan78 نوشته: دوست خوبم
دوستان ممنون از راهنماييتون ولي تلفن سفارت كه جواب نميده همش رو Answering ايميل هم كه تو سفارت يه أقايي بود مي كفت جواب نميدن
من ميخوام بدونم واقعا يادشون رفته؟ يا اينكه من خودم بايد پول ميدادم. اونايي كه مصاحبه كردن لطفا جواب بدن پول رو كي مي گيرن از آدم؟ همون مرحله اول كه بقيه مدارك رو ميدي طرف ميگه پول بده؟ اكه يادش رفته واقعا كه مشكل اوناس خودشون بايد باهام تماس بگيرن!!!
در ضمن اونايي كه قراره بيان دبي حتما فواره هاي برج خليفه رو ببينن
زيباس بي نظيره...
اونی که مدارک رو میگیره قبض میده میگه برو پول بریز.بعد میریزی فاکتورشو برمیگردونی به خودش.
شما حتما زنگ بزن. به قول معروف توپ رو بنداز تو زمین اونا!