موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-21 ساعت 13:48)Ashkan78 نوشته: اگه دقيقا بهم بگي الان چه جور ويزايي داري، از يه جاي مطمئن برات مي پرسم و بهت مي گم دقيقا.
(2010-05-21 ساعت 13:33)sam_hash نوشته: ممنون پژمان عزیز. دوباره تبریک ویژه به شما, خیلی از آشنایتون خوشبخت شدم. حتما اگه کاری پیش اومد مزاحمتون میشم.
اشکان عزیز خوشبختانه من اجازه خروج متعدد دارم برای 1ماه که تو پاسپورتم هم ذکر شده.
فقط الان شنیدم که من از تاریخی که از امارات خارج میشم تا 1ماه نمی تونم درخواست ویزا بدم. ویزایی که مثلا بتونم باهاش 1ماه لااقل امارات بمونم. کسی چیزی می دونه؟
راستش الان ویزا همراهم نیست.ولی خود تور برام گرفت.ویزای معمولی توریستی باید باشه.توش نوشته از زمان ورود به اماراتدو هفته اعتبار داره ولی اینجا همه میگن که یکماه باهاش میشه امارات موند
یکی گفت که اگه خارج شی تا یکماه بعد از تاریخ خروجت بهت از این ویزا نمی دن و فقط میتونی ویزای اورژانس بگیری که اونهم فقط برای یک هفته است
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
ساسان انقدر با اعصاب من بازی نکن لامصب!!!!!!!!!!!! من حالیم نیست. با ویزا میای اینجا. اعصابم خورده ها از دستت! هی میگم وقت مصاحبه حرف اضافه نزن!
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-21 ساعت 20:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-21 ساعت 20:18 توسط pejmanri.)
ساسان جان این قانون در امارات وجود داره ولی شامل حال شما نمیشه مربوط به کسانی هستش که 2 بار پشت سر هم با ویزای 2 ماهه به امارات سفر میکنند و برای سومین بار باید یک ماه بیرون باشند و دلیلش هم برای اینه که از کار کردن کسانی که با ویزای توریستی کار میکنند جلوگیری کنند
کلیه ویزاهای توریستی 1ماهه هستش خود آژانسها مهر میزنند که بتونند از سهمیه ویزاشون طی ماه 2بار استفاده کنند و قانونا شما میتونید با اون ویزا 1ماه بمونی
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-21 ساعت 22:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-21 ساعت 23:07 توسط Monica.)
(2010-05-21 ساعت 20:14)pejmanri نوشته: ساسان جان این قانون در امارات وجود داره ولی شامل حال شما نمیشه مربوط به کسانی هستش که 2 بار پشت سر هم با ویزای 2 ماهه به امارات سفر میکنند و برای سومین بار باید یک ماه بیرون باشند و دلیلش هم برای اینه که از کار کردن کسانی که با ویزای توریستی کار میکنند جلوگیری کنند
کلیه ویزاهای توریستی 1ماهه هستش خود آژانسها مهر میزنند که بتونند از سهمیه ویزاشون طی ماه 2بار استفاده کنند و قانونا شما میتونید با اون ویزا 1ماه بمونی
pas man natije migiram ke age beram iran baz 2-3 hafte dige mitunam rahat visa begiram va biam emarat va 1mah bemunam. dorost migam pejman jan
baz sharmande bekhatere font
----------------------------------------
ویرایش (فارسی نویس):
پس من نتیجه می گیرم که اگه برم ایران باز 2-3 هفته دیگه می تونم راحت ویزا بگیرم و بیام امارات و 1ماه بمونم. درست میگم پژمان جان
باز شرمنده به خاطر فونت
(دشمنت شرمنده... فقط اومدی ایران دیگه از این کارا نکن! با ارادت Monica)
I make my own luck
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-21 ساعت 22:21)sam_hash نوشته: (2010-05-21 ساعت 20:14)pejmanri نوشته: ساسان جان این قانون در امارات وجود داره ولی شامل حال شما نمیشه مربوط به کسانی هستش که 2 بار پشت سر هم با ویزای 2 ماهه به امارات سفر میکنند و برای سومین بار باید یک ماه بیرون باشند و دلیلش هم برای اینه که از کار کردن کسانی که با ویزای توریستی کار میکنند جلوگیری کنند
pas man natije migiram ke age beram iran baz 2-3 hafte dige mitunam rahat visa begiram va biam emarat va 1mah bemunam. dorost migam pejman jan
baz sharmande bekhatere font
بله ساسان جان
پژمان جان درست می گن
شما میتونی دوباره بری
اومدی یه جلسه بزاریم دوباره همه همو ببینیم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-22 ساعت 17:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-22 ساعت 22:58 توسط sam_hash.)
سلام دوستان
می خوام با اجازه شرح ماوقع رو براتون بگم، هرچند حال و روز خیلی مساعدی ندارم ولی سعی می کنم که از جزئیات غافل نشم.
ما (من و مادرم) 3شنبه ظهر با پرواز ماهان به سمت دوبی حرکت کردیم. 1.45ساعت تو راه بودیم و کلا پرواز خیلی خوبی بود. دیدن فرودگاه دوبی برای منی که از وقتی به اسارت دانشگاه دراومدم از ایران خارج نشده بودم واقعا جالب بود. خیلی بزرگتر، تمیزتر، مدرن تر و جذاب تر از اونی که تصورش رو می کردم. ما در هتل دلمون اقامت داشتیم که یک هتل 4 ستاره هستش و در منطقه دیره یا Deira واقع شده. اونجا تقریبا همه اش هتل و مرکز خرید هستش. در کل هتل بدی نبود. کارکنان خوبی داشت. کیفیت صبحانه و ناهارش هم خوب بود.
همون عصر سه شنبه به پلی کلینیک واقع در رو به روی مرکز خرید سیتی سنتر رفتم. ساعت 5 اونجا بودم که بسته بود ولی 5.10 منشی اومد و در رو باز کرد. حدود 5.45 بود که دکتر اومد و یک سری سئوالات و معاینات ابتدایی رو انجام داد و یک واکسن الکی بهم زد. ولی کلا ازش خیلی خوشم اومد. با خودم گفتم اگه بخور بخوره بذار همکار بخوره!! 650درهم دادم که 500تا ویزیت و آزمایش خون و عکس رو شامل میشد و 150تا قیمت واکسن.
4شنبه رو هم به گشت و گذار و خرید سپری کردیم و به خیال خودم یه مقدار کم و کسری های سفر به آمریکا رو خریدم غافل از اینکه چی در انتظارمه!
برای رفتن به ابوظبی از قبل با خانم ملیکا هماهنگ کرده بودم. قرار شد 5شنبه ساعت 6.30 بیاد دنبالم. بر خلاف چیزی که از فرزاد خان شنیده بودم که ماشین بزرگی داره با یه ماشین تو مایه های ماتیز خودمون اومد دنبالم. بعدا فهمیدم که ماشینش رو ظاهرا خوابوندن و فعلا با این ماشین کار می کنه. یک نفر قبل از من و 2نفر هم بعد از من سوار ماشین شدن که با توجه به کمبود اکسیژن قرار شد یک نفر از ماشین ما بره تو ماشین همکار خانم ملیکا به نام آقای احمدی که من رفتم. ماشین تویوتای شاسی بلند خیلی خوبی بود. خلاصه به سمت ابوظبی حرکت کردیم و در حدود یک ساعت و نیم تو راه بودیم تا رسیدیم جلوی درب سفارت. من دیگه در مورد استرسم حرف نمی زنم، شما ماکسیمم در نظر داشته باشید کلا! ما تو صف ویزای مهاجرتی نشستیم. اول صف غیرمهاجرتی ها رو فرستادن داخل و از ساعت 9.30 ماها رو فرستادن البته با اولویت برای افراد بچه دار و افراد مسن.
از اینجا به بعد رو دیگه همگی حفظ شدین از بس شنیدین:
بازرسی بدنی...بازرسی وسایل همراه...گرفتن موبایل...ورود به حیات سفارت...ورود به سالن مصاحبه...گرفتن شماره از باجه اول...شماره 13!!!...انتظار...افتادن شماره روی تابلو...تحویل مدارک...پاسپورت، ترجمه شناسنامه، ترجمه دیپلم، مدارک اسپانسر و مدیکال،همین؟!...پرداخت 775 دلار به صندوق...به وجد اومدن صندوقدار خوش خنده از دیدن یک دلاری و دو دلاری بعد از سالها به گفته خودش!!!...و دوباره انتظار...و باز هم انتظار...ساعت 12.30...شماره 13 به باجه 4...خانم سیاه پوست جوان و خوش برخورد آمریکایی...قسم بخور که راست میگی...انگشت نگاری...امضای فرم...برنامه ات بعد از رفتن به امریکا؟ -دادن امتحانات USMLE و شروع تخصص اگه خدا بخواد...کی می خوای بری امریکا؟ - اگه بشه چند روز دیگه...برای همیشه؟ -نه، مجبورم برگردم، هم فارغ التحصیلی و هم سربازی...سربازی رو می خوای چکار کنی؟ -دست من نیست، باید برم. هرچند که چون پزشکم مدت سربازیم کوتاهتره...بلند شد و رفت!...یک دقیقه...دو دقیقه...5 دقیقه بعد با برگه آبی برگشت...از 3هفته دیگه سایت رو چک کن! -من شاید دیگه نتونم از ایران خارج بشم! -I'm very sorry sir, but it needs to be done -گور پدرت!
بعدشم که دیگه می تونین تصور کنین. حال خوبی نداشتم اصلا. منی که قرار بود از سفارت دربیام و خبر ویزا گرفتنم رو به همه بدم حالا باید یکی یکی زنگ می زدم و هی با اون حال توضیح می دادم که چی شد که نشد!
پرواز رو از 2شنبه به شنبه انداختیم و الان تازه یک ساعت هست که رسیدیم تهران. به امید خدا که گره از کار ما اینبار هم باز شه.هرچند من عادت دارم که همه چی رو با بدبختی و زجر بدست بیارم. اینم روش!
نتیجه ی اخلاقی: همیشه راستشو بگین.........جز تو سفارت امریکا
شرمنده اگه سفرنامه دلچسبی برای خوندن نشد
مخلص همگی
ساسان
I make my own luck
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-22 ساعت 19:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-22 ساعت 20:05 توسط R.F.)
ساسان جون اول از همه برای ویزا تبریک میگم بهت هرچی باشه ویزارو گرفتی.
منم شرایطم شاید عینه تو بشه ولی شاید یه فرق کوچیک داشته باشه اونم اینه که من دیگه مثل تو نمیتونم برگردم ایران .
به جای اینکه چند هفته زبان خواندن و خوش گذرانی در دبی ناراحت باشی به این فکر کن که بعضی افراد بودن و هستند که تو ترکیه سال ها با بدترین شکل ممکن زندگی میکنند به دنبال سراب آمریکا تا شاید یه روز ویزا آمریکارو بگیرن .
اینو بدون گرفتن گرین کارت آمریکا ارزش یکم سختی رو داره
پس یادت نره
تو میسازی شانستو
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ساسان جان
شاید از اینکه به سفارت راستشو گفتی اولش کمی ناراحت شدم ولی بعد فکر کردم شاید یه اتفاق بدتری میتونست بیفته به هر حال نشون دادی که یک ایرانی واقعی راستگو و درست کرداری و فکر کنم باید همه واقعیت رو قبول کنیم و سعی کنیم با دادن انرژی و دلداری به هم این چند صباح رو بگذرونیم
من مطمئنم که یک حکمتی در این هست
پس بزن زنگو ، که ما ه م ه ب ا ه م ه س ت ی م
راستی برم سایتو چک کنم ببینم خبری هست
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
فرزاد خان شما لطف دارین. انشالا که ابوظبی هم یه تکونی به خودش بده. امیدوارم به زودی یه میتینگی چیزی برپا کنیم و از نزدیک با هم باشیم
نامی عزیز انشالا که تو به این مشکل بر نمی خوری. من از ته دل امیدوارم که همه چی طبق برنامه ریزیت پیش بره. و مطمئن هم باش که همینطور میشه. مورد من نگرانت نکنه، به قول فرزاد خان حتما حکمتی بوده چون به من هم می خواست ویزا بده ولی وسط کا بلند شد و رفت و برگه آبی رو که می تونستم داغیش رو که تازه از پرینتر در اومده بود رو احساس کنم بهم داد( برگه آبی ابوظبی با اسم و مشخصات شما پرینت میشه و دستی پر نمی شه). خلاصه نگران نباش پسر
مخلص همگی
I make my own luck
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچها میخواستم ببینم کسی هست که این هفته یا هفتهٔ بعد بره ابو ظبی من باید یه چیزیو برسونم به برادرم توی دوبی که مربوط به ویزام میشه. اگه کسی میره و میتونه این کارو بکنه لطفا برای من پیغام خصوصی بذاره ممنون میشم.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من دیروز نامه دوم رو دریافت کردم که توش ساعت مصاحبه رو 10:30 اعلام کرده ولی یک هفته قبل با ایمیل از سفارت پرسیده بودم که ساعت 8 رو اعلام کرده بود و تو پست قبلیم گفته بودم اما نکته جالب اینکه امروز از سفارت ابوظبی با خونه ما تماس گرفتن و گفتن "ساعت اعلام شده قبلی یعنی 10:30 اشتباه است و ساعت جدید 8 صبح میباشد" . میخواستم بدونم برای بقیه بچه ها هم این اتفاق افتاده ؟
به نظر من ساعت 8 جدی شده ! ولی حالا نمیدونم ساعت چند از دبی باید راه بیفتیم تا ساعت 8 بدون دردسر اونجا باشیم ؟
اگه کسی اطلاع داره خوشحال میشم راهنمائیم کنه
با تشکر.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-24 ساعت 19:15)arisa-mohammad نوشته: با سلام
من دیروز نامه دوم رو دریافت کردم که توش ساعت مصاحبه رو 10:30 اعلام کرده ولی یک هفته قبل با ایمیل از سفارت پرسیده بودم که ساعت 8 رو اعلام کرده بود و تو پست قبلیم گفته بودم اما نکته جالب اینکه امروز از سفارت ابوظبی با خونه ما تماس گرفتن و گفتن "ساعت اعلام شده قبلی یعنی 10:30 اشتباه است و ساعت جدید 8 صبح میباشد" . میخواستم بدونم برای بقیه بچه ها هم این اتفاق افتاده ؟
به نظر من ساعت 8 جدی شده ! ولی حالا نمیدونم ساعت چند از دبی باید راه بیفتیم تا ساعت 8 بدون دردسر اونجا باشیم ؟
اگه کسی اطلاع داره خوشحال میشم راهنمائیم کنه
با تشکر.
براي يكي ديگه از بچه ها هم اين اتفاق افتاده اگر اشتباه نكنم برايfarnaz f
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
ما 5:30 صبح از هتل با تاکسی رفتیم ایستگاه اتوبوس ابوظبی و با سرویس 6 صبح با اتوبوس رفتیم و 7:45 رسیدیم و قبل از 8 جلو در سفارت بودیم که کل هزینه 2 نفر رفت و برگشت 100درهم شد. البته مصاحبه ما ساعت 10 بود.
شاید بهتره که با ماشین برید که حتما 8 اونجا باشید.نفری 200 درهم میگیرن.
البته شروع به کار سفارت 9 صبحه که درها رو باز میکنن.عجیبه که 8 مصاحبه دارین.
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ