کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-01-19 ساعت 02:02)Borqa3 نوشته:  مرسی حمید جان، راستش اولش قصد داشتم تو سفر بعدی بیشتر بمونم و برم دنباله کارهای پاسپورت سفید، اما دوستام بهم گفتن که فعلا صبر کنم، و بزارم برای سال آینده،... هنوز زود هست!!
راستی، میبینم چیزی نمونده کارنت بشی، ... آماده کردی خودت رو؟

indmehdi جان، بقولا لوووووووول !!! خوب میشه :
!C'est domage, ben alors,... merci beaucoup
اینجوری میگن، : سه دمج ، بن الرغ ،... مقسی بکو
(seh domaj, ban alogh,... meghsi bocou !)
که میشه همون: چه حیف، پس،... خیلی ممنون.
میدونی زبان های مختلف بلد بودن، خیلی کار آدم رو راه میندازه، بهت نصیحت میکنم، اگه انگلیسیت خوبه ، تا وقتی قرار هست مصاحبه بشی، بری کلاس اسپانیایی ، خودم قصد دارم سال ۲۰۱۱ اینکارو رو انجام بدم، یعنی قبل از رفتن به امریکا خودم رو راه بندازم توی این زبون. آدم های کشور های مختلف هم مثه ما هستن، مثلا حال نمیکنی یهو یه خارجی رو ببینی که زبان فارسی حرف میزنه؟ همه حال میکنن!!!، پس بهتره سعی کنیم زبون های مختلف رو یاد بگیریم تا بیشتر بفهمیم مردم رو، و در نتیجه کارمون هم سریع تر راه می افته و راحت تر میتونیم زندگی کنیم توی محیط جدید!

آره kavoshgarnet جان ، اصلا نباید با اینجور چیز ها شوخی کرد!!!،... و فکر میکنم بهترین راه اینه که باهاشون همکاری کرد، چون اینا به هر حال خودشون هم شعور دارن و میدونن کیا بهشون میخوره، کیا نه، و در هر صورت باید کارشون هم انجام بدن، همون قدر که اون خانم آمریکایی توی امریکا بهم گفت "میدونی که چرا اینکارو میکنیم؟"، نشون میده که میخواد توضیح بده و خودش هم راحت نیست!!
فقط خواستم اینجا بگم که خودتون رو آماده کنین!!

برقع

شماره کیس: 2010AS000007XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:15/5/2009
کنسولگری : Paris
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 6/6/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: August
تاریخ دریافت نامه دوم: End of September
تاریخ مصاحبه: 17/11/2009
برقع جان سفرنامه تو سرشار از انرژی بود و مهمترین نکته آن را در صبور بودن و باهوش بودن شما دیدم سه سال پیش فرانسه بودم و با یکی از دوستانم رفتیم به
Arras Main Square Festivalدر شمال فرانسه که یکی از زیباترین شبهای زندگیم بود
آینده مکانی نیست که ما به آنجا می رویم بلکه جایی است که ما آن را بوجود
می آوریم

امیر
تشکر کنندگان: alirezanz
بله شما میتونید تا یک سال بیرون از امریکا باشید ولی دقت کنید که گرین کارت یعنی حق اقامت دایمی در امریکا و برای نگه داشتن این حق باید یکسری از کار ها را انجام داد از جمله حضورو زندگی در امریکا... زندگی کردن در خارج از امریکا برای دورهای طولانی میتواند این تلقی را برای آفیسر ایجاد کند که شما از حق اقامت دایمی خود گذشته ا ید و در موقع ورود میتواند از ورود شما جلوگیری کند و شاید مجبور شوید برید به دادگاه برای اثبات این که در این مدت محل اصلی زندگی شما امریکا بوده و برا ی اثبات این ادعا باید قبض آب، برق، اجاره خونه، مالیات و ...نشون بدید. گرفتن پا س سفید یه نوع اجازه رسمی میباشد که برای مدت ۱ تا ۲ سال خارج از امریکا زندگی کنید. با داشتن گر ین کارت میشه به طور متناوب و نامحدودی به خارج از امریکا سفر کرد و تا زمانی که مدت زمان سفر ها آنقدر طولانی نباشد که تلقی زندگی در کشور دیگری را بدهد میشه بدون مشکل وارد شد....
حالا انتخاب با خودتون هست که با گرفتن اجازه رسمی(پا س سفید) از دولت امریکا برای یک سال دیگه بدون نگرانی بیرون از این کشور زندگی کنید یا این که ریسک گیردادن احتمالی آفیسر در هنگام ورود مجدد و دادگاه و استرس های مربوطه را به جان بخرید.
من توصیه میکنم بعد از ورود حتما برای پاس سفید اقدام کنید بعد برای زندگی در خارج امریکا را ترک کنید مگر اینکه مشکلی دارید که نمیتونید برای گرفتن پاس سفید در امریکا بمونید و مجبورید بعد از مدت کوتاهی سریع برگردید در این صورت طوری برنامه بریزید که حتما قبل ازیک سال یه سفر داشته باشید.

(2010-04-14 ساعت 02:25)naka_sach نوشته:  در مورد پاس سفید اطلاعات دارم. سوال من اینه که میشه قبل از اقدام برای پاس سفید، بعد از اولین سفرمون به امریکا و برگشتن از اونجا یک سال نریم و بعد از یکسال که رفتیم امریکا یا بمونیم برای همیشه یا حالا پاس سفید بگیریم. اون گپ یه ساله رو منظورمه. میشه یکسال اول بعد از گرفتن گرین کارتو خارج امریکا بود یا باید زیر شش ماه باشه مدت نبودنمون تو امریکا؟
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: seravin ، naka_sach ، kavoshgarnet ، soheilbadami ، honareirani
عجیبه واقعا! اگه واقعا از روی تجربیات گذشته این قضیه گیر دادن رو اونقدر جدی میکنیم،خوب حق با ماست ولی من 7نفر ! دقت کنید 7 نفر رو میشناسم که سالی یک ماه الی 3 ماه میان آمریکا و یکیشون با 34سال سن دو سال نیومد و سال سوم اومد! حتی ازش نپرسیدن حالت چطوره!
من نمیگم این قضیه حالی بندیه،خوب بالاخره آدم باید کوچکترین احتمالات رو هم در نظر بگیره ولی در کل برای یک سال و زیر یک سال که اصلا و ابدا نگران نباشین و برای یک الی دو سال فکر میکنم یه سر برید uscis ببینید خودشون چی میگن
سر قضیه رزیدنت ایالت شدن،من و seravin زدیم لینک و اسکرین شات و صفحه و خط کتاب رو درآوردیم،من هرجا رفتم که براشون مهم بود رزیدنت شدم یا نه،نشونش دادم گفتم اینه! قانونتون 6ماهه! خیلی ساده گفتن نه خیر! اونی که ما میگیم!
اصلا معلوم نیس این قانون برای کدوم ایالت بخت برگشته ایه که نه کالیفرنیا قبولش داره نه ایالت نیویورک نه ایالت واشنگتن نه ایالت ویرجینیا نه ایالت پنسیلوانیا نه ایالت تگزاس و نه غیره!
حتی داستان رزیدنت شدن رو هم به من گفتن شما عملا از تاریخ ورودت به ایالت اگه تغییر آدرس ندی،یک سال بعدش رزیدنت ایالتی
گفتم خوب مدرک چی؟ گفت همون Lease خونه کفایت میکنه! لیس همون قراردادیه که عالم و آدم خبردارمیشن شما اونجا زندگی میکنی
نه مالیات بر مانده و حساب بانکی و اموال و نه حساب اعتباری نیاز مبرم و حساسه نه کار نه مالیات بر درآمد!
من رفتم بهم گفتن زندگی میخوای بکنی بیرون از آمریکا؟گفتم نه من فعلا دوس دارم برم مملکت خودمو بگردم،چند تا کار حقوقی دارم و مدرک ونمره های لیسانسمو وردارم بیارم صاف برم دانشگاه! این کار یه 7،8 ماهی شاید تا یه سالی طول بکشه
اونا هم گفتن باریکلا! خوش اومدی!
خلاصه نظر شخصیم اینه که زیر یه سال اصلا دبنالشم نرید
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]

Keep Your Immigration Status
Permanent residents who leave the United States for
extended periods, or who cannot show their intent to
live permanently in the U.S., may lose their permanent
resident status. Many immigrants believe they can live
abroad as long as they return to the U.S. at least once a
year. This is incorrect. If you think you will be out of
the U.S. for more than 12 months, you should apply for a
re-entry permit before leaving the country..

متن بالا از صفحه ۱۰ از کتابچه Welcome to the United States
A Guide for New Immigrants
است و ترجمه ای که من میفهمم هم این میشه:

افراد مقیم دایمی که برای مدت طولانی ایالات متحده ترک کنند یا نتوانند نشون بدن که قصد زندگی دایمی در امریکا را دارند احتمال دارد حق اقامت دایم خود را از دست بدهند. بسیاری از مهاجران فکر میکنند که اجازه دارن تا زمانی که حداقل سالی یک بار به امریکا بر میگردنند در خارج زندگی کنند. این تصور غلط است. اگر شما فکر میکنید برای بیش از ۱۲ ماه در خارج از امریکا خواهد بود برای اجازه ورود مجدد اقدام کنید.....

دقت کنید که تو این متن هم گفته احتمال دارد..... اگر قبلا کسانی بودن که بدون هیچ سوالی وارد شدن شاید شامل حال این احتمال شدن و شاید افیسر شک نکرده که اون افراد دارن خارج از امریکا زندگی میکن (در امریکا مبنا بر درستی کاری هست مگر این که خلافش ثا بت بشه). شاید هم اصلا آفیسر تو باغ همچین موضوعی نبوده. برای شخص من در چنین موردی اگر ۱۰۰ نفر هم بیان بگن که تجربشون چنین بوده و چنان بوده خیلی مفید خواهد بود ولی مبنای تصمیم گیری اون چیزی خواهد بود که تو کتاب نوشته. چون اگر یک زمانی مشکلی پیش بیاد حرف آخر را اون چیزی که به صورت قانون مکتوب شده میزند نه تجربه دیگران.
من هم فکر میکنم در راه پشت سر گذاشتن مراحل گرفتن ویزا نباید بیش از اندازه حساسیت به خرج داد و استرس بی مورد ایجاد کرد. ولی در همچین موردی یک بخش برای نحوه نگه داشتن اقامت دایمی در کتاب خوش آمد گویی توضیح داده شده که چه باید کرد....

یه سری به تاپیک اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارهای حل مشکل در زمان مصاحبه بزنید و ببینید چقدر تجربیات افراد مختلف بوده خیلی ها بودن که بدون زدن یک ایمیل در روز مصاحبه مشکلشون را درست کردن یا افیسر اصلا اهمیتی به این موضوع نداده در صورتی که چند روز پیش یکی از دوستان در مالزی کیسش به خاطر اشتباه در فرمهای اولیه رد شد و یه برگه هم دادن که طبق قانون کیستون قابل قبول نیست. خیلی از دوستان بودن که در فرم اولییشون اشتباه داشتن (شاید کمتر یا بیشتر) و الان در امریکا هستن....
به هر حال تجربیاتی که ما در این سایت میگیریم و به اشتراک میگذریم برای نشان دادن راه و کم کردن استرس خیلی خوبه و من به شخصه خیلی استفاده کردم ولی این تجربیات مبنای تصمیم گیری برای آفیسر امریکایی نخواهد بود و همانی خواهد کرد که فکر میکنه درسته و تو قانون نوشته.

یکی از همکاران من اهل کشور روسیه هست و چند سالی در امریکا کار میکرد و بر اساس همون هم گرین کارت گرفته. پارسال شرکت تصمیم گرفت که برای مدتی به هند ترنسفرش کنه و لی قبل از این کار وکلای شرکت گفتن که که بهترین و مطمئن ترین راه اینه که پاس سفیدبگیری. این هم یه تجربه هست با نظر وکلای امریکایی در زمینه امر مهاجرت.
حمیدخان عزیزم،من اصلا منظورم این نیس که شما دارید حساسش میکنید یا هر چیز این مدلی دیگه
اصلا و ابدا! فوق العادست این پیگیری و طبقه بندی اطلاعاتی شما
اصلا قصد من جسارت نبود
من فقط چیزی که اغلب اتفاق میفته رو نوشتم که یه مقدار بار روانی روی بچه ها رو کم کنم
چون این تاکیدی که توی جو سایت وجود داره روی پاس سفید،منو نگران کرده چند وقت پیش یکی از بچه های بالای 20هزار صجبت میکردم باهاش،5ماه میخواست بیاد بیرون،سراغ پاس سفیدو میگرفت بعد از رفتنش چه کنه و کجا بره
من برای تعدیل توازن جو این پستو زدم
آشنام با همه 2010 ای ها
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]

تشکر کنندگان: payman R ، sam_hash ، seravin ، Hamid55 ، shahin82 ، kavoshgarnet ، honareirani
ممنون مهرداد جان، من اصلا احساس جسارت از طرف شما نکردم. به هر حال شما پیش کسوتی و نظرتون قابل احترام. همینکه با این که الان دیگه رفین امریکا ولی هنوز به اینجا سر میزنید و به فکر بقیه هستید کلی برای ما ارزش داره. بازم ممنون به خاطر نظر و لطفت.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، honareirani ، merdax
1 نکته هم این حقیر بگم !
من قبلا مطمئن بودم که این فاصله نباید از 6 ماه بیشتر بشه اما در روز مصاحبه
به خاطر 1 موضوع این را از افیسر محترم رو در رو سوال کردم ولی ایشون هم
فرمودن که تا 1 سال بیرون از امریکا بودن مسئله ای رو ایجاد نمیکنه
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: shahin82 ، ساسان ، Hossein81 ، Hamid55 ، naka_sach ، payman R
سلام
من بعنوان برنده اصلي بهمراه همسر و يكي از فرزندانم قرار است ارديبهشت ماه به تركيه بريم. نمي دونم پس از گرفتن ويزا آيا بايستي هر سه با هم وارد آمريكا بشيم يا مي تونيم جداگانه و در زمانهاي متفاوت به آمريكا بريم. چون شنيده ام ويزاي اصلي و نهائي را در فرودگاه آمريكا ميدن و آنجا اگر همه با هم نباشند اجازه ورود نمي دهند. لطفا ً راهنمائي كنين.
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان:
(2010-04-16 ساعت 16:17)amirhessam نوشته:  سلام
من بعنوان برنده اصلي بهمراه همسر و يكي از فرزندانم قرار است ارديبهشت ماه به تركيه بريم. نمي دونم پس از گرفتن ويزا آيا بايستي هر سه با هم وارد آمريكا بشيم يا مي تونيم جداگانه و در زمانهاي متفاوت به آمريكا بريم. چون شنيده ام ويزاي اصلي و نهائي را در فرودگاه آمريكا ميدن و آنجا اگر همه با هم نباشند اجازه ورود نمي دهند. لطفا ً راهنمائي كنين.

می‌شه جدا رفت ولی برنده اصلی باید حتما زودتر وارد بشه و تمام اعضا خانواده قبل از پایان سال و قبل از پایان اعتبار ویزای خودشان وارد خاک آمریکا شده باشند.
تشکر کنندگان: Hamid55 ، amirhessam ، hvm ، sanaz2010
می‌شه جدا رفت ولی برنده اصلی باید حتما زودتر وارد بشه و تمام اعضا خانواده قبل از پایان سال و قبل از پایان اعتبار ویزای خودشان وارد خاک آمریکا شده باشند.
[/quote]

متشكرم از راهنماييتون. اين مسئله واسه من خيلي مهمه. مي خواستم بدونم منبع جواب شما چيه؟ خودتون تجربه كردين يا از كسي شنيدين يا از جاي رسمي اي خوندين ....؟ لطفاً دقيقتر راهنمائي كنين.تشكر
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان:
(2010-04-16 ساعت 16:38)amirhessam نوشته:  می‌شه جدا رفت ولی برنده اصلی باید حتما زودتر وارد بشه و تمام اعضا خانواده قبل از پایان سال و قبل از پایان اعتبار ویزای خودشان وارد خاک آمریکا شده باشند.

متشكرم از راهنماييتون. اين مسئله واسه من خيلي مهمه. مي خواستم بدونم منبع جواب شما چيه؟ خودتون تجربه كردين يا از كسي شنيدين يا از جاي رسمي اي خوندين ....؟ لطفاً دقيقتر راهنمائي كنين.تشكر
---------------------------------

قبل از اعتبار ویزا و قبل از پایان سال را در نامه دوم خوانده‌ام و در واقع نوشته است "قبل از پایان سی‌ام سپتامبر 2010 ."
ولی جدا جدا رفتن را در همین سایت و از دوستان باسابقه خوانده‌ام و الان یادم نیست در کجا.
تشکر کنندگان:
سلام
من برنده اصلی بودم و شهریور امدم امریکا و خانواده من مهر و بسیار کار
منطقی است که شما ابتدا تنها بیایید و شرایط را برای زندگی اماده کنید.
مخصوصا اگر بچه دارید.
منظور از ویزای نهایی را نفهمیدم.
موفق باشید
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، soheilbadami ، kavoshgarnet ، Hamid55 ، sanaz2010 ، farzad101 ، alirezanz
از دوستان کسی راجع فرستادن اسباب با کارگو ها اطلاعاتی دارند که حتما باید
بلیط رو خریده باشی
یا این موضوع که قبل از خودت بتونی اسباب بفرستی
ممنون
اگه لینکی چیزی در این مورد هست ممنون میشم
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، shahin82 ، alirezanz
(2010-04-16 ساعت 20:31)اریو نوشته:  
سلام
من برنده اصلی بودم و شهریور امدم امریکا و خانواده من مهر و بسیار کار
منطقی است که شما ابتدا تنها بیایید و شرایط را برای زندگی اماده کنید.
مخصوصا اگر بچه دارید.
منظور از ویزای نهایی را نفهمیدم.
موفق باشید
متشکرم از راهنمائی ات
پس شما خودتان این کار را کرده اید خیالم راحت شد چون عده ای فقط شنیده اند و زیاد نمی شود به حرفشان اطمینان کرد. ضمنا آیا باید پس از آمدن کلیرنس هریک از افراد خانواده خودشان به سفارت مراجعه کنند و ویزا را بگیرند یا می تواند یکی از آنها ویزای دیگران را بگیرد منظورم این است که چون زمان کلیرنس قابل پیش بینی نیست و ممکن است حتی ماهها طول بکشد همه افراد در ترکیه نمانند ؟
متشکرم
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
کسی بوده که از طریق Houston وارد امریکا شده بشه؟ میخوام بدونم کلا فرودگاه مناسبی هست برای ورود، مخصوصا ما که کار مهاجرتی داریم؟

آخه من یه جورایی مجبورم که با امارات برم امریکا. و امارات هم ظاهرا فقط به new york,Houston,L.A پرواز داره. لوس آنجلس که اصلا به من نمی خوره. New York هم نمی دونم اینجا یا جای دیگه ای شنیدم که زیاد اذیت میکنن.

شما از بین New York و Houston کدوم رو پیشنهاد می کنین؟

ممنون
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان