کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
سلام دوستان
ميخواستم بدونم تفاوت پاس سفيد و re-entry permit چي هست؟
ممنون
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان:
(2010-05-02 ساعت 15:47)amirhessam نوشته:  سلام دوستان
ميخواستم بدونم تفاوت پاس سفيد و re-entry permit چي هست؟
ممنون
یکی هستند. و اطلاعات بیشتر رو میتونید در اینجا مطالعه کنید.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: sh-b ، Ali Sepehr ، amirhessam ، Hossein81
در تکمیل فرمایش رزای عزیز Re-Entry Permit به معتای اجازه بازگشت مجدد هست و دادگاه صلاحیت صدور اون رو داره و وقتی این اجازه رو صادر کرد به فرد پاس سفید میدند.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: sh-b ، kianoush ، R.F ، sib 24 ، amirhessam ، alirezanz
(2010-04-28 ساعت 20:32)usagreen نوشته:  سلام به همه دوستان من دیشب بعد از 14 روز greencard , SSN اومد

دوست عزیز سوال اینکه شما شهر محل سکونتتون( همون آدرسی که برای ارسال گرین کارت داده بودین) همون Port of enteryتون بوده؟ یا از یک فرودگاه دیگه وارد شدید؟
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: sam_hash
من تازه عضو شدم يه سوال دارم نميدونم كجاي اين وبلاگ ميتونم بپرسم
ولي موفق نشدم تاپيك جديد بزنم
ميخواستم بپرسم برنده هاي امسال اعلام شدن يا نه هنوز و اگه نه كي اعلام ميشه من شنيدم تو ارديبهشت ولي وقتي سايت رسمي رو چك ميكنم جواب نميده لطفا اگه كسي ميدونه منم راهنمايي كنه ممنون.
تشکر کنندگان:
آقا یا خانم محترم معمولاً برنده ها از این به بعد نامه های پستی رو دریافت میکنند ولی اگه نامه بدست شما نرسه برای اطمینان باید اول جولای یعنی 10 تیر سایت رو چک کنی قبل از این تاریخ اعلام نمیکنه.
پیروز باشید
تشکر کنندگان:
(2010-05-01 ساعت 08:55)mosafer2 نوشته:  
(2010-04-25 ساعت 09:06)mosafer2 نوشته:  با سلام خدمت دوستان
من و همسرم اخیرا ویزامونو گرفتیم و در مهلت Iv Expires on ویزای همسرم تاریخی که ذکر شده با احتساب زمانی که مدیکال رفته 7 ماه اعتبار نوشته اند یعنی بر خلاف بیشتر دوستان که اخرین مهلت اعتبار ویزایشان را کمتر از شش ماه میزنند، مال ایشان را بیشتر زده اند. حال با توجه به مهلت 6 ماهه مدیکال، سوال من اینه که اگر ایشان بخواهد در اخرین روزهای اعتبار ویزاش وارد خاک امریکا بشه در انجا در خصوص اتمام مهلت شش ماهه مدیکال بهش گیر نمیدن ؟.
سوال دوم - چون من برنده اصلی بودم در قسمت یادداشت ویزا برای تنها فرزندم نوشته Valid only if Acc/FTJ Father و در Annotation ویزای همسرم نوشته Valid only if Acc/FTJ spouse حال سوالم اینه که ایا من میتونم قبل از همسر و فرزندم واد امریکا شوم و انها بعد از من بیایند یا خیر ؟چون ظاهرا با توجه به یادداشتهای مذکور انها فقط با من میتونند وارد امریکا شوند.
لطفا راهنمایی کنید

از دوستان کسی جواب سوال منو نداد

درمورد سؤال اول:مشخص است که سفارت اشتباه کرده.واحتمال داره هنگام ورودگیربدن.پس بهترموضوع رو باایمیل به سفارت اطلاع بدید وکسب تکلیف کنید.به احتمال زیاد موافقت میکنند.
سؤال دوم:خانواده برنده میتوانندبه همراه یا بعدازآن واردشوند.ولی همراه هم ریسکش کمتره.
اینم جواب درحدبضاعت ما.
تشکر کنندگان: alirezanz
از مدیران محترم سایت درخواست میشود از این تاپیک یک امکان لینک
به تاپیک بهترین ایرلاین مهیا شود چون مطالب مربوط به هم میباشد.
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: alirezanz
[color=#0000CD]دوستان عزیز من دو سوال دارم و ممنون میشم که اگر دوستان جوابشو می دونن یا تجربشو دارن جوابمو بدن:
1- آیااینکه میگویند تا سپتامبر امسال باید کار لاتاریهای 2010 تموم شده باشه مربوط به صدور ویزا تا ماکسیمم سپتمبر است یا باید تاریخ اولین ورودمون به امریکا قبل از سپتمبر باشه؟مثلا اگر ویزای ما ماه جولای بیاد و شش ماه وقت ورود به امریکا داشته باشیم میتونیم بعد از سپتمبر امسال وارد امریکا بشیم برای اولین بار؟مثلا ماه نوامبر بریم.
2-آیا اولین جایی که وارد امریکا میشیم میتونه متفاوت از پرمننت آدرسی باشه که برای فرستادن گرین کاردمون توی فرمها نوشتیم؟ مثلا من میخواهم گرین کاردم به آدرس فامیلمون توی نیویورک فرستاده بشه ولی تولین بار که میرم امریکا میخواهم وارد یه ایالت دیگه بشم.
متشکرم از راهنمایی دوستانی که جواب سوالامو برام می فرستند.
موفق باشینSmile
تشکر کنندگان: morteza_2010
تا اونجایی که من میدونم
1: 30 سپتا مبر آخرین مهلت صدور ویزا است وهیچ ارتباطی باانقضا ء ویزا نداره
2:فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه ضمن اینکه آ درسی که نوشتید هم در مصاحبه و هم در فرودگاه قابل تغییر هست

تشکر کنندگان: laili ، morteza_2010 ، farhang
جهت اطلاع دوستان چون قبلا بحث بلیط 1 سره به امریکا با پاکت گرین کارت بود
من با ترکیش و الیتالیا مکاتبه کردم که ترکیش جواب مثبت داد ولی دیگری جواب نداد
عین ایمیل را میگذارم

Dear Sir,
I,v got an U.S immigrant visa (green card pocket) and I want to ask if
it is possible for me to buy a one-way ticket to U.S via Turkish Airways.
I look forward to your advise
Regards

GOOD DAY

THANKS FOR CHOOSING TURKISH AIRLINES

ACCORDING TO YOUR QUESTION I SHOULD INFORME YOU WITH TURKISH AIRLINES YOU CAN HAVE ONE WAY TICKET WITH GREEN CARD POCKET.

REGARDS

Dear Sir,
I,v got an U.S immigrant visa (green card pocket) and I want to ask if
it is possible for me to buy a one-way ticket to U.S via Alitalia
( from Tehran/Iran to NYC )
I look forward to your advise
Regards

Please contact our call center at 1-800-223-5730 however be sure to first check with the consulate offices before purchasing your tickets. Carriers are not responsible if passenger travel with improper documents nor are we responsible to give information regarding travel documents. It is the sole responsibiltiy of the passenger.

Thankyou.
Alitalia Compagnia Aerea Italiane S.p.A.
Customer Relations USA & Mexico
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: honareirani ، Hamid55 ، mohsen324 ، morteza_2010 ، Shahoo52
دوستان من یک سئوال دارم
من اگه بخوام با هواپیمایی امارات برم U.Sبه نظر شما بلیط رو از خود دفتر امارات بگیرم بهتر یا از آژانسها؟ یعنی کدومشون ارزون تر تموم میشه ؟چون اینطور شنیدم که آژنسها میتونن از سود خودشون یه تخفیفی بدن. ضمنا دوستان اگه دفتر هواپیمایی منصف سراغ دارن به من معرفی کنن ممنون میشم؟( اگه فکر میکنید جنبه تبلیغاتی داره لطفا P.Mبدید).
مرسی
تشکر کنندگان: m.memari ، morteza_2010
من از آژانس طاها گشت امارات رو گرفتم 1320000 ولی همون موقع دفتر امارات میگفت 1332000 تومان. ولی یادم که یکی از دوستان مهاجرسرا می گفت که از آژانش مارون تور حتی ارزونتر گرفته.
پیروز باشید!
تشکر کنندگان: gmah ، Monica ، hasti_banoo ، m.amjadi ، morteza_2010 ، Hossein81 ، shahin82 ، balot ، online27H ، alirezanz
مرسي از راهنماييتون
(2010-05-06 ساعت 20:29)drkamrani1 نوشته:  من از آژانس طاهام گشت امارات رو گرفتم 1320000 ولی همون موقع دفتر امارات میگفت 1332000 تومان. ولی یادم که یکی از دوستان مهاجرسرا می گفت که از آژانش مارون تور حتی ارزونتر گرفته.
پیروز باشید!

سلام دوست عزیز شما برای کی این قیمت رو گرفتید چون من برای دو ماه آینده گرفتم و چندین آزانس را گشتم و کمترین قیمت 1650 بود.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان