2010-04-23 ساعت 00:54
این سایت شاید کمکی بکنه.
http://www.expatfocus.com/expatriate-usa
In the United States I will feel as if I were alive again
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
|
2010-04-23 ساعت 00:54
این سایت شاید کمکی بکنه.
In the United States I will feel as if I were alive again
در فرم 6059b بند 7 باید ایران رو بنویسیم؟؟؟و بند 15 شامل حال ما میشه؟و دقیقا چی نوشته ؟؟؟کسی می دونه؟
مرسی یه سئوال دیگه دارم.من با مادر بزرگم دارم میرم اون سیتیزن هستش.توی فرو نوشته اعضای خانواده کسی که با تو داره میاد.ایا اونم شامل می شه؟؟؟؟یا من که 1 نفرم فقط شرایط خودم رو در نظر بگیرم؟؟/
2010-04-23 ساعت 10:18
بار اول بند ۷ ایران است؛ از بارهای بعد آمریکا.
بند ۱۵ شامل حالتان میشود. اگر برای کسی طلایی چیزی کادو آوردهاید یا هر چیز ارزشمند دیگری همراه دارید ارزش آن را بنویسید. اگر نه خالی بگذارید یا صفر بنویسید.
2010-04-25 ساعت 09:06
با سلام خدمت دوستان
من و همسرم اخیرا ویزامونو گرفتیم و در مهلت Iv Expires on ویزای همسرم تاریخی که ذکر شده با احتساب زمانی که مدیکال رفته 7 ماه اعتبار نوشته اند یعنی بر خلاف بیشتر دوستان که اخرین مهلت اعتبار ویزایشان را کمتر از شش ماه میزنند، مال ایشان را بیشتر زده اند. حال با توجه به مهلت 6 ماهه مدیکال، سوال من اینه که اگر ایشان بخواهد در اخرین روزهای اعتبار ویزاش وارد خاک امریکا بشه در انجا در خصوص اتمام مهلت شش ماهه مدیکال بهش گیر نمیدن ؟. سوال دوم - چون من برنده اصلی بودم در قسمت یادداشت ویزا برای تنها فرزندم نوشته Valid only if Acc/FTJ Father و در Annotation ویزای همسرم نوشته Valid only if Acc/FTJ spouse حال سوالم اینه که ایا من میتونم قبل از همسر و فرزندم واد امریکا شوم و انها بعد از من بیایند یا خیر ؟چون ظاهرا با توجه به یادداشتهای مذکور انها فقط با من میتونند وارد امریکا شوند. لطفا راهنمایی کنید
2010-04-26 ساعت 15:39
سلام دوستان
آیا اطلاع دارید که با نوع ویزای ما میشه بلیط 1 طرفه گرفت یا نه؟من میخواهم با lufthansa برم دالاس چون چند روزه که KLM بلیطش رو خیلی گرون کرده ممنون
2010-04-26 ساعت 18:09
(2010-04-26 ساعت 15:39)farnaz1668 نوشته: سلام دوستان اگه منظورتون از ویزای ما لاتاری هستش بله میشه یکطرفه گرفت.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: R.F ، kianoush ، shahin82 ، soheilbadami ، alirezanz
2010-04-28 ساعت 11:03
سلام دوستان،
میخواستم بدونم اگر در اولین سفرمون مقدار پولی که میخاهیم ببریم را نبریم، و درسفر بعدی مقدار پولی که برای خرید خانه در نظر گرفتیم را ببریم آیا این پول شامل مالیات میشه؟
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹ تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹ تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰ تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
2010-04-28 ساعت 20:04
فکر می کنم که بشه! چون احتمالا تا اون موقع صاحب سوشال سکیوریتی نامبر شدین و کلا برای همه چی باید مالیات بدین...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ... .
2010-04-28 ساعت 20:32
سلام به همه دوستان من دیشب بعد از 14 روز greencard , SSN اومد
شماره کیس: 2010AS000118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:09-JUNE کنسولگری:آنکارا تاریخ ارسال فرمهای سری اول:09-JULY تاریخ کارنت شدن کیس:March 2010 تاریخ دریافت نامه دوم:Jan 2010 تاریخ مصاحبه:25March تاریخ دریافت ویزا: 27 March جمع تقریبی هزینه ها:حدودا 2000 دلار تشکر کنندگان: kianoush ، Monica ، Hashem ، f.o ، reza22 ، farzad101 ، sam_hash ، soheilbadami ، R.F ، drkamrani1 ، Ali Sepehr ، guluha ، اليزا ، bahram_kg ، honareirani ، sh-b ، esmail ، hamed_gh ، payman R ، kash ، maryamjay ، seravin ، زهره ، shahin82 ، star4631 ، ساشا ، amirhessam ، maryam5 ، m.amjadi ، Hossein81 ، sasan ، sanaz2010 ، online27H ، bluelady ، Eskandari ، alirezanz
2010-04-29 ساعت 22:57
به همه دوستان توصیه میکنم در بدو ورود فرم ssnرو پر کنند .ما سه هفته صبر کردیم و بعد فرمها رو پر کردیم به ما گفتن هیچ اقدمی برای شما انجام نشده و باید خودتون اقدام کنین.پر کردن فرم برای ssnضرری نداره ولی اگه دیر بیاد کلی از کارهاتون عقب میمونین.این جاssn یعنی همه چیز بدون اون نمیتونین هیچ کار انجام بدین.
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، kianoush ، Monica ، honareirani ، maryamjay ، seravin ، sam_hash ، زهره ، soheilbadami ، shahin82 ، esmail ، hasti_banoo ، homeless ، payman R ، amirhessam ، R.F ، maryam5 ، Hashem ، sib 24 ، megaholding ، Hossein81 ، online27H ، pashaneco ، maryam_goli ، im-i ، alirezanz
2010-05-01 ساعت 08:55
(2010-04-25 ساعت 09:06)mosafer2 نوشته: با سلام خدمت دوستان از دوستان کسی جواب سوال منو نداد
2010-05-01 ساعت 09:25
(2010-04-29 ساعت 22:57)kash نوشته: به همه دوستان توصیه میکنم در بدو ورود فرم ssnرو پر کنند .ما سه هفته صبر کردیم و بعد فرمها رو پر کردیم به ما گفتن هیچ اقدمی برای شما انجام نشده و باید خودتون اقدام کنین.پر کردن فرم برای ssnضرری نداره ولی اگه دیر بیاد کلی از کارهاتون عقب میمونین.این جاssn یعنی همه چیز بدون اون نمیتونین هیچ کار انجام بدین. یعنی با وجود اینکه در فرم های اولیه که به kcc فرستادیم درخواست ssn کرده بودیم بازم باید این فرم را پر کنیم؟ خودمون باید در بدو ورود به اداره مربوطه مراجعه کنیم یا در فرودگاه این فرم را باید پر کرد؟ شما با وجود اینکه در فرم های اولیه ( فرم ۲۳۰) در خواست داده بودن اینقدر تو کشید؟ یا اونجا در خواست نداده بودین؟
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹ تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹ تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰ تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰ تشکر کنندگان: alirezanz
2010-05-01 ساعت 21:28
سلام
منم با پر کردن فرم ssn به محض ورود موافقم چون سر منم این بلا ! اومد. من هر جای رسمی سایت های دولتی می خونم میگه تا یکسال بیرون امریکا ایرادی نداره حالا نفهمیدیم این 6 ماه از کجا اومد::؟
--------------
ما ز بالاییم و بالا می رویم. -------------- کیس نامبر:10XXX نامه اول:May-2009 نامه دوم:2009-13-Jan مصاحبه:Feb-05-2009 کلیرنس اول:May-22-2009 کلیرنس دوم+ویزا: (بعد از 8 ماه)Sep-30-2009 ورود به آمریکاec-15-2009
2010-05-02 ساعت 01:31
(2010-05-01 ساعت 21:28)Hanret نوشته: سلام 6 ماه برای به مشکل بر نخوردن در پروسه سیتیزن شیپ شماست. برای داشتن فقط گرین کارت حداکثر تا یکسال میتونید بیرون از امریکا باشید. ولی اصلا توصیه نمیشه. چون موردهایی بودن که گرین کارت اونا با تکرار اینکار باطل شده. [font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: kianoush ، laili ، sh-b ، farzad101 ، honareirani
|