موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من اعتبار ویزام 15 sep است و ميخواهم 9 jul بروم.همه میگن دیره....ولی من تا کارام و انجام بدهم طول میکشه.
می خواستم بدونم بقیه دوستان هم نزدیک پایان اعتبار ویزاشون رفتند و مشکلی داشتند یا خیر؟
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من به تازگي شنيدم با توجه به وضعيت اقتصادي امريكا كسانيكه اجازه اقامت دارند ميبايست حداقل سالي شش ماه را در اونجا بگذرانند،ايا صحت داره؟يا بلافاصله بعد ازگرفتن گرين كارت ميشه برگشت ؟
تشكر
شماره کیس:2010AS00013000
دریافت نامه قبولی:may 2009
کنسولگری:Ankara
ارسال فرمهای سری اول: JUNE 2009
کارنت شدن کیس: march 2010
دریافت نامه دوم : march 2010
مصاحبه: may 2010
دریافت کلیرنس:15july 2010
هر چیز که در جستن آنی ،آنی....
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی لینک فرمهایی که توی هواپیما باید پر کنیم رو داره؟؟؟؟لطفا اگه دارید اینجا بزارید یه نگاهی بهش بندازیم.
مرسی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
از بچها کسی جواب سوال nader رو میدونه؟چون واسه منم مهم.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
منم چیزی که f.o نوشته می خوام کسی داره؟
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
نامه تمام
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-22 ساعت 10:53)maryam5 نوشته: منم چیزی که f.o نوشته می خوام کسی داره؟
منم این فرمها را میخوام، در ضمن دوستانی که قصد دارن تا آخر سپتامبر برن هرچه زودتر بیلیطشون را رزرو کنم من با وجود این که ۳ هفته پیش رزرو کردم نتونستم رو ارزونترین نرخ بلیط بگیرم.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-22 ساعت 12:24)Hojjat نوشته: اگر منظور از «فرمهایی که توی هواپیما باید پر کنیم» فرم گمرکی هست (همون که توش اگر بالای ۱۰۰۰۰ دلار پول دارید باید اعلام کنید) در اون صورت منظور شما فرم 6059B هست که اینجا میتونید ببینید:
http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/vacati...n_form.xml
یعنی اگر دقیقا ۱۰۰۰۰ تا داشته باشیم، بازم باید این فرم را پر کنیم؟ نفری ۱۰۰۰۰ تا یا ۲ نفر؟ دیگه به غیر از این فرم چیز دیگیی نباید پر کرد؟
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
فرم به ازای هر خانواده یکی پر میشه. توش کل مبلغ پولهایی که دارید (اعم از دلار و ریال و غیره) رو به ارزش دلاری باید بنویسید (تاکید میکنم کل خانواده). اگر بیش از ۱۰۰۰۰ بود راهنماییتون میکنن یک قسمت دیگه که فرم دیگهای رو پر میکنید و اعلام میکنید فلان قدر پول دارید. بعد هم خلاص. نه مالیات داره نه هیچی، فقط باید اعلام کنید. اگر اعلام نکنید و ازتون بگیرن، پس که نمیدن هیچی جرم هم محسوب میشه.ْ
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-22 ساعت 13:09)Hojjat نوشته: فرم به ازای هر خانواده یکی پر میشه. توش کل مبلغ پولهایی که دارید (اعم از دلار و ریال و غیره) رو به ارزش دلاری باید بنویسید (تاکید میکنم کل خانواده). اگر بیش از ۱۰۰۰۰ بود راهنماییتون میکنن یک قسمت دیگه که فرم دیگهای رو پر میکنید و اعلام میکنید فلان قدر پول دارید. بعد هم خلاص. نه مالیات داره نه هیچی، فقط باید اعلام کنید. اگر اعلام نکنید و ازتون بگیرن، پس که نمیدن هیچی جرم هم محسوب میشه.ْ
اگر به غیر از اون پولی که همراه داریم، مقداری هم بعدن بخواهیم پول ببریم باید چی کار کنیم که شامل مالیت نشه؟ پس مثلا اگر ۲ نفر ۳۰-۴۰ هزار تا داشته باشیم و در فرم ذکر کنیم مشکلی برامون پیش نمیاد؟ پس این که میگن هرکس بیشتر از ۱۰۰۰۰ هزار تا نمیتونه ببره جریانش چیه؟
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-22 ساعت 14:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-22 ساعت 14:11 توسط Hojjat.)
جریانش اینه که اشتباهه! من خودم با مسئول مربوطه صحبت کردم در این باره! اداره گمرک نقشی در بحث مالیات نداره. اداره مالیات، مالیات رو بر داراییهای شما (ماشین و خونه و ...) و درآمدهای شما (پولی که با کار کردن به دست میآرید، حقوق، انعام، ...)، سودهای شما (سود حاصل از خوابوندن پول در بانک، که البته خیلی ناچیزه) و غیره (مثلاً مالیات بر ارزش افزوده) حساب میکنه. صرف داشتن پول زیاد، باعث مالیات نمیشه.
شما هر قدر بخواید میتونید پول به آمریکا ببرید. فقط باید صادقانه اعلام کنید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
پولی مشمول مالیات میشه که شما بعد از اومدن به آمریکا بدست بیاورید،اگر ثابت کنید که پولی که بعدا برایتان میآید مربوط به قبل از مهاجرت بوده شامل مالیات نمیشود به شرطی که مدرک داشته باشید و اعلام کرده باشید،ولی باز هم اداره مالیات تا چند سال بعد اجازه داره از شما توضیح بخواهد به همین دلیل مدارک خود را همیشه باید آماده داشته باشید.