کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
سلام
من اعتبار ویزام 15 sep است و ميخواهم 9 jul بروم.همه میگن دیره....ولی من تا کارام و انجام بدهم طول میکشه.
می خواستم بدونم بقیه دوستان هم نزدیک پایان اعتبار ویزاشون رفتند و مشکلی داشتند یا خیر؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-04-20 ساعت 15:49)farnaz1668 نوشته:  سلام
من اعتبار ویزام 15 sep است و ميخواهم 9 jul بروم.همه میگن دیره....ولی من تا کارام و انجام بدهم طول میکشه.
می خواستم بدونم بقیه دوستان هم نزدیک پایان اعتبار ویزاشون رفتند و مشکلی داشتند یا خیر؟
ممنون
من 10 روز مونده به پایان ویزام اومدم آمریکا وهیچ مشکلی هم نداشتم.
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
(2010-04-20 ساعت 11:10)اریو نوشته:  
(2010-04-20 ساعت 09:34)mahdi0003 نوشته:  ba salam. bebakhshid ke fingilish minevisam chon fonte farsi nadram
man va hamsram alan 25 roza ke omadim washington dc va montazere green card bodim vali green card rafte be addrese sponser yani california vali ma to forodgah addresi ke green card bayad biad roo washington DC neveshte bodim
moshkele 2vom ene ke man pasvande familimo bardshte bodam ke visa ham bedone pasvand va dorost sder shode vali green card ba pasvand sder shode va eshtebahe
moshkele 3vom familiye khanomam to green card ham familiye khodeshe va edamash familiye mane. yani dar ghesmate famili aval familiye man ba pasvande ghadimi va bad familiye khanomame
SSN ham hanooz naymade
ham aknon be yari sabzetan niyazmandam
ba tashakore faravan az hame
سلام و خیر مقدم
این متنی که بالا نوشتید خبری بود یا پرسشی؟
الان فکر میکنید ما چه کمکی میتونیم به شما بکنیم اگر ممکن هست کمی
دقیق تر بفرمایید که ما اگر اطلاعاتی داشته باشیم با شما سهیم کنیم.
این مسایل که در اسم شما پیش امده رو دولت امریکا کرده یا از هنر های
خودتان بوده؟
من کالیفرنیا هستم در اورنج کانتی اگر اسپانسر شما انجا هست میتونم برم
گرین کارد رو ازش بگیرم و براتون پست کنم

ba tashakor az dostan , mikhastam bedona keen moshkele mano jaye dige ham dide bodid va aya rahat hal mishe ya na. dar morede SSNham ke naymade negaranam

vali az hame en harfa ke begzarima amrica beheshte
تشکر کنندگان:
مهدی عزیز لطفاً با استفاده از راهنما فارسی بنویسید.
تشکر کنندگان: R.F ، kavoshgarnet ، alirezanz
سلام دوستان،
من به تازگي شنيدم با توجه به وضعيت اقتصادي امريكا كسانيكه اجازه اقامت دارند ميبايست حداقل سالي شش ماه را در اونجا بگذرانند،ايا صحت داره؟يا بلافاصله بعد ازگرفتن گرين كارت ميشه برگشت ؟
تشكر
شماره کیس:2010AS00013000
دریافت نامه قبولی:may 2009
کنسولگری:Ankara
ارسال فرمهای سری اول: JUNE 2009
کارنت شدن کیس: march 2010
دریافت نامه دوم : march 2010
مصاحبه: may 2010
دریافت کلیرنس:15july 2010
Big Grin
هر چیز که در جستن آنی ،آنی....Wink
تشکر کنندگان: AVA61 ، ayda
بچه ها کسی لینک فرمهایی که توی هواپیما باید پر کنیم رو داره؟؟؟؟لطفا اگه دارید اینجا بزارید یه نگاهی بهش بندازیم.
مرسی
تشکر کنندگان: maryam5 ، payman R ، laili ، alirezanz
از بچها کسی‌ جواب سوال nader رو می‌دونه؟چون واسه منم مهم.
تشکر کنندگان:
منم چیزی که f.o نوشته می خوام کسی داره؟
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: payman R
(2010-04-22 ساعت 10:53)maryam5 نوشته:  منم چیزی که f.o نوشته می خوام کسی داره؟

منم این فرم‌ها را می‌خوام، در ضمن دوستانی که قصد دارن تا آخر سپتامبر برن هرچه زودتر بیلیطشون را رزرو کنم من با وجود این که ۳ هفته پیش رزرو کردم نتونستم رو ارزونترین نرخ بلیط بگیرم.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان: alirezanz
اگر منظور از «فرم‌هایی که توی هواپیما باید پر کنیم» فرم گمرکی هست (همون که توش اگر بالای ۱۰۰۰۰ دلار پول دارید باید اعلام کنید) در اون صورت منظور شما فرم 6059B هست که این‌جا می‌تونید ببینید:

http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/vacati...n_form.xml
تشکر کنندگان: ساشا ، payman R ، sh-b ، kianoush ، hamed_gh ، seravin ، f.o ، soheilbadami ، drkamrani1 ، gmah ، reza22 ، Hashem ، Eskandari ، laili ، sorooshii ، alirezanz
(2010-04-22 ساعت 12:24)Hojjat نوشته:  اگر منظور از «فرم‌هایی که توی هواپیما باید پر کنیم» فرم گمرکی هست (همون که توش اگر بالای ۱۰۰۰۰ دلار پول دارید باید اعلام کنید) در اون صورت منظور شما فرم 6059B هست که این‌جا می‌تونید ببینید:

http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/vacati...n_form.xml

یعنی‌ اگر دقیقا ۱۰۰۰۰ تا داشته باشیم، بازم باید این فرم را پر کنیم؟ نفری ۱۰۰۰۰ تا یا ۲ نفر؟ دیگه به غیر از این فرم چیز دیگیی‌ نباید پر کرد؟

تشکر کنندگان:
فرم به ازای هر خانواده یکی پر می‌شه. توش کل مبلغ پول‌هایی که دارید (اعم از دلار و ریال و غیره) رو به ارزش دلاری باید بنویسید (تاکید می‌کنم کل خانواده). اگر بیش از ۱۰۰۰۰ بود راهنمایی‌تون می‌کنن یک قسمت دیگه که فرم دیگه‌ای رو پر می‌کنید و اعلام می‌کنید فلان قدر پول دارید. بعد هم خلاص. نه مالیات داره نه هیچی، فقط باید اعلام کنید. اگر اعلام نکنید و ازتون بگیرن، پس که نمی‌دن هیچی جرم هم محسوب می‌شه.ْ
تشکر کنندگان: payman R ، kianoush ، hasti_banoo ، honareirani ، pashaneco ، mitr.p ، alirezanz
(2010-04-22 ساعت 13:09)Hojjat نوشته:  فرم به ازای هر خانواده یکی پر می‌شه. توش کل مبلغ پول‌هایی که دارید (اعم از دلار و ریال و غیره) رو به ارزش دلاری باید بنویسید (تاکید می‌کنم کل خانواده). اگر بیش از ۱۰۰۰۰ بود راهنمایی‌تون می‌کنن یک قسمت دیگه که فرم دیگه‌ای رو پر می‌کنید و اعلام می‌کنید فلان قدر پول دارید. بعد هم خلاص. نه مالیات داره نه هیچی، فقط باید اعلام کنید. اگر اعلام نکنید و ازتون بگیرن، پس که نمی‌دن هیچی جرم هم محسوب می‌شه.ْ

اگر به غیر از اون پولی که همراه داریم، مقداری هم بعدن بخواهیم پول ببریم باید چی کار کنیم که شامل مالیت نشه؟ پس مثلا اگر ۲ نفر ۳۰-۴۰ هزار تا داشته باشیم و در فرم ذکر کنیم مشکلی برامون پیش نمیاد؟ پس این که میگن هرکس بیشتر از ۱۰۰۰۰ هزار تا نمیتونه ببره جریانش چیه؟

تشکر کنندگان:
جریانش اینه که اشتباهه! من خودم با مسئول مربوطه صحبت کردم در این باره! اداره گمرک نقشی در بحث مالیات نداره. اداره مالیات، مالیات رو بر دارایی‌های شما (ماشین و خونه و ...) و درآمدهای شما (پولی که با کار کردن به دست می‌آرید، حقوق، انعام، ...)، سودهای شما (سود حاصل از خوابوندن پول در بانک، که البته خیلی ناچیزه) و غیره (مثلاً مالیات بر ارزش افزوده) حساب می‌کنه. صرف داشتن پول زیاد، باعث مالیات نمی‌شه.

شما هر قدر بخواید می‌تونید پول به آمریکا ببرید. فقط باید صادقانه اعلام کنید.
تشکر کنندگان: kianoush ، soheilbadami ، seravin ، laili ، honareirani ، payman R ، farzad-it ، alirezanz
پولی‌ مشمول مالیات می‌شه که شما بعد از اومدن به آمریکا بدست بیاورید،اگر ثابت کنید که پولی‌ که بعدا برایتان میآید مربوط به قبل از مهاجرت بوده شامل مالیات نمی‌شود به شرطی که مدرک داشته باشید و اعلام کرده باشید،ولی‌ باز هم اداره مالیات تا چند سال بعد اجازه داره از شما توضیح بخواهد به همین دلیل مدارک خود را همیشه باید آماده داشته باشید.
تشکر کنندگان: shahin82 ، honareirani ، payman R ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان