کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
سلام به همه دوستان

ما الان 18 روزه که در اوکلاهاما هستیم. به لطف دوستان عزیزمون دو روز بعد از رسیدن خونه گرفتیم درست در همسایگی دوستانی که در تهران داشتیم. بودن با دوستان واقعن نعمت بزرگیه. چون سوشال و گرین کارت نداشتیم اجاره 6 ماه رو یه جا دادیم. چرا؟ چون شما در آمریکا اگر هیستوری نداشته باشین هیچ کاری نمی تونین انجام بدین. خونه هم به لطف آشنا بودن دوستان با این شرایط به ما دادن. فعلن از ول کام لتر هیچ خبری نیست. کسی می دونه تقریبن چقدر باید منتظر بمونیم؟؟؟؟؟؟؟
سوشال هم فردای روزی که رسیدیم رفتیم و برای سوشال اقدام کردیم. خانومی که اونجا بود گفت 3 هفته بعد بیاین تا مدارک تون به هوم لند سکیوریتی برسه. من صبر نکردم و بعد از یه هفته رفتم. مدارک من رسیده بود سوشال و وریفای شده بود. من فک می کردم سوشال کلی به درد می خوره و گفتم شماره مو می خوام. گفتن دو روز بعد بیا شماره تو می دیم و کارت رو تا 10 روز آینده برات ارسال می کنیم. من سوشال نامبر رو گرفتم ولی بدون هستوری(تاریخچه) هیچ ارزش خاصی نداره. اینجا بدون ماشین هیچ کاری نمی شد کرد. بچه ها ار وقت دانشگاه می زدن و ما رو اینور و اونور می بردن. خلاصه شرکت های موبایل(موبایل و اینترنت و تلفن ثابت و اینا هم کارشون هست) بدون سوشال ار ما مبلغ بالایی دیپازیت می خواستن. بعد از دو هفته یه پسر باجال آمریکایی با 100 دلار دیپازیت به ما یه فمیلی پلن 70 دلاری داد. گوشی هم مجانی بود. روز پدر اینا گوشی اچ تی سی مجانی می دادن با هر پلنی!! ماشین هم چند روز پیش گرفتیم.
ببخشین که برخی اصطلاحات رو به انگلیسی نوشتم. خودتون میان و می بینین که دقیقن همین ها رو باید بشنوین.
بچه هایی که اینجا هستن می دونن چطوری باید گرین کارت رو پیگیری کرد؟؟؟؟؟
راستی بنک آو امریکا هم رفتیم حساب باز کنیم ولی گفتن بدون گرین کارت نمی تونن برامون حساب باز کنن!
-------------------------------
بازم یه چیزی یادم رفت هر جایی که میرین از اینترنت سرچ کنین ببینین که YWCA اونجا دفتر داره یا نه. اونجا کلاس های مجانی زبان از مقدماتی تا پیش رفته برگزار می شه. اگه بچه تون به مهد احتیاج داره می تونین به مهد کودک این دفتر ببرینش. مشاوره های دیگه هم بهتون می دن و هوای خانومها رو شدیدن دارن و به کیس ها رسیذگی می کنن ولی آقایون هم می تونن از خدمات شون بهره ببرن. اصلن این دفتر برای ارتقای وضعیت خانومهاست نه آقایون!!برای کلاس زبان هم تعیین سطح می کنن. کلاس های کامپیوتر و این ها هم دارن.خلاصه خانومها و آقایون از خونه نشستن هیچی در نمیاد و در حالی که دنبال کار هستین زبان رو هم ارتقا بدین. من با اسپیکینگ هفت و نیم آیلتس تو شنیدن اساسی کم میارم. ولی وقتی می فهمن مهاجر هستین آرومتر صحبت می کنن تا جا نمونین. در مورد مدیکال مجانی برای مهاجرها هم دارم سرچ می کنم و شما هم قبل از اومدن اگه وقت دارین در مورد ایالت تون خوب سرچ کنین.
-----------------------------
بچه هایی که دارن میان برای حداقل یکسال داروهای ضروری مثل سرماخوردگی و آنتی بیوتیک و غیره بیارین چون قیمت دارو بالاست. داروهای تخصصی تون رو هم حتمن به همراه نسخه بیارین. من یه دارو رو اشتباهی برام تو تهران دادن و چک نکردم و اینجا 60 تا قرص رو بدون بیمه 250 دلار گفتن. پس حواستون باشه.
لباس و پوشاک خیلی ارزونه و لباس بار نکنین بیارین. تشک و بالش و لجاف مسافرتی حتمن بیارین چون تا گرفتن تخت و اینا تو خونه کمر درد نگیرین.
----------------------------
برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم. سمت ما هم انرژی مثبت بفرستین و ما رو هم دعا کنین.
مرسی از همه.
(2010-06-30 ساعت 08:05)esmail نوشته:  سلام به همه دوستان

ما الان 18 روزه که در اوکلاهاما هستیم. به لطف دوستان عزیزمون دو روز بعد از رسیدن خونه گرفتیم درست در همسایگی دوستانی که در تهران داشتیم. بودن با دوستان واقعن نعمت بزرگیه. چون سوشال و گرین کارت نداشتیم اجاره 6 ماه رو یه جا دادیم. چرا؟ چون شما در آمریکا اگر هیستوری نداشته باشین هیچ کاری نمی تونین انجام بدین. خونه هم به لطف آشنا بودن دوستان با این شرایط به ما دادن. فعلن از ول کام لتر هیچ خبری نیست. کسی می دونه تقریبن چقدر باید منتظر بمونیم؟؟؟؟؟؟؟
سوشال هم فردای روزی که رسیدیم رفتیم و برای سوشال اقدام کردیم. خانومی که اونجا بود گفت 3 هفته بعد بیاین تا مدارک تون به هوم لند سکیوریتی برسه. من صبر نکردم و بعد از یه هفته رفتم. مدارک من رسیده بود سوشال و وریفای شده بود. من فک می کردم سوشال کلی به درد می خوره و گفتم شماره مو می خوام. گفتن دو روز بعد بیا شماره تو می دیم و کارت رو تا 10 روز آینده برات ارسال می کنیم. من سوشال نامبر رو گرفتم ولی بدون هستوری(تاریخچه) هیچ ارزش خاصی نداره. اینجا بدون ماشین هیچ کاری نمی شد کرد. بچه ها ار وقت دانشگاه می زدن و ما رو اینور و اونور می بردن. خلاصه شرکت های موبایل(موبایل و اینترنت و تلفن ثابت و اینا هم کارشون هست) بدون سوشال ار ما مبلغ بالایی دیپازیت می خواستن. بعد از دو هفته یه پسر باجال آمریکایی با 100 دلار دیپازیت به ما یه فمیلی پلن 70 دلاری داد. گوشی هم مجانی بود. روز پدر اینا گوشی اچ تی سی مجانی می دادن با هر پلنی!! ماشین هم چند روز پیش گرفتیم.
ببخشین که برخی اصطلاحات رو به انگلیسی نوشتم. خودتون میان و می بینین که دقیقن همین ها رو باید بشنوین.
راستی بنک آو امریکا هم رفتیم حساب باز کنیم ولی گفتن بدون گرین کارت نمی تونن برامون حساب باز کنن!
بازم یه چیزی یادم رفت هر جایی که میرین از اینترنت سرچ کنین ببینین که YWCA اونجا دفتر داره یا نه. اونجا کلاس های مجانی زبان از مقدماتی تا پیش رفته برگزار می شه. اگه بچه تون به مهد احتیاج داره می تونین به مهد کودک این دفتر ببرینش. مشاوره های دیگه هم بهتون می دن و هوای خانومها رو شدیدن دارن و به کیس ها رسیذگی می کنن ولی آقایون هم می تونن از خدمات شون بهره ببرن. اصلن این دفتر برای ارتقای وضعیت خانومهاست نه آقایون!!برای کلاس زبان هم تعیین سطح می کنن. کلاس های کامپیوتر و این ها هم دارن.خلاصه خانومها و آقایون از خونه نشستن هیچی در نمیاد و در حالی که دنبال کار هستین زبان رو هم ارتقا بدین. من با اسپیکینگ هفت و نیم آیلتس تو شنیدن اساسی کم میارم. ولی وقتی می فهمن مهاجر هستین آرومتر صحبت می کنن تا جا نمونین. در مورد مدیکال مجانی برای مهاجرها هم دارم سرچ می کنم و شما هم قبل از اومدن اگه وقت دارین در مورد ایالت تون خوب سرچ کنین.
بچه هایی که دارن میان برای حداقل یکسال داروهای ضروری مثل سرماخوردگی و آنتی بیوتیک و غیره بیارین چون قیمت دارو بالاست. داروهای تخصصی تون رو هم حتمن به همراه نسخه بیارین. من یه دارو رو اشتباهی برام تو تهران دادن و چک نکردم و اینجا 60 تا قرص رو بدون بیمه 250 دلار گفتن. پس حواستون باشه.
لباس و پوشاک خیلی ارزونه و لباس بار نکنین بیارین. تشک و بالش و لجاف مسافرتی حتمن بیارین چون تا گرفتن تخت و اینا تو خونه کمر درد نگیرین.
برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم. سمت ما هم انرژی مثبت بفرستین و ما رو هم دعا کنین.
مرسی از همه.

اسماعیل جان تبریک میگم
اگر بچه داشته باشین میتونین با بیمه allkids مکاتبه و بچه را تا پیدا کردن کار و کسب درآمد مجانی بیمه کنین که با توجه به هزینه های بالای خدمات پزشکی خیلی ضروریه.
موفق باشید
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان: esmail ، Hamid55 ، Eskandari ، aadine ، alirezanz
(2010-06-30 ساعت 08:05)esmail نوشته:  سلام به همه دوستان

مرسی از همه.

esmail عزیز، خیلی لطف کردی، اطلاعاتت واقعاً مفیده برای هممون! فقط یک سئوال: این YWCA کلاسهای زبان، که گفتی برای تمام مقاطع سنی هست؟ اخه من رفتم تو سایتش در آتلانتا، ظاهراً کلاس زبان فقط تا مقطع سنی 15 سال ارائه میشه؟ شما برای دانشگاه هم اقدام کردی؟ بازم از این تجربه های مفیدت برامون بگو! موفق باشید!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: R.F ، Shahoo52 ، shahin82 ، aadine ، farzad24 ، alirezanz
سلام
من و همسر و دخترم ماه بعد مصاحبه داریم و تصمیم داریم بیایم CA
اگه بخوایم برای مدتی بنا به دلایل کاری رفت و آمد کنیم حداقل چند ماه باید اونجا بمونیم برای green card & ssnو بعد از چند ماه باید برگردیم دوباره
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
آذین عزیز اینجا که من شرط سنی ندیدم. دانشگاه هم یرای 2011 باید اقدام کنین که نزدیک ترینش ترم بهار هستش.
راستی بچه هایی که الان آمریکا هستن چرا جواب سوالای من رو ندادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: R.F ، azin ، aadine ، alirezanz
(2010-06-30 ساعت 21:49)esmail نوشته:  آذین عزیز اینجا که من شرط سنی ندیدم. دانشگاه هم یرای 2011 باید اقدام کنین که نزدیک ترینش ترم بهار هستش.
راستی بچه هایی که الان آمریکا هستن چرا جواب سوالای من رو ندادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر منظورتون سوال در مورد گرین کارته ، ما که پیگیری نکردیم و حدود یک ماه بعد از ورودمون با پست رسید شنیدم برای بعضی ها 5/1 ماهه رسیده
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان: aadine ، esmail ، Hossein81 ، alirezanz
سلام به همه،بعد از مدتها از آخرین پستم خواستم برای کسایی که تازه می خوان بیان آمریکا یه چند تا نکته رو گوشزد کنم،بدردتون میخوره...
شما بعد از اینکه به ایالات متحده وارد میشید،حدود 2 ماه (شاید هم کمتر) باید صبر کنید تا گرین کارت و SSN یا همون سوشیال سکیوریتی نامبر براتون بیاد تا هویتی به نام شما به رسمیت شناخته بشه.توضیح اینکه ممکنه بدون ثبت نام کردن (برای کسایی که تو فرمهای اولیه خواسته بودند که SSN براشون بیاد) SSN بدستتون برسه،ولی معمولا لازم میشه که حضورا برید اداره مربوطه و دوباره درخواست کنید (چون ازش خبری نمیشه) و اینکار حتما باید بعد از رسیدن گرین کارت باشه چون بدون اون نمیتونید درخواست بدید.
مطلب بعدی اینکه اگر شما در ایران رانندگی کردید و گواهینامه ایران رو دارید،حتما ترجمه ش کنید و با خودتون بیارید (منظورم گواهینامه بین المللی نیست،ترجمه ی خود گواهینامه در دارالترجمه رسمی) گواهینامه بین المللی تو امریکا فاقد اعتبار هست و روش حساب نکنید (تجربه شخصی خودم) ممکنه بتونید مدتی رانندگی کنید،ولی پلیس اگر متوقفتون کنه،ممکنه دردسر ساز بشه.
و اما ترجمه ی رسمی گواهینامه به چه دردی می خوره...شما برای گرفتن گواهینامه به DMV یا Department Of Motor Vehicle مراجعه می کنید و بعد از معاینه چشم (اگر عینک میزنید حتما ببرید) از شما law test که یک قسمت 10 سوالی و یک 25 سوالی داره گرفته میشه،اگر پاس کردید،میرید برای Road test ،برای این قسمت از شما میخوان که ثابت کنید قبلا رانندگی میکردید که اینجا اون ترجمه ای که گفتم رو می کنید (و نه گواهینامه بین المللی،چون قبول نمیکنند) و با در اختیار داشتن یه ماشین که بیمه،معاینه فنی و تست کنترل الایندگی (همه جا اجباری نیست) به همراه مدارکش میتونید امتحان Road test رو بدید...نکته مهم اینکه باید کسی که گواهینامه داره ماشین رو بیاره و در حضور افسر ممتحن ماشین رو به شما تحویل بده.ماشین از هر نوع میتونه باشه (دنده ای یا اتوماتیک) و اینکه شما به رانندگی با ماشین دنده ای تسلط داشته باشید براتون امتیازی به همراه نمیاره.براشون ایمنی رانندگی خیلی مهمه و نه مهارت و موارد یسیارحیاتی که رعایت نکردنش باعث مردودی شما میشه اینها هستش:1.تابلوی ایست (که باید توقف کامل کنید و 3 شماره مکث کنید) 2.سرعت غیر مجاز (کمتر و بیشتر از حد) 3.تغییر مسیر بدون راهنما و نگاه کردن به اطراف 4.کنترلهای لازم قبل از شروع حرکت...غیر از این ها کار سختی نیست و اکثرا براحتی پاس می کنند.
تو این مملکت فاصله ها زیاده و خیلی از مردم هر روز مسافت زیادی رو رانندگی میکنند تا به کارشون برسند و در مورد ماشین بگم که اگر شما خارج شهر قراره زندگی کنید و به مترو دسترسی ندارید (این وضعیت تو آمریکا زیاد اتفاق می افته،چون تو down town خونه معمولا گرونه) و از ماشین کس دیگه استفاده نمیکنید،معمولا به این نتیجه میرسید که ماشین لازم دارید و باید بخرید.توصیه میکنم اگر ماشین دست دوم میخرید سعی کنید سراغ انواع ژاپنی مخصوصا مدلهای مختلفTOYOTA و HONDA برید (مگر اینکه جیبتون پرپول باشه،نه مثل من دانشجو) که قابل اعتماد ترند و قیمتشون موقع فروش کمتر افت میکنه و تا حدود 200 هزار مایل یا حتی بیشتر براتون راه میرند .تو امریکا هزینه اولیه برای ماشین خریدن کمتر از ایران هستش ولی هزینه و اجرت تعمیرات خیلی زیاد هست.
و در مورد بیمه ماشین،چون تازه گواهینامه آمریکا رو گرفتید تا سابقه خوب از خودتون نشون بدید چند ماه بیمه تون زیاد خواهد بود (براش ماهی حدود 100 دلار درنظر بگیرید) و بعدا (اگر درست رانندگی کنید) کم میشه نکته مهم اینکه برای بیمه ماشین از شما باز هم SSN می خوان که باید داشته باشید.
سایر هزینه های ماشین اینها هستند:هزینه Registeration و پلاک (ایالت های مختلف فرق داره) ،تست آلایندگی ،معاینه فنی (ربطی به هم ندارند) و مالیات سالیانه و سوخت (گالنی حدود 3 دلار) .
این اطلاعات و تجربیات خودم و دوستان بود که ملاحظه کردید ،امیدوارم مفید واقع بشه.
شماره کیس:76xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:may29,2009
کنسولگری:Abudhabi
تاریخ دریافت نامه دوم:november 16th
تاریخ مصاحبه:ِdec .6th
تاریخ دریافت ویزا بدون کلیرانس:dec.8th
ورود به آمریکا:April 2010
جز باده ی لعل نیست در روی زمین.................تلخی که هزار جان شیرین ارزد
ممنون از ارسالتون اما من فکر میکردم اول SSN میاد بعد گرین کارت اما شما فرمودید اول گرین کارت باید بیاد . چون از نوشته های دوستان دیگه اینطور برداشت کردم که ابتدا SSN خواهد آمد و سپس گرین کارت!
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان: azin ، pouya.pouya
متاسفانه انقدری که فکر می کردم اوضاع نظم اداری اینها عالی نیست... موارد مختلف بوده اند،برای دوستهای من (بیش از 5 نفر) فقط برای 2 تاشون بدون اقدام کردن SSN اومد و به قول شما قبل از گرین کارت هم اومد،ولی بقیه و از جمله خودم بعد از اینکه گرین کارت اومد رفتیم به آفیس مربوطه و تقاضا دادیم...من خودم شخصا قبل ازاومدن گرین کارت رفتم اداره SSA یا Social Security Administration و بهم گفت که تا گرین کارتت نیاد من نمیتونم برات کاری بکنم...امیدوارم شما جزو کسایی باشید که براشون SSN بی دردسر اومده.
شماره کیس:76xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:may29,2009
کنسولگری:Abudhabi
تاریخ دریافت نامه دوم:november 16th
تاریخ مصاحبه:ِdec .6th
تاریخ دریافت ویزا بدون کلیرانس:dec.8th
ورود به آمریکا:April 2010
جز باده ی لعل نیست در روی زمین.................تلخی که هزار جان شیرین ارزد
تشکر کنندگان: homeless ، Jav3 ، sanaz2010 ، fairwall ، farzad24
سلام دوستان

ايا كسي ميدونه با گرين كارت ميشه از ايران اول وارد كانادا شد و بعد از اونجا وارد امريكا يا نه بايد حتما اول وارد امريكا بشيم بعد اگر بخواهيم بريم كانادا؟

ممنون
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان:
(2010-07-05 ساعت 01:40)payman R نوشته:  سلام دوستان

ايا كسي ميدونه با گرين كارت ميشه از ايران اول وارد كانادا شد و بعد از اونجا وارد امريكا يا نه بايد حتما اول وارد امريكا بشيم بعد اگر بخواهيم بريم كانادا؟

ممنون

اگه الان ویزای مهاجرتی داری و هنوز برای دریافت گرین کارت لند نکردی حتما باید اول وارد امریکا بشی ولی بدش میتونی بری کانادا وقتی که رو ویزات مهر خورد
تشکر کنندگان: farzad101 ، R.F ، azin ، aadine ، alirezanz
سلام به همه دوستان عزیز

من دیروز رسیدم به شهر آتلانتا وقتی‌ هم رسیدم آتیش بازی‌ اینا بود بخاطر ورود منBig Grin
(۴ جولای روز استقلال بود)از فرودگاه یک راست رفتیم پارتی بین یه مشت آمریکایی مکزیکی کلا بد نبود هی‌ گفتن خوش آمدی تکیلا خوردن من الان بیرون شهرم هنوز مرکز شهر نرفتم
تو فرودگاه هم پاکتو گرفتن گفتن خوش آمدی تا ۲ ماه دیگه گیرین کارت میاد به آدرس
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
من هفته پیش از فرودگاه هیوستن وارد شدم و الان آستین هستم. اونجا بعد از اینکه i-94 و فرم custom رو دادم به یه اتاق دیگه راهنمایی شدم. اونجا به من گفتن گرین کارتت ممکنه تا 6 ماه هم طول بکشه اومدنش و A number هم توی پاسپورتم نزده. منم 2 ماه بیشتر اینجا نمی تونم بمونم واسه همینم نگرانم. به نظرتون برم واسه ssn فرم پر کنم و آیا کسی هست که اخیرا از فرودگاه هوستون وارد شده باشه و تجربه ی مشابه داشته باشه؟
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: اليزا ، azin ، kianoush ، payman R ، WIKIMAN ، aadine ، hamed_gh ، Eskandari ، alirezanz
(2010-07-05 ساعت 19:39)N.D نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز

من دیروز رسیدم به شهر آتلانتا وقتی‌ هم رسیدم آتیش بازی‌ اینا بود بخاطر ورود منBig Grin
(۴ جولای روز استقلال بود)از فرودگاه یک راست رفتیم پارتی بین یه مشت آمریکایی مکزیکی کلا بد نبود هی‌ گفتن خوش آمدی تکیلا خوردن من الان بیرون شهرم هنوز مرکز شهر نرفتم
تبریک تبریک تبریک نامی جان!Tongue جای ما رو هم حسابی خالی کن! Happy 2 U! هوا چطوره؟ خیلی گرم و شرجیه؟Big Grin از تجربه هات تند تند برامون بنویس لطفاً!Rolleyes
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: R.F ، N.D ، WIKIMAN ، ساسان ، aadine ، alirezanz
(2010-07-06 ساعت 10:12)azin نوشته:  
(2010-07-05 ساعت 19:39)N.D نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز

تبریک تبریک تبریک نامی جان!Tongue جای ما رو هم حسابی خالی کن! Happy 2 U! هوا چطوره؟ خیلی گرم و شرجیه؟Big Grin از تجربه هات تند تند برامون بنویس لطفاً!Rolleyes
دوست عزیز سلام وتبریک
شما اولین نفر از دوستانمون هستید که به اتلانتا رفتید . در صورتی که امکان داره از شرایط و وضعیت کلی اونجا برامون بنویسید
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: R.F ، new king ، N.D ، azin ، WIKIMAN ، ساسان ، aadine ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان