کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
اینجا هوا شرجی هستش, ولی‌ خیلی‌ بد نیست. اینجا اینجوری که من تا الان دستگیرم شده خونه بیرون شهر باید گرفت. هم ارزونترِ و هم اینکه جاشون بهتر و تمیز تره.

مورد بعدی اینجا بدون ماشین اصلا نمی‌شه کاری کرد, چون فاصله‌ها زیاده. بعد سیستم اتوبوس ایناش هم زیاد تعریفی‌ ندران. من هنوز با اتوبوس اینا بیرون نرفتم , ولی‌ کلا دیر به دیر میاد.
حالا برای یک روز این اطلاعات رو به دست آوردمBig Grin
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
تشکر کنندگان: R.F ، Eskandari ، kianoush ، farzad24 ، اليزا ، sam_hash ، WIKIMAN ، Hossein81 ، ساسان ، aadine ، ساشا ، azin ، adl ، shahin82 ، pouya.pouya ، hamed_gh ، Shahoo52 ، sh-b ، online27H ، alirezanz
(2010-06-23 ساعت 01:28)f.o نوشته:  عدل عزیز من مدت کمی که امدم کالیفرنیا والی من به مراتب اینجا رو ترجیح میدم .ببین وقتی عمدی اینجا واقعن خیلی چیزها متفاوته حتا مزه و تامه غذاها و همه چیز برات جدیده و من به شاخصه توی جورجیا خیلی احساسه دلتنگی میکردم .والی اینجا انگار زندگی جریان داره .به همه جا دسترسی دری مسان انواه فروشگاهای ایرانی و رستوناها ،هر تعطیلی میتونی ی جای تفریحی بری و ایرانی زیاد میبینی.وقتی امدید اینجا بدونه شک دلتنگه ایران میشد خیلی زیاد البته اوایلش نه وای من الان ۲ ماهه که امدم والی اگه هدفی نداشتم میرفتم به ایران سر میزدم والی از انجا که ما نه وقته اینجور مسافرت هارو داریم و هزینه این چیزارو و امدیم جائی که بتونیم به راحتی زندگی کنیم من ترجیهام جائی که ایرانی زیاد داره چون فوقواده توی روحی تاسر میزاره .قیمتها اینجا خوب مصلا بنزین اینجا ۳ دلارو ۲۹ سنت حدودا هاست و جورجیا ۲ دلارو ۲۰ سنت است.البته حدودا حالا اعتراض نکنید که ۲ سنت بالا پان گفتم Sad خلاسه لباس اینجا واقعن ارزونه و هرجهائی خوبی داره ماشین هم همین تر مصلا اگه کسی بتونی زامنتون بشه و ی ماشین بخرید که ۳ تا رو جلو بدید بقیشو قسطی بخرید با ۱۳ تا ۲۰ تا ماشین خوب گیرتون میاد با ماهی ۲۰۰ دلار. من میخواستم این کارو کنم که خوب خونه نزدیکه دانشگام گرفتم و دیگه ماشین نمیخام فلان .خونه هم اینجا گرونه به خطره اینکه اینجا هوا علیه واقعن علیه .همیشه هوا خنکه حتا سرده و خشکه .من هوایینجا رو خیلی دوست دارم.در مرده خونه جای خوب ۲ اتاق خوابه فکر کنم ماهی ۱۸۰۰ تا باید داد.الان یکی از دوستای من ی خونه یا بهتر بگم اتصستدیو داره یعنی ی اتاقه ۴۰ ۵۰ متری حدودا با آشپزخونه و دستشوئی و حمام ماهی ۱۲۰۰ تا داره میده والی این خونه واسه ی زوج خوبه واسه شورو و البته ون ی جای خوبه جایی آمریکائی نشینه و آرومه .۲۰۰ تا هم که واسه ابو برقو از این چیزا بزارید.کار هم به نظرم میشه بهار حال از ی جائی شورو کرد به هر حال سختی تو هر کاری هاست.والی در کل من به شاخصه کالیفرنیا وترجیح میدم .یو توی جورجیا کمتر هزینه میکنی وای اگه کاسیو نداشته باشی افسرده میشی والی اینجا حداقل از لحاظه روحیه وزیاتت بهتره .که بنازاره من وزیاته روحی از هر چیزی مهمتره چون اگه افسرده باشی کل برنامهات جابجا میشه که باز های خربو خراب تر میشه .این نظاره منه وای جورجیا هم جای خوبیه اگه کسی داشته داشته باشد.من دارم انگلیش تیپه میکنم اگه باد ترجمه شده مضرات میخام .

سلام...یک سوال داشتم...میتونم بپرسم چرا ترجیح دادین درس بخونین و چرا مستقیم وارد بازار کار نشدین؟
من فوق لیسانس برق هستم و 3 4 سال سابقه کار دارم...قصد دارم بیام لوس انجلس...از نظر شما بازار کار برای مهندس برق ایرانی چطوره؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: azin ، aadine ، alirezanz
سلام دوستان
کسی هست که در مورد سیاتل یه سری اطلاعات به من بده؟ وضعیت آب و هوا، کار و کرایه خونه و هزینه ی خوراک .
کلاً آمریکا چقدر نسبت به اروپا ارزونتره؟
با سپاس از پاسختون
تشکر کنندگان:
بچه های آتلانتا ییBig Grin
من توی بانک آمریکا یه حساب باز کردم با پاسپورتم که بهم 3تا چک داد, بیشتر هم میخواستی بهت می داد. دسته24 تایش 12$ بود, ولی من نیاز نداشتم.
بعد یه دبی کارت هم بهم داد که عینه عابر کارت هست, همه جا هم قبول دارنش.
یه خط تلفن با یه گوشی 75$ شد از شرکت metroo, که 45$ پول ماهیانه برای خط باید بدین ولی به صورت نامحدود در کل آمریکا حرف میزنی, از ایران هم زنگ بزنن شارژ کم نمیشه.
این هم از این چند روزBig Grin
برای خانه هنوز کاری نکردم
ARRIVAL DATE: JAN 14
CATEGORY: DV LOTTERY
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز من هم توی آتلانتا دوام نیاوردم واقعا جای دپرس کننده هستش
من اومدم لس آنجلس واقعا انگار از جهنم به بهشت اومدی
اونجا خیلی گرم بود خیلی اما اینجا خنک
اونجا پر از سیاه پوست اینجا نه
به دوستان که میرن آتلانتا چون تقریبا میشناسمشون این می گم اونجا بی دلیل ارزون نیست اونجا شهره سیاه پوست ها هستش
من عصر یکشنبه رفتم مرکز شهر عینه شهره ارواح بود جدا میگم بچه ها خیلی مهمه اولین ورود حتما فرصت بدین اینجارو هم ببیند
نامی عزیز مرسی که اطلاع دادی .برات ارزوی موفقیت می کنم هرجا که هستی خوش باشی من نوشته هات تو در (برای چی؟ ) خوندم . شرایط شما کمی خاص هست یعنی کلا شرایط همه یکی نیست در هر صورت برات ارزوی موفقیت می کنم.
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: N.D ، R.F ، azin ، sanaz2010 ، aadine ، Shahoo52 ، alirezanz
(2010-07-13 ساعت 08:34)N.D نوشته:  دوستان عزیز من هم توی آتلانتا دوام نیاوردم واقعا جای دپرس کننده هستش
به دوستان که میرن آتلانتا چون تقریبا میشناسمشون این می گم اونجا بی دلیل ارزون نیست اونجا شهره سیاه پوست ها هستش
من عصر یکشنبه رفتم مرکز شهر عینه شهره ارواح بود جدا میگم بچه ها خیلی مهمه اولین ورود حتما فرصت بدین اینجارو هم ببیند
دیدی من حق داشتم تازه بعد از یه مدت وقتی بری سن دیگو که عاشقش می شی.شاید 1 سال دیگه من برم اونجا.ولی در هر صورت به لس انجلس خوش امدیSmile
تشکر کنندگان: N.D ، Hossein81 ، azin ، aadine ، Shahoo52 ، alirezanz
(2010-07-13 ساعت 09:56)f.o نوشته:  
(2010-07-13 ساعت 08:34)N.D نوشته:  دوستان عزیز من هم توی آتلانتا دوام نیاوردم واقعا جای دپرس کننده هستش
دیدی من حق داشتم تازه بعد از یه مدت وقتی بری سن دیگو که عاشقش می شی.شاید 1 سال دیگه من برم اونجا.ولی در هر صورت به لس انجلس خوش امدیSmile

f.o. جان سلام
امکات داره لطفا به سوالم در مورد اینکه چرا تحصیل رو به کار کردن ترجیح دادی، جواب بدی.
وضعیت کار لس انجلس چطوره؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: azin ، aadine
دوستان عزيز ورودتون رو به آمريكا تبريك ميگم.من از برندگان 2011 هستم و چون شما اين راه رو رفتين ازتون سئوالي داشتم.كساني كه براي مصاحبه رفتند انكارا و كليرنس خوردند .وقتي براي دريافت ويزا رفتند سفارت تاريخ انقضاء ويزاشون 6 ماه از زمان دريافت ويزا هست تا از تاريخ مديكال؟ ممنون
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان:
(2010-07-13 ساعت 12:20)naeiji1974 نوشته:  دوستان عزيز ورودتون رو به آمريكا تبريك ميگم.من از برندگان 2011 هستم و چون شما اين راه رو رفتين ازتون سئوالي داشتم.كساني كه براي مصاحبه رفتند انكارا و كليرنس خوردند .وقتي براي دريافت ويزا رفتند سفارت تاريخ انقضاء ويزاشون 6 ماه از زمان دريافت ويزا هست تا از تاريخ مديكال؟ ممنون

آنکارا از تاریخ مدیکال

ابوظبی از روزی که پاسپورت را تحویل میدین.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان: sam_hash ، alirezanz
سلام به همه
مقصد نهایی من سن حوزه ست.
از شیراز دو تا پرواز هست به سان فرانسیسکو
یکی گلف ایر که مسیرش این جوریه شیراز - بحرین - لندن - سان فرانسیسکو که کل مسیر رو گلف هست
یکی هم که از شیراز با ایران ایر می ره دوبی و از دبی با امارات ایر لاین به سان فرانسیسکو . که این یکی وقتی ایران ایر نشست حدود 13 ساعت تا پرواز بعدی باید توی فرودگاه موند . اگر بخوای می تونی هتل بگیری که در این صورت ویزا هم لازمه و هزینه ویزا و هتل هم با خود مسافره.

به نظرتون کدوم از این دو تا بهترن؟ اصلا کسی هست از شیراز که رفته باشه این مسیر رو یا تجربه ای داشته باشه؟

ممنونم از همه
تشکر کنندگان:
(2010-07-13 ساعت 17:27)evergreen نوشته:  سلام به همه
یکی گلف ایر که مسیرش این جوریه شیراز - بحرین - لندن - سان فرانسیسکو که کل مسیر رو گلف هست
یکی هم که از شیراز با ایران ایر می ره دوبی و از دبی با امارات ایر لاین به سان فرانسیسکو . که این یکی وقتی ایران ایر نشست حدود 13 ساعت تا پرواز بعدی باید توی فرودگاه موند . اگر بخوای می تونی هتل بگیری که در این صورت ویزا هم لازمه و هزینه ویزا و هتل هم با خود مسافره.

به نظرتون کدوم از این دو تا بهترن؟ اصلا کسی هست از شیراز که رفته باشه این مسیر رو یا تجربه ای داشته باشه؟

ممنونم از همه

گزینه اول یک نوع شکنجه است در حد گوانتانامو! بیشتر از یک توقف هیچوقت منطقی نیست
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: aadine ، alirezanz
(2010-07-13 ساعت 11:10)pouya.pouya نوشته:  
(2010-07-13 ساعت 09:56)f.o نوشته:  

f.o. جان سلام
امکات داره لطفا به سوالم در مورد اینکه چرا تحصیل رو به کار کردن ترجیح دادی، جواب بدی.
وضعیت کار لس انجلس چطوره؟

دوست عزیز.اداما و موقعیاتاشون با هم فرق می کنن. من چون در ایران هیچ وقت کار نکردم و در حال درس خوندن بودم اینجا تجربه کاری نداشتم که برم سر یه کاری که با درسم هماهنگ باشه و از اونجایی که مدرک ما حداقل در رشته خودم که کامپیوتر هست اینجا گلابی .چون علم من با مهندس های کامپیوتر اینجا قابل مقایسه نیست.بدشم یه امریکا ست و یه دانشگاه چرا ادامه ندم و مدرک اینجا رو نگیرم.خلاصه اینجا همه چیز واسه من دخیل بوده.ولی شما اگه تجربه کاری داری از همین الان برای کار اینجا اپلای کن.
کار که کلا خوب نیست هیچ جا ولی اگه حرفه خاصی بلد باشی به هر حال کار خوبی پیدا می کنی
(2010-07-13 ساعت 17:32)sam_hash نوشته:  
(2010-07-13 ساعت 17:27)evergreen نوشته:  سلام به همه

ممنونم از همه

گزینه اول یک نوع شکنجه است در حد گوانتانامو! بیشتر از یک توقف هیچوقت منطقی نیست

دقیقا!!!! اصلا همچین اشتباهی نکنی مسیری بگیری که چنتا توقف داره که واقعا شکنجه است
تشکر کنندگان: Eskandari ، farzad24 ، azin ، aadine ، pouya.pouya ، alirezanz
(2010-07-13 ساعت 16:54)payman R نوشته:  
(2010-07-13 ساعت 12:20)naeiji1974 نوشته:  دوستان عزيز ورودتون رو به آمريكا تبريك ميگم.من از برندگان 2011 هستم و چون شما اين راه رو رفتين ازتون سئوالي داشتم.كساني كه براي مصاحبه رفتند انكارا و كليرنس خوردند .وقتي براي دريافت ويزا رفتند سفارت تاريخ انقضاء ويزاشون 6 ماه از زمان دريافت ويزا هست تا از تاريخ مديكال؟ ممنون

آنکارا از تاریخ مدیکال

ابوظبی از روزی که پاسپورت را تحویل میدین.
payman r‌ عزيز اينو مطوئني؟من هم توي سايت آنكارا اينو خوندم ولي بنظرم غيرمنطقي مياد.فكر كنم واسه مسافرين عادي باشه. خودتون از آنكارا گرفتيد يا ابوظبي؟يكي از دوستاني كه از آنكارا گرفته بود ميگفت از تاريخ دريافت البته من چون مطمئن نشدم اينجا پرسيدم.لطفا دوستاني كه از انكارا گرفتند نظرشون رو بدهند.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان