کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-07-14 ساعت 08:42)naeiji1974 نوشته:  
(2010-07-13 ساعت 16:54)payman R نوشته:  
(2010-07-13 ساعت 12:20)naeiji1974 نوشته:  دوستان عزيز ورودتون رو به آمريكا تبريك ميگم.من از برندگان 2011 هستم و چون شما اين راه رو رفتين ازتون سئوالي داشتم.كساني كه براي مصاحبه رفتند انكارا و كليرنس خوردند .وقتي براي دريافت ويزا رفتند سفارت تاريخ انقضاء ويزاشون 6 ماه از زمان دريافت ويزا هست تا از تاريخ مديكال؟ ممنون

آنکارا از تاریخ مدیکال

ابوظبی از روزی که پاسپورت را تحویل میدین.
payman r‌ عزيز اينو مطوئني؟من هم توي سايت آنكارا اينو خوندم ولي بنظرم غيرمنطقي مياد.فكر كنم واسه مسافرين عادي باشه. خودتون از آنكارا گرفتيد يا ابوظبي؟يكي از دوستاني كه از آنكارا گرفته بود ميگفت از تاريخ دريافت البته من چون مطمئن نشدم اينجا پرسيدم.لطفا دوستاني كه از انكارا گرفتند نظرشون رو بدهند.
دقیقا همینطوره که پیمان گفت
آنکارا از تاریخ مدیکال شش ماهه و ابوظبی از تاریخ صدور
لطفا سوالات خودتون رو در انجمن 2011 و در تاپیک های مربوط به خودش عنوان نمایید.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: azin ، naeiji1974 ، payman R ، R.F ، ADONIS ، aadine ، Hossein81 ، alirezanz
سلام
روي پاكت هاي زردي كه به ما داده شده تا در فرودگاه مقصد تحويلشان دهيم Final mailing address نوشته شده كه Social Security Number(ssn به آنجا پست ميشود. زماني كه ما به آمريكا ميرويم ديگر به آن آدرس نخواهيم رفت، حالا بايد چه كار كرد؟ چه موقع بايد اعلام كنم كه آدرس ما عوض خواهد شد؟ به سفارت بايد ايميل بزنم يا در همان فرودگاه به آفيسر بگويم؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-14 ساعت 12:39)setare_ghotbi نوشته:  سلام
روي پاكت هاي زردي كه به ما داده شده تا در فرودگاه مقصد تحويلشان دهيم Final mailing address نوشته شده كه Social Security Number(ssn به آنجا پست ميشود. زماني كه ما به آمريكا ميرويم ديگر به آن آدرس نخواهيم رفت، حالا بايد چه كار كرد؟ چه موقع بايد اعلام كنم كه آدرس ما عوض خواهد شد؟ به سفارت بايد ايميل بزنم يا در همان فرودگاه به آفيسر بگويم؟

طبق گفته دوستانی که این مرحله رو تجربه کردند ،در فرودگاه مقصد می تونید آدرستون رو تغییر بدید

تشکر کنندگان: Jav3 ، azin ، aadine ، Hossein81 ، alirezanz
(2010-07-14 ساعت 12:57)kianoush نوشته:  

طبق گفته دوستانی که این مرحله رو تجربه کردند ،در فرودگاه مقصد می تونید آدرستون رو تغییر بدید

سلام به دوستای عزیزی که مسیر پرپیچ و خم لاتاری رو طی کردن... من یه سوال دارم : میتونیم برای اولین بار وارد ایالتی بشیم و جایی اقامت کنیم که متفاوت با آدرس نوشته شده برای فرستادن سوشیال سکیوریتی و گرین کارتمون باشه؟ مثلا بریم هیوستون ولی بخواهیم مدارکمون رو برامون بفرستند نیویورک به آدرس یکی از خویشاوندامون.
تشکر کنندگان:
با سلام
می بایستی توی فرودگاه تغییر آدرس رو اعلام کنید چون سفارت دیگه پرونده شما رو نداره و همشو تحویل خودتون داده . ضمنآ من فکر میکنم آدرسی که توی فرودگاه تایید میکنید و یا تغییرش میدید ملاک عملشون باشه چون در مورد خود ما اصلأ توی پروندمون هیچ آدرسی توی امریکا نوشته نشده و جاش کاملأ خالیه و باید توی فرودگاه پرش کنیم

تشکر کنندگان: Jav3
سلام خدمت همهٔ دوستان.

بالاخره دیروز یعنی‌ پس از گذشته ۴ هفته و ۶ روز SSN من همراه welcome notice اومد . البته بد از ۴ هفته که دیدم نیامد رفتم اداره سوشال و دوباره اقدام کردم،

به یومید اومدن گرین کارت.

همه موفق باشید

دوباره سلام دوستان ،

فقط خواستم خبر بدم که پس از گذشت ۴ روز از دریافت welcome notice من دیروز یه نامه welcom notice دیگه همراه با یه نامه دیگه که green kard توش بود دریافت کردم
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان: seravin ، sam_hash ، kianoush ، R.F ، azin ، اليزا ، Hossein81 ، f.o ، Eskandari ، Ali58 ، m.amjadi ، payman R ، online27H ، free_free ، alirezanz
(2010-04-15 ساعت 11:16)Hamid55 نوشته:  بله شما میتونید تا یک سال بیرون از امریکا باشید ولی دقت کنید که گرین کارت یعنی حق اقامت دایمی در امریکا و برای نگه داشتن این حق باید یکسری از کار ها را انجام داد از جمله حضورو زندگی در امریکا... زندگی کردن در خارج از امریکا برای دورهای طولانی میتواند این تلقی را برای آفیسر ایجاد کند که شما از حق اقامت دایمی خود گذشته ا ید و در موقع ورود میتواند از ورود شما جلوگیری کند و شاید مجبور شوید برید به دادگاه برای اثبات این که در این مدت محل اصلی زندگی شما امریکا بوده و برا ی اثبات این ادعا باید قبض آب، برق، اجاره خونه، مالیات و ...نشون بدید. گرفتن پا س سفید یه نوع اجازه رسمی میباشد که برای مدت ۱ تا ۲ سال خارج از امریکا زندگی کنید. با داشتن گر ین کارت میشه به طور متناوب و نامحدودی به خارج از امریکا سفر کرد و تا زمانی که مدت زمان سفر ها آنقدر طولانی نباشد که تلقی زندگی در کشور دیگری را بدهد میشه بدون مشکل وارد شد....
حالا انتخاب با خودتون هست که با گرفتن اجازه رسمی(پا س سفید) از دولت امریکا برای یک سال دیگه بدون نگرانی بیرون از این کشور زندگی کنید یا این که ریسک گیردادن احتمالی آفیسر در هنگام ورود مجدد و دادگاه و استرس های مربوطه را به جان بخرید.
من توصیه میکنم بعد از ورود حتما برای پاس سفید اقدام کنید بعد برای زندگی در خارج امریکا را ترک کنید مگر اینکه مشکلی دارید که نمیتونید برای گرفتن پاس سفید در امریکا بمونید و مجبورید بعد از مدت کوتاهی سریع برگردید در این صورت طوری برنامه بریزید که حتما قبل ازیک سال یه سفر داشته باشید.

(2010-04-14 ساعت 02:25)naka_sach نوشته:  در مورد پاس سفید اطلاعات دارم. سوال من اینه که میشه قبل از اقدام برای پاس سفید، بعد از اولین سفرمون به امریکا و برگشتن از اونجا یک سال نریم و بعد از یکسال که رفتیم امریکا یا بمونیم برای همیشه یا حالا پاس سفید بگیریم. اون گپ یه ساله رو منظورمه. میشه یکسال اول بعد از گرفتن گرین کارتو خارج امریکا بود یا باید زیر شش ماه باشه مدت نبودنمون تو امریکا؟

دوست عزیزHamid55 ، شما نوشتی که با داشتن گرین کارد میشه به طور متناوب و نامحدودی به خارج از امریکا سفر کرد و تا زمانی که مدت زمان سفر ها آنقدر طولانی نباشد که تلقی زندگی در کشور دیگری را بدهد میشه بدون مشکل وارد شد.حالا من ۲ سوال دارم:

1.به شرطی که مثلا فاصله بین ورود و خروج چه مدت باشد؟

2.آیا این به این معنی هست که اگر ما از گرفتن citizenshipچشمپوشی کنیم با داشتن گرین کارد میتوانیم هر موقع خواستیم به امریکا برویم و برگردیم. پیشاپیش ممنون از پاسختون.
کیس نامبر : AS00028XXX
دریافت نامه اول: May 2010
ارسال نامه اول : June 2010
اعلام کارنت :
دریافت نامه دوم :
تاريخ مصاحبه :
دریافت ویزا :
تشکر کنندگان:
بچه هایی که هنوز ایران هستید: شاهین رفت!

بچه هایی که امریکا هستید: شاهین اومد!
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: R.F ، Hossein81 ، frozen mind ، N.D ، azin ، Eskandari ، ساشا ، shahin82 ، ساسان ، farshidkhalafi ، online27H ، alirezanz
سلام
مگر اگر درخواست اين امور را داشته باشيد ، سراغ كسي كه شما را ساپورت كرده نمي روند ؟ پس اين اسپانسر خواستن براي چيست ؟

(2010-01-11 ساعت 22:30)ali1339 نوشته:  سلام

بعد از ۱۱ روز سوشیال سکوریتی نامبر ما هم آمد،البته ما روز چهارم رفتیم دفتر سوشیال و تقاضا دادیم،حالا باید منتظر گرین کارت باشیم.امیدوارم کار‌های همه خوب پیش بره.

برای کسانی‌ که تازه وارد آمریکا شدن یک سری تسهیلات هست از قبیل :خونه و کوپن غذا و همچنین بیمه برای افراد کم در آمد و بدون در آمد.چون اینجا که ما رفتیم برای سوشیال سکوریتی یه برگه دادن که برای گرفتن غذا یا همون کوپن غذا باید زنگ بزنیم و درخواست بدیم،البته بهتره که زیر ۲۰۰۰ دلار بریزیم توی حساب بانکیمون تا مشکلی‌ پیش نیاد.اینطور که من شنیدم نفری ۱۰۰ دلار میدهند برای مواد غذایی،هر موقع رفتم حتما کامل توضیح میدم.بقیه پولتون را هم میتوانید بذارید توی صندوق امانات.

فعلا بای
تشکر کنندگان: azin ، Hossein81 ، loveusa2010
(2010-07-18 ساعت 12:12)sami123 نوشته:  سلام
مگر اگر درخواست اين امور را داشته باشيد ، سراغ كسي كه شما را ساپورت كرده نمي روند ؟ پس اين اسپانسر خواستن براي چيست ؟

بعد از ۱۱ روز سوشیال سکوریتی نامبر ما هم آمد،البته ما روز چهارم رفتیم دفتر سوشیال و تقاضا دادیم،حالا باید منتظر گرین کارت باشیم.امیدوارم کار‌های همه خوب پیش بره.

برای کسانی‌ که تازه وارد آمریکا شدن یک سری تسهیلات هست از قبیل :خونه و کوپن غذا و همچنین بیمه برای افراد کم در آمد و بدون در آمد.چون اینجا که ما رفتیم برای سوشیال سکوریتی یه برگه دادن که برای گرفتن غذا یا همون کوپن غذا باید زنگ بزنیم و درخواست بدیم،البته بهتره که زیر ۲۰۰۰ دلار بریزیم توی حساب بانکیمون تا مشکلی‌ پیش نیاد.اینطور که من شنیدم نفری ۱۰۰ دلار میدهند برای مواد غذایی،هر موقع رفتم حتما کامل توضیح میدم.بقیه پولتون را هم میتوانید بذارید توی صندوق امانات.

فعلا بای

البته امیدوارم کسانی که اسپانسر دارن برای اسپانسرشون دردسر نشه. یعنی از حساب اسپانسر کمک ها رو کم نکنن. بیشتر تحقیق کنین.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،
در سفر اول به آمريكا هر نفر تا چند هزار دلار ميتونه همراهش ببره؟ اگر بيشتر شد چه گيري ممكنه بدهند؟
با تشكر
تشکر کنندگان:
(2010-07-18 ساعت 12:12)sami123 نوشته:  سلام

فعلا بای

سلام دوست عزیز
ببخشید شما خودتون همچین چیزی که میگین براتون پیش اومده؟ یعنی به شما گفتن که بیاین کوپن غذا و ... بگیرید؟
یعنی اصلا باورم نمیشه و تا حالا هم همچین چیزی نشنیدم و خودم هم که اونجا بودم ندیدم. للخشیذ شما کیس لاتاری بودید؟؟؟!!!
(2010-07-19 ساعت 17:28)setare_ghotbi نوشته:  سلام دوستان،
در سفر اول به آمريكا هر نفر تا چند هزار دلار ميتونه همراهش ببره؟ اگر بيشتر شد چه گيري ممكنه بدهند؟
با تشكر
سلام دوست عزیز
قانونا هر کس 1000$ میتونه ببره. هیچ وقت شمارو نمی گردند و بیشتر هم ببرید اتفاقی نمیافته فقط اگر ادعا کنید که پول بیشتری داشتید و یا جنس گرانقیمتی داشتید و گم بشه مسئولیتی نمی یذیرند البته اگر اونقدر زیاد ببرید که داخل بانک بزارید و مشخص بشه اونوقته که پیگیری هم میکنن که از کجا اومده و ...
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان:
دوست عزيز منظورتون همان 10000$ هستش ديگه؟ ببينم پس شما ميگيد كه اگر پول قابل توجهي به يكباره در بانك بگذاريم پيگيري ميكنند؟ معمولا تا چه قدر باشد جلب توجه نميكد؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

به مناسبت سفرنامه رزا به ترکیه من هم بلاخره تصمیم گرفتم دست به قلم بردارم و سفرنامه سفر به آمریکا رو بنویسم

من هفته پیش با پرواز اتحاد از تهران با ترانزیت از ابوظبی اومدم شیکاگو .پرواز اتحاد پرواز خوبی بود .پذیرایی قابل قبول ،خدمه خوب (نوشیدنی هم در پرواز موجوده Tongue ). قبل از نشستن فرم گمرک داده شد ولی با توجه به اینکه تو فرودگاه شیکاگو زیاد بهش توجه نکردن به نظرم میاد واسه ما ها زیاد مهم نیست .موقع ورود آفیسر گذرنامه فقط یه پوشه برداشت و مدارک مهاجرت رو توش گذاشت .بعد چمدان هامو برداشتم و به سوی خروجی رفتم .تو خروجی مهاجرین جدید مدارک رو دادم و بعد امضا و انگشت گرفته شد .اگه میخواین آدرستون رو عوض کنین حتما همون اول خودتون بگین تا مثل من مجبور نشین با التماس آدرستون رو عوض بکنین .برای من از اون برخوردهای خوبی که بقیه تعریف میکنن خبری نبود و خیلی رسمی و خشک کارها انجام شد .در مورد مواد غذایی اینو بگم که من یه چمدون فقط مواد غذایی همرام بود که گفت توش چی داری منم گفتم . تن ماهی و غذای کنسرو شده بدلیل داشتن گوشت داخلش بهم تذکر دادن ولی بهم برگردوندند .تو فرودگاه دوستم اومد دنبالم و پیشش رفتم.
یه تجربه جالب درباره ssn بهتون بگم .من 3 روز بعد از اینکه رسیدم رفتم دفتر ssn .چون حدس میزدم بگه 3 هفته صبر کن من یه کلک کوچیک زدم .فرم های درخواست ssn اونجا هست منم یکیشون برداشتم زودتر از اینکه به آفیسر برسم پرش کردم .نوبتم که شد به آفیسر گفتم ssn من هنوز نیومده و خیلی بهش احتیاج دارم .سریع هم فرمو بهش دادم و هیچ اشاره ای به اینکه کی اومدم نکردم اونم درخواست ssn رو وارد کامپیوتر کرد .امروز بعد از 6 روز که درخواست دادم ssn اومد .
فعلا خبری از welcome notice و green card نیستش .چند روز پیش رفتم اداره مهاجرت برای گرین کارت ولی چون اونجا فرم نداشتن و آفیسر هم اولین سوالش این بود که کی اومدی کلک قبلیم نگرفت و گفت باید فعلا صبر کنی واسه همینه که ما بهت ویزا 12 ماهه دادیم که باهاش میتونی مرتب سفر کنی .البته میخوام چند روز دیگه به یک دفتر دیگه مهاجرت مراجعه کنم شاید این دفعه کلکم بگیره .به دوستان هم توصیه میکنم اگه دفتر ssn و گرین کارت جوابشون کرد یه دفتر دیگه هم سر بزنن احتمالش زیاده که دفتر دیگه کارتون رو راه بندازه
من تو بانک bank of America حساب وا کردم که چون اون موقع ssn نداشتم اول حساب debit card باز کردم ولی مسئول بانک گفت هروقت ssn اومد بیا برات credit card صادر کنم .امروز با ssn کارت debit هم اومدش .
در انتها اینم بگم که شیکاگو شهر ی است کنار دریاچه میشیگان و دارای هوای مرطوب که به گفته دوستم زمستان های سختی داره .خود شهر شیکاگو شهر خوبیه با سیستم شهرسازی عالی .مترو قوی .مهم ترین عیب شیکاگو گرون بودنش هست

خب این سفرنامه من بود بازم اگه سوالی باشه در خدمتم
ممنون حامد عزیز. ممنون از سفرنامه خوبت. نکات خیلی خوبی رو اشاره کردی. من یه سوال برام پیش اومد. اگه قبل از رسیدن گرین کارت, اعتبار ویزا تموم بشه مشکلی پیش نمیاد؟ چون خیلی ها هستن که تا آخرین فرصت میخوان تو ایران بمونن و معمولا ماههای آخر میان آمریکا
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان: azin ، Hossein81 ، ساسان ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان