کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
سفارت

شماره کیس: 2010AS00028XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-29
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول: 2009-July
کارنت شدن کیس: july-2010
دریافت نامه دوم: 11-august
مصاحبه: Aug-23-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
(2010-09-24 ساعت 18:32)sam_hash نوشته:  سلام بچه ها
یه سئوال
موقع ورود آفیسر مهاجرت درباره اینکه برنامه ات چیه, میخوای بمونی و از این حرفها چیزی میپرسه؟
و اگه بپرسه چی باید جواب داد؟
مثلا من بگم میخوام برگردم درسم رو تموم کنم اشکالی داره؟
چون من شنیدم گرین کارت یکی دو نفر رو گرفتن یا بهش گفتن پس اگه نمیخوای بمونی گرین کارت نمیخوای! هر وقت اومدی خواستی بمونی بهت میدیم!

ممکنه همچین چیزی پیش بیاد؟ یعنی من راستش رو نگم؟ یا بگم که باید برگردم درسم و تموم کنم؟

ممنون

ساسان جان
از ما آفيسر هيچي نپرسيد فقط در مورد ارز همراهمون پرسيد كه من گفتم ده هزار دلار و گفتم گه من قانون رو مي دونم كه بيشتر از ده هزار تارو بايد اظهار كنم !
فكر نمي كنم در بدو ورود كسي چيزي بپرسه ولي براي ورود هاي بعدي مي پرسن كه چند وقت بيرون بودي و همونطور كه مي دوني بيشتراز 6 ماه نبايد بيرون از امريكا بموني
چاكريم

شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: Jav3 ، R.F ، free_free ، sanaz2010 ، mahmood_eng ، بنيتا ، alirezanz
دوستان عزیز پیشنهاد میکنم فایل زیر رو که بر گرفته از سایت :
U.S Citizenship and Immigration services
و حاوی مطالب مفیدی همچون
YourRights and Responsibilities as a Permanent
Resident

Consequences of Criminal Behavior for
Permanent Residents

Finding a Place to Live

Getting a Social Security Number

Looking for a Job

میباشد رو مطالعه کنید.

http://www.uscis.gov/portal/site/uscis
بعد ام :
RESOURCES > Resources for New Immigrants
ودر نهایت:
Welcome to the United States: A Guide for New Immigrants

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: bluelady ، بنيتا ، Kaveh792004 ، Jav3 ، suntino ، alirezanz
سلام دوستان
مي خواستم بدونم ايا براي زمان تحويل گرين كارت من خودم بايد در همون ادرسي كه دادم باشم و حضوري بگيرم يا اينكه نميشه اون دوستانم ازشون بگيرن و من بعدا به اون ادرس برم و از اونا بگيرم؟موقع تحويل وجود من لازمه؟اخه من اونجا نميتونم بمونم.و جز اونجا ادرس ثابت ديگه اي ندارم.
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
تشکر کنندگان:
(2010-09-26 ساعت 04:11)بنيتا نوشته:  سلام دوستان
مي خواستم بدونم ايا براي زمان تحويل گرين كارت من خودم بايد در همون ادرسي كه دادم باشم و حضوري بگيرم يا اينكه نميشه اون دوستانم ازشون بگيرن و من بعدا به اون ادرس برم و از اونا بگيرم؟موقع تحويل وجود من لازمه؟اخه من اونجا نميتونم بمونم.و جز اونجا ادرس ثابت ديگه اي ندارم.
نه نیاز نیست.مثله یه نامه میاد توی صندوق پست
من هم موقع تحویل نبودم

شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
(2010-09-25 ساعت 12:48)evergreen نوشته:  سلام نمی دونم جای این سوال این جا هست یا نه
می خواستم بپرسم آیا از مدارک شناسایی مثل شناسنامه و کارت ملی و .... و بقیه مدارک مثل دانشنامه و ... باید اصلشون رو همراه خودمون ببریم یا مثلا به جز ترجمه اشان یک سری کپی برابر با اصل از همشون ببریم کافیه؟ اصلا اصل مدارک اون جا لازم میشه؟
از دوستایی که رفتن کسی تجربه ای داره در این مورد ؟
ممنون

بچه ها منظور من آمریکا بود نه سفارت.
لطفا راهنمایی کنین.

تشکر کنندگان:
دوسته عزیز اینجا مدارک فارسی بکار نمیاد
من زمان امتحان آیین نامه پرسیدگواهینامه کشورت داری منم با افتخار نشون دادم بعد گفت من میتونم این بخوانم گفتم نه!!!!گفت پس به حساب نمیادBig Grin
برای همین بکار نمیاد ولی اینجا من همون گواهینامه میتونم بدم برای ترجمه
حالا اگه همیشه اصل کنارتون باشه خیالتون راحته ولی اگه قصده موندن طولانی مدت ندارید, نه!!همون ترجمه رسمی به کار میاد و نیازی به اصل نیست
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

تشکر کنندگان:
(2010-09-26 ساعت 12:12)Kaveh792004 نوشته:  كسي ميدونه چطوري ميشه فهميد از نيويورك تا واشنگتن قطار داره يا نه ؟ .... اگه داره بليطش چنده ؟ .... و چه ساعتهايي حركت داره ؟

دوست من

تو این سایت آمار کامل قطار ها موجود هست.

http://www.amtrak.com

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Kaveh792004 ، Jav3 ، alimmm ، بنيتا ، mahmood_eng ، alirezanz
سلام به همه
کسی میتونه در مورد rancho cocamonga در LA اطلاعاتی بده کسی آشنایی داره با این منطقه؟ ممنون..
تشکر کنندگان:
درود بر همه عزیزان
چند تا سوال دارم که اگه لطف کنید ممنون می شم.
1- بجز فرم I-94 دیگه چه فرمی در هواپیما باید پر کرد؟ نام فرم و لینکش لطفاً
2- کلاً چه فرم هایی تا مستقر شدن در آمریکا لازمه و باید پر کرد؟ (فرم های هواپیما ، فرودگاه، اداره ssn و ....) لطفاً لینک هاش رو هم بگذارید. و اگه راهنمای پر کردنش هم جایی موجوده بفرمایید.پاسخ به این سوالات می تونه یه خلاصه و جمع بندی واسه همه بشه.
ممنونم
تشکر کنندگان: alimmm ، alirezanz
سلام دوباره به همه
من هرچی دنبال اطلاعاتی در مورد درس خوندن برای بچه های لاتاری گشتم چیزی پیدا نکردم. مثلا : چگونگی ورود به دانشگاه _ شرایط _ هزینه _وام ویا کمکهای دولتی .. و در کل هر چیزی که بتونه کمک کنه؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-09-26 ساعت 22:26)alimmm نوشته:  سلام دوباره به همه
من هرچی دنبال اطلاعاتی در مورد درس خوندن برای بچه های لاتاری گشتم چیزی پیدا نکردم. مثلا : چگونگی ورود به دانشگاه _ شرایط _ هزینه _وام ویا کمکهای دولتی .. و در کل هر چیزی که بتونه کمک کنه؟؟

سلام
اول ازهمه به اشکان جون از بابت گرفتن ویزاش تبریک میگم. امروز و دیروز تو ایرواین جشن مهرگان بود. ما هم رفتیم و جاتون خالی بود. با چندتا از دانشجوهای ایرانی مقیم اینجا آشنا شدم که از طرف دانشگاههاشون اینجا غرفه داشتن.
ازشون پرسیدم . گفتن اول از همه باید تافل داشته باشی. بعدش میری درخواست میدی و بقیه اش خیلی آسونه. اونها که می گفتن اونهایی که گرین کارت دارن خیلی کارشون آسونه فقط باید تافل داشته باشید حتما".
درضمن ترجمه مدرک و ترجمه ریز نمرات هم لازمه
تشکر کنندگان: Jav3 ، khashayar6310 ، MH5160 ، bluelady ، alimmm ، بنيتا ، alirezanz
درود بر همه عزیزان
یعنی واقعاً هیچ کی پاسخ این 2 تا سوال رو نمی دونه؟!! Sad
(2010-09-26 ساعت 22:02)javan134 نوشته:  درود بر همه عزیزان
2- کلاً چه فرم هایی تا مستقر شدن در آمریکا لازمه و باید پر کرد؟ (فرم های هواپیما ، فرودگاه، اداره ssn و ....) لطفاً لینک هاش رو هم بگذارید. و اگه راهنمای پر کردنش هم جایی موجوده بفرمایید.پاسخ به این سوالات می تونه یه خلاصه و جمع بندی واسه همه بشه.
ممنونم

تشکر کنندگان: aadine
(2010-09-27 ساعت 22:45)javan134 نوشته:  درود بر همه عزیزان
یعنی واقعاً هیچ کی پاسخ این 2 تا سوال رو نمی دونه؟!! Sad
(2010-09-26 ساعت 22:02)javan134 نوشته:  درود بر همه عزیزان
ممنونم
دوسته عزیز فقط همون فرم i-131 باید پرکنید دیگه هیچ فرمی نیاز نیست
تو هواپیما یکی دیگه هم میدند ولی پر نکنید فقط همون i-94 از ما میخواهند
توی قسمتی که پاکت زرد باید تحویل بدین فقط انگشت نگاری میکنند هیچ فرمی نیاز نیست پرشه
فقط آدرس محلی که گرین کارت میخواهین بره اونجا از قبل آماده داشته باشین اگه به آدرس اسپانسرتون نمی خواهید بره گرین کارت
باز خیالتون راحت هیچ فرمی نباید پر شه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان