کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-09-30 ساعت 00:27)MH5160 نوشته:  دوستان ما برای تهیه بلیط به لس انجلس گزینه های زیر رو داریم :
1. لوفتهانزا
2.کی ال ام
3.بی ام ای
4. ایرفلوت
5. امارات
دوتای اول که درحدودیک میلیون ششصد و یا هفتصد می باشد که مقرون به صرفه نیست . ایرفلوت هم که برای خانواده زیاد مناسب نیست . (طول مدت توقف و پرواز زیاد )
کسی با پروازبی ام ای سابقه داره ؟ البته پرواز تالندن با بی ام ای واز انجا با ویرجین هستش .

سلام
ما 14 سپتامبر با پرواز بی ام آی آمدیم ایالت پنسیلوانیا. مسیر تهران- لندن- واشنگتن- پیتسبرگ بود. پرواز اول بی ام آی بود و دو پرواز بعدی با یونایتد ایر لاین بود. کلا پرواز خوبی بود. توقف توی فرودگاه لندن 2 ساعت بود هم برخورد مهماندارها توی هواپیما خوب بود و هم توی فرودگاه لندن با اینکه وقتمون کم بود زود کارمون رو راه انداختن.
هر سوالی دارید، در خدمتم. موفق باشید.
تشکر کنندگان: aadine ، amirhessam ، MH5160 ، بنيتا
(2010-09-30 ساعت 00:27)MH5160 نوشته:  دوستان ما برای تهیه بلیط به لس انجلس گزینه های زیر رو داریم :
1. لوفتهانزا
2.کی ال ام
3.بی ام ای
4. ایرفلوت
5. امارات
دوتای اول که درحدودیک میلیون ششصد و یا هفتصد می باشد که مقرون به صرفه نیست . ایرفلوت هم که برای خانواده زیاد مناسب نیست . (طول مدت توقف و پرواز زیاد )
کسی با پروازبی ام ای سابقه داره ؟ البته پرواز تالندن با بی ام ای واز انجا با ویرجین هستش .
اگه قیمت برات زیاد فرقی نمی کنه حتما با امارات برو
هواپیما و امکانات داخل هواپیما با بقیه قابل مقایسه نیست هواپیما ی بویینگ نو فقط و یه چیزی حدود 160 تا فیلم داره و کلی بازی و سرگرمی برای هر نفر . پورت usb برای اینکه موسیقی خودتو گوش کنی . پریز برق برای لپ تاپ و هواپیمای نو دیگه چی می خوای ؟
حتی لوفتانزا اینارو نداشت فقط هفت هشت تا فیلم داشت و صندلی کوچیک .

شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: khashayar6310 ، MH5160
(2010-09-30 ساعت 08:54)farzad101 نوشته:  [quote='MH5160' pid='78829' dateline='1285790234']
دوستان ما برای تهیه بلیط به لس انجلس گزینه های زیر رو داریم :
1. لوفتهانزا
2.کی ال ام
3.بی ام ای
4. ایرفلوت
5. امارات
هواپیما و امکانات داخل هواپیما با بقیه قابل مقایسه نیست هواپیما ی بویینگ نو فقط و یه چیزی حدود 160 تا فیلم داره و کلی بازی و سرگرمی برای هر نفر . پورت usb برای اینکه موسیقی خودتو گوش کنی . پریز برق برای لپ تاپ و هواپیمای نو دیگه چی می خوای ؟

یعنی صندلیهاش بزرگتره؟
این عالیه پرواز ما لوفتانزا بود صندلیها واقعا" کوچیک بود وجای پای کمی داشت.
بزرگی صندلی تو یه همچین پروازهایی شرط اصلیه.
من که تا 5 روز بعد از پرواز هم کمر درد داشتم
ولی یه چیزی؟ من پرواز رو 7 سپتامبر گرفتم 1234 دلار.
مگه جدیدا" گرون شده که بچه ها اینطوری آمار میدن.

تشکر کنندگان: MH5160
(2010-09-30 ساعت 04:59)زهره نوشته:  [quote='MH5160' pid='78829' dateline='1285790234']
سلام
ما 14 سپتامبر با پرواز بی ام آی آمدیم ایالت پنسیلوانیا. مسیر تهران- لندن- واشنگتن- پیتسبرگ بود. پرواز اول بی ام آی بود و دو پرواز بعدی با یونایتد ایر لاین بود. کلا پرواز خوبی بود. توقف توی فرودگاه لندن 2 ساعت بود هم برخورد مهماندارها توی هواپیما خوب بود و هم توی فرودگاه لندن با اینکه وقتمون کم بود زود کارمون رو راه انداختن.

زهره جان مي شه لطف کنيد قيمت تهيه بليط را هم بگيد. و همين طور مراحلي که تو فرودگاه لندن گذروندين. راستش براي عوض کردن پرواز نگراني دارم!
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: amirhessam ، بنيتا
سلام دوستان چند تا سوال دارم
بردن پول همراه خودمون نسبت به حواله پول از طریق صرافی چه مزیتها و ضررهایی داره؟ کسر مالیات از پولی که می بریم چیجوری هست؟ ssn رو موقع فرستادن اولین فرمهای لاتری درخواست کردیم باز هم باید داخل فرودگاه فرم پر کنیم؟ کلاً توی فرودگاه چه فرمهایی باید پر کنیم؟ ضمناً ما بلیط بی ام آی تهران لندن لوسآنجلس گرفتیم یه طرف 1250000 و دو طرفه 1300000 اگر میخواید بی ام آی بگیرید از نمایندگی اصلیش توی ولیعصر بگیرید شمارش هم اینه: 22044552 راستی بلیط ها هم برای 11 اوکتبر هست ولی حدود 25 روز پیش گرفتیم الآن فکر کنم حدود 1500000 باشه شایدم کمتر
(2010-09-29 ساعت 22:11)MJTB نوشته:  سلام. من مدیکالمو ۲۰ فوریه انجام دادم . ویزامو تو کشور لهستان اواخر سپتامبر یعنی‌ ۷ ماه بعد از انجام مدیکال و بدون داشتن اسپانسر گرفتم (حتی ازمن حساب بانکی‌ که تو ایران تهیه کرده بودم رو نخواستن). با توجه به مطالعاتی که از این سایت داشتم فکر نمیکردم که بهم ویزا بدن (به خاطره گذشتن تاریخ مدیکال). جالب اینجاست که نه تنها ویزا دادن، بلکه تاریخ شروع ویزا رو از روزی که پاسپرتمو تحویل دادن به مدت ۶ ماه تا اواخر مارس 2011 حساب کردن. حالا ۲ تا سوال برای من پیش اومده .

۱) من تا کی‌ مهلت دارم برم آمریکا‌ ؟ تا آخر ساله ۲۰۱۰ یا تا آخر انقضای ویزا؟ اگه تا آخر ساله ۲۰۱۰، پس چرا کنسول به من تا مارس ویزا داده؟

۲) بابت گذشتن تاریخ مدیکالم تو فرودگاه آمریکا‌ می‌تونن بهم گیر بدن؟ من باید مدیکالمو تکرار کنم؟ جایی‌ که بار اول مدیکال رو انجام دادم، فقط با نامهٔ سفارت پذیرش میکردن .

ممنون میشم اگه کسی‌ به سئوالهای من جواب بده

سلام دوست عزیز شما تا پایان مهلت ویزاتون یعنی تا مارس وقت دارید که به آمریکا برید. من تا حالا نشنیدم به خاطر مدیکال توی فرودگاه به کسی گیر بدن و نباید مدیکالتون رو تمدید کنید اگر همچین چیزی بود حتما ً بهتون می گفتن چون وسط فرودگاه مدیکال از کجا میخواین بیارین؟ ضمناً به مهاجرسرا خوش آمدین
تشکر کنندگان: fatemehtm ، بنيتا
من شنیدم هواپیمای امارات از نظر راحتی بهتره و یک راست میره LA
ولی مسافراش به قول hossein81
mosaferaye arab o hendi ke walk on your nerve
هستند.
ما باید حداکثر تا 29Jan بریم که فکر می کنم high seasne باشه
چی پیشنهاد میدین؟
تشکر کنندگان:
(2010-09-30 ساعت 12:59)fatemehtm نوشته:  من شنیدم هواپیمای امارات از نظر راحتی بهتره و یک راست میره LA
ولی مسافراش به قول hossein81
mosaferaye arab o hendi ke walk on your nerve
هستند.
ما باید حداکثر تا 29Jan بریم که فکر می کنم high seasne باشه
چی پیشنهاد میدین؟
ایروفلوتWink

شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
تشکر کنندگان: fatemehtm
(2010-09-30 ساعت 10:08)aidanaser نوشته:  
(2010-09-30 ساعت 08:54)farzad101 نوشته:  [quote='MH5160' pid='78829' dateline='1285790234']
دوستان ما برای تهیه بلیط به لس انجلس گزینه های زیر رو داریم :
1. لوفتهانزا
2.کی ال ام
3.بی ام ای
4. ایرفلوت
5. امارات

یعنی صندلیهاش بزرگتره؟
این عالیه پرواز ما لوفتانزا بود صندلیها واقعا" کوچیک بود وجای پای کمی داشت.
بزرگی صندلی تو یه همچین پروازهایی شرط اصلیه.
من که تا 5 روز بعد از پرواز هم کمر درد داشتم
ولی یه چیزی؟ من پرواز رو 7 سپتامبر گرفتم 1234 دلار.
مگه جدیدا" گرون شده که بچه ها اینطوری آمار میدن.

صندلی بویینگ جدید از ایرباسا که بهتره و بسیار از لحاظ سرگرمی خوبه .
تو ایرباس لوفتانزا فقط هف هشتا فیلم داشت و چند تا آلبوم موسیقی از خواننده های عجیب و قریب
تو بویینگ دو تا مسافر هم می تونن با هم بازی کنن ! و یه عالم امکانات دیگه
اگر امارات به دالاس پرواز داشت من حتما با امارات می رفتم

شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: aidanaser
(2010-09-30 ساعت 04:59)زهره نوشته:  
1. لوفتهانزا
2.کی ال ام
3.بی ام ای
4. ایرفلوت
5. امارات

سلام

ما امروز برای BMI رزرو کردیم 29نوامبربرای L.Aبا قیمت 11957000(پرواز اول با BMI (ایرباس 321 )و مسیردوم با دوتا آپشن ویرجین یا یونایتد777 ) که آژانس گفت برای ویرجین حدمجاز برای هر نفر 23 کیلو ولی یونایتد برای هر نفر دوتا 23 کیلو . ما یونایتد را رزرو کردیم.ولی فاصله دوتا پرواز در لندن فقط یک ساعت هست که کمی نگران کنندست البته آژانس بروز هرگونه مشکلی را در اثر تاخیر رد می کرد ومی گفت که درصورت بروز مشکل ایرلاین مسئول می باشد . (هردو از یک ترمینال) آیا یک ساعت کافیه ؟؟؟
تشکر کنندگان: بنيتا
(2010-09-30 ساعت 17:05)MH5160 نوشته:  
1. لوفتهانزا
2.کی ال ام
3.بی ام ای
4. ایرفلوت
5. امارات

سلام

ما امروز برای BMI رزرو کردیم با قیمت 11957000(پرواز اول با BMI (ایرباس 321 )و مسیردوم با دوتا آپشن ویرجین یا یونایتد777 ) که آژانس گفت برای ویرجین حدمجاز برای هر نفر 23 کیلو ولی یونایتد برای هر نفر دوتا 23 کیلو . ما یونایتد را رزرو کردیم.ولی فاصله دوتا پرواز در لندن فقط یک ساعت هست که کمی نگران کنندست البته آژانس بروز هرگونه مشکلی را در اثر تاخیر رد می کرد ومی گفت که درصورت بروز مشکل ایرلاین مسئول می باشد . (هردو از یک ترمینال) آیا یک ساعت کافیه ؟؟؟
مقصدتون؟
تشکر کنندگان:
(2010-09-30 ساعت 17:05)MH5160 نوشته:  
1. لوفتهانزا
2.کی ال ام
3.بی ام ای
4. ایرفلوت
5. امارات

سلام

ما امروز برای BMI رزرو کردیم با قیمت 11957000(پرواز اول با BMI (ایرباس 321 )و مسیردوم با دوتا آپشن ویرجین یا یونایتد777 ) که آژانس گفت برای ویرجین حدمجاز برای هر نفر 23 کیلو ولی یونایتد برای هر نفر دوتا 23 کیلو . ما یونایتد را رزرو کردیم.ولی فاصله دوتا پرواز در لندن فقط یک ساعت هست که کمی نگران کنندست البته آژانس بروز هرگونه مشکلی را در اثر تاخیر رد می کرد ومی گفت که درصورت بروز مشکل ایرلاین مسئول می باشد . (هردو از یک ترمینال) آیا یک ساعت کافیه ؟؟؟
سلام . به نظر من یک ساعت کافی نیست چون اصولا برای پروازهای خارجی توصیه اکید میکنن که 3 ساعت قبل از پرواز فرودگاه باشین البته این نظر منه .من باشم ریسک نمیکنم .

تشکر کنندگان: MH5160
دوستان برای توقف 8ساعته پرواز ایروفلوت تومسکو میشه از ترمینال هم خارج شد رفت شهر یا نه؟مثل اینکه بعضی وقتا میشه تور گرفت کسی تجربه ای داره؟
تشکر کنندگان:
ما سه روز بعد از وروددمون رفتیم اداره تامین اجتماعی (سوشال سکیوریتی) و یک فرم درخواست شماره SSN پر کردیم. امروز (دو روز بعد از درخواست) به اداره تامین اجتماعی رفتیم و خواستیم که اشتباهی که تو آدرس بود رو برطرف کنیم که گفتند آدرس فعلا قابل تغییر نیست. اما همین امروز شماره SSN هردومون رو دادند. فکر کنم واسه خودش رکوردی باشه! 5 روزه شماره SSN رو گرفتیم!
تشکر کنندگان: laili ، N.D ، بنيتا ، fatemehtm ، homeless ، farzad101 ، bluelady ، hamed_gh ، Jav3 ، amirhessam ، javan134 ، Hossein81
با سلام
من حدود 2 هفته است که با خانواده ام وارد بالتیمور امریکا شدم ولی باید نهایتا تا 2 هفته دیگر به ایران برگردیم سوال اینکه اگر گرین کارت ما نیامد
آیا می توانیم به ایران برگردیم و بعد یکی از دوستان ما که تا 4 ماه دیگر
به ایران می آید همراه خودش برای ما گرین کارتها را بیاورد.
این ویزایی که در پاس ما هست چقدر اعتبار دارد و می توان با آن دوباره به
امریکا برگشت.
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان:
(2010-10-01 ساعت 04:43)arina نوشته:  با سلام
من حدود 2 هفته است که با خانواده ام وارد بالتیمور امریکا شدم ولی باید نهایتا تا 2 هفته دیگر به ایران برگردیم سوال اینکه اگر گرین کارت ما نیامد
آیا می توانیم به ایران برگردیم و بعد یکی از دوستان ما که تا 4 ماه دیگر
به ایران می آید همراه خودش برای ما گرین کارتها را بیاورد.
این ویزایی که در پاس ما هست چقدر اعتبار دارد و می توان با آن دوباره به
امریکا برگشت.

بله می‌شه ویزای شما در ورود به آمریکا روش مهری می‌خوره که گرین کارت موقت می‌شه و میتونید بدون داشتن گرین کارت تا 1 سال به امریکا رفت آمد کنید
Smile
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: farzad101 ، pouya.pouya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان