کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
R.F جان ....

اول اينكه : من نميتونم از آنجا دانلود كنم... مثل اينكه سرعت سرور كمه يا ....

بعد هم : ما جزو كدام گروه هستيم : معمولي يا Comercial CDL ?

اگر كسي از دوستان تونست ، توي سايت خودمون آپلود كنه ،

(2010-10-02 ساعت 14:11)R.F نوشته:  
(2010-10-02 ساعت 13:58)Kaveh792004 نوشته:  من دنبال جزوه آيين نامه و ... مريلند ، واشينگتن دي سي هستم .... ؟

این سایت راهنمایی رانندگیه http://www.dmv.com
از اینجا میتونید دفترچه آیین نامه ی هر ایالتی که هستید رو دانلود کنید.

شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

تشکر کنندگان:

سلااام ایووووووللللل آره من میخوام آخ جون دوباره تقلب. راستی من جندتا سوال پرسیدم هیچکس تحویل نگرفت. ممنون میشم اگه سوالها رو بزارین روی سایت یا برام میل کنین.
بردن پول همراه خودمون نسبت به حواله پول از طریق صرافی چه مزیتها و ضررهایی داره؟ کسر مالیات از پولی که می بریم چیجوری هست؟ ssn رو موقع فرستادن اولین فرمهای لاتری درخواست کردیم باز هم باید داخل فرودگاه فرم پر کنیم؟ کلاً توی فرودگاه چه فرمهایی باید پر کنیم؟
[/quotترجیحا"بزار تو کوله ات وبا خودت ببر چون تو فرودگاه امام اجازه خزوج ارز بیش از 5000تا رو نمیدن.
وارد کردن هر پولی تو سال اول هیچ مالیاتی براتون نداره. دقت کنید فقط سال اول. تو فرودگه همین که رسیدی شما رو میبرن بخش جدایی که امضا می کنید وانگشت نگاریه سنتی. من یادم نمیاد فرمی پر کرده باشم.
بعد واسه ssn هم نگران نباشین یکی از دوستان میگفت میاد اگه نرید.
البته من بعد از اینکه رفتم اون پست دوستمونو خوندم.
ولی در کل توی پر کردن فرم تمرین کنید.
اینجا همش باید فرم پر کنید

تشکر کنندگان: Jav3 ، amirhessam ، Hossein81 ، sanaz2010 ، alirezanz
با سلام خدمت دوستان
من در یکی از پستها گویا راجع فرم اشتباه راهنمایی کردم ( الان پست رو پیدا نمیکنم) که یکی از دوستان در ایمیل تذکر دادن به این وسیله عذرخواهی میکنم
اما قصد بدی نداشتم صرفا اشتباه بوده است
موفق باشید.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: free_free ، farshidkhalafi ، jalaldaiy ، alirezanz
سلام
من 1 اکتبر از طریق هلند با KLM به دالاس اومدم، مامور ها تو فرودگاه خیلی خوب برخورد می کنن،اینجا آقا مصطفی همسر mahdis خانم سنگ تمام گذا شتن،با ایشون رفتیم بانک حساب باز کنیم که به دلیل اینکه هنوز سوشال سکوریتی نیومده قبول نکردن ،برای همه دوستان آرزوی موفقیت می کنم
من یه چند خط از برگشتم نوشته بودم اما تو روزهای آخر کلیر موند و اینقدر اتفاق افتاد که دیگه یادم رفت...
به هر حال الان میذارمش امیدوارم مفید باشه.

خوب من یه کوچولو از بازگشت سفر اول مینویسم.
قبلا سفرنامه اش رو نوشتم و بردمتون تا اونجا, برتون گردونم تحویلتون بدم که خیالم راحت شه!Big GrinTongue

خوب دوستان برگشت من با همون پرواز klm بود. پرواز ساعت 11.30 صبح از پورتلند ... 10 ساعت تا آمستردام ... 9 ساعت توقف در آمستردام ... 5.15 ساعت تا ایران.
( تایم پرواز ها هر کدوم 30 دقیقه از رفتن کمتر بود. یعنی 1 ساعت تو هواپیما کمتر بودن!!)

مراحل چک پاس و بقیه کارها خیلی راحت بود. من فقط یه سری نکات رو میگم.

*در مورد تحویل بار, چمدان ها باید هر کدوم 50 پوند باشه.( که میشه حدود 22.60 kg نه23!) من فکر میکردم اگه بیشتر باشه تا چند پوند رو کار ندارن. اما مسافر کناریم 2 پوند اضافه داشت و مجبور شد از ساکش لباس برداره.
البته کرییر اگه سایزش استانداردِ خودشون, کوچیک باشه و کوله. که خوب وزن نمیکنن و میشه توش وسیله بیشتر گذاشت!Tongue

*من تو همون فرودگاه پورتلند خواستم مایلیجم رو ثبت کنن, همون موقع که پاسپورت و بلیط رو واسه چک دادم, مسئولش اینکارو کرد و یه کارت با یوزر و .. خودم بهم داد و گفت بعدا تو سایت klm میتونی با شماره پرواز و تاریخ پرواز اولت مایلبج اون رو هم ثبت کنی.

9 ساعت توقف در آمستردام : خوب اگه توقفتون زیاده یه سری امکانات هست که میتونید استفاده کنید, البته من خیلی دیر, یعنی تو هواپیما فهمیدم و بهم نرسید!! ولی شما استفاده کنید جای منم!!Tongue

_ تو فرودگاه یه سری اتاق داشت با تخت و دوش و .... که یه سری رفته بودن و اونجا استراحت کرده بودن. البته تو خود فردوگاه صندلی های راحت برای خواب و همینطور مبل های راحت هست, ولی خوب اگه از اول برید دنبال این اتاق ها خیلی بهتره.

_ یه چیز خوبه دیگه هم این بود که میشد از قبل تور گرفت. اونوقت به میزان مثلا همون 9 ساعت برای شما ویزا صادر میشد و شمارو میبردن بیرون و چند جای دیدنی آمستردام رو نشون میدادن و میگشتید. بعد هم برتون میگردوندن فردوگاه.

*بهتره صندلیتون رو از قبل رزرو کنید اما اگر نکرده بودید خودتون راحت میتونید این کارو کنید. دفتر klm یه سری دستگاه گذاشته که با اسکن پاسپورتتون و زدن مقصدتون و ... . رو مانیتور نقشه ی صندلی های اون پرواز رو نشون میده و میتونید از صندلی های خالی یکی رو بگیرید و کارت پروازتون همونجا با شمارتون صادر میشه و پرینت میشه.

خاک ایران. فرودگاه:
موقع چک پاسپورت, هیچ سوالی نکرد و راحت اومدم.

واسه بار هم خداروشکر وقتی اومدم اینقدر شلوغ بود که اصلا چمدون کسی رو باز نکردن و همه تند و تند رد شدیم. اما خوب گفتن بستگی به اینکه شیفت چه آدمی هست داره! اون شب آدمِ گیری نبود.
یه خانوم لم داده بودن به صندلی جلوی مانیتور که چمدون ها رو توش مشاهده میفرمودن! وسط هم روی میز(!) یه مامور که یه پاکت کاهی رنگ, پر از تخمه جلوشون بود نشسته بودن که ماهارو نگاه میکردن و تخمه میشکوندن!!Big Grin

خوب دیگه بچه ها رسیدیییییییییییییم.Smile
بفرمایید به آغوش گرم خانواده, دوستان و خونه. البته این دفعه دیگه به عنوان مهمون نه صاحبخونه...

به امید موفقیت واسه همه ی مهاجرهای عزیز لاتاری و غیر لاتاری!Smile

رزا
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
(2010-10-01 ساعت 01:36)msnazi نوشته:  ما سه روز بعد از وروددمون رفتیم اداره تامین اجتماعی (سوشال سکیوریتی) و یک فرم درخواست شماره SSN پر کردیم. امروز (دو روز بعد از درخواست) به اداره تامین اجتماعی رفتیم و خواستیم که اشتباهی که تو آدرس بود رو برطرف کنیم که گفتند آدرس فعلا قابل تغییر نیست. اما همین امروز شماره SSN هردومون رو دادند. فکر کنم واسه خودش رکوردی باشه! 5 روزه شماره SSN رو گرفتیم!

محسن جان من شماره سوشیال رو 2 روز بعده ورودم مراجعه کردمو گفت فردا بیا بگیر که صبحش رفتم گرفتم..ولی تا الان که 18 روز از ورودم میگذره هنوز خودش نیومده.

Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان: R.F ، azin ، alimmm ، amirhessam
سلام دوستان...
من یک کم نگران کار هستم...با چند نفر توی آمریکا صحبت کردم از اوضاع کار مینالیدن... میخواست بدونم دوستان خوب مهاجر سرا اونور تونستن کار مرتبط پیدا کنن؟ من مهندس برق هستم و 3 سال هم سابقه کار دارو
ممنونم
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: amirhessam ، javan134
سلام دوست عزيز

خيلي خيلي تبريك مي گم و اميدوارم ورودتوت به امريكا همراه با شروع يك زندگي موفق باشه.
من يك سوال داشتم. چقدر پول نقد ميشه برد ؟

Case Number:2010AS25***
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams
- Eleanor Roosevelt
تشکر کنندگان:
(2010-10-05 ساعت 17:22)pouya.pouya نوشته:  سلام دوستان...
من یک کم نگران کار هستم...با چند نفر توی آمریکا صحبت کردم از اوضاع کار مینالیدن... میخواست بدونم دوستان خوب مهاجر سرا اونور تونستن کار مرتبط پیدا کنن؟ من مهندس برق هستم و 3 سال هم سابقه کار دارو
ممنونم
من باستان شناسم. کاتر مرتبط مشروط به گذروندن دوره و تسلط به زبان هست.
ولی از قدیم میگن گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی
آره اگه تحمل کنی کار خوب هم پیدا میشه ولی از قبل سختر شده ولی باز هر چی هست از ایران کلی جلوتری.
از الان آماده باش که اوایل سطح توقعاتت رو پائین بیاری

Wink
تشکر کنندگان: Hossein81 ، sanaz2010 ، pouya.pouya ، amirhessam ، Jav3
سلام

دوستانی که از طریق JFK وارد امریکا شدن لطفا بگن که آیا واقعا تو فرودگاه اذیت شدن!!!!

میگن JFK بدجور اذیت میکنه. راسته؟
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان:
(2010-10-06 ساعت 03:38)Eskandari نوشته:  سلام

دوستانی که از طریق JFK وارد امریکا شدن لطفا بگن که آیا واقعا تو فرودگاه اذیت شدن!!!!

نه اصلا فقط کمی شلوغه شاید معطلی تون زیاد بشه
ولی در قسمت گمرک اصلا به ما نگفت کی هستی ! چی داری ؟!
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: azin ، sanaz2010 ، Eskandari ، alirezanz
(2010-10-06 ساعت 03:38)Eskandari نوشته:  سلام

اصلاً اذیت نکردند. بسیار رفتار خوبی اونجا دیدم.فقط از اونجائی که فرودگاه شلوغ و پر ترافیکی هست، یک مقدار معطلی داره.ما حدود دو ساعت طول کشید تا از فرودگاه بیایم بیرون.همین.وسائل رو هم نگشتند و فقط در مورد پولِ نقد ، چون زیاد داشتیم، گفتند که یک فرم (غیرازاون که توهواپیما پر میکنیم)، پر کردیم و دادیم.(اصلاً دلارها رو نگاه هم نکردند.). به همین سادگی!
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن: Cool
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، Eskandari ، hamed_gh ، azin ، AMIN3Y
من بار اول پارسال سپتامبر وارد جی اف کی شدم اصلا کاری نداشتند با ما گرچه خیلی ها ما را ترسانده بودن به نظر من که فرودگاه رلکسی است ........
دریافت گرین کارت لاتاری در سپتامبر 2009
تشکر کنندگان: Eskandari ، azin ، Jav3
من چند روز پیش از فرودگاه EWR وارد شدم که فرودگاه دیگه نیویورک هست. یه خورده معطل شدم ولی مشکلی نبود، من چون که هنوز گرین کارتم نیومده بود و از امریکا خارج شدم و با ر دوم بود که میرفتم، افسره که خیلی هم اخمو بود گفت گرین کارتت، گفتم هنوز نرسیده، بعد گفت همراه من بیا، که رفتیم یه جایی که نوشته بود Soft Secondary Processing، که پاسمو گذاشتن تو نوبت ویه یک ساعتی معطل شدم تا نوبتم شد، و بعد افسری که انجا بود چند تا سوال ساده پرسید که کجا بودی و کی برای چی خارج شدی، و بعد مهر ورود زد و گفت به سلامت. گمرک هم اصلا کاری نداشت فقط فرم را گرفت گفت خوش آمدی، فکر کنم به خاطر این که کارتم هنوز نیومده بود این پروسه اضافی هم انجام شد. البته هفته پیش وضعیت اخطار حمله تروریستی هم بود که بی تاثیر نبود.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: seravin ، kianoush ، R.F ، بنيتا ، farzad24 ، bluelady ، Eskandari ، hamed_gh ، Jav3 ، maxsupermax ، bahram_kg ، alirezanz
(2010-10-05 ساعت 17:22)pouya.pouya نوشته:  سلام دوستان...
ممنونم

سلام
شما کدوم ایالت هستید
من و همسرم هم لیسانس و فوق لیسانس برق هستیم
امیدوارم موفق باشید

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان