کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-09-30 ساعت 13:39)fidell نوشته:  
(2010-09-30 ساعت 12:59)fatemehtm نوشته:  من شنیدم هواپیمای امارات از نظر راحتی بهتره و یک راست میره LA
ولی مسافراش به قول hossein81
mosaferaye arab o hendi ke walk on your nerve
هستند.
ما باید حداکثر تا 29Jan بریم که فکر می کنم high seasne باشه
چی پیشنهاد میدین؟
ایروفلوتWink
سلام مسافران us بخصوص laها
ایرفلوت میگن توپولوف و توقف طولانی و در ماههای سرد سال باید بریم مسکو و ظاهرا از روی قطب هم رد میشه
تصورش سختهSad

تشکر کنندگان:
(2010-10-01 ساعت 08:20)fatemehtm نوشته:  
(2010-09-30 ساعت 13:39)fidell نوشته:  
(2010-09-30 ساعت 12:59)fatemehtm نوشته:  من شنیدم هواپیمای امارات از نظر راحتی بهتره و یک راست میره LA
ولی مسافراش به قول hossein81
mosaferaye arab o hendi ke walk on your nerve
هستند.
ما باید حداکثر تا 29Jan بریم که فکر می کنم high seasne باشه
چی پیشنهاد میدین؟
ایروفلوتWink
سلام مسافران us بخصوص laها
ایرفلوت میگن توپولوف و توقف طولانی و در ماههای سرد سال باید بریم مسکو و ظاهرا از روی قطب هم رد میشه
تصورش سختهSad
صحت نداره هواپیماهاش ایرباس هست قیمتاش هم 300الی700 تومان ارزونتر هست کریدور هوایی مسکو -لوس آنجلس چه ربطی به قطب داره خانم.؟؟؟ اینم مدرکش : سیت مپ پروازهای تهران -مسکوشماره516=مسکو_لوس آنجلس شماره 321

فایل‌های پیوست
.pdf   321.pdf (اندازه 282.12 KB / تعداد دانلود: 274)
.pdf   516.pdf (اندازه 164.87 KB / تعداد دانلود: 221)
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
تشکر کنندگان: fatemehtm ، بنيتا
(2010-10-01 ساعت 04:43)arina نوشته:  با سلام
من حدود 2 هفته است که با خانواده ام وارد بالتیمور امریکا شدم ولی باید نهایتا تا 2 هفته دیگر به ایران برگردیم سوال اینکه اگر گرین کارت ما نیامد
آیا می توانیم به ایران برگردیم و بعد یکی از دوستان ما که تا 4 ماه دیگر
به ایران می آید همراه خودش برای ما گرین کارتها را بیاورد.
این ویزایی که در پاس ما هست چقدر اعتبار دارد و می توان با آن دوباره به
امریکا برگشت.

بله ما هم همینکارو کردیم و ویزای تو ی پاسپورت تا یک سال بصورت مالتیپل اعتبار داره . ما حتی سوشالمون هم نیومده بود برگشتیم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان:
(2010-09-30 ساعت 17:53)fidell نوشته:  دوستان برای توقف 8ساعته پرواز ایروفلوت تومسکو میشه از ترمینال هم خارج شد رفت شهر یا نه؟مثل اینکه بعضی وقتا میشه تور گرفت کسی تجربه ای داره؟
کسی نیست جواب ما رو بده؟

شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
تشکر کنندگان:
(2010-10-01 ساعت 12:03)fidell نوشته:  
(2010-09-30 ساعت 17:53)fidell نوشته:  دوستان برای توقف 8ساعته پرواز ایروفلوت تومسکو میشه از ترمینال هم خارج شد رفت شهر یا نه؟مثل اینکه بعضی وقتا میشه تور گرفت کسی تجربه ای داره؟
کسی نیست جواب ما رو بده؟

خير نميشه ... اگر ميخاين اين كار را بكنيد بايد ويزاي موسكو را هم بگيريد
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

تشکر کنندگان:
ماbmi رزرو کردیم برایL.Aولی فا صله دو پرواز فقط 1 ساعته از دوستانی که با این ایر لاین مسافرت کردندآیا این زمان برای تعویض هواپیمادر لندن کافیه؟
تشکر کنندگان:
(2010-09-30 ساعت 17:05)MH5160 نوشته:  
(2010-09-30 ساعت 04:59)زهره نوشته:  
(2010-09-30 ساعت 00:27)MH5160 نوشته:  دوستان ما برای تهیه بلیط به لس انجلس گزینه های زیر رو داریم :
1. لوفتهانزا
2.کی ال ام
3.بی ام ای
4. ایرفلوت
5. امارات
دوتای اول که درحدودیک میلیون ششصد و یا هفتصد می باشد که مقرون به صرفه نیست . ایرفلوت هم که برای خانواده زیاد مناسب نیست . (طول مدت توقف و پرواز زیاد )
کسی با پروازبی ام ای سابقه داره ؟ البته پرواز تالندن با بی ام ای واز انجا با ویرجین هستش .

سلام
ما 14 سپتامبر با پرواز بی ام آی آمدیم ایالت پنسیلوانیا. مسیر تهران- لندن- واشنگتن- پیتسبرگ بود. پرواز اول بی ام آی بود و دو پرواز بعدی با یونایتد ایر لاین بود. کلا پرواز خوبی بود. توقف توی فرودگاه لندن 2 ساعت بود هم برخورد مهماندارها توی هواپیما خوب بود و هم توی فرودگاه لندن با اینکه وقتمون کم بود زود کارمون رو راه انداختن.
هر سوالی دارید، در خدمتم. موفق باشید.

ما امروز برای BMI رزرو کردیم 29نوامبربرای L.Aبا قیمت 11957000(پرواز اول با BMI (ایرباس 321 )و مسیردوم با دوتا آپشن ویرجین یا یونایتد777 ) که آژانس گفت برای ویرجین حدمجاز برای هر نفر 23 کیلو ولی یونایتد برای هر نفر دوتا 23 کیلو . ما یونایتد را رزرو کردیم.ولی فاصله دوتا پرواز در لندن فقط یک ساعت هست که کمی نگران کنندست البته آژانس بروز هرگونه مشکلی را در اثر تاخیر رد می کرد ومی گفت که درصورت بروز مشکل ایرلاین مسئول می باشد . (هردو از یک ترمینال) آیا یک ساعت کافیه ؟؟؟

سلام
این قیمت بلیط 1طرفه است یا 2 طرفه
تشکر کنندگان:
تو سایت http://fly.emirates.com هواپیمایی امارات
برای هر تاریخی می زنم یک قیمت ثابت نفری 1918$ می ده کسی می دونه؟
تشکر کنندگان:
(2010-10-01 ساعت 12:23)alimmm نوشته:  
(2010-09-30 ساعت 17:05)MH5160 نوشته:  
(2010-09-30 ساعت 04:59)زهره نوشته:  
(2010-09-30 ساعت 00:27)MH5160 نوشته:  دوستان ما برای تهیه بلیط به لس انجلس گزینه های زیر رو داریم :
1. لوفتهانزا
2.کی ال ام
3.بی ام ای
4. ایرفلوت
5. امارات
دوتای اول که درحدودیک میلیون ششصد و یا هفتصد می باشد که مقرون به صرفه نیست . ایرفلوت هم که برای خانواده زیاد مناسب نیست . (طول مدت توقف و پرواز زیاد )
کسی با پروازبی ام ای سابقه داره ؟ البته پرواز تالندن با بی ام ای واز انجا با ویرجین هستش .

سلام
ما 14 سپتامبر با پرواز بی ام آی آمدیم ایالت پنسیلوانیا. مسیر تهران- لندن- واشنگتن- پیتسبرگ بود. پرواز اول بی ام آی بود و دو پرواز بعدی با یونایتد ایر لاین بود. کلا پرواز خوبی بود. توقف توی فرودگاه لندن 2 ساعت بود هم برخورد مهماندارها توی هواپیما خوب بود و هم توی فرودگاه لندن با اینکه وقتمون کم بود زود کارمون رو راه انداختن.
هر سوالی دارید، در خدمتم. موفق باشید.

ما امروز برای BMI رزرو کردیم 29نوامبربرای L.Aبا قیمت 11957000(پرواز اول با BMI (ایرباس 321 )و مسیردوم با دوتا آپشن ویرجین یا یونایتد777 ) که آژانس گفت برای ویرجین حدمجاز برای هر نفر 23 کیلو ولی یونایتد برای هر نفر دوتا 23 کیلو . ما یونایتد را رزرو کردیم.ولی فاصله دوتا پرواز در لندن فقط یک ساعت هست که کمی نگران کنندست البته آژانس بروز هرگونه مشکلی را در اثر تاخیر رد می کرد ومی گفت که درصورت بروز مشکل ایرلاین مسئول می باشد . (هردو از یک ترمینال) آیا یک ساعت کافیه ؟؟؟

سلام
این قیمت بلیط 1طرفه است یا 2 طرفه

سلام
این قیمت بلیط 2 طرفه است
تشکر کنندگان:
سلام.
کسی هست که با ایرفلوت رفته باشه؟راضی بودید؟تو سایت قیمت ها بازه خیلی بزرگی داره(مثلا برای لوس آنجلس از 550 تا 3700 دلار. همشونم economy, تو یه تاریخ و ظاهراً یه پرواز!!!)علتشو کسی میدونه؟
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
تشکر کنندگان:
سلام
من سوالات آئین نامه کالیفرنیا رو دارم.
از بچهای سایت هر کی می خواد یه ایمیل بهم بزنه واسش بفرستم. یا اینکه بهم بگید چطور بذارم تو سایت. و کجای سایت هم بذارم که همه راحت بهش دسترسی داشته باتشنSmileSmileSmileSmileWink
تشکر کنندگان: Jav3 ، Hossein81 ، MH5160 ، amirhessam ، R.F ، aadine ، hamed_gh ، بنيتا
(2010-10-02 ساعت 07:08)aidanaser نوشته:  سلام
از بچهای سایت هر کی می خواد یه ایمیل بهم بزنه واسش بفرستم. یا اینکه بهم بگید چطور بذارم تو سایت. و کجای سایت هم بذارم که همه راحت بهش دسترسی داشته باتشنSmileSmileSmileSmileWink
سلااام ایووووووللللل آره من میخوام آخ جون دوباره تقلب. راستی من جندتا سوال پرسیدم هیچکس تحویل نگرفت. ممنون میشم اگه سوالها رو بزارین روی سایت یا برام میل کنین.
بردن پول همراه خودمون نسبت به حواله پول از طریق صرافی چه مزیتها و ضررهایی داره؟ کسر مالیات از پولی که می بریم چیجوری هست؟ ssn رو موقع فرستادن اولین فرمهای لاتری درخواست کردیم باز هم باید داخل فرودگاه فرم پر کنیم؟ کلاً توی فرودگاه چه فرمهایی باید پر کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2010-10-02 ساعت 11:30)amirhessam نوشته:  
سلااام ایووووووللللل آره من میخوام آخ جون دوباره تقلب. راستی من جندتا سوال پرسیدم هیچکس تحویل نگرفت. ممنون میشم اگه سوالها رو بزارین روی سایت یا برام میل کنین.
بردن پول همراه خودمون نسبت به حواله پول از طریق صرافی چه مزیتها و ضررهایی داره؟ کسر مالیات از پولی که می بریم چیجوری هست؟ ssn رو موقع فرستادن اولین فرمهای لاتری درخواست کردیم باز هم باید داخل فرودگاه فرم پر کنیم؟ کلاً توی فرودگاه چه فرمهایی باید پر کنیم؟
پیام قبلا سوال های آیین نامه کالیفرنیا رو تو سایت گذاشته میتونید از این پست و این پست و نسخه PDF سوال ها رو که بابک تهیه کرده رو از این پستدانلود کنید
تشکر کنندگان: R.F ، amirhessam ، بنيتا ، aidanaser ، farzad24 ، alirezanz
من دنبال جزوه آيين نامه و ... مريلند ، واشينگتن دي سي هستم .... ؟

(2010-10-02 ساعت 11:59)seravin نوشته:  
(2010-10-02 ساعت 11:30)amirhessam نوشته:  
پیام قبلا سوال های آیین نامه کالیفرنیا رو تو سایت گذاشته میتونید از این پست و این پست و نسخه PDF سوال ها رو که بابک تهیه کرده رو از این پستدانلود کنید

شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

تشکر کنندگان:
(2010-10-02 ساعت 13:58)Kaveh792004 نوشته:  من دنبال جزوه آيين نامه و ... مريلند ، واشينگتن دي سي هستم .... ؟

این سایت راهنمایی رانندگیه http://www.dmv.com
از اینجا میتونید دفترچه آیین نامه ی هر ایالتی که هستید رو دانلود کنید.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Kaveh792004 ، aadine ، Jav3 ، amirhessam ، بنيتا ، seravin ، soheilbadami ، m.amjadi ، azin ، kianoush ، farshidkhalafi ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان