کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
ما با پرواز امارات میریم LA
آیا چمدونا رو دوبی باید تحویل بگیریم یا در مسقیم درLA
تشکر کنندگان:
من امروز از ترکیش بلیط یکسره واسه واشینگتن گرفتم 1,034,000 تومان واسه سوم دسامبر.راستی راستی رفتنی شدیم Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان: pashaneco ، Shahryar ، mahmood_eng ، Jav3 ، HOMAYON53
(2010-10-07 ساعت 18:54)fatemehtm نوشته:  ما با پرواز امارات میریم LA

چمدون ها رو مستقيم درLA تحويل ميدن
تشکر کنندگان: fatemehtm
سلام
من یک سوال دارم: وقتی وارد امریکا میشیم فقط یک مهر توی پاسپورت، جلوی ویزا میزنن که توش تاریخ ورود هست؟ آخه ما امروز بعد از سه هفته که از ورودمون به ایالت پنسیلوانیا میگذره رفتیم اداره گواهینامه برای گرفتن ای دی کارت (چون گواهینامه بین المللی داریم و تا یک سال میتونیم رانندگی کنیم)، افسر توی پاسپورت رو نگاه کرد و گفت باید اداره مهاجرت جلوی ویزا یک مهر ای-نامبر بزنه. تا حالا کسی توی پاسپورتش همچین مهری خورده؟ ما سوشال سکیوریتی مون اومده ولی گرین کارت هنوز نیامده. لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه.
ممنون.
تشکر کنندگان: maxsupermax ، alirezanz
(2010-10-08 ساعت 04:25)زهره نوشته:  سلام
من یک سوال دارم: وقتی وارد امریکا میشیم فقط یک مهر توی پاسپورت، جلوی ویزا میزنن که توش تاریخ ورود هست؟ آخه ما امروز بعد از سه هفته که از ورودمون به ایالت پنسیلوانیا میگذره رفتیم اداره گواهینامه برای گرفتن ای دی کارت (چون گواهینامه بین المللی داریم و تا یک سال میتونیم رانندگی کنیم)، افسر توی پاسپورت رو نگاه کرد و گفت باید اداره مهاجرت جلوی ویزا یک مهر ای-نامبر بزنه. تا حالا کسی توی پاسپورتش همچین مهری خورده؟ ما سوشال سکیوریتی مون اومده ولی گرین کارت هنوز نیامده. لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه.
ممنون.

بله در صفحه مقابل ویزا یک مهر باید باشه که کنارش شماره alien شما به شکل دستی وارد شده و بعد از تاریخ اکسپایر ویزا که روی ویزا درج شده این شماره هست که وضعیت اقامت شما را نشون میده و مهم هست.
اگر نداریدش به اداره مهاجرت شهرتون مراجعه کنید.
موفق باشید

آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: زهره ، azin ، Jav3 ، f.p ، alirezanz
خوب شما نباید توقع داشته باشی تا رفتی اونجا بری پشت میز توی اداره کار کنی Big Grin هر موقعیت جدیدی سختی داری حتی اگه مجبور بشی شغلی رو انتخاب کنی که حتی توی ایران فکرشو نمیکری.در امریکا برای انجام هر کاری در تخصصت باید مدرک بگیری بری کالج

شماره کیس: 2010AS00028XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-29
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول: 2009-July
کارنت شدن کیس: july-2010
دریافت نامه دوم: 11-august
مصاحبه: Aug-23-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: aidanaser ، azin ، maxsupermax ، sanaz2010 ، alirezanz
(2010-10-08 ساعت 08:38)soheilbadami نوشته:  
ممنون.

بله در صفحه مقابل ویزا یک مهر باید باشه که کنارش شماره alien شما به شکل دستی وارد شده و بعد از تاریخ اکسپایر ویزا که روی ویزا درج شده این شماره هست که وضعیت اقامت شما را نشون میده و مهم هست.
موفق باشید

خیلی ممنونم دوست عزیز از راهنماییتون. من از اداره مهاجرت شهری که هستیم برای 3-2 روز دیگه نوبت گرفتم، به نظر شما برامون مشکلی پیش نمیاد که اولین فرودگاهی که وارد شدیم واشنگتن بود و الان یه شهر دیگه هستیم؟ نگرانم که بهمون ای نامبرو ندن.

تشکر کنندگان: azin
(2010-10-09 ساعت 03:17)زهره نوشته:  
(2010-10-08 ساعت 08:38)soheilbadami نوشته:  
ممنون.

موفق باشید

خیلی ممنونم دوست عزیز از راهنماییتون. من از اداره مهاجرت شهری که هستیم برای 3-2 روز دیگه نوبت گرفتم، به نظر شما برامون مشکلی پیش نمیاد که اولین فرودگاهی که وارد شدیم واشنگتن بود و الان یه شهر دیگه هستیم؟ نگرانم که بهمون ای نامبرو ندن.

نه مشکل قانونی که نداره فقط ممکنه مجبور شید 1 بار دیگه هم مراجعه کنین
این مسیله هم معمولا در اینجا و برای کارهای اداری عجیب نیست حتما میدونید که پرسنل اداری در اینجا خیلی محافظه کار و قانونی اند
موفق باشید

آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: زهره ، alirezanz
سلام
به نظر شما آیا 1 ماه زمان مناسبیه برای گرفتن SSN-Green card
چون باید 1 ماه بعد از رفتن باید برگردیم
با آرزوی موفقیت
تشکر کنندگان:
(2010-10-09 ساعت 16:17)fatemehtm نوشته:  سلام
با آرزوی موفقیت

سلام
من فکر میکنم زمان کمی باشه، احتمالا سوشال رو 10-15 روزه میگیرید ولی گرین کارت ممکن هست بیشتر از 1 ماه بشه. موفق باشید

تشکر کنندگان: farzad101 ، alirezanz

آيا كسي ميدونه دقيقا توي سفر اول چقدر پول ميتونيم از ايران ببريم
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان:
من گرین کارت وسوشیال را بیست وهفت روزه گرفتم و فکر میکنم که اکثر دوستان در این سایت اگر اشتباه نکنم ظرف یک ماه هر دوی این مدارک را گرفته اند
دریافت گرین کارت لاتاری در سپتامبر 2009
تشکر کنندگان:
(2010-10-10 ساعت 02:38)matinam نوشته:  آيا كسي ميدونه دقيقا توي سفر اول چقدر پول ميتونيم از ايران ببريم
به نظر من هیچ محدودیتی نیست فقط مقدارش رو باید گزارش بدین

تشکر کنندگان:
(2010-10-07 ساعت 18:54)fatemehtm نوشته:  ما با پرواز امارات میریم LA

سلام تبريك
ما هم با امارات ميريم دوبي.
چمدانها را در LA تحويلي ميگيريد.
موفق باشين
Case Number:2010AS25***
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams
- Eleanor Roosevelt
تشکر کنندگان: fatemehtm
(2010-10-09 ساعت 16:17)fatemehtm نوشته:  سلام
با آرزوی موفقیت

ssnما 5روزه اومد.البته حضوری مراجعه کرديم برای گرفتنssn .و گرين کارت مون 12 روزه اومد.احتمالش هست واسه شما ام تا يک ماه هر 2 تاش بياد.

تشکر کنندگان: frozen mind ، fatemehtm ، Hashem

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان