کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-10-10 ساعت 09:48)Adventurer نوشته:  
(2010-10-07 ساعت 18:54)fatemehtm نوشته:  ما با پرواز امارات میریم LA
آیا چمدونا رو دوبی باید تحویل بگیریم یا در مسقیم درLA

سلام تبريك
ما هم با امارات ميريم دوبي.
چمدانها را در LA تحويلي ميگيريد.
موفق باشين
سلام
آیا بلیط گرفته اید؟
خیلی گرون شده.
شما چند گرفته اید؟

تشکر کنندگان:
(2010-10-10 ساعت 22:02)fatemehtm نوشته:  
(2010-10-10 ساعت 09:48)Adventurer نوشته:  
(2010-10-07 ساعت 18:54)fatemehtm نوشته:  ما با پرواز امارات میریم LA
آیا چمدونا رو دوبی باید تحویل بگیریم یا در مسقیم درLA

سلام تبريك
ما هم با امارات ميريم دوبي.
چمدانها را در LA تحويلي ميگيريد.
موفق باشين
سلام
آیا بلیط گرفته اید؟
خیلی گرون شده.
شما چند گرفته اید؟
سلام بله ما گرفتيم
بليط يكطرفه خريديم يك ميليون و دويست و پنجاه حدوداً

Case Number:2010AS25***
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams
- Eleanor Roosevelt
تشکر کنندگان: fatemehtm ، alirezanz
قابل توجه مسافران دالاس: یکی از دوستان امروز بلیط یکطرفه به دالاس از Gulf Air خریده 780 تومن.خیلی خوب گرفته.
اینم شماره دفترش:88879801
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان: maryam_goli ، babakped ، farzad101 ، aadine ، Hashem ، alirezanz
سلام
من دو روز پیش اومدم دالاس . با KLM اومدم و پروازه راحتی بود.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: R.F ، اليزا ، farzad101 ، sib 24 ، Jav3 ، bluelady ، m.amjadi ، aadine ، sam_hash ، Ashkan78 ، Hashem ، hamed_gh ، Hossein81 ، farzad24 ، kianoush ، farshidkhalafi ، alirezanz
KLM که مسلما خوبه.دوست من دیروز رسید به نیویورک و با ترکیش رفته بود.اونم خیلی راضی بود Smile

تشکر کنندگان: alirezanz
سلام بچه ها
من الان دو هفته هست که آتلانتا هستم. با پرواز مستقیم دلتا از دبی وارد آتلانتا شدم. تو فرودگاه کار مهاجرت سریع انجام شد. در ضمن تو فرودگاه آتلانتا صف سیتیزن ها و گرین کارتی ها باهم و جدا از بقیه بود.
خیلی هم خوش برخورد بودن، حتی تبریک هم گفتن.
من بعد از یک هفته مدارک مربوط به reentry permit رو پست کردم و دیروز تایید دریافتش رو گرفتم از طریق ایمیل. رو پاکت نوشته بودم که expedite بشه ،حالا تا ببینیم چی میشه. امروز هم رفتم اداره سوشیال گفت هیچ سابقه ای تو سیستم ما ازت نیست خودت اقدام کن که فرم پر کردم. گفت حداکثر تا دو هفته یاد.
برنامه بعدی هم اینه که سوشیال که اومد برای گواهینامه و ID اقدام کنم اگه خدا بخواد. در واقع چون میخوام برای دو سال خارج بشم از امریکا،میخوام تا جایی که میشه مدارک تو دستم باشه که بعدا ثابت کنم هدفم زندگی تو امریکا بوده

همچنان محتاج دعای دوستان هستم
سئوالی هم بود در خدمتم

فعلا
یاعلی
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: R.F ، Ashkan78 ، kianoush ، Hashem ، hamed_gh ، Hossein81 ، N.D ، Shahryar ، WIKIMAN ، Eskandari ، farzad101 ، farshidkhalafi ، Jav3 ، maxsupermax ، Linspire ، indmehdi ، f.p ، azin

از بچه ها هرکسی پرواز ایرفلوت می خواد، زود بره بگیره چون الان تخفیف خیلی خوبی برای آمریکا گذاشته.Tongue

راستی شماره های ایرفلوت عوض شده، چون من به شماره های قبلی زنگ زدم اما درست نبود. این شماره های جدیده:
تلفن:۸۸۸۰7494
تلفکس:۸۸۸91۰۸۸۸

توی فرودگاه نیویورک کارهای اقامتیمون چقدر طول میکشه؟ پرواز بعدی من به احتمال زیاد ۵/۲ ساعت بعد از رسیدنم می‌شه. به نظرتون این زمان کافیه یا نه؟ میترسم از پرواز بعدی جا بمونم؟!!
تشکر کنندگان: hamed_gh ، king_of_sky ، Eskandari ، farzad101 ، farshidkhalafi ، maxsupermax
سلام به همگی دوستان

یه موردیو میخواستم تاکید کنم، هواستون به آدرسی که دادین به اداره مهاجرت و یا قصد تعویضشو دارین باشه که حتما دقیق و کامل باشه.متاسفانه سوشیال و گرین من به علت نداشتن آبارتمان نامبر ( اونیکه برام آدرس فرستاده بود نگفته بود) برگشت خورده و البته دیروز و امروز پیگیر شدم آدرسو درست کردم که دوباره بفرستن.
نمیدونم جای این اینجا بود یا نه ولی خیلی مواظب باشید.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان: babakped ، N.D ، seravin ، kianoush ، Kaveh792004 ، king_of_sky ، Hashem ، Eskandari ، pashaneco ، hamed_gh ، farshidkhalafi ، Jav3 ، R.F ، farzad24 ، maxsupermax ، indmehdi ، m.amjadi ، f.p ، azin ، alirezanz
(2010-08-12 ساعت 23:39)True.Dreams نوشته:  سلام دوستان
من هنوز آنکارا هستم اینجا با یه چیزای عجیبی مواجه شدم که اصلا فکرشم نمیکردم. قیمت پروازها رو از طریق سایتها (amadeus , ترکیش) که چک میکنم برای فردا یا پس فردا قیمت های خوب هم توشون پیدا میشه ولی وقتی میرم تو آژانسها یا میگن پر شده یا قیمت دو برابر میگن یا میگن همچین پروازی در این روز وجود نداره حتی خود دفتر ترکیش تو آنکارا رفتم قیمت استانبول به سانفرانسیکو رو 3600 لیر میده و میگه اکانومی هم هست در صورتیکه سایت تریکش همین پروازو تو همون لحظه 2070 لیر قیمت داده. آژانسیه که میگفت این سایتها اطلاعاتشون درست نیست. من یکی از دوست هام تو امریکا کارت اعتباری داره و اگه خرید بلیت اینترنتی مطمئن باشه دوستم حاضره برام این کارو بکنه،کسی از شما تا تاحالا از سایت بلیت خریدید؟

دوست عزیز، معمولا ایرلاینها تعدادی صندلی را فقط با کردیت کارتها و معمولا به قیمتی پایین تر از آژانسها می فروشند با توجه به قراردادهایی که با شرکتهایی نظیر مستر کارت یا ویزا کارت و... دارند
تشکر کنندگان: megaholding ، farzad24 ، azin ، alirezanz
ما 10 سپتامبر وارد آمریکا شدیم ولی هنوز خبری نیست.Sad
تشکر کنندگان: Jav3 ، Hossein81 ، alirezanz
ما 14 سپتامبر از فرودگاه واشنگتن وارد امریکا شدیم، بعد از 3-4 روز رفتیم اداره سوشال سکوریتی فرم پر کردیم و آدرس رو عوض کردیم که سوشال نامبرمون بعد از 10 روز آمد و بعد از یک ماه تازه نامه welcome اونم به آدرس قبلی رفته. در صورتی که ما توی فرودگاه گفتیم میخواهیم آدرسمونو عوض کنیم، گفتند برید توی سایت uscis عوضش کنید و ما هم همین کارو کردیم که ظاهرا تاثیری نداشته و هنوز گرین کارتمون هم نیامده.
تشکر کنندگان: farshidkhalafi ، Jav3 ، R.F ، Eskandari ، maxsupermax ، m.amjadi ، azin
(2010-10-16 ساعت 00:49)زهره نوشته:  ما 14 سپتامبر از فرودگاه واشنگتن وارد امریکا شدیم، بعد از 3-4 روز رفتیم اداره سوشال سکوریتی فرم پر کردیم و آدرس رو عوض کردیم که سوشال نامبرمون بعد از 10 روز آمد و بعد از یک ماه تازه نامه welcome اونم به آدرس قبلی رفته. در صورتی که ما توی فرودگاه گفتیم میخواهیم آدرسمونو عوض کنیم، گفتند برید توی سایت uscis عوضش کنید و ما هم همین کارو کردیم که ظاهرا تاثیری نداشته و هنوز گرین کارتمون هم نیامده.

ما هم قراره از همین فرودگاه وارد آمریکا شیم.مورد خاصی درباره این فرودگاه نیست که بخاهید راهنمایی کنید؟
ممنون Smile

تشکر کنندگان:
(2010-10-16 ساعت 00:49)زهره نوشته:  ما 14 سپتامبر از فرودگاه واشنگتن وارد امریکا شدیم، بعد از 3-4 روز رفتیم اداره سوشال سکوریتی فرم پر کردیم و آدرس رو عوض کردیم که سوشال نامبرمون بعد از 10 روز آمد و بعد از یک ماه تازه نامه welcome اونم به آدرس قبلی رفته. در صورتی که ما توی فرودگاه گفتیم میخواهیم آدرسمونو عوض کنیم، گفتند برید توی سایت uscis عوضش کنید و ما هم همین کارو کردیم که ظاهرا تاثیری نداشته و هنوز گرین کارتمون هم نیامده.

كجاي اين سايت ميشه آدرسو عوض كرد ؟
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

تشکر کنندگان:

salam. manam daghighan mesle shoma hastam va alan washingtonam mishe ye shomare tel be man bedid ta bahatoon telephoni harf bezanam?merc
shomare man ine 2404780572
تشکر کنندگان: shaan
(2010-10-16 ساعت 09:33)farshidkhalafi نوشته:  

ما هم قراره از همین فرودگاه وارد آمریکا شیم.مورد خاصی درباره این فرودگاه نیست که بخاهید راهنمایی کنید؟
ممنون Smile

سلام
ما زمان ورود مشکلی نداشتیم، فرودگاه شلوغی هست ولی مرتب هست ما 2 ساعت و 30 دقیقه کارامون طول کشید که بیشتر توی صف بودیم تا مهر ورود بخوریم ولی خودشون خوب راهنمایی میکنن. حتی وسایلمون رو نگشتن فقط پرسیدن غذا دارید که من گفتم فقط پسته داریم. فقط یادتون باشه مهر ای- نامبر براتون بزنن.
موفق باشید

(2010-10-16 ساعت 21:38)Kaveh792004 نوشته:  

كجاي اين سايت ميشه آدرسو عوض كرد ؟
توی ستون سمت راست پایین که بیاید یک جا نوشته change address online همونجا عوضش کنید ولی اگه روزای اول برید اداره مهاجرت شهرتون فکر کنم موثر تر باشه. اداره سوشال حتما اگه تونستید برید.

تشکر کنندگان: Kaveh792004 ، shaan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان