کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-10-26 ساعت 18:58)adl نوشته:  اذین جان همه چیزها رو اماده کن من وهمسرم 23 نوامبر میایم اتلانتا حتما با علی و رامین برنامه استقبال بسیار با شکوه مارو مهیا کنید
میبینمتون

خوش به حالتون که جایی دارین میرین که کسی منتظرتونه
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
سلام
من الان یکماه هست که امریکا هستم. 27 سپتامبر وارد آتلانتا شدم. 13اکتبر رفتم اداره سوشیال سکیوریتی گفتن تو سیستم ما هیچی ازت نیست خودت فرم پر کن. فرم پر کردم. فرداش یعنی 14 اکتبر کارت سوشیالم اومد که روش همون تاریخ 13 اکتبر خورده. حالا نمیدونم رفتنم موثر بوده یا نه!
welcome letter هم 23اکتبر اومد که توش تاریخ 18 اکتبر خورده و گفته حداکثر تا یکماه دیگه کارتت میاد. یک شماره رسید هم داره که تو سایت uscis میشه پیگیری کرد. برای من تو سایت میگه کارتت رو دادیم پرینت کنن و حداکثر تا یکماه دیگه میرسه دستت.
راستی من دو هفته پیش امتحان رانندگی دادم و قبول شدم ولی یارو یهو گیر داد که bank statementتت ثابت نمیکنه که یکماهه تو ایالت جورجیا هستی. ولی امروز که یکماه شد رفتم و بهم یک نمونه کاغذی از کارتم رو دادن که یکماه اعتبار داره و گفتن اصلیش رو هم حداکثر تا یکماه از طریق پست دریافت میکنم.
دیگه فعلا خبری نیست

cheers
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: R.F ، Spiritual ، Hashem ، Hossein81 ، N.D ، Nilmah ، frozen mind ، kianoush ، Hamid55 ، emankh101 ، MOHSEN8766 ، lale ، hamed_gh ، indmehdi ، farzad24 ، بنيتا ، bluelady ، OverLord ، mina_s ، azin ، sara1981 ، alirezanz
سلام دوستان
من بليطم با ايرلاين BMIهستش چقدر بار داخل هواپيما مي تونم ببرم اونطوري كه بهم گفتند دو تا بسته 23 كيلويي بار مجاز هستش كسي مي دونه داخل هواپيما چقدر مي تونيم ببريم؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-10-28 ساعت 16:23)mojgank نوشته:  سلام دوستان
من بليطم با ايرلاين BMIهستش چقدر بار داخل هواپيما مي تونم ببرم اونطوري كه بهم گفتند دو تا بسته 23 كيلويي بار مجاز هستش كسي مي دونه داخل هواپيما چقدر مي تونيم ببريم؟؟؟؟؟؟؟
سلام
ما هم با بی ام ای پرواز داشتیم، برای داخل هواپیما 7 کیلو مجاز هست ولی چمدونی که ما بردیم بالا و سایز کابین بود حدود 9 کیلو میشد که وزنش نکردن.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: Hashem ، mojgank
بچه ها من پرواز ایرفلوت برای اواخر نوامبر به نیو یورک (JFK) گرفتم حدود 500 تومان. نمی دونم چه جور پروازیه!!

بار هم یک 23 کیلو گرم هست و میشه یک 23 کیلوگرم دیگه به قیمت 50 یورو توی فرودگاه خرید. برنامه پرواز هم این جوریه:

Aeroflot - Russian Airlines
Tehran Khomeini (IKA) 03:45am --- Moscow (SVO) 07:10am
3hr 55min

Connecting flight wait time 7 hours 25 minutes

Moscow (SVO) 02:35pm --- New York Kennedy (JFK) 05:00pm
10hr 25min

راستی شماره های جدید ایرفلوت:
تلفن:۸۸۸۰7494
تلفکس:۸۸۸91۰۸۸۸
تشکر کنندگان: kianoush ، behzadb57 ، mojgank ، OverLord ، alirezanz
(2010-10-28 ساعت 18:36)زهره نوشته:  [quote='mojgank' pid='83168' dateline='1288266782']
سلام دوستان
سلام
ما هم با بی ام ای پرواز داشتیم، برای داخل هواپیما 7 کیلو مجاز هست ولی چمدونی که ما بردیم بالا و سایز کابین بود حدود 9 کیلو میشد که وزنش نکردن.
موفق باشید.

میزان باری که میتونی ببری بستگی به پرواز دوم داره اگه با ویرجین بری یدونه 23کیلو بیشتر نمیشه ببری با اون یکی که اسمش یادم نیست 2تا 23 میشه برد
تشکر کنندگان: behzadb57 ، mojgank ، OverLord ، alirezanz
سلام دوستان مهاجرسرا
ما پس فردا با پرواز امارات میریم LA
تو هواپیما ظاهرا دو تا فرم میدن یکی فرم گمرک یا همون فرم 6059B و یک فرم سفید دیگه
درست گفنم دیگه ؟
راستی اون فرم سفید رو کسی داره لینک بده؟
راستی به زعفرون که گیر نمی دن؟
تشکر کنندگان: behzadb57 ، OverLord ، mary joon
(2010-10-29 ساعت 12:40)Hashem نوشته:  بچه ها من پرواز ایرفلوت برای اواخر نوامبر به نیو یورک (JFK) گرفتم حدود 500 تومان. نمی دونم چه جور پروازیه!!

بار هم یک 23 کیلو گرم هست و میشه یک 23 کیلوگرم دیگه به قیمت 50 یورو توی فرودگاه خرید. برنامه پرواز هم این جوریه:

Aeroflot - Russian Airlines
Tehran Khomeini (IKA) 03:45am --- Moscow (SVO) 07:10am
3hr 55min

Connecting flight wait time 7 hours 25 minutes

Moscow (SVO) 02:35pm --- New York Kennedy (JFK) 05:00pm
10hr 25min

راستی شماره های جدید ایرفلوت:
تلفن:۸۸۸۰7494
تلفکس:۸۸۸91۰۸۸۸

با تشکر از هاشم آقا
میخواستم ببینم کسی تا حالا با ایرفلوت پریده
بعضی از دوستان پیشنهاد کردند اگه بچه کوچیک دارین از این ایرلاین استفاده نکنین
و بعضیا هم میةگن توی روسیه یه سری نامهربونیهایی ممکنه بکنن که زیاد جالب نیست
البته میگن اونجا عوارض و یا یه چیزی به این اسم میگیرن که همون بهتره با ایرلاینهای دیگه رفت
اگه کسی رفته لطفا اطلاعات بده من کمی گیج شدم مرسی

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: Hashem
سلام من BMI گرفتم.دومي با ويرجينه.اما از فرودگاه امام پرسيدم كه چند كيلو ميشه برد؟گفتن دو تا 23 كيلويي.خوب اگه از اينجا ميشه برد ديگه هواپيماي دوم چيه؟خوب يعني چمدونمو وسط راه ميندازن پايين؟
اگه مجاز نيست چرا از اول امام ميگيره؟
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
تشکر کنندگان:
سلام ببخشید من ممکن سوالم تکراری باشه. می‌خوام ببینم اگه من ماه ژانویه فقط ۱ هفته آمریکا بمونم و در صورتی‌ که ویزام تا ماه فورییه اعتبار داره برگردم و هنوز گرین کارت و ssn نامبرو دریافت نکرده باشم موقع خروج واسم مشکلی‌ پیش میاد؟ می‌تونم بدون اینا خارج شم؟
تشکر کنندگان: apoornaki
(2010-10-30 ساعت 04:23)setareh نوشته:  سلام ببخشید من ممکن سوالم تکراری باشه. می‌خوام ببینم اگه من ماه ژانویه فقط ۱ هفته آمریکا بمونم و در صورتی‌ که ویزام تا ماه فورییه اعتبار داره برگردم و هنوز گرین کارت و ssn نامبرو دریافت نکرده باشم موقع خروج واسم مشکلی‌ پیش میاد؟ می‌تونم بدون اینا خارج شم؟

سلام
هيچ مشكلي پيش نمي ياد شما دو روز بعدشم مي تونين خارج بشين
شمااز تاريخي كه وارد ميسين ويزاتون يك سال بصورت مالتيپل اعتبار داره
فقط توصيه من اينه كه تا وارد شديد يراي سوشال اقدام كنيد كه مطمئن بشيد مياد.
چاكريم

شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: Jav3 ، apoornaki ، setareh ، OverLord
(2010-10-30 ساعت 03:21)بنيتا نوشته:  سلام من BMI گرفتم.دومي با ويرجينه.اما از فرودگاه امام پرسيدم كه چند كيلو ميشه برد؟گفتن دو تا 23 كيلويي.خوب اگه از اينجا ميشه برد ديگه هواپيماي دوم چيه؟خوب يعني چمدونمو وسط راه ميندازن پايين؟

دوست عزیز شما برای اینکه مطمئن بشین ، بهتره با دفتر BMI تماس بگیرین و از اونجا سوال کنین . چون شرکتی که شما بلیطو ازش گرفتین BMI هستش و مسئولیت بارهای شما هم با اون شرکته .

من خودم با BMI گرفته بودم و یکمی هم اضافه بار داشتم. با وجود اینکه پرواز دومم با UNITED بود جریمه اضافه بار ام رو یک بار تو فرودگاه امام پرداخت کردم و دیگه توی پرواز دوم هیچ سوالی نکردن .

شماره تلفن BMI دفتر تهران هم اینه : 22044552-021
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: mojgank ، بنيتا ، OverLord
(2010-10-30 ساعت 03:21)بنيتا نوشته:  سلام من BMI گرفتم.دومي با ويرجينه.اما از فرودگاه امام پرسيدم كه چند كيلو ميشه برد؟گفتن دو تا 23 كيلويي.خوب اگه از اينجا ميشه برد ديگه هواپيماي دوم چيه؟خوب يعني چمدونمو وسط راه ميندازن پايين؟

براي پرواز دوم واسه شما مشکلي پيش نمياد!
شما دوتا 23 کيلويي ميتونين ببرين. وقتي بسته‌هاتونو ميگيرن ازتون؛ يعني بر اساس قرارداد BMI با ويرجين اين بار مجاز هستش. کجا بهتون گفتن که ايراد داره؟
ضمناً معمولاً بار شما توي اولين فرودگاه امريکا تحويلتون ميشه.
فقط دوستان توجه داشته باشند که مسافر پرواز ايران اير؛ ادامه مسير با BMI فقط 1 بسته 23 کيلويي ميتونه ببره!Sad
ولي اگه ميخواين بار بيشتري ببرين؛ پرواز ايران اير؛ ادامه مسير يونايتد يا دلتا بگيرين. اينطوري 2 بسته 32 کيلويي ميتونين ببرين. هزينتونم کم ميشه.
مسير پيشنهادي من : ايران - دبي - امريکا هست. از ايران تا دبي با ايران اير؛ بقيه مسير با يونايتد يا دلتا.
بررسي کنين بد نيست.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: mojgank ، behzadb57 ، megaholding ، hamed_gh ، بنيتا ، OverLord ، alirezanz
(2010-10-30 ساعت 11:59)farzad24 نوشته:  

دوست عزیز شما برای اینکه مطمئن بشین ، بهتره با دفتر BMI تماس بگیرین و از اونجا سوال کنین . چون شرکتی که شما بلیطو ازش گرفتین BMI هستش و مسئولیت بارهای شما هم با اون شرکته .

من خودم با BMI گرفته بودم و یکمی هم اضافه بار داشتم. با وجود اینکه پرواز دومم با UNITED بود جریمه اضافه بار ام رو یک بار تو فرودگاه امام پرداخت کردم و دیگه توی پرواز دوم هیچ سوالی نکردن .

سلام
من همين الان با دفتر bmi تماس گرفتم(22044552 ) پرواز دومم هم ويرجين هستش ولي آقايي كه پاسخگو بود گفت 2 تا بسته 23 كيلويي و 7 كيلو هم براي داخل كابين . فكر كنم قضيه يك بسته 23 كيلويي به كلي منتفي هستش . من موقعي كه بليط تهيه مي كردم تنها ايرلايني كه بار كم مي شد برد ايرفلوت بود(23 كيلو) البته اينو آژانسها مي گفتند ......

تشکر کنندگان: behzadb57 ، farzad24 ، megaholding ، hamed_gh ، بنيتا ، OverLord
(2010-10-30 ساعت 11:59)farzad24 نوشته:  

سلام دوست عزيز
ايرلاينها يه سري قوانين عمومي دارند يه سري قوانين خاص
يكي از قوانين خاص ميزان حمل بار است كه بعضيها 1 بسته 23 كيلويي بعضيها 2 تا بسته 23 كيلويي و . . . مجاز مي كنند
حالا پرواز اول ممكنه 2 بسته و پرواز دوم 1 بسته مجاز كنند پرواز دوم جريمه از شما مي گيره
ولي شما مي تونيد پرواز دوم رو از نظر ميزان مجاز بار چك كنين و اگه اونم دو تا بسته مجاز كنه مشكلي نخواهيد داشت

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: Jav3 ، jalaldaiy

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان