کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...

من براي 2 فوريه با bmi گرفتم ادامه مسير از لندن با united
كلا شد نفري 1375000تومان 2تا 23 كيلو هم ميشه برد

شماره کیس: 2010AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبول--2009-30JUNE
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2009-05-JULY
تاریخ کارنت شدن کیس:jun-15-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:1aug
تاریخ مصاحبه:2010-25-aug
تاریخ دریافت کلیرنس:13sep
تاريخ دريافت ويزا 17sep
تشکر کنندگان:
دوستان ما هم 30 نوامبربا bmi پروازداریم و دومی با ویرجین هست (نفری 11970000 ) مسئله چمدانها از این طرف مشکلی نداره ومیشه 2 تا 23 کیلو برد چون در پرواز دوم نمی تونن ایرادی بگیرند . اما برای برای برگشت که پرواز اول ویرجین هست مشکل ساز خواهدبود وفقط می توان 1 چمدان 23 کیلویی برد که آنهم با پرداخت جریمه برطرف خواهد شد . (راستی ما سایت یونایتد وویرجین را چک کردیم که از سپتامبر 2009 فقط می توان یک چمدان 23 کیلویی برد . البته economic class )
تشکر کنندگان: hamed_gh ، behzadb57 ، OverLord ، sanaz2010 ، Eskandari
SSN من بعد از 13 روز اومد رفتم حساب بانکی باز کردم ولی credit هنوز نتونستم بگیرم .کسانی که میخوان گواهینامه بین المللی بگیرن اول تحقیق کنن ببینن اون ایالت قبول داره یا نه .من میشیگان هستم و اینجا قبول ندارن .گواهینامه گرفتن هم طول میکشه حدود یک ماه یا بیشتر چون باید bank statement ببرین

شماره کیس: 2010AS00028XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-29
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول: 2009-July
کارنت شدن کیس: july-2010
دریافت نامه دوم: 11-august
مصاحبه: Aug-23-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: R.F ، بنيتا ، sh-b ، indmehdi ، اليزا ، parviz ، kianoush ، apoornaki ، Hashem ، OverLord ، mina_s ، Eskandari ، hamed_gh
(2010-10-30 ساعت 17:29)behzadb57 نوشته:  
(2010-10-30 ساعت 11:59)farzad24 نوشته:  
(2010-10-30 ساعت 03:21)بنيتا نوشته:  سلام من BMI گرفتم.دومي با ويرجينه.اما از فرودگاه امام پرسيدم كه چند كيلو ميشه برد؟گفتن دو تا 23 كيلويي.خوب اگه از اينجا ميشه برد ديگه هواپيماي دوم چيه؟خوب يعني چمدونمو وسط راه ميندازن پايين؟
اگه مجاز نيست چرا از اول امام ميگيره؟

دوست عزیز شما برای اینکه مطمئن بشین ، بهتره با دفتر BMI تماس بگیرین و از اونجا سوال کنین . چون شرکتی که شما بلیطو ازش گرفتین BMI هستش و مسئولیت بارهای شما هم با اون شرکته .

من خودم با BMI گرفته بودم و یکمی هم اضافه بار داشتم. با وجود اینکه پرواز دومم با UNITED بود جریمه اضافه بار ام رو یک بار تو فرودگاه امام پرداخت کردم و دیگه توی پرواز دوم هیچ سوالی نکردن .

شماره تلفن BMI دفتر تهران هم اینه : 22044552-021

سلام دوست عزيز
ايرلاينها يه سري قوانين عمومي دارند يه سري قوانين خاص
يكي از قوانين خاص ميزان حمل بار است كه بعضيها 1 بسته 23 كيلويي بعضيها 2 تا بسته 23 كيلويي و . . . مجاز مي كنند
حالا پرواز اول ممكنه 2 بسته و پرواز دوم 1 بسته مجاز كنند پرواز دوم جريمه از شما مي گيره
ولي شما مي تونيد پرواز دوم رو از نظر ميزان مجاز بار چك كنين و اگه اونم دو تا بسته مجاز كنه مشكلي نخواهيد داشت

سلام به همه
بهتره این جریان مشخص بشه کامل ،من که مطمئن بودم از این که 1بسته 23 کیلو بیشتر نمیشه برد با پرواز ویرجین چون اسپانسر من 11 ساله که تو این مسیر داره میره ومییاد اون این اطلاعات و بهم داد ،من برای اطمینان بیشتر چون بچه ها اصرار داشتند که میشه 2تا برد تماس گرفتم . پرواز ویرجین 1 بسنه 23 کیلو بیشتر نمیشه برد و وقتی پرواز دوم اجازه 2تا نده از همون مبدآ نمیزارن بیشتر ببری. در مورد این دو پروازم بگم که پرواز ویرجین نسبت به یونایتد پرواز بهتریه هم از نظر مهماندارا و هم از نظر پزیرائی و هواپیماش ،این اطلاعاتم در مورد اختلاف این 2 پرواز از کسایی که با جفته این پروازها چند بار رفتن پرسیدم و به من گفتن.
موفق باشین.
برای اطلاعات پرواز BMI با شماره 02122265034 تماس بگیرین.
تشکر کنندگان: megaholding ، f.p ، hamed_gh
سلام دوستان
ما الان فرودگاه امام هستیم
یکی از بارامون بالای27 کیلو بود ولی گیر ندادن 
الان ساعت 3 صبحه
کی می خواد این همه راهو بره!!!!!!!
سلام
من الان ۲۳ روزه وارد USA شدم نه از گرین کارت خبری هست نه از welcome letter
البته SSN رو بعد از ۱۰ روز گرفتم.
یه نکته در مورد گواهینامه بین المللی اینکه تو اینجا Texas به دارد نخورد. حالا جای دیگه رو نمیدونم. بیخود پول ندین برای اون تو ایران.
توی بیشتر مناطق Texas هم بدون ماشین جایی نمیشه رفت. بنابر این وقتی میاین اینجا اول از همه باید به فکر گواهینامه و ماشین باشین.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
دوست عزیز
امیدوارم که زودتر نامه هاتون را دریافت کنید
اما نکته عجیب اینه که گواهینامه بین المللی توی تگزاس خیلی به در د من خورد و یک ماه تمام باهاش رانندگی کردم واداره راهنمایی اینجا هم تاییدش کرد سه نفر از دوستان مهاجرسرای ساکن تگزاس هم با بین المللی کارشون اینجا راه افتاد شاید شهر ی که شما هستین بین المللی قبول نمیکنه .من که راضی بودم از بین المللی
موفق باشید
دریافت گرین کارت لاتاری در سپتامبر 2009
تشکر کنندگان: kianoush ، king_of_sky ، megaholding ، Eskandari ، seravin ، behzadb57 ، apoornaki ، Hamid55 ، hamed_gh ، Jav3 ، alirezanz
من تازگی شنیدم یه خبر تلویزیون اعلام کرده که فرودگاه امام نمیگذاره بیشتر از 5 هزار دلار ببریم از ایران، نمیدونم چقدر خبر صحت داره یا اگر خبر صحت داره چقدر اجراش می کنند، با توجه به اینکه این خبر مربوط به 9 آبان هست اگر کسی از بچه ها بعد 9 آبان رفته، بگه تو فرودگاه مشکلی داشته یا نه !؟
(واضح هست که این مسئله ربطی به آمریکا نداره و اونا همچنان میگن بار اول ورود هر مبلغی بخواهی میتوانی وارد امریکا کنی (مثلا 60000 دلار) ولی فقط در فرمهایی که داخل هواپیما میدن باید اعلام کنی)
تشکر کنندگان: behzadb57 ، alirezanz
سلام بچه ها خوب هستین؟ ما هم امروز از طریقه فرود گاهه سانفرانسیسکو وارده امریکا شدیم . ولی عجب خوش شانسییییم ها !!!!!!!!! از شانسه ما یه بابائی در هواپیمائی امارات بمبگذاری کرده بوده به همین خاطر مای بیچاره را یک شب در دوبی نگاه داشتنددددد. در عوض وقتی رسیدیم سانفرانسیسکو بسسیییاااار مهربون باهامون برخورد کردن، واقعن مهربون ، هیچی ازمون نپرسیدن فقط گفتن چقدر پول دارین؟ خوراکی چی دارین؟ همین !!! هیچ کدوم از کیفهارو هم نگشتن ، حالا نمیدونیم بلاخره برای ssn باید چی کار کنیم؟ خودش میاد یا ما بریم ادارش؟ راستی oon آقائی که پاکت زرد رو از ما گرفت هیچ رسیدی نداد فقط گفت well come to united state نکنه گو لمون زدن؟ !! خلاصه فعلا میخایم حساب باز کنیم، govahiname بگیریم ، و کلاس زبان بریم ، که هیچ کدومشم بلد نیستیم باید چی کار کنیم؟ خدا بزرگه ؛-)
تشکر کنندگان: king_of_sky ، Eskandari ، N.D ، balot ، Hossein81 ، farzad24 ، behzadb57 ، kianoush ، apoornaki ، Hamid55 ، Taraneh ، hamed_gh ، azin ، R.F ، بنيتا ، اليزا ، Hashem ، Jav3 ، alirezanz
(2010-11-01 ساعت 20:43)کامران توکلی نوشته:  دوست عزیز
اما نکته عجیب اینه که گواهینامه بین المللی توی تگزاس خیلی به در د من خورد و یک ماه تمام باهاش رانندگی کردم واداره راهنمایی اینجا هم تاییدش کرد سه نفر از دوستان مهاجرسرای ساکن تگزاس هم با بین المللی کارشون اینجا راه افتاد شاید شهر ی که شما هستین بین المللی قبول نمیکنه .من که راضی بودم از بین المللی
موفق باشید

سلام
من گواهینامه رو بردم به اداره Texas Driver of Public safety در Plano نشون دادم مسول اونجا گفت که اعتبار نداره.
شما کجا بردین؟
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان:
سلام
بعد 30 روز انتظار ،این SSN ما هم آخرش اومد،ولی هنوز از گرین کارت خبری نیست
تشکر کنندگان: apoornaki ، بنيتا ، اليزا ، king_of_sky
امروز 13 روزه که من اومدم که شکر خدا SSN ام اومد . برای دوستایی که تازه رسیدن ، مخصوصاً اون دوستمون که مثل من از سانفرانسیسکو وارد شده باید عرض کنم که هیچ کاری لازم نیست انجام بدن . فقط منتظر باشید تا خودشون با پست براتون بفرستند . اگه تا 30 روز نیومد باید برین اداره SSN .

در ضمن امروز رفتم در کتابخانه نزدیک خونه عضو شدم . خیلی ساده بود و 5 دقیقه هم طول نکشید. فقط ویزای توی پاسپورت ام رو نشون دادم به اضافه گواهینامه بین المللی ام رو نشون دادم . چون لازم بود که 2تا کارت شناسایی عکس دار داشته باشی . اصلاً SSN هم نیاز نبود.

فقط مشکل اصلی که من دارم اینه که تا حالا نتونستم ماشین خوب گیر بیارم . توی Craiglist هم چک می کنم ولی چون هیچ ماشینی تو دسترسم نیست ، نمی تونم برم چکشون کنم . این منطقه هم Public Transportation زیاد قوی نداره . از Dealer هم که چک می کنم ، می بینم خیلی گرون میگن. حالا موندم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: behzadb57 ، kianoush ، apoornaki ، azin ، mina_s ، ساسان ، بنيتا ، ساشا ، اليزا ، Hashem ، king_of_sky ، alirezanz
(2010-11-02 ساعت 01:18)alphabeta نوشته:  
موفق باشید

سلام
من گواهینامه رو بردم به اداره Texas Driver of Public safety در Plano نشون دادم مسول اونجا گفت که اعتبار نداره.
شما کجا بردین؟

فکر کنم در تاپیک مربوط به زندگی در دالاس یا در تاپیک مربوط به رانندگی یکی از دوستان ساکن دالاس با بین المللی رانندگی کرده بود مطمعن نیستم کدام دوست بود........
به هر حال به نظر من گواهی نامه بین المللی تون را به همراه اصل گواهی نامه ایران وترجمه گواهی نامه ایران به یک اداره دی پی اس دیگر در دالاس ببرید واز فردی دیگر بپرسید به احتمال قوی میتونین رانندگی کنید
فقط بیمه ماشینتان کمی گرانتر میشود که دیگه چاره ای نیست
دریافت گرین کارت لاتاری در سپتامبر 2009
تشکر کنندگان: seravin ، Jav3 ، alirezanz
(2010-11-02 ساعت 08:24)کامران توکلی نوشته:  
(2010-11-02 ساعت 01:18)alphabeta نوشته:  
موفق باشید

سلام
شما کجا بردین؟

فکر کنم در تاپیک مربوط به زندگی در دالاس یا در تاپیک مربوط به رانندگی یکی از دوستان ساکن دالاس با بین المللی رانندگی کرده بود مطمعن نیستم کدام دوست بود........
به هر حال به نظر من گواهی نامه بین المللی تون را به همراه اصل گواهی نامه ایران وترجمه گواهی نامه ایران به یک اداره دی پی اس دیگر در دالاس ببرید واز فردی دیگر بپرسید به احتمال قوی میتونین رانندگی کنید
فقط بیمه ماشینتان کمی گرانتر میشود که دیگه چاره ای نیست
من تو پلینو با گواهینامه بین المللی هم ماشین رو بیمه کردم و هم 22 روز رانندگی کردم و همانطور که کامران گفت فقط مبلغ بیمه ماشین تو اون مدتی که با گواهینامه بین المللی رانندگی کردم بیشتر بود
احتمالا شما اگه از همکار کنار دستی اون شخص همین سوال رو میپرسیدین جواب دیگه ای بهتون میداد که البته تو آمریکا این چیزا خیلی عادیه باید بهش عادت کنید.

تشکر کنندگان: laili ، kianoush ، Hamid55 ، hamed_gh ، aadine ، Spiritual ، king_of_sky ، Jav3 ، alirezanz
سلام دوستان
در اين زمينه تاپيكي نبود و نزديك ترين تاپيك به نظرم اينجا اومد
به هر حال من شنيدم اگه بچه اي قبل از يك سالگي وارد امريكا بشه روند سيتيزن شدن و يا برخي مزاياي ديگه براش بوجود مي‌آد. مي خواستم ببينم واقعيت داره كه اگه لازم باشه اين موضوع رو توي برنامه هام لحاظ كنم

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: jalaldaiy

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان