کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
بهزاد جان فکر نمیکنم اینطوری باشه ..اگه بچه توی آمریکا به دنیا بیاد جریانش فرق میکنه ولی تا قبل از یک سالگی نه ...بهتره با یه وکیل در این مورد مشورت کنی.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: behzadb57 ، alirezanz
سلام بچه ها
دیروز یکم نوامبر گرین کارت من به دستم رسید. 33روز بعد از ورودم و 10روز بعد از اومدن welcome letter.
(آتلانتا)

فعلا
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

(2010-10-26 ساعت 18:58)adl نوشته:  اذین جان همه چیزها رو اماده کن من وهمسرم 23 نوامبر میایم اتلانتا حتما با علی و رامین برنامه استقبال بسیار با شکوه مارو مهیا کنید
میبینمتون

سلام، ان شاء الله به سلامتی بیاین! هوا سرد شده، لباس گرم یادتون نره!Tongue والله من خودم هنوز موفق نشدم بچه ها رو ببینم، مگه شما بیاین یه میتینگ اینجا بزاریم! بچه های ایرانی اینجا که از طریق لاتاری اومدن کم نیستن! موفق باشین!Shy

(2010-11-02 ساعت 19:37)sam_hash نوشته:  سلام بچه ها
دیروز یکم نوامبر گرین کارت من به دستم رسید. 33روز بعد از ورودم و 10روز بعد از اومدن welcome letter.
(آتلانتا)

فعلا
سلام، ساسان جان تبریک! من که الان 16 روزه اومدم نه از welcom letter خبری هست، نه Social Number ، نه گرین کارت! Sad فکر کنم چون فرودگاه ورود اولیه ام نیویورک بوده، طول کشیده! نه؟ یا اصلاً ربطی نداره؟؟؟

شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: R.F ، mina_s ، Eskandari ، apoornaki ، farzad24 ، hamed_gh ، alirezanz
(2010-10-30 ساعت 02:26)behzadb57 نوشته:  
(2010-10-29 ساعت 12:40)Hashem نوشته:  بچه ها من پرواز ایرفلوت برای اواخر نوامبر به نیو یورک (JFK) گرفتم حدود 500 تومان. نمی دونم چه جور پروازیه!!

بار هم یک 23 کیلو گرم هست و میشه یک 23 کیلوگرم دیگه به قیمت 50 یورو توی فرودگاه خرید. برنامه پرواز هم این جوریه:

Aeroflot - Russian Airlines
Tehran Khomeini (IKA) 03:45am --- Moscow (SVO) 07:10am
3hr 55min

Connecting flight wait time 7 hours 25 minutes

Moscow (SVO) 02:35pm --- New York Kennedy (JFK) 05:00pm
10hr 25min

راستی شماره های جدید ایرفلوت:
تلفن:۸۸۸۰7494
تلفکس:۸۸۸91۰۸۸۸

با تشکر از هاشم آقا
میخواستم ببینم کسی تا حالا با ایرفلوت پریده
بعضی از دوستان پیشنهاد کردند اگه بچه کوچیک دارین از این ایرلاین استفاده نکنین
و بعضیا هم میةگن توی روسیه یه سری نامهربونیهایی ممکنه بکنن که زیاد جالب نیست
البته میگن اونجا عوارض و یا یه چیزی به این اسم میگیرن که همون بهتره با ایرلاینهای دیگه رفت
اگه کسی رفته لطفا اطلاعات بده من کمی گیج شدم مرسی

سلام دوستان، من با همین پرواز اومدم، 18 اکتبر با همون 26 مهرTongue! والله من که بدی ازشون ندیدم! فوق العاده مودب و خوش برخورد بودن! فرودگاه مسکو هم خیلی بزرگ و مجهز به همه امکانات بود، فاصله 7 ساعت پرواز رو هم به مدد wireless رایگان، اصلاً بیکار نموندم! Big Grinپرواز تهران-مسکو زیاد جالب نبود، حتی نصف هواپیما تقریباً خالی بود، یعنی مسافر نداشت! اما پرواز مسکو- نیویورک هم فوق العاده راحت بود، هم تمیز وخوب! تمام مسافرانشم تقریباً اهل روسیه بودن! به واقع، مشکلاتی که بچه ها از مسافران هندی و پاکستانی در پروازهای عربی میگن رو تجربه نکردم! JFK هم خیلی فرودگاه منظم و مرتبی بود! من ظرف 90 دفیفه کارم تموم شد، بارهام سالم بودن! اینقدر از این طرف، اون طرف شنیده بودم که چمدونها رو میشکنن و نمی دونم JFK وحشتناکه و ...! مو به تنم سیخ می شد از استرس پرواز، اونم تنهایی! اما خدا رو شکر ، من که راضی بودم! در ضمن غیر از اون 70 هزار تومنی که بابت چمدون دوم در فرودگاه امام پرداخت کردم، جای دیگه ایی هزینه ندادم! نگران نباشین! ان شاء الله به سلامتی سفر کنید!

(2010-11-02 ساعت 01:17)mina_s نوشته:  سلام بچه ها خوب هستین؟ ما هم امروز از طریقه فرود گاهه سانفرانسیسکو وارده امریکا شدیم . ولی عجب خوش شانسییییم ها !!!!!!!!! از شانسه ما یه بابائی در هواپیمائی امارات بمبگذاری کرده بوده به همین خاطر مای بیچاره را یک شب در دوبی نگاه داشتنددددد. در عوض وقتی رسیدیم سانفرانسیسکو بسسیییاااار مهربون باهامون برخورد کردن، واقعن مهربون ، هیچی ازمون نپرسیدن فقط گفتن چقدر پول دارین؟ خوراکی چی دارین؟ همین !!! هیچ کدوم از کیفهارو هم نگشتن ، حالا نمیدونیم بلاخره برای ssn باید چی کار کنیم؟ خودش میاد یا ما بریم ادارش؟ راستی oon آقائی که پاکت زرد رو از ما گرفت هیچ رسیدی نداد فقط گفت well come to united state نکنه گو لمون زدن؟ !! خلاصه فعلا میخایم حساب باز کنیم، govahiname بگیریم ، و کلاس زبان بریم ، که هیچ کدومشم بلد نیستیم باید چی کار کنیم؟ خدا بزرگه ؛-)

مینا جونم اومدی؟؟!!! ای ول، تبریک و خوش امد! منم فعلاً هیچی ندارم، نه سوشیال، نه گرین کارت، نه هیچی! لنگ I'm a cat on the blackboard ام فعلاًBig Grin! هر وقت cell گرفتی پیعام بده، بزنگم، بحرفیم!Tongue

شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: R.F ، mina_s ، ساسان ، farzad24 ، behzadb57 ، ساشا ، اليزا ، apoornaki ، Hamid55 ، king_of_sky ، lorecance ، Hashem ، hamed_gh ، leili ، peyman74 ، alirezanz
سلام
ما ساعت 13:30 رسیدیم LA
راستی تو هواپیما دو تا فرمه که باید پر بشه یکی آبی رنگه که تو سایت هم است یکی دیگه سفیده که به تعداد اعضای خانواده باید پر بشه
تو فرودگاه که وارد شدیم دو قسمت بود یکی مربوط به itizeniها یکی هم مربوط به Advisorها
ما باید وارد قسمت advisorها بشیم
بعد مارو هدایت کردن به قسمت imigration اونجا پاکت زرد و تحویل دادیم و امضا و انگشت
نکته جالب اینکه ما فکر می کردیم چمدونامون را برای مسئله بمب گذازی بهم بریزن که اصلا حتی تو USهم بهش نگاه نکردن
ساعت 2:30 هم کارمون تموم شد اومدیم بیرون
فعلا BYE تا بعد

تبریک و موفق باشی.
تشکر کنندگان:
سلام به همه
بچه ها یه سوال میخاستم بپرسم .من به دلیل یه سری مشکلاتم اصلا وقت نداشتم زبان بخونم همه امیدم به کلاس رفتن اونجاست. حالا سوالم اینه تو فرودگاه به مشکل بخورم چون دارم با اسپانسرم میرم میتونم از اون کمک بگیرم اونجا برای ترجمه یا قسمتی که ما میریم اونا نمیتونن بیان؟
تشکر کنندگان:
(2010-11-02 ساعت 20:12)azin نوشته:  سلام، ساسان جان تبریک! من که الان 16 روزه اومدم نه از welcom letter خبری هست، نه Social Number ، نه گرین کارت! Sad فکر کنم چون فرودگاه ورود اولیه ام نیویورک بوده، طول کشیده! نه؟ یا اصلاً ربطی نداره؟؟؟

سلام
نگران نباش. من هم تا روز 16هیچی نداشتم. درضمن تو که عجله ای نداری. من ولی هفته دیگه دارم برمیگردم. بنظرم بد نباشه یه سر به اداره سوشیال سکیوریتی بزنی. تو سایتش کد پستی جایی که هستی رو بزن بهت میگه کجا بری بهت نزدیکتره.

موفق باشی
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: mina_s ، اليزا ، aadine ، apoornaki ، lorecance ، R.F ، azin ، hamed_gh ، alirezanz
بچه ها برای کسی فرم مالیاتی اومده برای اون پولی که تو بانک گذاشته؟برای من یه نامه شیک اومده که باید مالیات بدم نمیدونم چیکار کنم!!
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
(2010-11-03 ساعت 03:42)N.D نوشته:  بچه ها برای کسی فرم مالیاتی اومده برای اون پولی که تو بانک گذاشته؟برای من یه نامه شیک اومده که باید مالیات بدم نمیدونم چیکار کنم!!

دوست من:
برای من هم یک همچین نامه ای امده بود( یک فرم به همراه توضیحات اون فرم)و رفتم بانک گفتن شما هنوز شماره سوشال تان را به ما ندادید.بعد به گرین کارتم نگاه انداخت.بعد نامه را پاره کرد وگفت لازم نیست شما پر کنید.

با اینحال شما حتما به بانک مراجعه کنید و ببینید چرا براتون فرستادند.ظاهرا به اقامت دائم بودن یا نبودن ما ربط دارد.
تشکر کنندگان: sam_hash ، N.D ، aadine ، apoornaki ، payman R ، king_of_sky ، lorecance ، R.F ، hamed_gh ، alirezanz
آخه مشکل من اینه که شهری که حساب باز کردم عوض کردم و به تون بانک دست رسی ندارم
حالا من یه حساب دیگه باز کردم و اون حساب خالی هست و کلا به اون نامه می خوام کار نداشته باشم به نطر شما مشکلی که پیش نمیاد؟
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
(2010-11-03 ساعت 00:30)alimmm نوشته:  سلام به همه
بچه ها یه سوال میخاستم بپرسم .من به دلیل یه سری مشکلاتم اصلا وقت نداشتم زبان بخونم همه امیدم به کلاس رفتن اونجاست. حالا سوالم اینه تو فرودگاه به مشکل بخورم چون دارم با اسپانسرم میرم میتونم از اون کمک بگیرم اونجا برای ترجمه یا قسمتی که ما میریم اونا نمیتونن بیان؟
سلام
ما از دالاس وارد شديم اگه همراهتون هستن كه مي توني ولي اگر بيرون هستن براي ما كه به هيچ وجه امكان تماس با بيرون نبود مگر اينكه موبايل آمريكارو داشته باشي يا از كسي كه موبايل داره خواهش كني كه تلفن بزني . حضورشون كه اصلا امكان نداره چون شما پشت مرز هستي
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: farzad24 ، aadine ، alirezanz
سلام
ما امروز به اداره socially security رفتیم
گفتند ssn توسط اداره مهاجرت ارسال میشه
دوستانی که تو LA هستند ssn چند روزه میاد معمولا
تشکر کنندگان: MH5160
(2010-11-02 ساعت 20:12)azin نوشته:  سلام، ساسان جان تبریک! من که الان 16 روزه اومدم نه از welcom letter خبری هست، نه Social Number ، نه گرین کارت! Sad فکر کنم چون فرودگاه ورود اولیه ام نیویورک بوده، طول کشیده! نه؟ یا اصلاً ربطی نداره؟؟؟

سلام
فکر نکنم جای نگرانی باشه.
من یک ماهه اومدم. فرودگاه و محل اقامتم هم یکیه. اما هنوز welcome letter هم نیومده.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: azin
شرمنده دوستان اینجا پست میدم، من چندتا سوال در مورد سفر تفرحی به ترکیه دارم، تاپیکش رو قفل کردند، و چون ارسال هام کمه نمی تونم تاپیک بزنم، کجا باید سوال هام رو بپرسم ؟

ممنون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان