کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-11-05 ساعت 11:38)jooya نوشته:  شرمنده دوستان اینجا پست میدم، من چندتا سوال در مورد سفر تفرحی به ترکیه دارم، تاپیکش رو قفل کردند، و چون ارسال هام کمه نمی تونم تاپیک بزنم، کجا باید سوال هام رو بپرسم ؟

ممنون

دوست عزیز یکبار دیگه اسم این سایت رو اگه تو ذهنتون مرور کنین متوجه میشین که سئوالتون رو کجا بپرسین

cheers
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: R.F ، frozen mind ، mina_s
سلام

امروز 17 روزه که من اومدم آمریکا . دیروز بالاخره هم گرین کارت و هم Welcome Letter ام رو گرفتم . Big Grin

برای اطلاع دوستا باید بگم که من در سن حوزه هستم و از فرودگاه سانفرانسیسکو وارد آمریکا شده ام . امیدوارم دوستان منتظر ، هر چه زودتر مدارکشونو بگیرن.
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
(2010-11-05 ساعت 18:25)sam_hash نوشته:  
(2010-11-05 ساعت 11:38)jooya نوشته:  شرمنده دوستان اینجا پست میدم، من چندتا سوال در مورد سفر تفرحی به ترکیه دارم، تاپیکش رو قفل کردند، و چون ارسال هام کمه نمی تونم تاپیک بزنم، کجا باید سوال هام رو بپرسم ؟

ممنون

دوست عزیز یکبار دیگه اسم این سایت رو اگه تو ذهنتون مرور کنین متوجه میشین که سئوالتون رو کجا بپرسین

cheers

مستفیذ گشتیم از لطفتون، واقعا که

با توجه به اینکه یه تاپیک دیگه برای تور و ... در مورد ترکیه بود این سوال رو می خواستم بپرسم که در حال حاضر قفل هست، در ثانی اگه به اسم اکتفا بخوای بکنی خیلی از موضوع ها رو کلا باید از انجمن حذف کرد، ثالثا ، هدف انجمن کمک به یکدیگر می باشد، با توجه به اینکه توی این فروم بیشتر از سایر فروم ها در باره این موارد بحث میشه گفتم اینجا بپرسم

چطوره وقتی یکی میاد سفرنامه اش رو اینجا می گه خوبه، ولی اگه سوالی در اینباره باشه بده !

خوب شما مدیر نشدی، وگرنه چندتا اخطار می گرفتم Big Grin

بابت موضوع عیر مرتبط هم از بقیه دوستان عذرخواهی می کنم
تشکر کنندگان: amirhessam ، indmehdi
(2010-10-30 ساعت 03:21)بنيتا نوشته:  سلام من BMI گرفتم.دومي با ويرجينه.اما از فرودگاه امام پرسيدم كه چند كيلو ميشه برد؟گفتن دو تا 23 كيلويي.خوب اگه از اينجا ميشه برد ديگه هواپيماي دوم چيه؟خوب يعني چمدونمو وسط راه ميندازن پايين؟
اگه مجاز نيست چرا از اول امام ميگيره؟

نه مشکلی پیش نمیاد، همیشه مسئولیت با همواپیمایی اولی که سوار میشین ما هم با BMI اومدیم و با 23 کیلو مشکلی پیش نیومد. بادوم تخمه و آلو و لیمو امانی نیارید تا حد امکان ولی اگر میارید حتماً توی فرمی که توی هواپیما میدن بگید که آوردین.
تشکر کنندگان: بنيتا
(2010-11-01 ساعت 21:04)king_of_sky نوشته:  من تازگی شنیدم یه خبر تلویزیون اعلام کرده که فرودگاه امام نمیگذاره بیشتر از 5 هزار دلار ببریم از ایران، نمیدونم چقدر خبر صحت داره یا اگر خبر صحت داره چقدر اجراش می کنند، با توجه به اینکه این خبر مربوط به 9 آبان هست اگر کسی از بچه ها بعد 9 آبان رفته، بگه تو فرودگاه مشکلی داشته یا نه !؟
(واضح هست که این مسئله ربطی به آمریکا نداره و اونا همچنان میگن بار اول ورود هر مبلغی بخواهی میتوانی وارد امریکا کنی (مثلا 60000 دلار) ولی فقط در فرمهایی که داخل هواپیما میدن باید اعلام کنی)

سلام
این سوال من هم هست. دوستانی که اخیرا رفتن مشکلی در خروج ارز از فرودگاه امام نداشتند؟ ایا چک می کنند؟
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان:
(2010-11-05 ساعت 19:18)farzad24 نوشته:  سلام

امروز 17 روزه که من اومدم آمریکا . دیروز بالاخره هم گرین کارت و هم Welcome Letter ام رو گرفتم . Big Grin

برای اطلاع دوستا باید بگم که من در سن حوزه هستم و از فرودگاه سانفرانسیسکو وارد آمریکا شده ام . امیدوارم دوستان منتظر ، هر چه زودتر مدارکشونو بگیرن.

سلام و تبريك
منم ميام san jose براي فرودگاه سانفرانسيسكو بليط گرفتم.ميخوام بدونم از اونجا راضي هستيد؟قيمتها چه جوريه؟كار پيدا ميشه؟خواستم پيام خصوصي بدم ولي گفتم شايد كسي مثل من بخواد بياد san jose و سوال اونم باشه.من ميام 1 ماه اول پيش دوستم.ولي ممنون ميشم نقطه نظرات شما رو هم در مورد اونجا بدونم.موفق باشيد.
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
تشکر کنندگان: farzad24 ، R.F ، apoornaki
سلام دوستان میشه قیسی(آلوی خشک)وانجیر خشک بیاریم ؟ اگه بیاریم کدوم آیتم ازفرم 6059 را باید با yes جواب بدیم؟
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
تشکر کنندگان: arshin
(2010-11-06 ساعت 16:20)بنيتا نوشته:  
(2010-11-05 ساعت 19:18)farzad24 نوشته:  سلام

سلام و تبريك
منم ميام san jose براي فرودگاه سانفرانسيسكو بليط گرفتم.ميخوام بدونم از اونجا راضي هستيد؟قيمتها چه جوريه؟كار پيدا ميشه؟خواستم پيام خصوصي بدم ولي گفتم شايد كسي مثل من بخواد بياد san jose و سوال اونم باشه.من ميام 1 ماه اول پيش دوستم.ولي ممنون ميشم نقطه نظرات شما رو هم در مورد اونجا بدونم.موفق باشيد.

سلام دوست عزیز

راستش من زیاد جا نیوفتادم هنوز . و اون دوستی که اینجا داشتم کمک زیادی نتونست بهم بکنه . فعلاً کم کم خودم دارم به کارهام می رسم. تا اونجایی که اینها خودشون می گن سیلیکون ولی منطقه گرونیه ، ولی پر از شرکت های بزرگه که بالاخره وجود اونها شانس پیدا کردن کار رو زیاد می کنه .

در ضمن چون نزدیک ژانویه هستیم . اکثر فروشگاه هم دارن بصورت پاره وقت استخدام می کنن که فکر کنم برای شروع و وارد شدن به جو کار و تقویت زبان ، بهترین گزینه باشه .

بازم هر تجربه ای داشتم در این مورد ، براتون می نویسم.
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: ساسان ، Eskandari ، بنيتا ، aadine ، kianoush ، R.F ، alirezanz

(2010-10-20 ساعت 06:18)matinam نوشته:  
(2010-10-10 ساعت 10:56)new king نوشته:  
(2010-10-09 ساعت 16:17)fatemehtm نوشته:  سلام
به نظر شما آیا 1 ماه زمان مناسبیه برای گرفتن SSN-Green card
چون باید 1 ماه بعد از رفتن باید برگردیم
با آرزوی موفقیت

ssnما 5روزه اومد.البته حضوری مراجعه کرديم برای گرفتنssn .و گرين کارت مون 12 روزه اومد.احتمالش هست واسه شما ام تا يک ماه هر 2 تاش بياد.

سلام من جمعه رسیدم هوستون و دوشنبه رفتم به اداره سوشال به من گفتند که شماره سوشال میاد دم داره خانه و اگر تا ۲۱ روز نیامد به ما مراجعه کنید و اگر گرین کارت زودتر آمد با گرین کارت به ما مراجعه کنید

سلام ۲۱ روز از ورود ما گذشت اما از شماره سوشال ما خبری نشد که نشد حالا روز ۲ شنبه میریم اداره سوشال با کل اعضای خانواده ببینیم چی‌ میگن من فعلا بدون داشتن سوشال ماشین خریدم به صورت نقد البته گواهینامه بین المللی دارم بیمه ماشین هم گرفتم ولی‌ اگه سوشال داشتم بیمه ارزانتر میشد و خانه هم اجاره کردم آپارتمان ۶۰ متری ماهی‌ ۸۱۰ دلار ولی‌ اگر کار داشتم می‌تونستم از تخفیف ۱۹۰ دلار در ماه استفاده کنم یعنی‌ میشد ماهی‌ ۶۲۰ دلار و برای کار باید حتما شماره سوشال داشته باشم مگر اینکه یکی‌ آشنا باشد برم براش کار کنم و پول نقد بگیرم فقط برای داشتن در آمد خوب است ولی‌ سابقه نمی‌شود برای گرفتن گواهینامه یا یک جور کارت شناسایی که آای دی نامید می‌شه و اون کارت هم خیلی‌ جاها بدرد میخوره هم باید سوشال داشته باشم خلاصه اینکه ای سوشال نامبر کجایی تا شوم من چاکرت
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: R.F ، اليزا ، javan134 ، laili ، apoornaki ، hamed_gh ، Hossein81 ، lorecance ، alirezanz
(2010-11-06 ساعت 10:20)Jav3 نوشته:  
(2010-11-01 ساعت 21:04)king_of_sky نوشته:  من تازگی شنیدم یه خبر تلویزیون اعلام کرده که فرودگاه امام نمیگذاره بیشتر از 5 هزار دلار ببریم از ایران، نمیدونم چقدر خبر صحت داره یا اگر خبر صحت داره چقدر اجراش می کنند، با توجه به اینکه این خبر مربوط به 9 آبان هست اگر کسی از بچه ها بعد 9 آبان رفته، بگه تو فرودگاه مشکلی داشته یا نه !؟
(واضح هست که این مسئله ربطی به آمریکا نداره و اونا همچنان میگن بار اول ورود هر مبلغی بخواهی میتوانی وارد امریکا کنی (مثلا 60000 دلار) ولی فقط در فرمهایی که داخل هواپیما میدن باید اعلام کنی)

سلام
این سوال من هم هست. دوستانی که اخیرا رفتن مشکلی در خروج ارز از فرودگاه امام نداشتند؟ ایا چک می کنند؟

سلام من ۲۳ مهر آمدم اون موقع هم همین قانون بود و من ۳۰۰۰۰ دلار داشتم ۱۰۰۰۰ تا توی کیف دستی‌ خانومم بود که ندیدند و ۱۰۰۰۰ دیگه توی یک ساک بود که رفت زیر دستگاه و اون رو هم ندیدند و ۱۰۰۰۰ تای دیگه پیش خودم بود توی کیفم که اون را دیدند و گفتند غیر قانونی‌ است ولی‌ من گفتم که ۳ نفر هستیم با خانومم و بچه و تونستم از گیت بگذارم ولی‌ در مجموع من فکر کنم که نمی‌خواستند زیاد گیر بدهند ولی‌ اگر دلارها رو ببینند مجبورند که گیر بدهند
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: indmehdi ، R.F ، javan134 ، frozen mind ، Jav3 ، hamed_gh ، king_of_sky ، alirezanz
(2010-11-06 ساعت 09:34)mehran626 نوشته:  سلام
این موضوع به اولین سفر ربط داره ولی به مراحل اخذ گرین کارت وغیره نه؟ اگر مجاز نیست ببخشید. Rolleyes
کسی در مورد اینکه با خودمون جنسی ببریم و اونجا بفروشیم پیشنهادی داره؟
اخه شنیدم اگه پول زیاد با خودتون ببرید از یک سری حمایتها ممکنه محروم بشید ؟

تا اونجايي که من پرس و جو کردم امکانش نيست. چون اونجا فقط اجناسي رو ميخرن که تگ داشته باشه و مالياتش پرداخت شده باشه. يه جورايي انگار ميترسن. البته اگه طرف آشنا باشه باهاتون؛ شايد بخره.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: laili ، apoornaki ، mehran626 ، alirezanz
(2010-11-07 ساعت 02:51)matinam نوشته:  
(2010-11-06 ساعت 10:20)Jav3 نوشته:  

سلام

سلام من ۲۳ مهر آمدم اون موقع هم همین قانون بود و من ۳۰۰۰۰ دلار داشتم ۱۰۰۰۰ تا توی کیف دستی‌ خانومم بود که ندیدند و ۱۰۰۰۰ دیگه توی یک ساک بود که رفت زیر دستگاه و اون رو هم ندیدند و ۱۰۰۰۰ تای دیگه پیش خودم بود توی کیفم که اون را دیدند و گفتند غیر قانونی‌ است ولی‌ من گفتم که ۳ نفر هستیم با خانومم و بچه و تونستم از گیت بگذارم ولی‌ در مجموع من فکر کنم که نمی‌خواستند زیاد گیر بدهند ولی‌ اگر دلارها رو ببینند مجبورند که گیر بدهند

سلام
خوشحالم که بالاخره یک خبری دادی چند وقت بود چیزی نمی نوشتی داشتم نگرانت می شدم
خدارا شکر بالاخره خونه گرفتی و مستقر می شوی امیدوارم سوشیالت زودتر بیاد
همکارت
2010AS12XXX
سفارت:ابوظبی
بعد از دوبار تغییر- تاریخ مصاحبه:20june2010
کلیرنس:4Aug2010
تاریخ دریافت ویزا:21Sep2010
تشکر کنندگان: Jav3 ، aadine ، shaan ، sanaz2010 ، alirezanz
matinam عزیز ممنون از گفتن تجربه ات تو فرودگاه امام Smile
این مطلب سوال خیلی از دوستانی هست که تاریخ پروازشون نزدیک هست و میخوان دلار ببرن با خودشون مثل من و Jav3
دوستانی که اخیرا رفتن لطف کنن تجربشون و به ماها بگن، که آیا تو فرودگاه امام به بردن بالای 5000 دلار ایراد می گیرن؟

توضیحات:من تازگی شنیدم یه خبر تلویزیون اعلام کرده که فرودگاه امام نمیگذاره بیشتر از 5 هزار دلار ببریم از ایران، نمیدونم چقدر خبر صحت داره یا اگر خبر صحت داره چقدر اجراش می کنند، با توجه به اینکه این خبر مربوط به 9 آبان هست اگر کسی از بچه ها بعد 9 آبان رفته، بگه تو فرودگاه مشکلی داشته یا نه !؟
تشکر کنندگان: aadine ، R.F ، frozen mind ، megaholding ، بنيتا ، behzadb57 ، Jav3 ، shaan ، alirezanz
سلام دوستان ما طی خبر موثقی که ازدوستانمون داشتیم خطوط BMI برای سوختگیری خارج از برنامه در بین مسیر ( گرجستان . اتریش ) توقف دارد پس پرواز دوم را باید بابازه زمانی بیشتری گرفت پرواز ما با 2 ساعت فاصله است حالا ما رو دچار تردید کرده که پرواز دوم را تغییر دهیم .
تشکر کنندگان: behzadb57
(2010-11-08 ساعت 15:50)MH5160 نوشته:  سلام دوستان ما طی خبر موثقی که ازدوستانمون داشتیم خطوط BMI برای سوختگیری خارج از برنامه در بین مسیر ( گرجستان . اتریش ) توقف دارد پس پرواز دوم را باید بابازه زمانی بیشتری گرفت پرواز ما با 2 ساعت فاصله است حالا ما رو دچار تردید کرده که پرواز دوم را تغییر دهیم .

بله مال ما هم اینطور بود . در آمستردام نشست برای سوختگیری و حدود 2 ساعت تأخیر داشتیم . دوستان همه سعی کنن 4 ساعت ترانزیت بگیرن .
تشکر کنندگان: megaholding ، R.F

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان