کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-11-08 ساعت 19:21)farzad24 نوشته:  
(2010-11-08 ساعت 15:50)MH5160 نوشته:  سلام دوستان ما طی خبر موثقی که ازدوستانمون داشتیم خطوط BMI برای سوختگیری خارج از برنامه در بین مسیر ( گرجستان . اتریش ) توقف دارد پس پرواز دوم را باید بابازه زمانی بیشتری گرفت پرواز ما با 2 ساعت فاصله است حالا ما رو دچار تردید کرده که پرواز دوم را تغییر دهیم .

بله مال ما هم اینطور بود . در آمستردام نشست برای سوختگیری و حدود 2 ساعت تأخیر داشتیم . دوستان همه سعی کنن 4 ساعت ترانزیت بگیرن .

ببخشيد فونت فارسي نصب نكردم هنوز. براي ما در چكسلواكي سوختگيري كرد و به پرواز Virgin نرسيديم و با پرواز بعدي رفتيم. 2 ساعت و 30 دقيقه بعدش.
[en]
bebakhshi font farsi nasb nakardam hanoz
baraye ma dar chekuslovaki sokht giri kard va be parvaz virgin naresidim va ba parvaz baD raftim 2:30 badesh
[/en]

(2010-11-07 ساعت 18:56)king_of_sky نوشته:  matinam عزیز ممنون از گفتن تجربه ات تو فرودگاه امام Smile
این مطلب سوال خیلی از دوستانی هست که تاریخ پروازشون نزدیک هست و میخوان دلار ببرن با خودشون مثل من و Jav3
دوستانی که اخیرا رفتن لطف کنن تجربشون و به ماها بگن، که آیا تو فرودگاه امام به بردن بالای 5000 دلار ایراد می گیرن؟

توضیحات:من تازگی شنیدم یه خبر تلویزیون اعلام کرده که فرودگاه امام نمیگذاره بیشتر از 5 هزار دلار ببریم از ایران، نمیدونم چقدر خبر صحت داره یا اگر خبر صحت داره چقدر اجراش می کنند، با توجه به اینکه این خبر مربوط به 9 آبان هست اگر کسی از بچه ها بعد 9 آبان رفته، بگه تو فرودگاه مشکلی داشته یا نه !؟
(واضح هست که این مسئله ربطی به آمریکا نداره و اونا همچنان میگن بار اول ورود هر مبلغی بخواهی میتوانی وارد امریکا کنی (مثلا 60000 دلار) ولی فقط در فرمهایی که داخل هواپیما میدن باید اعلام کنی)

ببخشيد آذين كه فارسي ندارم.
چون مي بينم الان بايد جواب بدم، مجبورم.
براي من كه نه سؤالي كردن نه كاري داشتن اصلا چقدر مي خوام ببرم. من با Sponsorام رفتم و به اون هم كه مقيم بود، چيزي نگفتن.
[en]
bazam bebakhshid azin ke farsi nadaram
chon mibinam alan bayad javab bedam majboram
baraye man ke na soali kardan nakari dasahtan ke aslan cheghad mikhai bebari .man ba esponseram raftam ke be onam ke moghim bod chizi nagoftan
[/en]
تشکر کنندگان: king_of_sky ، azin ، shaan
اول سلام بر masy عزیز و سلام به همه عزیزان

من امروز رفتم اداره سوشال و گفتم که ۲۱ روز گذشت و سوشال ما نیامد بعدش برای هر از اعضای خانواده فرم پر کردم و گفتند سوشال خودت تا ۲ هفته دیگه با پست میاد و سوشال خانمت تا ۱۶ روز و سوشال دخترت هم تا ۱۸ روز دیگه میاد

masy جان برم خونه خودم باهات تماس میگیرم

کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: king_of_sky ، azin ، Hossein81 ، mina_s ، Eskandari ، Hashem ، alirezanz
سلام دوستان. امروز ۸ نوامبر در سایت اداره مهاجرت که چک کردم دیدم نوشته که پاسپورت سفید من همین امروز آماده شده و برام پست شده. من ۶ اکتبر اقدام کرده بودم، ۲۲اکتبر انگشت نگاری کردم و انشا‌الله ۹ یا ۱۰ نوامبر پاسپورت سفید به دستم میرسه. در حدود ۳۴-۳۵ روز. من آتلانتا هستم
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

دوستان سلام، دو سوال دارم، اگر نظر یا پیشنهادی هم دارید ممنون میشم بگید.
من به مدت 11 روز کاری (3 آذر تا 18 آذر) به امریکا میروم و برمیگردم.
آیا وقتی من برمیگردم، گرین کارتم به دست اسپانسرم میرسد با پست و اقدام دیگری نمی بایست انجام دهم؟
آیا میتوان به اسپانسرم وکالت بدهم که وقتی آنجا نیستم برای گرین کارت اگر فرمی لازم بود یا اقدامی بتواند انجام دهد؟

ممنون
حتی اگر مفید باشد میتوانم جریمه ایرلاین را بدهم و برگشتم را به 23 یا 24 آذر بیاندازم Cool

تشکر کنندگان:
امروز Welcome notice ما بعد از گذشت 1 هفته اومد
ایشالا بعدیش SSN است
(2010-11-09 ساعت 20:52)fatemehtm نوشته:  امروز Welcome notice ما بعد از گذشت 1 هفته اومد
ایشالا بعدیش SSN است

سلام شما کدام شهر و ایالت هستید
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان:
(2010-11-10 ساعت 05:10)matinam نوشته:  
(2010-11-09 ساعت 20:52)fatemehtm نوشته:  امروز Welcome notice ما بعد از گذشت 1 هفته اومد
ایشالا بعدیش SSN است

سلام شما کدام شهر و ایالت هستید
salam
ma Ca state va LA hastim

تشکر کنندگان:
(2010-11-09 ساعت 08:37)sam_hash نوشته:  سلام دوستان. امروز ۸ نوامبر در سایت اداره مهاجرت که چک کردم دیدم نوشته که پاسپورت سفید من همین امروز آماده شده و برام پست شده. من ۶ اکتبر اقدام کرده بودم، ۲۲اکتبر انگشت نگاری کردم و انشا‌الله ۹ یا ۱۰ نوامبر پاسپورت سفید به دستم میرسه. در حدود ۳۴-۳۵ روز. من آتلانتا هستم
سلام دوست من
مبارک باشد
میخواستم بدونم که برای گرفتن پاسپورت سفید چه دلیلی را ارائه کردید؟ چه مقدار هزینه کردید؟ آیا باید اول SSN و GC را گرفت و بعد برای گرفتن پاس سفید اقدام کرد یا آنکه بدون آنهم می توان در اولین روز ورود اقدام کرد؟
اگر تونستید یک توضیح کامل برای همه دوستان از مراحل آن بنویسید وگرنه با سوالات بعدی مزاحمتان خواهم شد.
قربان شما و موفق باشید
2010AS12XXX
سفارت:ابوظبی
بعد از دوبار تغییر- تاریخ مصاحبه:20june2010
کلیرنس:4Aug2010
تاریخ دریافت ویزا:21Sep2010
تشکر کنندگان: mehran626 ، sam_hash
آزیتا 90 عزیز خوبی؟ رسیدی LA ؟
پروازت چطور بود؟ LA چطوره؟ قرار بود رسیدی پست بذاری تو سایت کجا رفتییییییییییی تو Wink
تشکر کنندگان: aadine ، R.F
(2010-11-11 ساعت 12:57)mehran626 نوشته:  
(2010-11-11 ساعت 12:13)masy نوشته:  
(2010-11-09 ساعت 08:37)sam_hash نوشته:  سلام دوستان. امروز ۸ نوامبر در سایت اداره مهاجرت که چک کردم دیدم نوشته که پاسپورت سفید من همین امروز آماده شده و برام پست شده. من ۶ اکتبر اقدام کرده بودم، ۲۲اکتبر انگشت نگاری کردم و انشا‌الله ۹ یا ۱۰ نوامبر پاسپورت سفید به دستم میرسه. در حدود ۳۴-۳۵ روز. من آتلانتا هستم
سلام دوست من
مبارک باشد
میخواستم بدونم که برای گرفتن پاسپورت سفید چه دلیلی را ارائه کردید؟ چه مقدار هزینه کردید؟ آیا باید اول SSN و GC را گرفت و بعد برای گرفتن پاس سفید اقدام کرد یا آنکه بدون آنهم می توان در اولین روز ورود اقدام کرد؟
اگر تونستید یک توضیح کامل برای همه دوستان از مراحل آن بنویسید وگرنه با سوالات بعدی مزاحمتان خواهم شد.
قربان شما و موفق باشید

اینرو فقط برای تاکید بر ارائه یک گزارش کامل نوشتم چون فقط با سوالات یک نفر مواجه نخواهی بود ممنون - راستی تبریک هم میگم

سلام مجدد
من دیشب برگشتم ایران. خوشبختانه چند ساعت قبل از اینکه برم فرودگاه reentry permit هم بدستم رسید.
در پست شماره 878 توضیحات کامل دادم. باز هم میگم، برای اقدام کردن نه گرین کارت میخواین و نه سوشیال. در واقع به محض ورود به خاک امریکا می تونین مدارک رو پست کنین. اونجایی از فرم هم که دلیل اقدام برای reentry permit رو پرسیده من فقط یک جمله نوشتم:To complete my education
بقیه توضیحات در پستی که بهتون گفتم هست.
اگر باز هم سئوالی موند با کمال میل در خدمتتون هستم
فعلا

راستی یه سئوال مهم: من وقتی برمیگشتم تو فرودگاه کسی پاسپورت من رو چک نکرد که ببینه اصلا قانونی وارد شدم, ویزا داشتم، گرین کارت داشتم، کی دارم میرم، کی میخوام برگردم. شنیده بودم مهر خروج نمی زنن ولی نه اینکه دیگه اصلا کسی نگاه هم نکنه!
حالا با این وضعیت با خودم میگم اگه پاسپورت سفید هم نگرفته بودم و دو سال دیگه میرفتم امریکا کی میخواست بفهمه؟ یعنی از کجا می تونن چک کنن که من اونجا بودم یا نه؟ قسط خونه و ماشین، یا فعال بودن حساب بانکی یا.....؟ بهرحال برای همه اینها میشه یه بهانه ای آورد که مثلا خونه کسی زندگی میکردم یا همیشه نقد خرج میکردم!
چقدر حرف زدم! خلاصه اینکه چرا کسی پاسپورت منو چک نکرد؟

ممنون
I make my own luck

تشکر کنندگان: behzadb57 ، farshidkhalafi ، hamed_gh ، R.F ، azin ، indmehdi ، WIKIMAN ، اليزا ، mina_s ، Ashkan78 ، alirezanz
سلام به همه دوستان

ما میخواستیم بیایم آتلانتا ولی کسی رو اونجا نداریم ! چند سوال دارم
1- ما توی ایالت های دیگه آدرس داریم (کالیفرنیا و تگزاس ) آیا میتونیم بیایم آتلانتا ولی آدرس ایالت دیگه ایی رو بدیم ؟
2-از دوستانی که آتلانتا هستند کسی هست که بتونه به ما کمک کنه (کمک محدود و ابتدایی مثل آدرس واطاعات برای کرایه مسکن و محله های آتلانتا و......)

بهر حال دوستانی که اونجا هستند ممنون میشم اگه جواب منو بدن

باسپاس فراوان
majmaj
تشکر کنندگان: R.F ، indmehdi
سلام. بچه‌ها ممنون میشم اگه سوال من توی آخرین پست صفحه قبل رو جواب بدین.
I make my own luck

تشکر کنندگان:
دوست عزیز آقای مهران

من منظور با کسانی بود که اونجا هستند

ادرس اینجور سایت ها رو هم من خیلی دارم . بهر حال از جوابت ممنون .

تشکر کنندگان:
(2010-11-12 ساعت 20:28)sam_hash نوشته:  سلام. بچه‌ها ممنون میشم اگه سوال من توی آخرین پست صفحه قبل رو جواب بدین.
ساسان تبریک به خاطر بازگشت به خانه بعده طی اون همه انتظار و ترکیه موندن.Big Grin
راستش من اینجور شنیدم از روی بلیط ولیست مسافران هواپیما آمار همه ورود خروج هارو دارند.ولی شنیدم و پایه علمی نداره
خانه بهت خوش بگذرهBig Grin
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
(2010-11-13 ساعت 05:23)N.D نوشته:  
(2010-11-12 ساعت 20:28)sam_hash نوشته:  سلام. بچه‌ها ممنون میشم اگه سوال من توی آخرین پست صفحه قبل رو جواب بدین.
ساسان تبریک به خاطر بازگشت به خانه بعده طی اون همه انتظار و ترکیه موندن.Big Grin
راستش من اینجور شنیدم از روی بلیط ولیست مسافران هواپیما آمار همه ورود خروج هارو دارند.ولی شنیدم و پایه علمی نداره
خانه بهت خوش بگذرهBig Grin

سلام نامی
خوبی پسر؟
ممنون. راستش خودم هم یه کم پرس و جو کردم، یکی به من هم گفت که لیست همه مسافرها رو به اداره مهاجرت میفرستن.
بامید دیدارSmile
I make my own luck

تشکر کنندگان: N.D ، R.F ، WIKIMAN ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان