2010-05-22 ساعت 23:12
پس شما فکر میکنید شرایط زندگی اروپا با ایران یکسانه؟!حتی ایران بهتره و چرا؟
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ
موریس مترلینگ
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
مهاجرت و درس زندگی
|
2010-05-22 ساعت 23:12
پس شما فکر میکنید شرایط زندگی اروپا با ایران یکسانه؟!حتی ایران بهتره و چرا؟
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ
2010-05-23 ساعت 17:06
دوست عزیز،نمی تونم بگم شرایط یکسان است ،چطور میشه یک کشور اروپایی کوچک و۸ میلیون جمعیتی وسوسیالی، با یک کشور سرمایه دار و۷۰ میلیون جمعیتی در قلب آسیا،با هم یکسان باشند،نه منظورم یکسان بودن نیست آدم مهاجرت می کنه برای زندگی بهتر وخوشبخت تر،ولی من فکر می کنم با روحیه وفرهنگ و،،،،،،،،ما ایرانیها بهترین جا ،همان ایران است
تشکر کنندگان: kasra
(2009-10-27 ساعت 22:23)rs232 نوشته: سلام دوستان عزیز. با سلام . آقا آرش عزيز ماجراي كه تعريف كردي خيلي درست و جالب است و اتفاقا اين ماجراي براي افراد متاهلي مثل من بيشتر جور درمياد چرا كه در هواي باز و دموكراتيزه شده حتي مرغ هاي خانگي هم هوس پرواز به سرشان ميزنه و بعد ايراد مي گيرند كه ما در ايران بل بوديم تقصير تو شد اومدم عل شديم . (2009-10-27 ساعت 10:38)ChairMan نوشته: آرش جان .سلام . اقا تمام اين چيزاي كه گفتي ممكن است براي يك نفر اتفاق نيفته ولي ممكن است جدا جدا براي هر كسي فقط يكي از موارد بالا پيش بياد براي همين اگه اقا ارش خواستند براي جمع و جور كردن كارش و سرو سامان دادن اوضاعش تشريف بياورند. اشكالي ندارد. من پرسيدم گفتند: اشكال ندارد و ما در خدمت هستم .
2010-12-16 ساعت 15:14
(2009-10-27 ساعت 10:38)ChairMan نوشته: آرش جان . سلام. اینا رو که گفتی مال چه زمانیه؟یادش به خیر. دیگه از این حرفا نیست. من کلی سراغ دارم که خلاف اینه.
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011 تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011 تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011 تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011 الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین |