کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

نظرسنجی: چه قدر احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
کم
17.93%
26 17.93%
متوسط
19.31%
28 19.31%
زیاد
16.55%
24 16.55%
بسیار زیاد
46.21%
67 46.21%
مجموع 145 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چند درصد احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
سلام دوستان
راستش دلم خواست یک خاطره جالب براتون تعریف کنم.Big Grin
از اونجایی که مادر بنده برنده اصلی سال 2010 هستش و از اون طریق پدرم هم برنده شده و ما 3 برادر همگی منتظریم تا پدر و مادر برن آمریکا و 36 ماه بمونند تا ما هم تا اون وقت اگه برنده نشدیم از اون طریق مجوز اقامت رو دریافت بکنیمBig Grin
در نتیجه من به نمایندگی از طرف خانواده اومدم و دارم توی مهاجر سرا قلم فرسایی می کنم .
خواستم یک خاطره جالب واسه شما ها تعریف کنم.
تابستون 87 مادرم به همراه برادرم برای گرفتن ویزای توریستی سفر به آمریکا راهی ترکیه شدن تا برن کنسولگری استانبول و مراحل مصاحبه رو پشت سر بذارن تا اگه شد بتونن ویزا بگیرن .توی پارانتز اینم بگم که برادر وسطی من از 12 سالگی عشق مهاجرت داره ولی هر وقت اقدام کرده تیرش به سنگ خورد.
مادرم و برادر وسطی با گرفتن وقت قبلی از کنسولگری استانبول همراه با فرم 134 و 1040 که دختر عمه جونم از آمریکا فرستاده بود راهی سفارت شدن و ما هم توی ایران از استرس داشتیم می مردیم که قراره چی پیش بیاد؟؟؟؟؟
اونها توی ترکیه من هم اینجا هی استرس و هی خدا خدا که کاش بتونند ویزا بگیرن تا بلکه این دفعه این دادشی ما بره آمریکا رو ببینه و یه کم از تب وتاب بیافته.............
دلم براتون بگه عصر اون روزی که قراره مادرم و برادرم فرداش برن مصاحبه من از حول و استرس و برای پرت شدن حواسم از مو ضوع بلند شدم رفتم پی مشغولیت همیشگی خودم توی تابستونها . ماهیگیری رو عرض می کنمBig Grin

حدس می زنید چی شد؟؟؟؟؟
هیچی ؟؟؟؟؟
نتونستم حتی یک دونه هم ماهی بگیرم. من ؟؟؟ من ؟؟؟ من نتونستم . آخه من اکثرا" تو این 3 سال گذشته همیشه با دست پر بر میگشتم خونه ...........

شب که داشتم پیاده توی تاریکی با غر غر کردن می اومدم سوار ماشینم بشم تا برگردم تبریز یهویی 5 تا روباه خوشگل جلوی راه من سبز شدBig Grin

یه کم ترسیدم اما باهاشون کاریم نشد اونها هم یه کم من رو یواش دنبال کردن وبعد رفتن پی کارشون.......
یک لحظه یاد صحبت یکی از دوستهای اکیپ ماهیگیری افتادم که همیشه می گفت روباه حیوون خوش یمنی هستش و هر وقت اونو دیدی هر آرزویی بکنی بر آورده میشهBig Grin

من هم یک لحظه یاد برادرم و مادرم افتادم که الان توی ترکیه منتظرن تا فردا تکلیفشون معلوم بشه.
خوب به نظرتون من چه آرزویی کردم؟؟؟؟؟
آرزو کردم که اونها بتونند ویزای آمریکا رو بگیرنBig Grin

فردا شد و اونها رفتن سفارت و نتونستن ویزا بگیرن و خانومه گفته بود ایشاله دفعه بعد.
بیچاره برادرم همه چی رو کنترل کرده بود و همه چی مرتب بود ولی نهایتا" نظر ؛ نظر کنسول بود که ویزا بده یا نه.
عصر مادرم بهم این خبر رو داد و من کلی ناراحت شدم که چرا بهشون ویزا ندادن و کلی فحش ناموسی و آبدار نثار آمریکای جهانخوار و امپریالیست کردم .Big Grin

نوش جونشون واصلا" هم پشیمون نیستم که چرا بهشون فحش دادم....

و القصه ادامه ماجرا ...........
برادرم الان 6 ساله (تا 87) که هی پشت سر هم تمامی خانواده و در و همسایه و فامیل ها رو واسه لاتاری ثبت نام میکنه اما دریغ از برنده شدن................

باقی ماجرا.................

13 تیر ماه 88
15/7 رفتم سر کار ساعت 10 بود برگشتم خونه دسته چکم رو بردارم مادرم اومد جلو و بهم گفت بالام جان بیا ببین این پاکت چیه پستچی یه کم پیش آورده................
برادر وسطی هنوز خوابیده بودBig Grin
منم یه کم اینورش رو نیگاه کرد یه کم اونورش رو دید زدم آدرس فرستنده روی پاکت نوشته بود که از آمریکا اومده سوئد از اونجا هم اومده در خونه با خودکار آبی هم روش آدرس گیرنده به فارسی نوشته شده .............
جل الخالق این دیگه چیههههههههههههههBig Grin
چون روش ننوشته بود متعلق به کی هستش منم پاکت رو باز کردم.
یه کم با سواد نم کشیده انگلیسی که دارم اون رو مطالعه کردم دیدم بلهههههههههههه انگاری حاج خانوم یعنی مامان جون بنده با 54 سال سن برنده گرین کارت شدهBig Grin
یک جیغ بنفشی کشیدم که نپرسسسسس.......................
به صدای جیغ بنده برادرم از طبقه دوم از خواب ناز یهویی بیدار شد و سراسیمه به هوای این که اتفاقی افتاده بدو بدو اومد پایین که چه خبره چی شده
منم پاکت رو دادم دستش که خودش ببینه .
خلاصه اون هم یک جیغ بنفش دخترانه زد و زبونش گرفت و همهگی فهمیدیم که ماجرا از چه قراره.....

حالا من بعد از گذشت 8 ماه از برنده شدن مادرم تازه تازه یاد ماجرای تابستون سال 87 (ماهی نگیری و ماجرای روباه ها و آرزویی که کرده بودم ) افتادم ویاد اون حرص و جوشی که اون روز خوردم و یاد آرزویی که اون روز کرده بودم که کاش مادرم و برادرم بتونند ویزا بگیرن..............................
هنوز مادر و پدرم که برنده 2 عدد گرین کارت نا قابل شدن برای مصاحبه نرفتن اما به زودی زود میرن تا مصاحبه بشن و باقی کارها شون رو انجام بدن.

رویت 5 عدد روباه مهمترین عنصر در معادله برنده شدن گرین کارت و لاتاری هستش ...................( یه کم شوخی و یه کم هم جدییییییییییی)

به حرف اون دوستم که همیشه میگه روباه حیوون خوش یمن هست و واسه آدم شانس میاره ایمان آوردمممممممم.

خلاصه داستان این که همگی کسانی که ثبت نام کردن و اگر برنده شدن چه بهتر چون باقی ماجرا هنوز بعد از برنده شدن شروع میشه و اگر هم برنده نشدن امیدوار باشند و همه ساله در موعد ثبت نام همگی اعضا ء خانواده و دوستان و در وهمسایه رو ثبت نام بکنند .
چی دیدی شاید یکی از کسانی که شما براش ثبت نام کردید برنده شد .
الان برادر وسطی من ملقب شده به امام زاده گرین کارت فک و فامیل ؛ و امسال پس از برنده شدن مادرم واسه کلی از اطرافیان ثبت نام کرده حتی برای خودش برای من و ......
پس صبور بوده و امیدوار باشید ....
خاطره بعدی که قراره بنویسم راجع به ماجرای یکی از دوست هام هست که چطور واسه دوست دخترش ثبت نام کرد و دوست دخترش برنده شد و خودش اینجا تنها موند و بعد چه اتفاقات شیرینی برای پسره پیش اومد که تونست بره آمریکا ...............
منتظر باشید...................
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: idn ، ساشا ، nhzgroup ، honareirani ، R.F ، usa.lover ، ChairMan
شما واسه همه ثبت نام کنی ، شانس خودت رو پایین میاری برادر من
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: ساسان ، usa.lover
(2010-03-31 ساعت 18:59)idn نوشته:  شما واسه همه ثبت نام کنی ، شانس خودت رو پایین میاری برادر من

عزیز دل برادر به قول کارلوس کا ستاندا که پایین امضای خودتون گذاشتید نوع نگرش تون نسبت به مساله رو عوض کنید .:d
آخه مگه لاتاری ارث بابامه که این همه نسبت بهش حساس باشم که چند نفر قراره ثبت نام بکنه تا هر چی کمتر احتمال برنده شدن من بیشتر .
آخه مگه چی میشه ایرانی ها زیاد تر برنده بشن؟؟؟؟؟
حالا من هم اگه امسال برنده نشدم سال بعد که هستش .....
ایشالا سال بعد برنده میشم.Big Grin
کاملا" یک مساله شانسی هستش اگه شانس با هات یار باشه اگر 100 میلیون نفر هم ثبت نام بکنه و شانست بیاره که قرعه به اسم تو در بیاد حتما" برنده میشیBig Grin
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: ساشا ، idn ، elli ، honareirani ، usa.lover ، amir_ebrahimi99
سلام ساسان جان ما منتظریم خواهشا همین الان اون خاطره را هم بنویس خیلی قشنگ می نویسی .
موفق باشی
تشکر کنندگان: ساسان ، amir_ebrahimi99
از نظر منطقی و احتمالات ، شما شانس خودت رو پایین میاری
به این میگن از خود گذشتگی Big Grin
خرابه مرامتم Big Grin
ایرانی زیاد بشه ، بد نیست ، ولی نه هر کی از راه رسید بفرما داخل
با کارلوس کاری ندارم Wink دیده من اینه که متقاضی زیاد بشه شانس من کم میشه
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: ساسان
(2010-03-31 ساعت 16:59)mercedeh نوشته:  
(2010-03-30 ساعت 14:35)usa.lover نوشته:  اونم که میگید اینه :
هر آنچه ما هستیم نتیجه افکاری است که ما داشته ایم!!!
سخنی از حاجیه خانم مرسده (ض) Big Grin

محمد جان حالا واسه من شاخ بازی در بیار تا بدن بهت بگمBig Grin.من مستند راز رو ماه ها پبش چندین باردیدم و بهش ایمان کامل دارم.این مستند می‌خواد بگه که انسان یک موجود خارقالعادست و اینقدر توانایی داره که میتونه هرکاری توی این دنیا بکنه کافیه که فقط افکارش رو بشناسه و بهشون جهت بده.حالا خیلی‌‌ها ممکنه که اونقدر عزم راسخ نداشته باشن که تصمیم بگیرن خودشون و افکارشون رو تغییر بدن برای همین میگن این حرف ها همش دروغه .من چه لاتاری برنده بشم چه نشم راز رو همیشه باور دارم و خواهم داشت!و باز هم میگم هر آنچه ما هستیم نتیجه افکاری است که ما داشته ایم!!!(اینم تو راز میگه)

من کاملا با مرسده جان موافقم .....
من نمی خوام اصلا با کسانی که راز رو قبول ندارند بحث کنم اما معتقدم برای قبول یا رد چیزی باید اشراف کامل به مساله داشت و بعد در مورد اون نظر داد اگر شما واقعا ! تاکید می کنم واقعا و با ایمان کامل راز رو تجربه کردید و نتیجه نگرفتید می تونید بگین من اعتقادی بهش ندارم ( البته باز هم من فکر می کنم که اشتباه از خودتون بوده که جواب نگرفتین) ولی اگر تجربه اش نکردید پس نمی تونید اونو رد کنید.

من یکی از برندگان لاتاری 2010 هستم و خودم نمونه حاضر و کامل عمل به راز هستم به جرات می تونم بگم من به راز عمل کردم و نتیجه اش رو مثل معجزه دیدم ولی عمل کردن به راز کار هر کسی نیست پس خودتونو گول نزنید روزی که برم ترکیه واسه مصاحبه و گرفتن ویزا سفرناممو از روز اول و قبل از برنده شدن در لاتاری می نویسم و اونوقت تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال ....
موفق باشید
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان: idn ، honareirani ، R.F ، kavoshgarnet ، mercedeh ، maryam5 ، ساسان ، amir_ebrahimi99
یه شبه شعر باسم یکی ایمیل داده خالی از لطف نیست اینجا بزارم

""
مثل یه نامه که تو راهه
همین روزا میرسه به دستم
یه افق تا ابد روبرومه به تماشا نشستم
هر دفه که به سقوطم نزدیکه
پام تا دم دره میره
اما اون دمه آخر یکی هست که دستاما می گیره

"" (فکر کنم همون شانسه!!!)(نامه قبولی)
مرسی از آروین برای این ایمیل مسخره!!
تشکر کنندگان: honareirani ، ساسان
ساسان جان خاطرت جالب بود. ولی پدر مادر شما باید ۵ سال بمونند تا سیتیزن بشن و شما رو ببرن.
تشکر کنندگان: idn ، ChairMan ، ساسان
(2010-03-31 ساعت 23:40)atm849 نوشته:  ساسان جان خاطرت جالب بود. ولی پدر مادر شما باید ۵ سال بمونند تا سیتیزن بشن و شما رو ببرن.

بچه ها عضو قدیمی پیدا کردم !!! Big Grin Big Grin Big Grin
ششمین عضو سایت هست دوستمون!
عضویتش تقریبا همسن و سال خود مهاجرسرا هستش! Big Grin Big Grin Big Grin
دمش گرم که اینجا رو یادش نرفته.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، ساشا ، usa.lover ، ساسان ، amir_ebrahimi99
(2010-03-31 ساعت 19:41)idn نوشته:  از نظر منطقی و احتمالات ، شما شانس خودت رو پایین میاری
به این میگن از خود گذشتگی Big Grin
خرابه مرامتم Big Grin
ایرانی زیاد بشه ، بد نیست ، ولی نه هر کی از راه رسید بفرما داخل
با کارلوس کاری ندارم Wink دیده من اینه که متقاضی زیاد بشه شانس من کم میشه

ديدت را باز كن بچه "هر كي از راه رسيد" عبارت خوبي نيست، شما يا من نمي توانيم تصميم بگيريم چه كسي لياقت چه چيزي را دارد.

از نظر آماري بين ميليونها نفر يا حتي صدها هزار نفر كم يا زياد شدن يك نفر درصد بسيار بسيار بسيار كمي تفاوت ايجاد مي كند. اگر من مي دانستم كه تو واقعا براي اين درصد كم حاضري از آرزوهاي يك نفر چشم پوشي كني حتي اين پست را هم برات نمي نوشتم.

----------------
من هر سال تعداد زيادي افراد را ثبت نام مي كردم و نمي دانم كه خودم قبول مي شدم يا نه چون نامه براي ما كه نمي آد.
و اين سري هم كه برنده شدم براي تعداد زيادي از افراد ثبت نام كردم به هر كسي كه مي دانستم مايل به ثبت نام است اطلاع مي دادم. و خودم برنده شدم. از بقيه هم اطلاع ندارم.
هيچوقت هم در طول ساليان فكر نكردم كه مثلا اين شخص اصلا به قيافه اش نمي خوره و اگر برنده بشه چطور مي تونه بره آمريكا.
و هيچ وقت هم به خودم اجازه ندادم كه فكر كنم با ثبت نام حتي 100 نفر، شانس من پايين خواهد آمد.
نميگم شما هم مثل من فكر كنيد. ولي دنيا بسيار بزرگ است و جا براي همه هست.
تشکر کنندگان: maryam5 ، nochen ، nhzgroup ، usa.lover ، ساسان ، elli ، amir_ebrahimi99 ، R.F ، honareirani
باشه،پس شما 100 نفر رو ثبت نام کن ، 10 نفر دیگه هم 100 نفر رو ثبت نام کنن
ببینید چند درصد کم میشه
از این 1100 نفر 10 نفر می برن ، 9 تاشون میگن ، اااا ما نمیدونستیم پول می خواد ، نمی دونستیم اونجوریه ، راجع بهش فکر نکرده بودیم ، دیدیم اینترنت که مجانی آقا ایدین هم واسمون ثبت نام میکنه دیگه (سنگ مفت گنجشک هم مفت) اگه بردیم هم میگیم مرسی

اون وقت 9 نفر دیگه خود کشی می کنن ، دق میکنند ، ((کشته میشن))

گفتن : (( تو )) پای در راه بنه و هیچ مپرس ، نه اینکه ....

از شما (با این هـــمه معلومات) بعید بود ، از حرفم چنین برداشتی کنید
تشکر کنندگان: nhzgroup ، alireza.nayyeri
ایول درود بر شما عضو قدیمی!!!

بچه ها نوید یه تاپیک درست کرده بود در مورد همین قضیه راز و جاذبه و این حرفها...لطفاً در مورد این موضوع اینجا بحث نکنید! اونجا مخصوص این حرفهاست!!!

ساسان جان خیلی با حال بود مرسی!!! حقیقتش چند وقت پیش من تو آبادان و توی شهر روباه دیدم! Smile یعنی قبولم؟ Big Grin
حتماً برامون قصه دختر و پسر رو بگو!!! منتظرم...

کاوشگرنت جان، من با شما موافقم!!! اما من دو نفر رو دیدم که میلیاردر بودن و دوتاشون که برادر بودن لاتاری برنده شدن امسال! من فکر میکنم هر دوشان لیاقتش رو نداشتن...میپرسید چرا؟ چون مثل آب خوردن برگشتن گفتن : نمیریم!!! ولش کن بابا...
به این میگن پایمال کردن حقوق دیگران... و فکر میکنم هرگز لیاقت این قبولی رو نداشتن!!!
(2010-04-01 ساعت 00:53)idn نوشته:  باشه،پس شما 100 نفر رو ثبت نام کن ، 10 نفر دیگه هم 100 نفر رو ثبت نام کنن
ببینید چند درصد کم میشه
از این 1100 نفر 10 نفر می برن ، 9 تاشون میگن ،

اگر در ايران در سال قبل 300001 نفر شركت كرده باشند و امسال من 100 نفر را ثبت نام كنم و 300000 نفر ديگر هم هركدام 100 نفر را ثبت نام كنند كه آنوقت مي شود 30000100 نفر و احتمال قبولي كه مي شود حدود 0.00001 و اين هم خيلي بد است نه؟

ولي اينطور نيست و هر چيزي آهنگ رشد معمولي خودش را دارد مگر اينكه اتفاق خاصي بيافتد.

از طرف ديگر من فكر مي كنم كه در ايران در سال گذشته حدود 300000 نفر و در آسيا حدود 2500000 نفر شركت كرده اند و در اين حالت اگر من يا شما هم اگر صد نفر را كم و زياد كنيم اتفاقي نخواهد افتاد.

اگر شما تصميم بگيري كه كسي را ثبت نام نكني در تصميم ديگران تاثير نخواهد داشت و تنها 1 بر 2800000 شانس شما بيشتر مي شود.

از طرف ديگر هرچه تعداد ثبت نامي بيشتر باشد سهميه هم بيشتر مي شود تا جايي كه 7 درصد ايران پر شود كه هنوز خيلي تا آنجا فاصله داريم.
تشکر کنندگان: ساسان ، honareirani
(2010-04-01 ساعت 01:39)usa.lover نوشته:  کاوشگرنت جان، من با شما موافقم!!! اما من دو نفر رو دیدم که میلیاردر بودن و دوتاشون که برادر بودن لاتاری برنده شدن امسال! من فکر میکنم هر دوشان لیاقتش رو نداشتن...میپرسید چرا؟ چون مثل آب خوردن برگشتن گفتن : نمیریم!!! ولش کن بابا...
به این میگن پایمال کردن حقوق دیگران... و فکر میکنم هرگز لیاقت این قبولی رو نداشتن!!!

محمد جان من اين موضوع را در چند جا در اين سايت هم ديدم ولي قبول ندارم كه قبول شدن كسي پايمال كردن حق كس ديگري باشه حتي اگر قصد رفتن نداشته باشند. چرا؟

چون آمريكا براي حفظ تنوع قومي و نژادي بر اساس قانون به تعدادي مهاجر در سال نياز داره و براساس مدلهاي رياضي و آماري دقيق اين تعداد رو كنترل مي كنند.

و اگر قرار بود فقط كساني كه لياقت دارند و صد درصد خواهند رفت برنده بشن آنوقت به جاي 100 هزار نفر حدود 20 هزار نفر برنده اعلام مي شد كه با خانواده مي شدند 50 هزاري كه لازم است بروند.

پس ببينيد! اين 80 هزار نفر مال كساني است كه نمي روند و اتفاقا اين روند براي كساني كه مي خواهند بروند خيلي بهتر شده است.
تشکر کنندگان: rasarasa ، nhzgroup ، ساسان ، usa.lover ، ساشا ، honareirani
(2010-03-31 ساعت 23:44)honareirani نوشته:  
(2010-03-31 ساعت 23:40)atm849 نوشته:  ساسان جان خاطرت جالب بود. ولی پدر مادر شما باید ۵ سال بمونند تا سیتیزن بشن و شما رو ببرن.

بچه ها عضو قدیمی پیدا کردم !!! Big Grin Big Grin Big Grin
ششمین عضو سایت هست دوستمون!
عضویتش تقریبا همسن و سال خود مهاجرسرا هستش! Big Grin Big Grin Big Grin
دمش گرم که اینجا رو یادش نرفته.

Smile من خواهرم برنده ۲۰۰۸ بود. همه کاراش رو من کردم. تو نت هم اول تو وبلاگ سفرمن که سعید عزیز خیلی به همه کمک می کرد اومدم و بعد هم اینجا درست شد اومدم اینجا. الان هم منتظرم نامم بیاد برم Smile
تشکر کنندگان: ساسان ، kavoshgarnet ، usa.lover ، ساشا ، honareirani ، WIKIMAN

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان