موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
2010-04-03 ساعت 09:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-03 ساعت 15:12 توسط Ashkan78.)
دوستان راجع به 13 به در نوشتن... من هم بد نيست يه مساله اي رو بگم كه هم به برنده شدن در Lottery مربوط مي شه و هم سيزده به در...
توي اصفهان يه زن و شوهري هستند كه تقريبا همسن و سال خودم هستند و از صميمي ترين و بهترين دوستاي من هستن. اين خانوم و آقا، (علي الخصوص خانومه) دو سه ساليه گير دادن به من كه تو نمي شه اينجور مجرد بگردي و هي برام Case پيدا مي كنن و از اين ايراني بازي ها ...
پارسال 13 به در باهاشون بودم... برام سبزه گره زد و آرزو كرد گره از بختم باز بشه. نتيجه اش برنده شدن من توي Lottery بود و در اون زمينه اي كه منظور اون خانوم بوده افاقه نكرد. امسال هم 13 به در با همون خانوم و آقا بودم. اصلا موقع سبزه گره زدن تحويلم نگرفتن و تند تند سبزه ها رو واسه خودشون گره مي زدند!!! خلق الله هم كه نمي دونستن ماجرا از چه قراره، هاج و واج بودن كه اينا چرا همچي مي كنن؟ مگه يه بار گير افتادن بسشون نبوده؟؟؟!!!!
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اصلا نگران نباشید .
من خودم بعضی موقع ها فراموش می کنم که ثبت نام کردم اما چون مهاحرسرا تو بخش علاقه مندی های مرورگرم هست دوباره یاد دیار کفر میفتم.
اوایل که ثبت نام کردم خیلی وقت داشتم و مطالب بقیه رو می خوندم فکر کنم یکی بود براش نامه اومده بود ولی اینترنتی قبول نشده بود کسی نفهمید اخر عاقبتش چی شد؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
خوش به حال اون افریقایه .عجب هیجانی!!!امیدوارم ما هم مثل اون زود ناممون رو بگیریم
whether you think you can or you cant either way you are right
henry ford
موضوعها: 1
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
اطلاعات تکمیلی راجع به اولین برنده لاتاری
طرف یک مصری هست که تو ایالت کنتاکی زندگی می کنه یعنی همونجایی که نامه ها از اونجا می یاد
از سال ۱۹۹۹ هم داره تو لاتاری زندگی می کنه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
Hi there
To answer your question ,
I am from Egypt and live in Kentucky state USA not Kenya.
Been Applying since 1999
Good Luck
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
من متوجه نشدم یعنی این فرد مصری الان ۱۰ سال یا بیشتره که آمریکا زندگی میکنه چرا پس لاتاری شرکت کرده؟یعنی گرین کارت نداره؟!
henry ford
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-04 ساعت 00:07)beigebar نوشته: (2010-04-03 ساعت 22:46)mercedeh نوشته: من متوجه نشدم یعنی این فرد مصری الان ۱۰ سال یا بیشتره که آمریکا زندگی میکنه چرا پس لاتاری شرکت کرده؟یعنی گرین کارت نداره؟!
منظورش اینکه از 1999 داره تو لاتاری شرکت می کنه.
درسته اونو متوجه شدم.پس زیادم خوشحالی نداره بالاخره هرچی باشه اون یک قدم از ما جلوتره و سالهاست که آمریکاست!
henry ford