کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

نظرسنجی: چه قدر احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
کم
17.93%
26 17.93%
متوسط
19.31%
28 19.31%
زیاد
16.55%
24 16.55%
بسیار زیاد
46.21%
67 46.21%
مجموع 145 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چند درصد احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
به اندازه کافی بچه هااسترس دارند(من نهWink)فکر نمیکنم این وقتش،الان بود.بهتر بود میذاشتی بعد از ارسال تمام نامه ها،بعد این موضوع رو مطرح میکردی،انوقت هرکی قیول نشده بود(نه از بچه های مهاجرسراWink)فحش ونفرینشو به اونا که باید بده، میداد.
چون در اون لحظه ادم دنبال یه مقصرمیگرده.خب کی بهتر از این آ.ق.ا.ی.ا.ن و ح.ض.ر.ا.ت.
اما درمورد سوال شما باید بگم که نه هیچ اتفاقی نمی افته.زیرا از اداره پست حق باز کردن بسته پستی را ندارند.مگرکه بله دستوری از...................................... .
اما خاطر شما جمع همه ی بچه های مهاجرسرا برنده هستند.البته عزیزان فعال در مباحث.یا حداقل دنبال کنندگان.Shy
تشکر کنندگان: honareirani ، kavoshgarnet ، nhzgroup ، amir_ebrahimi99
دوستان راجع به 13 به در نوشتن... من هم بد نيست يه مساله اي رو بگم كه هم به برنده شدن در Lottery مربوط مي شه و هم سيزده به در...

توي اصفهان يه زن و شوهري هستند كه تقريبا همسن و سال خودم هستند و از صميمي ترين و بهترين دوستاي من هستن. اين خانوم و آقا، (علي الخصوص خانومه) دو سه ساليه گير دادن به من كه تو نمي شه اينجور مجرد بگردي و هي برام Case پيدا مي كنن و از اين ايراني بازي ها ...

پارسال 13 به در باهاشون بودم... برام سبزه گره زد و آرزو كرد گره از بختم باز بشه. نتيجه اش برنده شدن من توي Lottery بود و در اون زمينه اي كه منظور اون خانوم بوده افاقه نكرد. امسال هم 13 به در با همون خانوم و آقا بودم. اصلا موقع سبزه گره زدن تحويلم نگرفتن و تند تند سبزه ها رو واسه خودشون گره مي زدند!!! خلق الله هم كه نمي دونستن ماجرا از چه قراره، هاج و واج بودن كه اينا چرا همچي مي كنن؟ مگه يه بار گير افتادن بسشون نبوده؟؟؟!!!!
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
دوستان به خبر هيجان برانگيزي كه هم اكنون به دستم رسيد توجه كنيد.

گزارش دريافت نخستين نامه Lottery سال 2011 در جهان

طرف يه آفريقايي هست و Case Numberاش هم 2011AF2XXX هست. نامه اش هم 31 مارچ ارسال شده كه روز 2 آپريل به آدرسي كه اعلام كرده بوده (در همون ايالت كنتاكي آمريكا) رسيده. به نظر مي رسه نزديك بودن مسافت باعث شده نامه خيلي سريع برسه.

اينم لينك منبع خبر:

http://forums.immigration.com/showthread...ost2171771

نتيجه گيري اخلاقي: قلبم ناپ تاپ مي زنه ...
تشکر کنندگان: alireza.nayyeri ، elli ، ساشا ، amir_ebrahimi99 ، honareirani ، maryam5 ، idn ، atm849 ، mercedeh ، ساسان ، mehran61 ، usa.lover
(2010-04-03 ساعت 14:35)Ashkan78 نوشته:  دوستان به خبر هيجان برانگيزي كه هم اكنون به دستم رسيد توجه كنيد.

طرف يه آفريقايي هست و Case Numberاش هم 2010AF2XXX هست. نامه اش هم 31 مارچ ارسال شده كه روز 2 آپريل به آدرسي كه اعلام كرده بوده (در همون ايالت كنتاكي آمريكا) رسيده. به نظر مي رسه نزديك بودن مسافت باعث شده نامه خيلي سريع برسه.

اينم لينك منبع خبر:

با این که من ازت تشکر کردم ولی باز دیدم باید برات بگم که خیلی انرزی مثبت گرفتم

تشکر کنندگان: Ashkan78
(2010-04-03 ساعت 14:35)Ashkan78 نوشته:  طرف يه آفريقايي هست و Case Numberاش هم 2010AF2XXX هست.

مگه واسه 2011 با 2011XXXXXX شروع نمیشه؟
واسه ایشون چرا 2010AF2XXX هستش؟!
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، kavoshgarnet
سلام

اشتباه تايپي از طرف من بود. در لينك اصل خبر همه چيز درسته. من هم اصلاحش كردم.

(2010-04-03 ساعت 15:31)honareirani نوشته:  
(2010-04-03 ساعت 14:35)Ashkan78 نوشته:  طرف يه آفريقايي هست و Case Numberاش هم 2010AF2XXX هست.

مگه واسه 2011 با 2011XXXXXX شروع نمیشه؟
واسه ایشون چرا 2010AF2XXX هستش؟!
تشکر کنندگان: honareirani
(2010-04-03 ساعت 14:35)Ashkan78 نوشته:  دوستان به خبر هيجان برانگيزي كه هم اكنون به دستم رسيد توجه كنيد.

طرف يه آفريقايي هست و Case Numberاش هم 2011AF2XXX هست. نامه اش هم 31 مارچ ارسال شده كه روز 2 آپريل به آدرسي كه اعلام كرده بوده (در همون ايالت كنتاكي آمريكا) رسيده. به نظر مي رسه نزديك بودن مسافت باعث شده نامه خيلي سريع برسه.

اينم لينك منبع خبر:

سلام من هم تو  ‌immigriation portal خوندم. این هم متن پستش هست:
GUYS I JUST RECIEVED MY NL
2011 AF 2xxx
LETTER POSTED MARCH 31
LETTER RECIEVED APRIL 2ND IN KY
(2010-04-02 ساعت 22:09)Erasmus نوشته:  سلام دوستان
یک سوال میخوام بپرسم که امیدوارم حال همگی شما را خراب نکند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر شما بعد از حوادث انتخابات سال پیش و غلیظ شدن روابط ایران با خیلی از کشورها و نیز بررسی های امنیتی و اینجور خزعبلات !!!Wink ، به نظر شما هنوز پستچی درب خانه شما را می زند که پاکت قبولی گرین کارت را به شما بدهد یا این پاکت فوق العاده ارزشمند سر از زباله دانی قرنطینه پست در می آوردBig GrinBig GrinBig Grin ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

وقتی برنده ها از طریق اینترنت هم اعلام میشه دیگه اهمیتی نداره
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، amir_ebrahimi99 ، honareirani ، kavoshgarnet
دوستان اصلا نگران نباشید .
من خودم بعضی موقع ها فراموش می کنم که ثبت نام کردم اما چون مهاحرسرا تو بخش علاقه مندی های مرورگرم هست دوباره یاد دیار کفر میفتم.
اوایل که ثبت نام کردم خیلی وقت داشتم و مطالب بقیه رو می خوندم فکر کنم یکی بود براش نامه اومده بود ولی اینترنتی قبول نشده بود کسی نفهمید اخر عاقبتش چی شد؟
تشکر کنندگان: honareirani
خوش به حال اون افریقایه .عجب هیجانی!!!امیدوارم ما هم مثل اون زود ناممون رو بگیریمRolleyesSmile
whether you think you can or you cant either way you are right
henry ford
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، atm849 ، honareirani ، Behinaz ، amir_ebrahimi99 ، usa.lover
اطلاعات تکمیلی راجع به اولین برنده لاتاری
طرف یک مصری هست که تو ایالت کنتاکی زندگی می کنه یعنی همونجایی که نامه ها از اونجا می یاد
از سال ۱۹۹۹ هم داره تو لاتاری زندگی می کنه
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، honareirani ، amir_ebrahimi99
Hi there

To answer your question ,

I am from Egypt and live in Kentucky state USA not Kenya.

Been Applying since 1999

Good Luck
تشکر کنندگان: honareirani ، atm849 ، Ashkan78 ، amir_ebrahimi99
من متوجه نشدم یعنی‌ این فرد مصری الان ۱۰ سال یا بیشتره که آمریکا زندگی‌ میکنه چرا پس لاتاری شرکت کرده؟یعنی‌ گرین کارت نداره؟!
henry ford
تشکر کنندگان: honareirani ، kavoshgarnet ، Ashkan78
(2010-04-03 ساعت 22:46)mercedeh نوشته:  من متوجه نشدم یعنی‌ این فرد مصری الان ۱۰ سال یا بیشتره که آمریکا زندگی‌ میکنه چرا پس لاتاری شرکت کرده؟یعنی‌ گرین کارت نداره؟!

حدود ۱۰ میلیون نفر تو آمریکا غیر قانونی هستند که بزرگترین بخشش مکزیکی ها هستند
علاوه بر این افرادی هستند که اقامت دائم ندارند.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Ashkan78 ، mercedeh
(2010-04-03 ساعت 22:46)mercedeh نوشته:  من متوجه نشدم یعنی‌ این فرد مصری الان ۱۰ سال یا بیشتره که آمریکا زندگی‌ میکنه چرا پس لاتاری شرکت کرده؟یعنی‌ گرین کارت نداره؟!

منظورش اینکه از 1999 داره تو لاتاری شرکت می کنه.
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا.
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم.
http://freerice.com[/font]
تشکر کنندگان: usa.lover
(2010-04-04 ساعت 00:07)beigebar نوشته:  

منظورش اینکه از 1999 داره تو لاتاری شرکت می کنه.

درسته اونو متوجه شدمWink.پس زیادم خوشحالی‌ نداره بالاخره هرچی‌ باشه اون یک قدم از ما جلوتره و سالهاست که آمریکاست!Sad
henry ford
تشکر کنندگان: atm849

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان