کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

نظرسنجی: چه قدر احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
کم
17.93%
26 17.93%
متوسط
19.31%
28 19.31%
زیاد
16.55%
24 16.55%
بسیار زیاد
46.21%
67 46.21%
مجموع 145 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چند درصد احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
(2010-03-31 ساعت 15:39)idn نوشته:  اقا امیر شما کجا هستید
اگه تهران هستید ، نمی خوام خیلی تو خرج بیوفتید، اردک آبی بریم؟
واقعا از ته ته دل امید وارم شما و دوستان دیگه قبول شید (من که می دونم نمیشم) و 2-3 هفته ای چتر بچه ها بشم Wink

من مشهد زندگی میکنم,نگران جا نباشید,حل میشه......
(2010-04-01 ساعت 00:33)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-03-31 ساعت 19:41)idn نوشته:  از نظر منطقی و احتمالات ، شما شانس خودت رو پایین میاری
به این میگن از خود گذشتگی Big Grin
خرابه مرامتم Big Grin
ایرانی زیاد بشه ، بد نیست ، ولی نه هر کی از راه رسید بفرما داخل
با کارلوس کاری ندارم Wink دیده من اینه که متقاضی زیاد بشه شانس من کم میشه

ديدت را باز كن بچه "هر كي از راه رسيد" عبارت خوبي نيست، شما يا من نمي توانيم تصميم بگيريم چه كسي لياقت چه چيزي را دارد.

از نظر آماري بين ميليونها نفر يا حتي صدها هزار نفر كم يا زياد شدن يك نفر درصد بسيار بسيار بسيار كمي تفاوت ايجاد مي كند. اگر من مي دانستم كه تو واقعا براي اين درصد كم حاضري از آرزوهاي يك نفر چشم پوشي كني حتي اين پست را هم برات نمي نوشتم.

----------------
من هر سال تعداد زيادي افراد را ثبت نام مي كردم و نمي دانم كه خودم قبول مي شدم يا نه چون نامه براي ما كه نمي آد.
و اين سري هم كه برنده شدم براي تعداد زيادي از افراد ثبت نام كردم به هر كسي كه مي دانستم مايل به ثبت نام است اطلاع مي دادم. و خودم برنده شدم. از بقيه هم اطلاع ندارم.
هيچوقت هم در طول ساليان فكر نكردم كه مثلا اين شخص اصلا به قيافه اش نمي خوره و اگر برنده بشه چطور مي تونه بره آمريكا.
و هيچ وقت هم به خودم اجازه ندادم كه فكر كنم با ثبت نام حتي 100 نفر، شانس من پايين خواهد آمد.
نميگم شما هم مثل من فكر كنيد. ولي دنيا بسيار بزرگ است و جا براي همه هست.

برادره من این حرفا چیه که اگر تعداد بیشتری ثبت نام کنند شانس من پایین میاد,اگر 100 میلیون نفر هم ثبت نام کرده باشند و قرار باشه به یک نفر گرین کارت بدن اگر قسمت باشه و من خودم از ته دل بخوام اون یه دونه ماله من هست ...

تشکر کنندگان: ساسان ، kavoshgarnet ، honareirani
سلام
تو immigration.com یه نفر زنگ زده به ‌KCC گفتن نامه هارو از اول آپریل می فرستیم
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، nhzgroup ، amir_ebrahimi99 ، usa.lover ، ساسان ، honareirani
یعنی زودتر از موعد همیشگی؟ یا سر موقع؟ یا دیر>؟

تایید میشه یکی تو انجمن سایت گفته 2 بار زنگ زده از 2 نفر مختلف و هر دو هیمن جواب را دادن
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، atm849 ، ساسان ، honareirani
(2010-04-01 ساعت 13:41)atm849 نوشته:  سلام
تو immigration.com یه نفر زنگ زده به ‌KCC گفتن نامه هارو از اول آپریل می فرستیم

جدی میگی؟....پس من دیگه خونه بشینم تا نامم بیادRolleyes

تشکر کنندگان: ساسان
یه خبر قدیمیش هم اینه که امسال انتظار میره 13 میلیون نفر ثبت نام کنند که افزایش نشون میده
تشکر کنندگان: ساسان
نامه ها از اوایل اپریل فرستاده میشن! اما پست ایران رو که دیدید... پیشتاز درون کشوری میدی، 1 هفته بعد میرسه!!! خدا برسه به داد نامه های خارج از کشوری!!!

کاوشگرنت جان، من با تمام حرفهای شما موافقم، اما مثل اینکه منظور من رو درست متوجه نشدید.
یه مثال میزنم:
من یه مقداری پول گیرم اومده تو عیدی! الان تقاضای نان تو بازار بالاست! من میرم تمام نانهای امروز بازار رو میخرم و همشون رو میریزم دور... عقوبتش چی میشه؟ نان گیر یه عده نمیاد و حقوق دیگران رو پایمال کردم!!!
این هم همونه اما تو فیگِر کمتر...
سالیانه حدوداً 500 نفر برنده میشن که اصلاً قصد رفتن رو ندارند و برای سرگرمی و مجانی بودنش ثبت نام میکنند! یعنی بر باد کردن آرزوی 500 نفر، بی خود و بی جهت!
وگرنه هر کسی حق رفتن رو داره...
و به نظر من راه حلش پولی کردن این لاتاری هست! حداقل 10 دلار...
تشکر کنندگان: ساسان ، nhzgroup ، amir_ebrahimi99 ، mercedeh ، kavoshgarnet ، laili ، honareirani ، ChairMan
اگه روال سال های قبل باشه اول نامه هایی که آدرسشون تو آمریکای شمالی هست می رسند.
(2010-04-01 ساعت 15:07)usa.lover نوشته:  نامه ها از اوایل اپریل فرستاده میشن! اما پست ایران رو که دیدید... پیشتاز درون کشوری میدی، 1 هفته بعد میرسه!!! خدا برسه به داد نامه های خارج از کشوری!!!

کاوشگرنت جان، من با تمام حرفهای شما موافقم، اما مثل اینکه منظور من رو درست متوجه نشدید.
یه مثال میزنم:
من یه مقداری پول گیرم اومده تو عیدی! الان تقاضای نان تو بازار بالاست! من میرم تمام نانهای امروز بازار رو میخرم و همشون رو میریزم دور... عقوبتش چی میشه؟ نان گیر یه عده نمیاد و حقوق دیگران رو پایمال کردم!!!
این هم همونه اما تو فیگِر کمتر...
سالیانه حدوداً 500 نفر برنده میشن که اصلاً قصد رفتن رو ندارند و برای سرگرمی و مجانی بودنش ثبت نام میکنند! یعنی بر باد کردن آرزوی 500 نفر، بی خود و بی جهت!
وگرنه هر کسی حق رفتن رو داره...
و به نظر من راه حلش پولی کردن این لاتاری هست! حداقل 10 دلار...

حرفت را قبول دارم. ولی به خاطر همین کسایی که نمیرن هست که سالی ۱۰۰۰۰۰ نفر برنده اعلام میشن و به ۵۵۰۰۰ نفر ویزا میدن. اگه پولی بشه احتمالا تعداد برنده های اولیه را هم کمتر می کنند
تشکر کنندگان: usa.lover ، ساسان ، amir_ebrahimi99 ، kavoshgarnet ، honareirani ، Ashkan78 ، ساشا
خوب دوستان سیزدهتونم در کردید؟خوش گذشت؟Big Grinایشالا ساله دیگه سیزدهبدر رو توی آمریکا جشن میگیرمRolleyesWink]ماشالا توی لوس انجلس ۱۳بدر میگیرن در حد المپیک ۱۰۰ برابر باحالتر از ایران!!!!
whether you think you can or you cant either way you are right
henry ford
دلمونا نسوزونید ما کم و بیش در کردیم
تشکر کنندگان: alireza.nayyeri ، ساسان
سیزده به در من هم عوض در به پنجره شد !!!! Big Grin Big Grin Big Grin
امیدوارم سال دیگه در یو.اس.آ داشته باشیم.
این هم پست شماره 313 بنده بود!!! چه جالب!
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، kavoshgarnet ، ChairMan ، ساسان ، usa.lover
(2010-04-02 ساعت 21:40)honareirani نوشته:  سیزده به در من هم عوض در به پنجره شد !!!! Big Grin Big Grin Big Grin
امیدوارم سال دیگه در یو.اس.آ داشته باشیم.

امیدوارم چیه,من 100% سال اینده در امریکا هستمRolleyes

تشکر کنندگان: honareirani ، kavoshgarnet
سلام دوستان
یک سوال میخوام بپرسم که امیدوارم حال همگی شما را خراب نکند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر شما بعد از حوادث انتخابات سال پیش و غلیظ شدن روابط ایران با خیلی از کشورها و نیز بررسی های امنیتی و اینجور خزعبلات !!!Wink ، به نظر شما هنوز پستچی درب خانه شما را می زند که پاکت قبولی گرین کارت را به شما بدهد یا این پاکت فوق العاده ارزشمند سر از زباله دانی قرنطینه پست در می آوردBig GrinBig GrinBig Grin ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: nhzgroup ، honareirani ، kavoshgarnet
(2010-04-02 ساعت 22:09)Erasmus نوشته:  سلام دوستان
یک سوال میخوام بپرسم که امیدوارم حال همگی شما را خراب نکند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر شما بعد از حوادث انتخابات سال پیش و غلیظ شدن روابط ایران با خیلی از کشورها و نیز بررسی های امنیتی و اینجور خزعبلات !!!Wink ، به نظر شما هنوز پستچی درب خانه شما را می زند که پاکت قبولی گرین کارت را به شما بدهد یا این پاکت فوق العاده ارزشمند سر از زباله دانی قرنطینه پست در می آوردBig GrinBig GrinBig Grin ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

نه اصلا ربطی نداره و نامم به راحتی به دستم میرسه تا خرداد 1389

تشکر کنندگان:
اصلا گيريم كه نامه به دستمون هم نرسه. خوشبختانه از اول جولاي مي تونيم تو سايت چك كنيم و اگر قبول شده بوديم اي ميل بزنيم و درخواست نامه رو بكنيم. سالهاي قبل خيلي بد بود. شايد بعضي از كساني كه قبول شده بودند اصلا روحشون هم خبردار نشده باشه. ولي الان با اين سيستم ديگه فكر و خيال اين قسمتشو نمي كنيم. [عکس: bl8.gif]
“Success comes in cans; failure in can'ts
تشکر کنندگان: honareirani ، kavoshgarnet ، laili ، amir_ebrahimi99 ، Ashkan78 ، usa.lover
(2010-04-02 ساعت 22:49)elli نوشته:  اصلا گيريم كه نامه به دستمون هم نرسه. خوشبختانه از اول جولاي مي تونيم تو سايت چك كنيم و اگر قبول شده بوديم اي ميل بزنيم و درخواست نامه رو بكنيم. سالهاي قبل خيلي بد بود. شايد بعضي از كساني كه قبول شده بودند اصلا روحشون هم خبردار نشده باشه. ولي الان با اين سيستم ديگه فكر و خيال اين قسمتشو نمي كنيم. [عکس: bl8.gif]

کاملا درسته.
اول جولای تکلیف همه ثبت نام کننده های 2011 معلوم میشه.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، ساسان ، amir_ebrahimi99

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان