موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من عکاسی که رفتم طرف کاغذ زده بود عکس لاتاری بعدش هرچی من گفتن گوش نکرد و عکس رو روتوش کرد یعنی زمینه پشت عکس رو سفید کرد و کمی صورت رو روتوش کرد (پوست رو صاف کرد) ولی کلیت چهره تغییری نکرد (بیشتر زمینه عکس رو دست زد تا کاملا سفید بشه). فکر می کنید رد بشه فرمم؟ ضمنا من شماره نهایی را گرفتم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی اگه سابقه کار تو جاهای نظامی مثل ارتش را داشته باشد ولی دو سالی باشه که اومده باشه بیرون و در سازمان خصوصی کار کند ( مثل کسایی که بورسیه بودن یا پیمانی به جای سربازیشون تو وزارت دفاع کار کردند) احتمال رد شدنشون تو بک گراند چک هست؟ اصلا ربطی داره به این چیزا؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-04 ساعت 00:59)redmars نوشته: سلام
من عکاسی که رفتم طرف کاغذ زده بود عکس لاتاری بعدش هرچی من گفتن گوش نکرد و عکس رو روتوش کرد یعنی زمینه پشت عکس رو سفید کرد و کمی صورت رو روتوش کرد (پوست رو صاف کرد) ولی کلیت چهره تغییری نکرد (بیشتر زمینه عکس رو دست زد تا کاملا سفید بشه). فکر می کنید رد بشه فرمم؟ ضمنا من شماره نهایی را گرفتم.
شماره رديابي رو همه ميگيرن. عكس ها و بقيه مشخصات هم بعداً كنترل ميشه يعني وقتي شما دكمه تأييد نهايي رو مي زنيد به اين مفهوم نيست كه عكس و مشخصاتتون تأييد شده يا نه. هيچ راهي هم وجود نداره كه بعداً بفهميم آيا مشخصاتمون مورد تأييد بوده يا نه البته داستان افرادي كه برنده ميشن خب فرق ميكنه. روزهاي بعد از ثبت نام مسئولين شروع مي كنن به كنترل و تأييد يا رد كردن افرادي كه ثبت نام كردن.
در مورد عكستون هم بايد زمينه عكس كاملاً سفيد باشه ولي ترجيحاً صورتتون روتوش نشه بهتره. اصلاً نبايد فكر كنيد كه اگه خال يا جوشي روي صورتتونه روي تأييد عكستون تأثير ميذاره برعكس هر چقدر واقعي تر باشه امكان تأييدش بيشتر از حالتيه كه بعضي از عكاسي ها صورت مردها رو مثل زنها مي كنن!
در كل نظر من اينه كه در مورد سفيد كردن زمينه عكس كارش صحيح بوده ولي در مورد روتوش صورت نه. اما اگه تابلو نباشه كه عكستون روتوش شده امكان داره تأييد بشه.
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
آقا نمردیم و یه افریقایی ما رو شاد کرد !! این آقای مصری که دریافت نامشو اعلام کرده بسیار کار جوانمردانه ای انجام داده , انشالاه 1 در دنیا 100 در آخرت نسیبش بشه که جماعتی منتظر رو منفجر کرد
فقط امیدوارم نامه ای بچه های ایرانم بیاد و همه ماها مهاجرسرایی ها جزوش باشیم
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-04 ساعت 12:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-06 ساعت 11:40 توسط neli-basi.)
با ارزوي موفقيت و قبولي براي همه دوستاني كه منتظر دريافت خبر قبولي هستن اومدم ياداوري كنم كه پاكت نامه قبولي در ابعاد A4 و سفيد رنگه و گوشه بالاييش زير قسمت نايلوني پاكت اسم نفر برنده نوشته شده.اين نامه با پست عادي(غير پيشتاز)مي اد و معمولا پستچي ها زير در مي اندازن و ميرن.پس از همين حالا وقتي در خونه رو باز مي كنين با دقت نگاه كنين زير درو.
هر كي قبول شه بايد شيريني بده هاااااا.
ما سال 86 دومين سالي بود كه لاتاري ثبت نام كرده بوديم و چون تو پروسه مهاجرت كانادا بوديم بكلي فراموش كرده بوديم كه اصلا ثبت نام كرديم.خرداد 87 تو همون روزاي انتخابات يه روز همسرم زنگ زد از خونه و گفت يه پاكت سفيد اومده .ازش خواسم 2-3 خط اول نامه توشو بخونه كه فهميدم لاتاري قبول شديم.اونم اومد دنبالم و پس از كلي جيغ و خوشحالي اخر هفته رو با دوستامون جشن گرفتيم.
به اميد موفقيت تك تك شما ها
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-04 ساعت 13:55)kavoshgarnet نوشته: (2010-04-04 ساعت 09:50)mehran61 نوشته: (2010-04-04 ساعت 00:59)redmars نوشته: سلام
شماره رديابي رو همه ميگيرن. عكس ها و بقيه مشخصات هم بعداً كنترل ميشه يعني وقتي شما دكمه تأييد نهايي رو مي زنيد به اين مفهوم نيست كه عكس و مشخصاتتون تأييد شده يا نه. هيچ راهي هم وجود نداره كه بعداً بفهميم آيا مشخصاتمون مورد تأييد بوده يا نه البته داستان افرادي كه برنده ميشن خب فرق ميكنه. روزهاي بعد از ثبت نام مسئولين شروع مي كنن به كنترل و تأييد يا رد كردن افرادي كه ثبت نام كردن.
در مورد عكستون هم بايد زمينه عكس كاملاً سفيد باشه ولي ترجيحاً صورتتون روتوش نشه بهتره. اصلاً نبايد فكر كنيد كه اگه خال يا جوشي روي صورتتونه روي تأييد عكستون تأثير ميذاره برعكس هر چقدر واقعي تر باشه امكان تأييدش بيشتر از حالتيه كه بعضي از عكاسي ها صورت مردها رو مثل زنها مي كنن!
در كل نظر من اينه كه در مورد سفيد كردن زمينه عكس كارش صحيح بوده ولي در مورد روتوش صورت نه. اما اگه تابلو نباشه كه عكستون روتوش شده امكان داره تأييد بشه.
دوستان عزيز اصلا در جايي از راهنماي ثبت نام نوشته نشده سفيد يا كاملا سفيد فقط نوشته زمينه بايد داراي رنگ روشن و ساده باشد.
دوستاني كه براي سال بعد مي خواهند شركت كنند به عكاسي كه مراجعه مي كنند توجه داشته باشند كه حتما عكاسي پرده سفيد يا پرده رنگ روشن داشته باشد. و قبل از عكس گرفتن بپرسيد آيا مي تواند عكس روتوش نشده و با مشخصات خواسته شده را روي سي دي تحويل بدهد يا نه؟
در پايان يادآوري مي كنم كه براي كمي روتوش كيس را رد نمي كنند. اما بهتر است طبق دستورالعمل عكس روتوش نشود.
با تشكر از راهنماييتون. البته شما درست ميگيد يعني در دستورالعمل به رنگ سفيد مستقيماً اشاره نشده اما با توجه به اين كه در دستورالعمل نحوه انتخاب عكس ها عكسي كه مورد تأييده زمينه سفيد رنگ داره من به دوستمون پيشنهاد كردم زمينه عكسشون رو سفيد انتخاب كنند.
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي