موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی بهش فکر نکنید
من کتابهای درسیم رو به زور می خونم امـــا ...
همین جوری یه کتاب باز کردم ، قدیمی بود ، دست نویس صفحه اولش نوشته بود ، همیشه بهترین اتفاق ها زمانی میوفته که انتظارش رو نداری
خوابم رو هم که گفتم ، هر دفعه یه جای آمریکارو خواب میبینم و دارم واسه خودم خوش میگذرونم که ساعت زنگ می خوره ، ولی به زور خودم رو به خواب میزنم که بیشتر بگردم اونجارو
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من فکر میکنم اگه مدیرای سایت یه بحث جدید به اسم برندگان 2011 باز کنن بد نباشه , چون دیگه هر لحظه ممکنه نامه ها بیاد و فکر کنم اگه یه صفحه مشخص داشته باشیم که بچه دریافت نامشونو اعلام کنن بهتره تا اینکه ما هر روز بیایم و قسمت های مختلفو بگردیم ببینیم کسی نامه گرفته یا نه
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خوب عوضش بعد از افریقا بلافاصله نوبت آسیا است.که ایران عزیز هم جزو اونه پس دیگه راهی نمونده نازنین... باید که از اینجا بریم...
چه سخته انتظار...راستی همه 5 ماه گذشته یه طرف این چند روز آخری هم یه طرف...
یادمه پارسال یکی از بچه ها فکر کنم صدرا یه شعری درست کرده بود:
به دلم افتاده نامم میاد نامم میاد نامم میاد امروز!
امسال دیگه شعر نمیخونی صدرا خان؟
وقتی تنهای تنها شدی بدان هنوز خدا هست.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-07 ساعت 12:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-07 ساعت 12:43 توسط bobby.)
نامه نامه نامه نامه نامه نامه نامه نامه نامه نامه مانه هانام اناما اماناما اننامماخامامناماهمانمنا
دارم دیووووونه میشم بابا ... قاطی کردم دیگه ..... این پستچی محلمون میگه نامه من اومده با امضای باراک جان فقط مونده رئیس پست امضا کنه
2013 I WIN
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بابی جان اینقدر حرص نخور درسته که مهمه اما عاقلانه اینه که زیاد دل نبندی
موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
من یه تجربه ای تو زندگی ام دارم که بد ندونستم بگم:
عزم یه کاری رو بکنید اما اصلاً بهش فکر نکنید! چون باعث میشه سخت تر و دیرتر بهش برسید یا اصلاً نرسید و خودتون رو هم حرص دادید...
Let's relax
اصلاً به نامه ها فکر نکنید و بی خود به خودتون وعده دیدار بهش رو ندید، اگه نامه تون بیاد خیلی بیشتر خوشحال میشید تا اینکه از قبل اطمینان داشته باشید! اگر هم نیومد حداقلش اینه که مایوس و دلسرد نمیشید!
شاد و خرم باشید...
با آرزوی بهترین لحظلات...
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
2010-04-08 ساعت 12:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-08 ساعت 18:33 توسط kavoshgarnet.)
يادآوري براي دوستان گرامي منتظر: ممكنه كه شما برنده شده باشيد و هرگز نامهاي به دستتان نرسه پس آرامش داشته باشيد و اصلا منتظر نامه نباشيد و فقط حواستون باشه كه به احتمال نيم درصد ممكنه نامه برسه.
به همه دوستان منتظر توصيه مي كنم كه منتظر اول ژولاي كه اعلام اينترنتي اسامي مي باشد باشند.
هنگام وارد كردن اطلاعات خود در اينترنت نيز خيلي دقت كنيد كه دقيقا به همان صورت كه در بالاي فرم راهنمايي كرده و بر اساس اطلاعات ثبت نامي اطلاعات را وارد كنيد.
در صورتي كه بار اول جواب منفي آمد مايوس نشيد و بارها و بارها آن را وارد كنيد تا مطمئن شيد.
اميدوارم همه دوستاني كه آرزو و همه كساني كه آمادگي رفتن دارند برنده بشن. و مطمئنم كه اينطور هم هست. و اگر كسي برنده نشد احتمالا ته دلش كمي ترس از رفتن يا نگراني از آماده نبودن و يا شك داشتن بين رفتن و نرفتن وجود داشته است.
پس اگر از دوستان كسي برنده نشد نااميد نشه و خودش را براي سال بعد آماده كنه.
مهمترين دليل برنده شدن آمادگي روحياست.
به اميد پيروزي همه.
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
من يك اشتباه در پست بالا كرده بودم نمي دانم چرا دوستان متوجه نشدند كه الان توي خواب يادم افتاد و گفتم برم اول اين اشتباه رو درستش كنم بعد به كارام برسم.
هنر ايراني عزيز من در كنكور هم زياد ديده بودم كه بعضي از دوستان بارها اسم و شماره خودشان را وارد ميكردند ولي نتيجه قبولي را نميديدند. من شده بودم استاد اين جور موارد. هر كس نميتوانست اسمش را ببيند ميفرستادند سراغ من و من هم بارها به روشهاي مختلف مشخصات را وارد ميكردم تا به نتيجه برسم. دوقسمت نام يا نامخانوادگي يا نام پدر نامهايي را كه دو قسمتي بودند با الگوريتم مرتب گاهي به هم چسبيده و گاهي جدا وارد ميكردم. حتي آخرين بار يادمه كه يك نفر كه واقعا مايوس شده بود و بعد از تلاشهاي خود و اطرافيان به آموزشگاه محل تحصيل هم مراجعه كرده بودند و موفق نشده بودند و آنجا هم مرا معرفي كرده بودند كه او هم پرسان پرسان آمده بودسراغ من. من هم كه متوجه تلاشهاي آنها شده بودم فقط تنها موردي كه به ذهنم رسيد و مطمئن بودم كه اين روش را امتحان نكردهاند را امتحان كردم و جواب داد.
آن روش هم اين بود كه از "ي" متفاوت استفاده كردم. همانطور كه ميدانيد ما هميشه با "ي" مشكل داشتهايم.
حالا اين داستان طولاني را براي تعريف از خودم نگفتم؛ براي دوستان 2011 نوشتم كه اگر نامه نيامد و يك بار در اينترنت چك كردند و نتيجه نگرفتند با دقت بيشتري چك كنند. .واقعا حيف است كه يكسال منتظر باشي و قبول شده باشي و فقط به خاطر عدم دقت در ثبت نام يا در چك كردن اين موقعيت ويژه از دست برود.