کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

نظرسنجی: چه قدر احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
کم
17.93%
26 17.93%
متوسط
19.31%
28 19.31%
زیاد
16.55%
24 16.55%
بسیار زیاد
46.21%
67 46.21%
مجموع 145 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چند درصد احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
خیلی بهش فکر نکنید
من کتابهای درسیم رو به زور می خونم امـــا ...
همین جوری یه کتاب باز کردم ، قدیمی بود ، دست نویس صفحه اولش نوشته بود ، همیشه بهترین اتفاق ها زمانی میوفته که انتظارش رو نداری

خوابم رو هم که گفتم ، هر دفعه یه جای آمریکارو خواب میبینم و دارم واسه خودم خوش میگذرونم که ساعت زنگ می خوره ، ولی به زور خودم رو به خواب میزنم که بیشتر بگردم اونجارو
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان:
سلام به همه
من فکر میکنم اگه مدیرای سایت یه بحث جدید به اسم برندگان 2011 باز کنن بد نباشه , چون دیگه هر لحظه ممکنه نامه ها بیاد و فکر کنم اگه یه صفحه مشخص داشته باشیم که بچه دریافت نامشونو اعلام کنن بهتره تا اینکه ما هر روز بیایم و قسمت های مختلفو بگردیم ببینیم کسی نامه گرفته یا نه
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
تشکر کنندگان: atm849 ، honareirani ، kavoshgarnet ، alireza.nayyeri
(2010-04-06 ساعت 08:56)giantboy94 نوشته:  سلام به همه
من فکر میکنم اگه مدیرای سایت یه بحث جدید به اسم برندگان 2011 باز کنن بد نباشه , چون دیگه هر لحظه ممکنه نامه ها بیاد و فکر کنم اگه یه صفحه مشخص داشته باشیم که بچه دریافت نامشونو اعلام کنن بهتره تا اینکه ما هر روز بیایم و قسمت های مختلفو بگردیم ببینیم کسی نامه گرفته یا نه

با اولين نامه اي كه برسه و اعلام بشه اين صفحه ايجاد ميشه
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان:
(2010-04-05 ساعت 18:53)amir_ebrahimi99 نوشته:  
(2010-04-05 ساعت 14:20)nhzgroup نوشته:  آقا امير تو كه به همه وعده شيشليك ميدي نزني زيرش؟ يه كاري كن ما مطمئن منتظر باشيم

قول 100% میدم,به شما به جای 6لیک,8لیک میدمTongue

قضیه شیشلیک چیه؟ منم میخوامBig Grin

شماره كيس: 2016AS68XX__كنسولگرى: Ankara__تعداد افراد كيس: 1__ارسال فرم هاى سرى اول: June 07

رحمت خداوند ممکن است تأخیر داشته باشد اما حتمی است. (آنتونی رابینز)
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99
قراره آقا امیر بعد از قبولی منا 8 لیک و همه شما ها را شش لیک مهمون کنه و فکر می کنه الکیه که وعده بده و عمل نکنه اینجا مو را از ماست میکشیمBig GrinCool
تشکر کنندگان: Behinaz ، amir_ebrahimi99
مثل اینکه امثال اول دارن نامه های آفریقا را میدن. دومین نفر هم که اعلام کرد نامه براش اومده از کنیا است.
http://forums.immigration.com/showthread...re!/page18
تشکر کنندگان: usa.lover ، idn ، amir_ebrahimi99
خوب عوضش بعد از افریقا بلافاصله نوبت آسیا است.که ایران عزیز هم جزو اونه پس دیگه راهی نمونده نازنین... باید که از اینجا بریم...
چه سخته انتظار...راستی همه 5 ماه گذشته یه طرف این چند روز آخری هم یه طرف...
یادمه پارسال یکی از بچه ها فکر کنم صدرا یه شعری درست کرده بود:
به دلم افتاده نامم میاد نامم میاد نامم میاد امروز!
امسال دیگه شعر نمیخونی صدرا خان؟
وقتی تنهای تنها شدی بدان هنوز خدا هست.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، bobby ، amir_ebrahimi99 ، Behinaz ، honareirani
نامه نامه نامه نامه نامه نامه نامه نامه نامه نامه مانه هانام اناما اماناما اننامماخامامناماهمانمنا
دارم دیووووونه میشم بابا ... قاطی کردم دیگه ..... این پستچی محلمون میگه نامه من اومده با امضای باراک جان فقط مونده رئیس پست امضا کنه
2013 I WIN
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، Behinaz
بابی جان اینقدر حرص نخور درسته که مهمه اما عاقلانه اینه که زیاد دل نبندی
تشکر کنندگان: usa.lover ، amir_ebrahimi99 ، bobby
من یه تجربه ای تو زندگی ام دارم که بد ندونستم بگم:
عزم یه کاری رو بکنید اما اصلاً بهش فکر نکنید! چون باعث میشه سخت تر و دیرتر بهش برسید یا اصلاً نرسید و خودتون رو هم حرص دادید...
Let's relax
اصلاً به نامه ها فکر نکنید و بی خود به خودتون وعده دیدار بهش رو ندید، اگه نامه تون بیاد خیلی بیشتر خوشحال میشید تا اینکه از قبل اطمینان داشته باشید! اگر هم نیومد حداقلش اینه که مایوس و دلسرد نمیشید!

شاد و خرم باشید...
با آرزوی بهترین لحظلات...
تشکر کنندگان: sh-b ، elli ، nhzgroup ، mercedeh ، alireza.nayyeri ، laili ، bobby ، mehran61 ، kavoshgarnet ، atm849 ، honareirani ، hvm
(2010-04-06 ساعت 14:39)Behinaz نوشته:  
(2010-04-05 ساعت 18:53)amir_ebrahimi99 نوشته:  
(2010-04-05 ساعت 14:20)nhzgroup نوشته:  آقا امير تو كه به همه وعده شيشليك ميدي نزني زيرش؟ يه كاري كن ما مطمئن منتظر باشيم

قول 100% میدم,به شما به جای 6لیک,8لیک میدمTongue

قضیه شیشلیک چیه؟ منم میخوامBig Grin

چشمBig Grin
(2010-04-06 ساعت 15:49)nhzgroup نوشته:  قراره آقا امیر بعد از قبولی منا 8 لیک و همه شما ها را شش لیک مهمون کنه و فکر می کنه الکیه که وعده بده و عمل نکنه اینجا مو را از ماست میکشیمBig GrinCool

بابا قول میدم دیگه,مرد که زیره حرفش نمیزنه,بچه ها باور نمیکنید هر وقت میرم دمه در همه جارو میگردم که یه وقت نامه خودشو قایم نکرده باشهBig Grin,ولی به هر حال من برنده 2011 شدمWink

تشکر کنندگان: kavoshgarnet
يادآوري براي دوستان گرامي منتظر: ممكنه كه شما برنده شده باشيد و هرگز نامه‌اي به دستتان نرسه پس آرامش داشته باشيد و اصلا منتظر نامه نباشيد و فقط حواستون باشه كه به احتمال نيم درصد ممكنه نامه برسه.
به همه دوستان منتظر توصيه مي كنم كه منتظر اول ژولاي كه اعلام اينترنتي اسامي مي باشد باشند.
هنگام وارد كردن اطلاعات خود در اينترنت نيز خيلي دقت كنيد كه دقيقا به همان صورت كه در بالاي فرم راهنمايي كرده و بر اساس اطلاعات ثبت نامي اطلاعات را وارد كنيد.

در صورتي كه بار اول جواب منفي آمد مايوس نشيد و بارها و بارها آن را وارد كنيد تا مطمئن شيد.

اميدوارم همه دوستاني كه آرزو و همه كساني كه آمادگي رفتن دارند برنده بشن. و مطمئنم كه اينطور هم هست. و اگر كسي برنده نشد احتمالا ته دلش كمي ترس از رفتن يا نگراني از آماده نبودن و يا شك داشتن بين رفتن و نرفتن وجود داشته است.

پس اگر از دوستان كسي برنده نشد نااميد نشه و خودش را براي سال بعد آماده كنه.

مهمترين دليل برنده شدن آمادگي روحي‌است.

به اميد پيروزي همه.
تشکر کنندگان: nhzgroup ، laili ، ChairMan ، usa.lover ، mercedeh ، elli ، honareirani ، amir_ebrahimi99 ، atm849 ، mehran61 ، Behinaz
دوستان سلام

من حذوذاً 12 سال میشه که تو لاتاری شرکت میکنم(کلی واسه خودم پیش کسوت حساب میشم). دیگه عادت شده پر کردن فرم.

اون اولا بایستی با پست میفرستادیم، اونم پست معمولی! نمیدونم میرسید یا نه؟

چند سالم هست که اینترنتی شده و خیالم راحت که حداقل به اونجا میرسهWink

شایدم تو این سالها برنده شده باشم ولی نامه اش به دستم نرسیده باشد(همه میدونیم که چرا ممکن هست که به دستم نرسیده باشد).

البته تو این سالها آدرسهای خارج از ایران را هم دادم.
پارسال هم از یکی از دوستان در آمریکا خواستم که از اونجا برام پر کنه و بفرسته. ولی چون Confirmation number را گم کرده بود، نتونستم از طریق سایت چک کنم.Sad

امسال خودم فرم را پر کردم و برای اولین بار با خیال راحت آدرس خودم را دادم و با توجه به اینکه میشه تو سایت چک کرد، خیالم راحته که برنده شدن یا نشدن را میشه مطمئن شد.

امیدوارم همه به آرزوهاشون برسن و موفق باشن.
تشکر کنندگان: usa.lover ، nhzgroup ، honareirani ، amir_ebrahimi99 ، kavoshgarnet ، mehran61 ، Behinaz ، hasti_banoo
(2010-04-08 ساعت 12:14)kavoshgarnet نوشته:  در صورتي كه بار اول جواب منفي آمد مايوس نشيد و بارها و بارها آن را وارد كنيد تا مطمئن شيد.

کاوشگر جان یاد کنکور افتادم که روز اعلام نتایج، ده بار اسممون رو تو سایت چک میکردیم!!!! Big Grin
البته اسم من همیشه جزو قبولی ها بود! Big Grin
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، usa.lover ، kavoshgarnet ، mehran61 ، ChairMan
من يك اشتباه در پست بالا كرده بودم نمي دانم چرا دوستان متوجه نشدند كه الان توي خواب يادم افتاد و گفتم برم اول اين اشتباه رو درستش كنم بعد به كارام برسم.

هنر ايراني عزيز من در كنكور هم زياد ديده بودم كه بعضي از دوستان بارها اسم و شماره خودشان را وارد مي‌كردند ولي نتيجه قبولي را نمي‌ديدند. من شده بودم استاد اين جور موارد. هر كس نمي‌توانست اسمش را ببيند مي‌فرستادند سراغ من و من هم بارها به روشهاي مختلف مشخصات را وارد مي‌كردم تا به نتيجه برسم. دوقسمت نام يا نام‌خانوادگي يا نام پدر نامهايي را كه دو قسمتي بودند با الگوريتم مرتب گاهي به هم چسبيده و گاهي جدا وارد مي‌كردم. حتي آخرين بار يادمه كه يك نفر كه واقعا مايوس شده بود و بعد از تلاشهاي خود و اطرافيان به آموزشگاه محل تحصيل هم مراجعه كرده بودند و موفق نشده بودند و آنجا هم مرا معرفي كرده بودند كه او هم پرسان پرسان آمده بودسراغ من. من هم كه متوجه تلاشهاي آنها شده بودم فقط تنها موردي كه به ذهنم رسيد و مطمئن بودم كه اين روش را امتحان نكرده‌اند را امتحان كردم و جواب داد.
آن روش هم اين بود كه از "ي" متفاوت استفاده كردم. همانطور كه مي‌دانيد ما هميشه با "ي" مشكل داشته‌ايم.

حالا اين داستان طولاني را براي تعريف از خودم نگفتم؛ براي دوستان 2011 نوشتم كه اگر نامه نيامد و يك بار در اينترنت چك كردند و نتيجه نگرفتند با دقت بيشتري چك كنند. .واقعا حيف است كه يكسال منتظر باشي و قبول شده باشي و فقط به خاطر عدم دقت در ثبت نام يا در چك كردن اين موقعيت ويژه از دست برود.
تشکر کنندگان: mehran61 ، amir_ebrahimi99 ، nhzgroup ، laili ، ChairMan ، SamiraN ، Behinaz ، honareirani ، behy_b

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان