کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

نظرسنجی: چه قدر احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
کم
17.93%
26 17.93%
متوسط
19.31%
28 19.31%
زیاد
16.55%
24 16.55%
بسیار زیاد
46.21%
67 46.21%
مجموع 145 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چند درصد احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
اشتباه من در دو پست قبلي اين بود كه ژولاي را ژوئن نوشته بودم.
اين هم اشتباه مهمي بود و انتظار داشتم دوستان يادآوري مي‌كردند.
البته اصلاح شد.
تشکر کنندگان: ChairMan ، R.F ، honareirani
ساسان جان به اون کار شما میگن خلاقیت. آفرین.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، honareirani
(2010-04-08 ساعت 18:56)kavoshgarnet نوشته:  من يك اشتباه در پست بالا كرده بودم نمي دانم چرا دوستان متوجه نشدند كه الان توي خواب يادم افتاد و گفتم برم اول اين اشتباه رو درستش كنم بعد به كارام برسم.

هنر ايراني عزيز من در كنكور هم زياد ديده بودم كه بعضي از دوستان بارها اسم و شماره خودشان را وارد مي‌كردند ولي نتيجه قبولي را نمي‌ديدند. من شده بودم استاد اين جور موارد. هر كس نمي‌توانست اسمش را ببيند مي‌فرستادند سراغ من و من هم بارها به روشهاي مختلف مشخصات را وارد مي‌كردم تا به نتيجه برسم. دوقسمت نام يا نام‌خانوادگي يا نام پدر نامهايي را كه دو قسمتي بودند با الگوريتم مرتب گاهي به هم چسبيده و گاهي جدا وارد مي‌كردم. حتي آخرين بار يادمه كه يك نفر كه واقعا مايوس شده بود و بعد از تلاشهاي خود و اطرافيان به آموزشگاه محل تحصيل هم مراجعه كرده بودند و موفق نشده بودند و آنجا هم مرا معرفي كرده بودند كه او هم پرسان پرسان آمده بودسراغ من. من هم كه متوجه تلاشهاي آنها شده بودم فقط تنها موردي كه به ذهنم رسيد و مطمئن بودم كه اين روش را امتحان نكرده‌اند را امتحان كردم و جواب داد.
آن روش هم اين بود كه از "ي" متفاوت استفاده كردم. همانطور كه مي‌دانيد ما هميشه با "ي" مشكل داشته‌ايم.

حالا اين داستان طولاني را براي تعريف از خودم نگفتم؛ براي دوستان 2011 نوشتم كه اگر نامه نيامد و يك بار در اينترنت چك كردند و نتيجه نگرفتند با دقت بيشتري چك كنند. .واقعا حيف است كه يكسال منتظر باشي و قبول شده باشي و فقط به خاطر عدم دقت در ثبت نام يا در چك كردن اين موقعيت ويژه از دست برود.
کاملاًدرست است. من هم امسال اسم خودم و همسرم را در لاتاری ده باربه روشهای مختلف چک کردم، اما نتیجه نداشت.
اما وقتی که یکماه بعدش از ایران تماس گرفتند و گفتندکه نامه اش اومده،دوباره 50 بار چک کردم، تا بالاخره چشممان به جمالش روشن گشت.
شماره کیس: 2010AS00020xxx
تاریخ نامه قبولی: Jul 2009
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:July 2010Big Grin
تاریخ مصاحبه: July 2010
تاریخ دریافت ویزا: فرداش!Big Grin
تشکر کنندگان: atm849 ، kavoshgarnet ، ساسان ، honareirani ، behy_b ، ChairMan ، amir_ebrahimi99
جالبه که من چون در سفر بودم شماره کانفرمیشن خودم رو به دوستم دادم و اونم چک کرد گفت قبول نشدی و حتی به ذهنم خطور نکرد که یکبار دیگه خودم برم چک کنم تا اینکه شانسی پاکت اولم که داغون شده بود با کلی تاخیر رسید یعنی اگر پست اون پاکت رو نمی آورد که با اون اوصاف که گفتم احتمال نرسیدنش هم زیاد بود هرگز نمی فهمیدم که لاتاری قبول شده ام. پس توصیه آقای کاوشگر رو جدی بگیرید!
حتی اینکار رو در روزهای آینده هم تکرار کنید چون من با یکی از دوستان در میتینگ صحبت می کردیم می گفت روز اول انگار لینک مشکل داشته چون اون هم روز اول جواب منفی گرفته بود و چند روز بعد که دوباره تکرار کرده بود فهمیده بود برنده شده!
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان: ChairMan ، sh-b ، mercedeh ، laili ، giantboy94 ، اليزا ، usa.lover ، amir_ebrahimi99 ، honareirani ، kavoshgarnet
سلام به همه
بچه ها پارسال اکثرا میگفتن چون سال اولی هست که امکان چک کردن اینترنتی فعال شده ایراد داره و شاید برنده هارو نشون نده , امیدوارم امسال از این قبیل ایرادات نداشته باشیم و هم نامه ها برسه هم توی سایت درست اعلام کنه
امیدوارم یه روز نوبت هممون بشه که برنده بشیم , امسال نشد سال دیگه , نشد سال بعدش
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
تشکر کنندگان: sh-b ، alireza.nayyeri ، amir_ebrahimi99 ، honareirani ، ساشا
(2010-04-10 ساعت 13:28)giantboy94 نوشته:  سلام به همه
بچه ها پارسال اکثرا میگفتن چون سال اولی هست که امکان چک کردن اینترنتی فعال شده ایراد داره و شاید برنده هارو نشون نده , امیدوارم امسال از این قبیل ایرادات نداشته باشیم و هم نامه ها برسه هم توی سایت درست اعلام کنه
امیدوارم یه روز نوبت هممون بشه که برنده بشیم , امسال نشد سال دیگه , نشد سال بعدش
انشا الله همین امسال نوبتمون میشه,الان دوباره برم مال 2010 رو چک کنم,دیر نیست دوستان...؟

تشکر کنندگان: honareirani ، kavoshgarnet
بچه ها کم کم داره وقتش میشه. یک نفر تو خوده نیجریه نامه گرفته. آفریقا تموم بشه میرن سروقت آسیا.
تشکر کنندگان: honareirani ، kavoshgarnet ، mehran61
(2010-04-10 ساعت 13:28)giantboy94 نوشته:  سلام به همه

اشکال از سایت نبود بلکه اشکال از وارد کردن اطلاعات توسط دوستان بود.
البته سایت ضعف داشت به صورتی که اگر اطلاعات را اشتباه وارد می کردی و برنده بودی پیغام دریافتی مشابه پیغام کسی بود که برنده نشده بود. ولی سایت مشکل یا اشتباه نداشت. مطمئن باشید.
و اگر اطلاعات درست وارد می‌شد 100 درصد پاسخ درست دریافت می‌شد.
تشکر کنندگان: atm849 ، honareirani
من برنده لاتاری 2010 هستم از طریق سایت که چک می کنم می نویسه برنده نشدید اما نامش امده و داریم کرایی مصاحبه انجام می دم زیاد بهاطلاعات سایت اکتفا نکنید
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، usa.lover ، atm849
(2010-04-10 ساعت 18:00)morteza_2010 نوشته:  من برنده لاتاری 2010 هستم از طریق سایت که چک می کنم می نویسه برنده نشدید اما نامش امده و داریم کرایی مصاحبه انجام می دم زیاد بهاطلاعات سایت اکتفا نکنید

ای بابا پس چی کار کنیم بالاخره؟؟؟؟SadSad
whether you think you can or you cant either way you are right
henry ford
تشکر کنندگان:
از اون ور دنیا باز نامه رسیده ..... چه عاشقونه کیسمو واسم کشیده
گوشش نوشته زود برو سفارت ...... ویزات آمادس بگیر بیا امریکا
با گونهای خیسم واسه اون مینویسم .... به اون وفادار کی سی سی عزیزم
2013 I WIN
تشکر کنندگان: SamiraN ، atm849 ، usa.lover ، honareirani ، alireza.nayyeri ، ساسان
(2010-04-10 ساعت 20:36)bobby نوشته:  از اون ور دنیا باز نامه رسیده ..... چه عاشقونه کیسمو واسم کشیده
گوشش نوشته زود برو سفارت ...... ویزات آمادس بگیر بیا امریکا
با گونهای خیسم واسه اون مینویسم .... به اون وفادار کی سی سی عزیزم

تو این وضعیت چه طبع شعرش گل کرده!!!!!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig Grin
whether you think you can or you cant either way you are right
henry ford
تشکر کنندگان: ساسان
(2010-04-10 ساعت 18:00)morteza_2010 نوشته:  من برنده لاتاری 2010 هستم از طریق سایت که چک می کنم می نویسه برنده نشدید اما نامش امده و داریم کرایی مصاحبه انجام می دم زیاد بهاطلاعات سایت اکتفا نکنید

دوست عزیز مطمئن باش که یکی از اطلاعات را به همان صورت که در فرم ثبت نام وارد کرده‌ای وارد نمی‌کنی. و مطمئن باش که اگر اطلاعات درست وارد کنی پاسخ درست می‌گیری.

من به دوستان اطمینان کامل می‌دهم که سایت اصلا اشتباه ندارد. لطفا پست‌های بالایی را دوباره بخوانید.
تشکر کنندگان: mercedeh ، hvm ، usa.lover ، amir_ebrahimi99
من اون صفحه ايي كه كانفرميشن نامبر توش بود رو تو كامپيوترم ذخيره كردم. اگه اطلاعات رو مطابق با اون هم وارد كنم آيا لازمه كه چند دفعه چك كنم يا نه؟؟
“Success comes in cans; failure in can'ts
تشکر کنندگان:
(2010-04-11 ساعت 00:16)elli نوشته:  من اون صفحه ايي كه كانفرميشن نامبر توش بود رو تو كامپيوترم ذخيره كردم. اگه اطلاعات رو مطابق با اون هم وارد كنم آيا لازمه كه چند دفعه چك كنم يا نه؟؟

اگر اطلاعات را دقیق وارد کنید نه در اصل دیگر لازم نیست اما برای اینکه مطمئن شوید که درست وارد کرده‌اید بهتر است چندین بار تا اطمینان کامل و حتی به فاصله چند روز و حتی با چند کامپیوتر مختلف و حتی توسط اشخاص مختلف اطلاعات را وارد کنید.

البته تمام این تکرارها تا زمانی است که شما جواب منفی گرفته باشید. و هرگاه جواب قبولی گرفتید دیگر لازم به تکرار نیست حتی اگر در بار اول جواب قبولی گرفتید برنده شدن شما قطعی است. و لازم به تکرار نیست.

همه پیروز و برنده باشید.
تشکر کنندگان: hvm ، elli ، ChairMan ، amir_ebrahimi99 ، honareirani ، shahram1347

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان