کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

نظرسنجی: چه قدر احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
کم
17.93%
26 17.93%
متوسط
19.31%
28 19.31%
زیاد
16.55%
24 16.55%
بسیار زیاد
46.21%
67 46.21%
مجموع 145 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چند درصد احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
(2010-04-10 ساعت 15:44)atm849 نوشته:  بچه ها کم کم داره وقتش میشه. یک نفر تو خوده نیجریه نامه گرفته. آفریقا تموم بشه میرن سروقت آسیا.

مرسی مرسی دستت درد نکنه ولی تو رو خدا خبر نامه ها رو با لینک بذارین شاید یه بنده خدایی خواست اصل خبر رو ببینه
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
تشکر کنندگان:
نام این تاپیک به "کی نامه ها میرسند؟" تغییر یافت...
تاپیک منتقل شد، آقا تاکسی بگیر بیا اونور... Big Grin

طیق جدیدترین محاسبات من، درصد قبولی ایرانی ها از کل فرمهای ارسال شده، 0.5% هست !
ولی اگر قرار باشه کسی قبول بشه، هیچ ربطی به این درصد نداره!!!
شاید ما هم یکی از برنده های خوش شانس بانک ....نه قاطی کردم! Big Grin Big Grin Big Grin یکی از برندگان این لاتاری باشیم...

خواهشاً مرتبط با عنوان تاپیک باشید...
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، ChairMan ، amir_ebrahimi99 ، honareirani ، ساسان
(2010-04-11 ساعت 02:15)mehran61 نوشته:  
(2010-04-10 ساعت 15:44)atm849 نوشته:  بچه ها کم کم داره وقتش میشه. یک نفر تو خوده نیجریه نامه گرفته. آفریقا تموم بشه میرن سروقت آسیا.

مرسی مرسی دستت درد نکنه ولی تو رو خدا خبر نامه ها رو با لینک بذارین شاید یه بنده خدایی خواست اصل خبر رو ببینه

http://forums.immigration.com/showthread...re!/page21
تشکر کنندگان: mehran61
دوستان عزیز من ۱ سوالی‌ برام پیش اومد می‌خوام ببینم قضیه این آدرس ایمیلهایی که توی فرم نوشتیم چیه؟آیا در صورت برنده شدن به ما ایمیلی خواهند فرستاد؟اگر اینطور هست دیگه چرا باید نگران باشیم که یک وقت ممکنه سایت برنده شدن مارو نشون نده؟
!!!
whether you think you can or you cant either way you are right
henry ford
تشکر کنندگان:
(2010-04-11 ساعت 16:57)mercedeh نوشته:  دوستان عزیز من ۱ سوالی‌ برام پیش اومد می‌خوام ببینم قضیه این آدرس ایمیلهایی که توی فرم نوشتیم چیه؟آیا در صورت برنده شدن به ما ایمیلی خواهند فرستاد؟اگر اینطور هست دیگه چرا باید نگران باشیم که یک وقت ممکنه سایت برنده شدن مارو نشون نده؟
!!!

در صورت برنده شدن هیچ ایمیلی برای شما ارسال نمی شه. این را تو دستورالعمل لاتاری هم نوشته.
اگه توجه کرده باشید جلوی ایمیل نوشته بود optional ( اختیاری) و لازم نبود حتما پر کنید.
ممکنه از این ایمیل ها برای کارهای تبلیغاتی مهاجرتی استفاده بشه.
تشکر کنندگان: usa.lover ، honareirani ، mercedeh ، amir_ebrahimi99 ، mehran61 ، ساسان
(2010-04-11 ساعت 17:14)atm849 نوشته:  
(2010-04-11 ساعت 16:57)mercedeh نوشته:  دوستان عزیز من ۱ سوالی‌ برام پیش اومد می‌خوام ببینم قضیه این آدرس ایمیلهایی که توی فرم نوشتیم چیه؟آیا در صورت برنده شدن به ما ایمیلی خواهند فرستاد؟اگر اینطور هست دیگه چرا باید نگران باشیم که یک وقت ممکنه سایت برنده شدن مارو نشون نده؟
!!!

در صورت برنده شدن هیچ ایمیلی برای شما ارسال نمی شه. این را تو دستورالعمل لاتاری هم نوشته.
اگه توجه کرده باشید جلوی ایمیل نوشته بود optional ( اختیاری) و لازم نبود حتما پر کنید.
ممکنه از این ایمیل ها برای کارهای تبلیغاتی مهاجرتی استفاده بشه.

فكر كنم واسه 2010 اختياري بود ولي براي 2011 اجباري شده البته من با صحبت شما در مورد بحث تبليغات مخالفم آدرس ايميل خيلي هم بي كاربرد نيست مثلا كسي كه برنده شده ولي نامه براش نيومده با همين آدرس ايميل ميتونه با kcc ‎‏ مكاتبه كنه تا محتويات نامه قبولي رو به صورت الكترونيكي براش بفرستند
با موبايل تو نت هستم اكر غلط تو متنم بود شرمندم___
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، usa.lover ، mercedeh ، kavoshgarnet
Cool
آسیا همیشه با کمترین شانس برنده شدن
[عکس: i14048_untitled.jpg]
تشکر کنندگان: usa.lover ، amir_ebrahimi99 ، kavoshgarnet ، nhzgroup ، mehran61
(2010-04-12 ساعت 15:01)pagan نوشته:  Cool
آسیا همیشه با کمترین شانس برنده شدن
[عکس: i14048_untitled.jpg]
اینو از کجا گرفتین؟

ای بابا انقد موج منفی ندین بابا!Big Grin
اصلا شاید آسیا نصفشون عکس خراب فرستادن رد شدن!Wink

شماره كيس: 2016AS68XX__كنسولگرى: Ankara__تعداد افراد كيس: 1__ارسال فرم هاى سرى اول: June 07

رحمت خداوند ممکن است تأخیر داشته باشد اما حتمی است. (آنتونی رابینز)
تشکر کنندگان: R.F ، behy_b ، kavoshgarnet ، amir_ebrahimi99
سلام بچه ها میشه کسی ترتیب ارسال نامه هارو بترتیب قاره بگه؟
یا ترتیب خاصی نداره؟
اگر تمام ابرهای آسمان ببارند گلهای قالی نخواهند شکفت این قانون زیر پا ماندن است

yes we can
تشکر کنندگان:
بچه ها به نظر من این بحث ها باعث میشه استرس همه زیاد تر بشه,فعلا به مسایلی بپردازیم که باعث افزایش روحیه بشه,این امار ها را هم میشه بعد از اعلام اینترنتی اعلام کرد...

تشکر کنندگان:
من معتقدم اتفاقا ببینید واقعیت را و چشممون را نبندیم ولی امید هم داشته باشیم

این چیزی نیست که استرس داشته باشه یه قرعه کشی هست
تشکر کنندگان: atm849 ، Ali Sepehr
سلام به همگی
دوستان از برنده های 2011 خبری نشد؟؟؟؟؟؟؟؟
از دور و بر کسی چیزی نشنیده؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا تا الان باید حداقل از برنده های 2011 با کیس های پایین نامه ای رو از طرف جناب kcc دریافت کرده باشهRolleyes

واسه اولین برنده 2011 که بیاد توی مهاجر سرا اعلام کنه خودم به تنهایی یک رتبه +++++++++++++ با حال بهش کادو میدمBig Grin
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: اليزا ، ساشا ، alireza.nayyeri ، amir_ebrahimi99 ، elli ، bobby ، Behinaz ، honareirani
من فكر مي كنم كه برنده هاي ايران از ماه مي يواش يواش معلوم مي شن. گويا بايد يه ده بيست روزي صبر كنيم.اينم بگم كه من قبل از آشنايي با اين فروم فكر مي كردم كه شانس قبولي در لاتاري خيلي پايينه. ولي الان يه كمي اميدوارترم چون انسان هايي رو مي بينيم كه قبول شدند و تعدادشون هم خيلي كم نيست. به هر حال اول و آخر لاتاري شانسه. اميدوارم كه تعداد قبولي هاي امسال بچه هاي مهاجرسرا از بقيه سالها كلي بيشتر شده باشه.
“Success comes in cans; failure in can'ts
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، atm849 ، ساسان ، Behinaz ، behy_b ، Ashkan78
سلام به همه
میگفتن چین همه دنیارو گرفته من باور نمیکردم اما مثل اینکه واقعا گرفته !!
توی پست 327 نوشته بالاترین آمار مهاجرت به آمریکا در اختیار چینی هاست
پروردگارا جوانان مارا به سوی آمریکا هدایت فرما
البته از طریق لاتاری
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
تشکر کنندگان: ساسان ، nhzgroup ، amir_ebrahimi99 ، usa.lover ، Behinaz ، behy_b ، soltan ، honareirani ، alireza.nayyeri
بچه ها غیر از اون سه تا برادر افریقایی کسی خبر جدیدی نداره ؟ از آسیا هنوز کسی برنده نشده؟ اصولا میدونین کی نوبت آسیا مخصوصا ایران ما میشه؟ این سکوت و بیخبری واقعا کشنده است!
وقتی تنهای تنها شدی بدان هنوز خدا هست.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان