کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

نظرسنجی: چه قدر احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
کم
17.93%
26 17.93%
متوسط
19.31%
28 19.31%
زیاد
16.55%
24 16.55%
بسیار زیاد
46.21%
67 46.21%
مجموع 145 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چند درصد احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
من فکر میکنم درسته که چین بالاترین میزان را داره ولی جمعیتش هم در نظر بگیریم به نظر من پتانسیل رفتن در ایران بسیار بیشتر از همه دنیا هست.حالا دلیلش را خدا می دونه؟>>!!!

نترس دیرو زود داره سوخت و سوز نداره قرعه کشی انجام شده
تشکر کنندگان: giantboy94 ، Behinaz
آقا من از بچگیم کلا خیلی پتانسیل داشتم
اوایل کلی پتانسیل خراب کاری و شیتونی حالام که پتانسیل رفتن
میگم این همه پتانسیل امتیاز نداره !! اگه امتیازی باشه من بجای گرفتن Green Card یک ضرب Citizen میشم
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
تشکر کنندگان: nhzgroup ، amir_ebrahimi99
(2010-04-13 ساعت 13:31)giantboy94 نوشته:  سلام به همه
میگفتن چین همه دنیارو گرفته من باور نمیکردم اما مثل اینکه واقعا گرفته !!
توی پست 327 نوشته بالاترین آمار مهاجرت به آمریکا در اختیار چینی هاست
پروردگارا جوانان مارا به سوی آمریکا هدایت فرما
البته از طریق لاتاری

ببخشید میشه بگین این آمار مربوط به چین رو از کجای جدول فهمیدید؟!! اصلاً کلمه چین کجای جدول وجود داره؟! ضمناً تا جایی که من اطلاع دارم چین جزو کشورهاییه که مردمش واسه لاتاری 2010 نمی تونستند شرکت کنند(برای 2011 هم به همچنین). احتمالاً شما اسم کشور غنا (Ghana) رو با چین (China) اشتباه گرفتید. بر اساس این جدول کشور بنگلادش بیشترین برنده های آسیا رو به خودش اختصاص داده. انشاا... شما هم لاتاری برنده بشید برید آمریکا انگلیسیتون هم فول بشه.
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، nhzgroup ، atm849 ، alireza.nayyeri
چین و هند که اصلا اجازه شرکت ندارند,هند امار بیشترین مهاجرت و مخصوصا اعزام دانشجو رو داشته....,به نظر من سهمیه ایران رو فقط به خاطر س-ی-ا-س-ت افزایش میدن,می خوان نسل جوون و مخصوصا تحصیل کرده رو بکشونن طرف خودشون,خدا کنه امسال هممون جزو اون دسته باشیم...Tongue

تشکر کنندگان: honareirani ، nhzgroup ، Behinaz ، alireza.nayyeri ، ساسان
(2010-04-13 ساعت 17:09)mehran61 نوشته:  
البته از طریق لاتاری

ببخشید میشه بگین این آمار مربوط به چین رو از کجای جدول فهمیدید؟!! اصلاً کلمه چین کجای جدول وجود داره؟! ضمناً تا جایی که من اطلاع دارم چین جزو کشورهاییه که مردمش واسه لاتاری 2010 نمی تونستند شرکت کنند(برای 2011 هم به همچنین). احتمالاً شما اسم کشور غنا (Ghana) رو با چین (China) اشتباه گرفتید. بر اساس این جدول کشور بنگلادش بیشترین برنده های آسیا رو به خودش اختصاص داده. انشاا... شما هم لاتاری برنده بشید برید آمریکا انگلیسیتون هم فول بشه.

اصلا دلیل اینکه چینی ها نمی تونند تو لاتاری شرکت کنن اینه که تعداد مهاجراشون به آمریکا زیاده. DV lottery یعنی ویزای تنوع فرهنگی و طبق قانون مردم کشورهایی که در سال بیش از ۵۰۰۰۰ مهاجر به آمریکا دارند شامل این ویزا نمی شن که چین یکی از این کشورهاست
بچه ها یک اتفاق جالب. الان داشتم فروم immigration.com را می خوندم. یک نفر نوشته تازه فهمیده که برنده ۲۰۱۰ شده و در به در کمک می خواد که چی کار باید بکنه.
تشکر کنندگان: Behinaz ، alireza.nayyeri ، ساسان
راست میگن بچه ها منم گیج کردین! چین که تو بازی نبود که اگه هم بود عجب رقیب قدری بود

در مورد اون فرد هم از کجا می دونه قبول شده که کمک می خواد یعنی ما هم می تونیم بفهمیم؟
تشکر کنندگان: giantboy94
(2010-04-13 ساعت 20:17)nhzgroup نوشته:  راست میگن بچه ها منم گیج کردین! چین که تو بازی نبود که اگه هم بود عجب رقیب قدری بود

در مورد اون فرد هم از کجا می دونه قبول شده که کمک می خواد یعنی ما هم می تونیم بفهمیم؟

مهاجرت که فقط از طریق لاتاری نیست ۱۰۰۱ مدل دیگه هم داره. چینی ها فقط نمی تونن تو لاتاری شرکت کنن اما از روش های دیگه می تونن اقدام کنن.
در مورد اون فرد هم اشاره ای نکرده که چطوری فهمیده. شاید تازه اینترنتی چک کرده.
تشکر کنندگان:
البته از طریق لاتاری

حالا عزیزم تو چرا اینقدر خودتو ناراحت میکنی چین نباشه غنا باشه مگه برای تو فرق میکنه که اینقدر حرس میخوری ؟!!
میگم ماشالا ماشالا تو خیلی زبانت خوبه ها که تونستی فرق china و ghana رو تشخیص بدی ولی متاسفانه من زبانم در حد Basic children zero برای همین این دوتارو اشتباه گرفتم
از همه بچه ها هم بابت این عمل شنیع اشتباه گرفتن دو قطب جهانی پوزش میطلبم

این ارسال ویرایش شد
تشکر کنندگان: mehran61 ، ساسان ، amir_ebrahimi99
فکر نمی کنم قضیه 30یاسی باشه. اکراین که روابط خوبی با آمریکا داره و عملا به دست آمریکا، اسرائیل، و اتحادیه اروپا اداره می شه تعداد برنده هاش از ایران بیشتره. خود ترکیه هم همین طور.

من فکر می کنم تنها تأثیر 30یاست روی قضیه Lottery در مورد ایران،این بوده که به خاطر کدورت های موجود، خیلی از راه های مهاجرت برای ایرانی ها سخت شده. مثلا مهاجرت از طریق کار، برای ما ایرانی ها کمی مشکل تر از بقیه ملت هستش. نتیجه این می شه که تهداد مهاجرهای ایرانی به آمریکا در 5 سال گذشته کمتر از 50000 نفر می شه و ما رو توی لاتاری بازی می دن.

شاید براتون جالب باشه بدونید که یکی از اهداف Lottery این هستش که اقلیت های خارجی توی آمریکا قدرت پیدا نکنن. مثلا هر ساله تعداد زیادی هندی داره از راه های مختلف (غیر Lottery) می ره آمریکا و اگه کنترل نشه، کم کم تناسب جمعیت خارجی ها در آمریکا به هم می خوره و یه جورایی مملکت میاد دست هندی ها!!!

(2010-04-13 ساعت 17:40)amir_ebrahimi99 نوشته:  چین و هند که اصلا اجازه شرکت ندارند,هند امار بیشترین مهاجرت و مخصوصا اعزام دانشجو رو داشته....,به نظر من سهمیه ایران رو فقط به خاطر س-ی-ا-س-ت افزایش میدن,می خوان نسل جوون و مخصوصا تحصیل کرده رو بکشونن طرف خودشون,خدا کنه امسال هممون جزو اون دسته باشیم...Tongue
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: idn ، Ali Sepehr ، kavoshgarnet ، ساسان ، honareirani
سلام دوستان من دوباره برگشتم بعد یک سال.البته رفیق نیمه راه نیستما ولی قبول کنید بعد از ثبت نام فروم ها یه خرده خلوت میشه و بعد از عید بحث ها دوباره داغ میشه.به امید اینکه همون امسال خوش خبر باشیم.
Pir shodim vali bozorg na
تشکر کنندگان: honareirani
این تاپیک هیچ چیز مفیدی نداره.شده مکان بیان احساسات وبعضا تیکه انداختن ومتلک گفتن.
مدیران فروم فکری به حال این تاپیک بکنید.
تشکر کنندگان: idn ، atm849
دوستان من هم كاملا مثل شما اين استرس ها رو دارم و درك مي كنم ، اين مسائلي كه پيش مياد و ازش بعضي از دوستان گلايه مي كنند كاملا طبيعيه و پارسال هم اين مساله رو داشتيم و خود من هم يك طرف گلايه ها بودم ( ميتونيد با مراجعه به تالار مربوطه اونا رو هم بخونيد. ).

تنها خواهشم از همگي اينه كه سعي كنيد جانب احترام رو در صحبت ها رعايت كنيد و حد و حدود هر چيزي رو بشناسيد.

ارادتمند همگي - صدرا (برادر كوچيكتون)
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: sh-b ، nhzgroup ، laili ، mehran61 ، ساسان ، behy_b ، soltan ، alireza.nayyeri
مرسی آقای صدرا
به این میگن پلیس فروم ایول
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، ساسان ، amir_ebrahimi99
(2010-04-14 ساعت 08:43)giantboy94 نوشته:  
البته از طریق لاتاری

حالا عزیزم تو چرا اینقدر خودتو ناراحت میکنی چین نباشه غنا باشه مگه برای تو فرق میکنه که اینقدر حرس میخوری ؟!!
میگم ماشالا ماشالا تو خیلی زبانت خوبه ها که تونستی فرق china و ghana رو تشخیص بدی ولی متاسفانه من زبانم در حد Basic children zero برای همین این دوتارو اشتباه گرفتم
از همه بچه ها هم بابت این عمل شنیع اشتباه گرفتن دو قطب جهانی پوزش میطلبم

این ارسال ویرایش شد

دوست خوبم اگه مي دونستم به خاطر يه شوخي اين همه ناراحت ميشيد مطمئن باشيد حساب شده تر صحبت مي كردم. همه ما اينجا يه هدف مشترك داريم و با وجود اين كه همديگه رو نمي شناسيم با هم تبادل نظر مي كنيم تا به هدفي كه داريم نزديكتر بشيم. همه ما انگليسيمون هم يه كم بالا و پايين تو يه حده . من خودم رو ميگم با وجود اين كه سه ساله گاهي مستمر و گاهي متناوب از ماهواره شبكه هاي بي بي سي يا سي ان ان و ... رو گوش كردم نميگم پيشرفتي نداشتم اخبار رو حدود 50 يا 60 درصد متوجه ميشم ولي وقتي نوبت به فيلم هايي ميرسه كه زبان عاميانه انگليسيه خيلي وقت ها موضوع بحث رو هم اصلاً متوجه نميشيم. شكي نيست تا كسي نره تو مردم انگليسي زبان زندگي كنه نميتونه انگليسي رو در حد عالي بفهمه يا حرف بزنه. البته اين نظر منه.
به هر حال اگر باعث ناراحتيتون شدم شرمندم و عذر مي خوام.
راستي يادم رفت بگم من معمولاً حرس رو با صاد مي خورم ;-)
من مخلص giantboy94 و همه بچه هام.
GIANTBOY94 ايشاا... شما قبل از من نامه تو بگيري
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
تشکر کنندگان: giantboy94 ، kavoshgarnet ، alireza.nayyeri
سلام به همه
صدرا جان نمیدونم شما پست قبلی منو ویرایش کردی یا مدیرای دیگه اما اون چند کلمه ای که حذف شده توهین آمیز یا مشکل دار نبود , اینو گفتم که دوستان فکر نکنن من حرف ناجوری زدم
تشکر کنندگان: usa.lover ، mehran61

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان