2010-04-19 ساعت 21:46
ایول،رفتید رو فاز مثبت و روحیه میدید،ایول بابا...
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
نظرسنجی: چه قدر احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟ |
|||
کم | 26 | 17.93% | |
متوسط | 28 | 19.31% | |
زیاد | 24 | 16.55% | |
بسیار زیاد |
67 | 46.21% | |
مجموع | 145 رای | 100% |
* چنانچه به گزینهای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. | [نمایش نتایج] |
چند درصد احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
|
2010-04-20 ساعت 02:46
نمی دونم چرا اینطوری شدم مثل سالهای اول اون شور و اشتیاق رو ندارم احساس می کنم دیگه لطفی نداره فکر می کنم اصلا برای چی باید جلای وطن کرد شرایط اینجا رو توش می مونیم چه برسه به ولایت غربت بریم دیار اجنبی چی بگیم ....................
امیدوارم این بچه ها اونقدر دچار تخیل و توهم نباشند و زندگی و امیدشون رو برای این قرعه کشی هدر ندن دوستان تا جوونید و انرژی دارید تلاش کنید کار اموزی کنید و مهارت زندگی کسب کنید برای ترک کشور فکر می کنم خیلی راه هست هر چند امید خوب هست اما واقع بین هم باشیم موفق باشید به امید قبولی حداقل یکی از اعضاء سایت
2004###Failed
2005###Failed 2006###Failed 2007###Failed 2008###Failed 2009###Failed 2010###Failed 2011###Failed 2012###Failed 2013###Failed 2014###Failed 2015###Failed 2016###Failed I'm still waiting and look forward 2017
2010-04-20 ساعت 05:02
سلام دوستان من امروز نامه دریافت کردم از ذوقم دارم دق میکنم این سایت رو یه دوست بهم معرفی کرده بیام کمک بگیرم
تورو خدا راهنماییم کنید از بیخ انگلیسی بلد نیستم..............................
2010-04-20 ساعت 07:05
سلام و تبريك
مطالب سايت رو بخونيد. دو رقم اول Case Number اتور رو از سمت چپ ( ده هزارگان و هزارگان) رو با محل مصاحبه و تاريخ حدودي مصاحبه تون بنويسيد. دقيقا بگيد چي باعث نگرانيتون شده تا بچه ها و من بتونيم بهتر راهنماييتون كنيم. در مورد زبان نگران نباشيد. دانش زبان جزو شرايط لاتاري نيست و حتي در صورت خواست شما در روز مصاحبه، به فارسي باهاتون مصاحبه مي كنن. (2010-04-20 ساعت 05:02)sara_sarab نوشته: سلام دوستان من امروز نامه دریافت کردم از ذوقم دارم دق میکنم این سایت رو یه دوست بهم معرفی کرده بیام کمک بگیرم
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
2010-04-20 ساعت 08:05
(2010-04-20 ساعت 05:02)sara_sarab نوشته: سلام دوستان من امروز نامه دریافت کردم از ذوقم دارم دق میکنم این سایت رو یه دوست بهم معرفی کرده بیام کمک بگیرم دوست عزيز اگر راست باشد كه به شما تبريك ميگويم اما اگر دوستان را سركار گذاشته باشي كار درستي نكرده اي ضمنا دوست شما كه اين سايت را معرفي كرد اسمشان mehrsami نيست؟ لطفا سريع جواب بدهيد متشكرم به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید تشکر کنندگان: soltan ، mehran61 ، kavoshgarnet
2010-04-20 ساعت 08:26
سلام به همه
خانم sara_sarab واقعا نامه گرفتی ؟!!! اینجا همه مشکل قلبی دارن شوخی که نکردی ؟!! اگه واقعا گرفتی که کلی تبریکات همراه با اشک ذوق اگه میشه شماره case number خودتونو همونطور که بچه ها گفتن بذارین بلکه ما بهش دخیل ببندیم
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
2010-04-20 ساعت 09:18
خواهش از مدیران محترم:
با توجه به نزدیک شدن به زمان رسیدن نامه ها و قول ایجاد موضوع: گزارش برندگان لاتاری 2011 من درمورد این thread پیشنهادهایی دارم که خواهش می کنم بهش توجه فرمایید: 1- هر برنده فقط و فقط حق ایجاد یک پست را داشته باشد و برنده شدن خود را با جملات لازم در این پست اعلام کند. بنابراین تعداد پستهای موجود نشان دهنده تعداد برندگان خواهد بود. 2- غیر از برندگان هیچ فرد دیگری حق ایجاد پست را نداشته باشد و کلیه پست های موجود مربوط به برندگان باشد. 3- قوانینی برای thread وضع شود به این صورت که برندگان ملزم به اعلام رقوم هزارگان و ده هزارگان کیس نامبر همچنین قرار دادن لینک تصویر اسکن شده روی پاکت قبولی(البته بدون اطلاعات شخصی) باشند. 4- جهت تفسیر و توضیح های ضروری thread های دیگری در صورت لزوم ایجاد شود و دراین thread ها هرآنچه که لازم است به بحث و گفتگو گذاشته شود بنابراین به صورت روزانه پاکسازی thread اصلی توسط مدیران محترم صورت گیرد. به اطلاعتون می رسونم در حال حاضر در سایت Immigration بخش برندگان 2011 فکر می کنم حدود 800 پست ایجاد شده که فقط شامل یکی دو اعلام برندگی است که احتمالاً اونها هم جعلی هستند! همین موضوع باعث میشه بنده نوعی وقتی برای اولین بار وارد میشم و میخوام دنبال برندگان بگردم باید کلی از وقت خودم رو صرف کنم تا 800 پست رو مرور کنم ببینم آیا توشون گزارش برنده شدن هست یا نه؟! همه پیشنهاد من به خاطر اینه که وقتی بنده خدایی بی خبر وارد این سایت میشه با یه نگاه بفهمه اولاً چند نفر برنده شدند ثانیاً برنده شدگان چه کسانی هستند ثالثاً به خاطر دست یابی به این موضوع مجبور نباشه یه روز کامل بشینه شوخی ها و دعاها و نگرانی ها و ... من و بقیه بچه ها رو بخونه و سایردلایلی که اگه بش فکر کنید متوجه میشید! درسته کمی زحمت داره ولی فکرمی کنم ارزشش رو داره. ممنون
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
تشکر کنندگان: hvm ، kavoshgarnet
2010-04-20 ساعت 11:26
شاید خواب صادقه دیده
اگر تمام ابرهای آسمان ببارند گلهای قالی نخواهند شکفت این قانون زیر پا ماندن است
yes we can
سلام دوست عزیز.
چرا پیداتون نیست؟ نکنه از همین الان رفتید جشن بگیرید؟ به هر حال اگه قصدتون شوخی نبوده ازتون خواهش می کنم برای اطمینان ما بچه های مهاجرسرا و همچنین اطلاع رسانی درست لطف کنید اطلاعات بیشتری در مورد نامه تون بدید. همون طوری که اشکان جان گفتند اگه دوست نداشتید شماره کیستون رو کامل اعلام کنید حداقل رقم های هزارگان و ده هزارگانش رو برامون بذارید. ضمناً صفحه رویی پاکت نامه رو اسکن کنید و لینکش رو توی پست جدید بذارید. اگر واقعاً می خواهید بچه های مهاجرسرا بهتون کمک کنند شما هم متقابلاً ما رو مطمئن کنید. البته لطفاً از حرفم ناراحت نشید چون تو این مدت خیلی شوخی ها و سر کاری ها پیش اومده به همین خاطر دلمون می خواد خیالمون راحت تر بشه. به هر حال بهتون تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت دارم (2010-04-20 ساعت 05:02)sara_sarab نوشته: سلام دوستان من امروز نامه دریافت کردم از ذوقم دارم دق میکنم این سایت رو یه دوست بهم معرفی کرده بیام کمک بگیرم atm849 عزیز. شما هم تو سایت Immigration عضو هستید فکر کنم. از اونجا خبری جدیدی برامون دارید؟
2010-04-20 ساعت 12:02
I received my selectee letter of DV 2011. I t came to US address as I indicated
during EDV entry form. Good Luck to Everbody! http://forums.immigration.com/showthread...re!/page26 تشکر کنندگان: mehran61
2010-04-20 ساعت 12:03
صدرای گل کجایید شما؟ نظرتون در مورد پست sara_sarab چیه؟
تشکر کنندگان: hvm
از نحوه نگارش این خانم برای من واضح است که برنده شده و احتمال زیاد نامه اش به آدرس خارج از کشور (آمریکا) پست شده بوده. و از زمان نوشتن تا الان در خلصه بسر می بره ...
(2010-04-20 ساعت 05:02)sara_sarab نوشته: سلام دوستان من امروز نامه دریافت کردم از ذوقم دارم دق میکنم این سایت رو یه دوست بهم معرفی کرده بیام کمک بگیرم
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا. با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم. http://freerice.com[/font] |