کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

نظرسنجی: چه قدر احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
کم
17.93%
26 17.93%
متوسط
19.31%
28 19.31%
زیاد
16.55%
24 16.55%
بسیار زیاد
46.21%
67 46.21%
مجموع 145 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چند درصد احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
(2010-04-16 ساعت 13:21)atm849 نوشته:  بچه ها کی می خواین بزرگ بشین Smile

ای بابا من همش 29 سالمه. شمام چه انتظارهایی دارید ؟!!
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
تشکر کنندگان: atm849 ، usa.lover
از برنده های 2011 خبری نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا سال پیش یک تعداد از دوستان نامه هاشون رو فروردین ماه یا حتی در موارد محدود اسفند ماه دریافت کرده بودن .........
پس چرا خبری نمیشه از این نامه ها......
نامه ما با کیس بالایی که داشتیم سال پیش 13 تیر ماه به دستمون رسید.
اصولا" امسال برنده های ایران اون جور که شواهد نشون میده تعدادش از 3500 ویزا بالاتره Big Grin
قراره جای بنگلی ها (بنگلادش) رو ما بگیریم.Big Grin
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: usa.lover ، idn ، mehran61 ، Behinaz
(2010-04-16 ساعت 16:10)ساسان نوشته:  از برنده های 2011 خبری نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا سال پیش یک تعداد از دوستان نامه هاشون رو فروردین ماه یا حتی در موارد محدود اسفند ماه دریافت کرده بودن .........
پس چرا خبری نمیشه از این نامه ها......
نامه ما با کیس بالایی که داشتیم سال پیش 13 تیر ماه به دستمون رسید.
اصولا" امسال برنده های ایران اون جور که شواهد نشون میده تعدادش از 3500 ویزا بالاتره Big Grin
قراره جای بنگلی ها (بنگلادش) رو ما بگیریم.Big Grin

خدارو شکر فقط مربوط به ایران نیست. به جز اون سه عزیز آفریقایی هیچ جای دنیا فعلا خبری نیست.
تشکر کنندگان: mehran61 ، ساسان
شما خودتون برای لاتاری درآوردید که نامه ها از اپریل میرسند!
من تو چند صفحه پیش همین تاپیک تاریخ و درصد نامه اول رو نوشتم!
در ضمن مگه همه کسانی که برنده شدند، اینترنت کار میکنند و میان بگن که ما قبول شدیم؟
شاید خیلی از نامه های قبولی ایران تا حالا اومده باشند!
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، atm849
من که میدونم برنده نمیشم آخه وقتی که داشتند شانس رو تقسیم می کردند من داشتم بند کفشامو می بستمBig Grin
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: mehran61 ، hvm ، usa.lover ، ساسان ، soltan
Toungue 
(2010-04-16 ساعت 18:00)usa.lover نوشته:  شما خودتون برای لاتاری درآوردید که نامه ها از اپریل میرسند!
در ضمن مگه همه کسانی که برنده شدند، اینترنت کار میکنند و میان بگن که ما قبول شدیم؟

حرفتون درسته ولی با پیگیری هایی که دوستان زحمتشو می کشند تا الان از آسیا کسی نامه نداشته بنابراین بعیده از بچه های ایران هم کسی نامه گرفته باشه. در ضمن چون کیس نامبر من تک رقمیه بهتون قول میدم به محض دریافت نامه خبرش رو توی همین تاپیک اعلام کنم Tongue
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، usa.lover ، ساسان
(2010-04-16 ساعت 18:00)usa.lover نوشته:  شما خودتون برای لاتاری درآوردید که نامه ها از اپریل میرسند!

من از خودم در نیاوردم. تو immigration portal چند نفر بودند زنگ زدن KCC اونا گفتن از اول آپریل می فرستند. بعد دو سه نفری تو همین سایت از آفریقا گفتن که برنده شدن . الان هم اونجا یک سری هستند میگن ما زنگ زدیم KCC گفته ۱۵ آپریل. خود من هم نمی دونم کدوم درسته کدوم درست نیست فقط اطلاع رسانی کردم.
شاید کسی که برنده بشه تو اینترنت نبوده باشه ولی همینطور که پارسال و سال های قبل هم داشتیم خیلی ها بعد از اینکه برنده میشن برای کسب اطلاعات میان تو اینترنت که امسال تا به حال کسی نبوده.
حالا اگه خیلی نگران هستید می تونید به KCC زنگ بزنید و بپرسید.
تشکر کنندگان: mehran61 ، usa.lover
بله atm849 درست میگن چون یکی دیگه از بچه های اون سایت امروز جمعه تو پستش جملات انگلیسی زیر اومده. البته راست و دروغش واسه ما معلوم نیست و نمی دونیم اگر الان کسی تماس بگیره بهش جواب میدن یا نه مگر این که یکیمون امتحان کنیم.

Just called the KCC and Yes they told me the same...
They started to send the Nl for all regions (AS/SA/OC/EU/AF) in same time yesterday ....
So next week We might have some great news coming from the US......!!!!
Keep it up !!!! POSITIVITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rolleyes خدایا به امید تو هر چی صلاحه همون بشه
تشکر کنندگان: mercedeh ، kavoshgarnet ، atm849 ، Behinaz ، usa.lover
(2010-04-16 ساعت 18:19)sadra_sepehr نوشته:  من که میدونم برنده نمیشم آخه وقتی که داشتند شانس رو تقسیم می کردند من داشتم بند کفشامو می بستمBig Grin

جناب صدرا خان شما که پارسال پرچمداره روحیه و انرژی مثبت بودید.Big Grin
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
من هم پشت سر آقا صدرام ، فقط من اون موقع که شانس تقسیم میکردن تو مهاجر سرا بودم
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: atm849 ، mehran61 ، Ali Sepehr
فقط جهت اطلاع رسانی برای بچه هایی که فرصت و وقت جستجو نداشتند:

قراین تا الان:
غیر از یه مورد اعلام دریافت نامه و یه موردم گزارش از یه فرد نامعلوم در سایت Immigration من تا به امروز هیچ کجا اعلام برندگی لاتاری رو ندیدم. این افرادی هم که مدعی هستند هیچ سند و عکسی از نامه شون نشون ندادند در نتیجه بعیده که فقط 2 نامه در سراسر جهان ارسال و یه دفعه ارسال نامه ها قطع شده باشه!
افرادی هم مثل ما که تو کشورهای آفریقایی مثل مصر پیگیر قضیه لاتاری هستند خبر جدیدی واسمون ندارند. چون در سال های گذشته اولین نامه ها به قاره آفریقا ارسال شده ما همش منتظر دریافت نامه در اونجا هستیم.
بر اساس ظواهر امسال از یکی دو سال اخیر نامه ها حداقل یه ماه(تا الان) دیرتر ارسال شدن. چراکه ما تو ایران حتی تو اسفند هم Delivery داشتیم اما الان که تو روزهای آخر فروردین هستیم هنوز هیچ که هیچ.

فرض اول: نامه ها به صورت ترتیبی یعنی اول آفریقا بعد آسیا و ... به دست برنده ها می رسند(بر اساس تجربه سال های گذشته).
فرض دوم: امسال نامه ها همه با هم و بدون اولویت قاره فرستاده میشند(بر اساس ادعای بچه های Immigration در مورد تماس تلفنی با KCC).

درنتیجه فرض ارسال نامه ها بدون اولویت قاره تا به امروز قوی تره. به این دلیله امروز ما تو هیچ کشوری گزارش دریافت نکردیم. مگر این که نامه ها امسال هم به صورت ترتیب قاره ای ارسال بشه اما تا الان شروع نشده باشه که این فرض هم با زمان ارسال نتایج در سال های اخیر تناقض داره.
به هر حال برای بچه هایی که فرصت زیادی برای سرچ نداشتند و فقط اینجا سر می زنند همینجا میگم که تا امشب(آخرین جمعه فروردین) به صورت مستند از هیچ کجای دنیا گزارش مستندی در مورد دریافت نامه ها ارائه نشده(البته همه اینها بر اساس تحقیقات منه).
بنابراین اگر صحبت بچه های Immigration درست باشه و از 15 آوریل نامه ها ارسال شده باشه ما باید حداقل تا 10 روز دیگه تا دریافت اولین گزارش ها منتظر بمونیم.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، usa.lover ، atm849 ، mercedeh ، alireza.nayyeri
ببینم مگه نامه ها از اردیبهشت تا تیر ارسال نمیشه؟زوده فکر میکنم.بعد من فکر نمیکنم به ترتیب قاره ای باشه.حالا بازم باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه.هرکی نامش اومد بگه
Pir shodim vali bozorg na
تشکر کنندگان: atm849
خیلی جالبه تا هفته پیش همه می خواستن خودشون رو به بی خیالی بزنن اما این روزا دیگه کسی نمی تونه اروم بمونه!!!!!!!!!Big Grin
whether you think you can or you cant either way you are right
henry ford
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، honareirani ، usa.lover
(2010-04-17 ساعت 09:31)cky نوشته:  ببینم مگه نامه ها از اردیبهشت تا تیر ارسال نمیشه؟زوده فکر میکنم.بعد من فکر نمیکنم به ترتیب قاره ای باشه.حالا بازم باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه.هرکی نامش اومد بگه

تو دستورالعمل لاتاری اومده از May به بعد. اما تجربه سال های گذشته نشون داده زودتر ارسال میشه.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، honareirani ، ساسان
(2010-04-14 ساعت 15:03)nhzgroup نوشته:  به به شما هم برقی هستی پس!
چه جالب
خانوم شری کانادا هم دست کمی از آمریکا نداره که حتی بعضی میگن بهترم هست ...

وکیل گرفتید یا خودتون اقدام کردید؟

من اوکراینم بتونم می رم

سلام مي بخشيد دير جوابتون رو ميدم بايد بگم ما وكيل گرفتيم و پروسمون چون مربوط به سال 2004 بود 5 سال و نيم طول كشيد ولي جديدا شنيدم 1 ساله جواب ميدن . موفق باشين. واميدوارم از اين هفته كم كم نامه ها بياد
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان