موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
حالا یه سوال میخواستم بدونم بعد از مصاحبه باید چی کار کرد و اینکه که گرین کارت دارای تاریخ برای تمدید هست یا نه.من شنیده بودم بعد گرفتنش یا باید مداد به امریکا رفت تا باطل نشه چقدر درسته؟
نامه ای که میاد تاریخ انقضا داره یعنی تو مدت خواصی باید به کنسولگری مراجعه کرد؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با وجود اینکه مدتی بود نمیتونستم به مهاجرسرا سر بزنم,ولی حامل خبر خوشی براتون هستم.!
چند روز پیش تو سلف دانشگامون با چند تا از بچه ها مشغول صرف نهار بودم که به طور اتفاقی مجبور به گوش کردن صحبت های عده ای شدم که در میز کناری ما,داشتن درباره فردی صحبت میکردند که به تازگی نامه قبولی گرین کاردش اومده.
پیش خودم گفتم من که بعد از 3 سال شرکت کردن در لاتری, امسال که نتونستم شرکت کنم! شاید بتونم این خبر خوش رو برا بچه های مهاجرسرا دستو پا کنم.
دیگه بیخیال غذا خوردن شدمو رفتم سراغشون.
این کسی که داشت تعریف میکرد میگفت که,پسر عمه اون که از هموطنان اقلیت زرتشتی بود در لاتری شرکت کرده و نامه اون درست در تاریخ 21 فروردین امسال به در خونشون تو اصفهان اومده.21 فروردینو هم به خاطر این یادش بود که این پسر عمه هه داشته تو تلوزیون جشن هسته ای این آخ........دها رو نگاه میکرده که پستچی نامشو میاره.
منم آدرس این فوروم رو بهش دادم تا به پسر عمش بده.ولی نمیدونم چرا از این آقای خوش شانس خبری نیست.
پس مهاجرسرایی هایی که تو لاتری شرکت کردین,نگران نباشین که نامه هاتون داره میاد در خونتون.
موفق باشین
من در جهان یک دوست داشته ام و آن هم خودم میباشم.(نیچه)
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-17 ساعت 15:22)nochen نوشته: با وجود اینکه مدتی بود نمیتونستم به مهاجرسرا سر بزنم,ولی حامل خبر خوشی براتون هستم.!
چند روز پیش تو سلف دانشگامون با چند تا از بچه ها مشغول صرف نهار بودم که به طور اتفاقی مجبور به گوش کردن صحبت های عده ای شدم که در میز کناری ما,داشتن درباره فردی صحبت میکردند که به تازگی نامه قبولی گرین کاردش اومده.
پیش خودم گفتم من که بعد از 3 سال شرکت کردن در لاتری, امسال که نتونستم شرکت کنم! شاید بتونم این خبر خوش رو برا بچه های مهاجرسرا دستو پا کنم.
این کسی که داشت تعریف میکرد میگفت که,پسر عمه اون که از هموطنان اقلیت زرتشتی بود در لاتری شرکت کرده و نامه اون درست در تاریخ 21 فروردین امسال به در خونشون تو اصفهان اومده.21 فروردینو هم به خاطر این یادش بود که این پسر عمه هه داشته تو تلوزیون جشن هسته ای این آخ........دها رو نگاه میکرده که پستچی نامشو میاره.
منم آدرس این فوروم رو بهش دادم تا به پسر عمش بده.ولی نمیدونم چرا از این آقای خوش شانس خبری نیست.
پس مهاجرسرایی هایی که تو لاتری شرکت کردین,نگران نباشین که نامه هاتون داره میاد در خونتون.
موفق باشین
دوست عزیز ممنون که لطف کردید و خبر دادید. باور کنید توی این یکی دو هفته اینقدر حرف های ضد و نقیض شنیدیم که دیگه نمی دونیم چی رو باور کنیم چی رو نه؟ مثلاً تو همین سایت Immigration چند روز پیش یکی دو نفر ادعا کردند که نامه براشون اومده اما دیشب که نیگا کردم یکی دو نفر گفتند که با KCC تماس گرفتند و اونام گفتند نامه ها از 15 آوریل به بعد فرستاده میشن. بنابراین ازتون خواهش می کنم به این آقای محترم بفرمایید لطف کنند و اسکن نامشون رو برای ما بذارند(البته انتظار نداریم که اطلاعات خصوصی شون رو نمایش بدن) که حداقل ما با اطمینان بیشتری حرفشون رو قبول کنیم. ضمناً اگه امکان داره رقم های هزارگان و ده هزارگان کیس نامبرشون رو هم برای ما بذارند.
بچه ها ببخشید از طرف همه پاسخ ایشون رو دادم.
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
موضوعها: 1
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
چند تا احتمال داره:
KCC ۱ تاریخ ارسال نامه ها رو دقیق نگه
۲ کسایی که میگن زنگ زدن دروغ بگن که بعیده چون چند نفر بودن که گفتن زنگ زدیم و KCC گفته ۱۵ أپریل.
۳ این مورد لاتاری نبوده. زرتشتی ها از طریق یک سازمان که حتی تو خاک آمریکا هم کمکشون میکنه می تونن برن آمریکا.
پس خودمون رو به خدا می سپاریم ببینیم چی میشه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-17 ساعت 16:09)mehran61 نوشته: (2010-04-17 ساعت 15:22)nochen نوشته: با وجود اینکه مدتی بود نمیتونستم به مهاجرسرا سر بزنم,ولی حامل خبر خوشی براتون هستم.!
موفق باشین
دوست عزیز ممنون که لطف کردید و خبر دادید. باور کنید توی این یکی دو هفته اینقدر حرف های ضد و نقیض شنیدیم که دیگه نمی دونیم چی رو باور کنیم چی رو نه؟ مثلاً تو همین سایت Immigration چند روز پیش یکی دو نفر ادعا کردند که نامه براشون اومده اما دیشب که نیگا کردم یکی دو نفر گفتند که با KCC تماس گرفتند و اونام گفتند نامه ها از 15 آوریل به بعد فرستاده میشن. بنابراین ازتون خواهش می کنم به این آقای محترم بفرمایید لطف کنند و اسکن نامشون رو برای ما بذارند(البته انتظار نداریم که اطلاعات خصوصی شون رو نمایش بدن) که حداقل ما با اطمینان بیشتری حرفشون رو قبول کنیم. ضمناً اگه امکان داره رقم های هزارگان و ده هزارگان کیس نامبرشون رو هم برای ما بذارند.
بچه ها ببخشید از طرف همه پاسخ ایشون رو دادم.
دوست عزیز همون طوری که گفتم من با پسر دایی این آقای خوش شانس به صورت اتفاقی(گوش کردن به حرفاشون) آشنا شدم.اونم تو سلف.
ایشون هم برا یه دانشکدیه دیگه ای بود.ولی من آدرس این فروم رو بهش دادم تا به پسر عمه اش بده.
من در جهان یک دوست داشته ام و آن هم خودم میباشم.(نیچه)
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-17 ساعت 20:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-17 ساعت 22:05 توسط idn.)
(2010-04-17 ساعت 10:40)mercedeh نوشته: خیلی جالبه تا هفته پیش همه می خواستن خودشون رو به بی خیالی بزنن اما این روزا دیگه کسی نمی تونه اروم بمونه!!!!!!!!!
اونهایی که می خواستم بیخیال باشن ( مثل من ) هنوز هستن اونهایی هم که استرس داشتن همچنان دارن و بیشتر شده
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ
دو روز نبودم رفتم یه شمال و برگشتم چقدر بحث نامه ها داغ شده!!!!!!!!!!!!!!!
منو بگو که چقده دلهره داشتم که نکنه توی این دو روزه نامه ام بیادش. یه نفرو مامور کردم از توی خونه جم نخوره و لحظه به لحظه باهاش در تماس بودم...
نگو نامه ها تازه از 10 روز دیگه شروع میکنه به اومدن!!!!!!!!
وقتی تنهای تنها شدی بدان هنوز خدا هست.
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-18 ساعت 09:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-18 ساعت 09:12 توسط giantboy94.)
سلام به همه
بچه ها به نظر شما اگه زنگ بزنیم KCC گریه زاری کنیم احتمال داره یه نامه بهمون بدن ؟!! اگه فکر میکنین جواب میده بگین که من الان میتونم برای 17 ساعت non stop گریه کنم بدون ذکر مصیبت
هر کی موافقه بگه که جماعتش کنیم ثوابشم بیشتره
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
من شنیدم mercedeh زبانش خیلی خوبه...
پس mecedeh جان زحمتش رو بکش...
اجرت با امام حسین... :d
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-18 ساعت 20:53)usa.lover نوشته: من شنیدم mercedeh زبانش خیلی خوبه...
پس mecedeh جان زحمتش رو بکش...
اجرت با امام حسین... :d
تا شما هستی چرا ما؟
whether you think you can or you cant either way you are right
henry ford
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال