کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
دوستان کسی تازگی تو سایت سیس آپدیت شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، mohamadtj ، romance33
دوست من سايت چند روزيه رو٢٣sep استپ كرده
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
ظاهراً فعلاً که تعطیلی دولت تأثیری روی کار سفارت نداره و چون هزینه صدور ویزا و مراحل اداری قبلاً پرداخت شده تا زمانی که پول دارن کار میکنن:
نقل قول:The State Department could continue processing foreign applications for visas and U.S. applications for passports, since fees are collected to finance those services. Embassies and consulates overseas would continue to provide services to American citizens.
However, the State Department warned this week that consular operations at home and abroad would only remain open as long as "there are sufficient fees to support operations."
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33
دوست من الان درست ٩ روزه سايت اپديت نشده قبلا هر ٣ روز ميشد
پاسخ
(2013-10-01 ساعت 17:37)Dead نوشته:  دوست من سايت چند روزيه رو٢٣sep استپ كرده

منظور ایشون توی سایت CEAC هستش.
پاسخ
(2013-10-01 ساعت 17:40)Dead نوشته:  دوست من الان درست ٩ روزه سايت اپديت نشده قبلا هر ٣ روز ميشد

توی سپتامبر هر روز هم گاهی بروز میشد ولی قاعده کلی هر جمعه بوده یعنی فاصله 7 روزه. من فکر میکنم این جمعه خبرای خوبی داشته باشیم. Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، mohamadtj ، behnam7 ، romance33
(2013-10-01 ساعت 17:44)itex نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 17:40)Dead نوشته:  دوست من الان درست ٩ روزه سايت اپديت نشده قبلا هر ٣ روز ميشد

توی سپتامبر هر روز هم گاهی بروز میشد ولی قاعده کلی هر جمعه بوده یعنی فاصله 7 روزه. من فکر میکنم این جمعه خبرای خوبی داشته باشیم. Rolleyes

امیدوارم که خبرای خوب باشه. اما وقتی خودمون اپدیت نداریم چه جوری؟
پاسخ
(2013-10-01 ساعت 18:08)nav نوشته:  

خدا كنه :Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romance33 ، Rambod

تجربه خیلی از کسایی که کلیر شدن میگه حتی آپدیت شدن در CEAC هم نشانه کلیر شدن یا نشدن نیست. شما ممکنه روز جمعه آپدیت بشی همون روز هم کلیر Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، behnam7 ، romance33 ، Rambod
تا جمعه هم منتظر ميمونيم و اميدوار تا حداقل يكي دو تا از ما ها كلير شه. بچه ها اگه اپديت شدين خبر بدين تا ببينيم سفارت ها كار ميكنن يا نه. كاشكي بچه هاي تاپيك كليرينس مهاجرت خانوادگي هم بيان تو همين تاپيك و هر دو رو يكي كنيم تا تعداد افراد بره بالاتر و مثل لاتاري ها اطلاعات از روند كار سفارت ها بيشتر شه
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، houmanmir ، behnam7 ، MONA FB ، romance33
(2013-10-01 ساعت 18:47)itex نوشته:  

تجربه خیلی از کسایی که کلیر شدن میگه حتی آپدیت شدن در CEAC هم نشانه کلیر شدن یا نشدن نیست. شما ممکنه روز جمعه آپدیت بشی همون روز هم کلیر Smile
من جوابمو نگرفتم، منظور من این بود که این چند روز اخیر کسی تو سایت سیس آپدیت شده یا نه؟
پاسخ
دوستان عزیز یک خبر خوب

زنگ زدم NVC همین الان پرسیدم US government shuts down تاثیری بر پرونده ها داره گفت نه ما به همون روال قبل کار می کنیم

HOMELAND SECURITY

The majority of the Department of Homeland Security's employees are expected to stay on the job, including uniformed agents and officers at the country's borders and ports of entry, members of the Coast Guard, Transportation Security Administration officers, Secret Service personnel and other law enforcement agents and officers. U.S. Citizenship and Immigration Services employees would continue to process green card applications. However E-Verify would not be available for businesses to check whether a prospective employee is a documented worker
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، mohamadtj ، azadandish ، yalda91 ، houmanmir ، behnam7 ، Shahabpk ، MONA FB ، arian307 ، romance33 ، Rambod
يعني كار ميكنن ولي اپديت كي ميكنن?
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Rambod
(2013-10-01 ساعت 19:25)Ghormeh Sabzi نوشته:  من جوابمو نگرفتم، منظور من این بود که این چند روز اخیر کسی تو سایت سیس آپدیت شده یا نه؟
من امروز آپدیت شدم. دوستان نگرانی رو کنار بزارید و زبانتون رو تقویت کنید.Cool کارهای ویزا بر اساس پولی که می‌گیرند می‌چرخه نه بودجهٔ دولت و مالیات مردم آمریکا.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، behnam7 ، MONA FB ، romance33 ، Rambod
(2013-10-01 ساعت 20:05)omead نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 19:25)Ghormeh Sabzi نوشته:  من جوابمو نگرفتم، منظور من این بود که این چند روز اخیر کسی تو سایت سیس آپدیت شده یا نه؟
من امروز آپدیت شدم. دوستان نگرانی رو کنار بزارید و زبانتون رو تقویت کنید.Cool کارهای ویزا بر اساس پولی که می‌گیرند می‌چرخه نه بودجهٔ دولت و مالیات مردم آمریکا.

سلام دوست من ً
منم كيسم ازدواج با سيتيزنه نوع ويزام cr1 ميخوام بدونم به شمام اف بي اي چك خورده و چند وقته منتظر هستيد؟
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان